Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τις 9 ως 15/12/2019 από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (37 votes)
Από την Φούλα Γρηγοροπούλου

Αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την εβδομάδα 9 ως 15 Δεκεμβρίου 2019. Μάθε τις εξελίξεις για όλα τα ζώδια μέσα από το video της Φούλας Γρηγοροπούλου.

Δες το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου στο Video και μάθε πως θα είναι η εβδομάδα 9 ως 15 Δεκεμβρίου 2019 σε όλους τους τομείς:

Η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη όπου θα παραμείνει σε αυτό έως τις 27/12. Ο Ερμής εδώ βρίσκεται σε αυτό που ονομάζουμε υπό αστρολογικούς όρους «αδυναμία», δηλαδή είναι σε ένα ζώδιο στο οποίο είναι δύσκολο να εκφράσει τις ποιότητες του. Οι σκέψεις θα είναι γρήγορες το επόμενο διάστημα και ενδεχομένως διασπαστικές, με αποτέλεσμα να χάνεται η ουσία, αυτό δηλαδή που πρέπει να επικεντρωθούμε. Αυτό θα συμβαίνει σε διάφορους τομείς και θα ελλοχεύει ο κίνδυνος να κρατήσουμε πληροφορίες οι οποίες δεν μας ωφελούν ή να μην αξιολογήσουμε σωστά κάποιες σημαντικές, αν και εφόσον αποφασίσουμε να επικεντρωθούμε σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα, καθώς ακόμη και αυτό θα είναι δύσκολο. Η διάκριση θα είναι εξαιρετικά βοηθητική ικανότητα και θα πρέπει να την αναζητήσουμε όλοι μας, προκειμένου να δούμε που αξίζει να επικεντρωθούμε. Βέβαια η παραμονή του Ερμή εδώ θα βοηθήσει στην επικοινωνία, ακόμα και αν αυτή είναι επιφανειακή, το φλερτ και τις νέες γνωριμίες καθώς θα βρίσκεται σε ένα ιδιαίτερα εξωστρεφές ζώδιο. 

Στις 11/12 η σύνοδος Αφροδίτης και του Κρόνου στο ζώδιο του Αιγόκερου δημιουργεί κυνισμό ακόμα και σε αισθηματικές σχέσεις με κίνδυνο να δημιουργηθεί ένα παγωμένο κλίμα το οποίο δεν θα βοηθήσει στην εξέλιξη τους. Η επικριτική διάθεση θα είναι πανταχού παρούσα και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί καθώς αν τη χρησιμοποιήσουμε σε όλους αδιακρίτως, τότε είναι πολύ πιθανό να βρεθούμε απέναντι από όλο τον κόσμο!

Στις 12/12 η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στον άξονα Διδύμων-Τοξότη στη 19η μοίρα. Η εμπλοκή του Ποσειδώνα με τα «φώτα» της Πανσελήνου δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να υπάρξει παρασκήνιο. Τα ζώδια που ανήκουν στο Μεταβλητό Σταυρό (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) και ιδιαίτερα εκείνα που έχουν γεννηθεί κατά το τέλος του δευτέρου δεκαημέρου και στις αρχές του τρίτου χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή ώστε να αποφύγουν παγίδες και λάθος αποφάσεις, οι οποίες υπό την επήρεια του Ποσειδώνα είναι κάτι παραπάνω από πιθανές είτε στον προσωπικό είτε στον επαγγελματικό τομέα.

Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μας στο youtube για να μαθαίνεις πρώτος για όλα μας τα νέα Video!

Τελευταία ενημέρωση: