Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου από τον Χρίστο Ντούβλη.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4 (28 votes)

Ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης μας αποκαλύπτει στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου στο video του, ότι είναι ένας μήνας αλλαγών και θετικών εκβάσεων ως επί το πλείστον.

Διάβασε τα θέματα που θα αναλύσει στο βίντεο του Αυγούστου ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης:

Ο νέος μήνας μας υποδέχεται με το τετράγωνο του Δία με τον Πλούτωνα, θα επιθυμούμε να αλλάξουμε ρότα σε συνήθειες μας αλλά και σε αποφάσεις που ενδεχομένως να είχαμε πάρει και να μην μας οδηγούσαν πουθενά. Θέλει λίγο προσοχή και απαιτεί από εμάς πείσμα ώστε να υπερνικήσουμε τα εμπόδια που ίσως μας τεθούν.

Στις 7 Αυγούστου πραγματοποιείται στον Υδροχόο η μερική Σεληνιακή έκλειψη, είναι μια θετική έκλειψη  που μπορεί να φέρει απρόοπτες εξελίξεις στα αισθηματικά και όχι μόνο. Ενώ στις 13 Αυγούστου και έπειτα ο Ερμής γυρνά σε ανάδρομη πορεία και ίσως φέρει καθυστερήσεις και αναβολές σε κάποια σχέδια μας.

Μετά τα μέσα του μήνα πραγματοποιείται η Ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα η οποία μας ζητά να πάρουμε μια μοιραία απόφαση για ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση, χρειάζεται επειγόντως από τη μεριά μας μια μεγάλη αλλαγή σε συναισθηματικό επίπεδο. Αν επιθυμούμε να βιώσουμε την ευτυχία και την αληθινή αγάπη, είναι απαραίτητο να πάρουμε καρμικές και δραστικές αποφάσεις.

Στα τέλη του μήνα η Αφροδίτη περνά στον Λέοντα και μας χαρίζει λάμψη και ανάγκη για αυτοπροβολή. Είναι ένα καλό διάστημα να κάνουμε νέες γνωριμίες ή να εξελιχθεί η σχέση μας σε ένα πιο σοβαρό επίπεδο. Σε συνδυασμό με το εξάγωνο του Δία με τον Κρόνο έρχονται ανατρεπτικά θετικά γεγονότα να μας ανανεώσουν και να μας κάνουν να νιώσουμε ψυχική ανάταση.

Μάθε τι επιφυλάσσει ο Αύγουστος  στην αισθηματική, επαγγελματική και οικονομική σου ζωή. Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τον Χρίστο Ντούβλη για Αύγουστο 2017

Βίντεο με αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου εδώ:

loading...
Τελευταία ενημέρωση: