Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από τον Χρίστο Ντούβλη.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4 (51 votes)

Ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης μας αποκαλύπτει στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου στο video του, ότι είναι ένας μήνας μεγάλων αλλαγών για το προσωπικό μας συμφέρον και την προσωπική μας ευτυχία και επιτυχία.

Διάβασε τα θέματα που θα αναλύσει στο βίντεο του Δεκεμβρίου ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης:

 

Μάθε τι επιφυλάσσει ο Δεκέμβριος στην αισθηματική, επαγγελματική και οικονομική σου ζωή. Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τον Χρίστο Ντούβλη για Δεκέμβριο 2017

Ο Δεκέμβριος ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης και του Ερμή στον Τοξότη, πράγμα που σημαίνει πως αποκτάμε μια παιδιάστικη και αθώα διάθεση, θέλουμε να νιώσουμε παιδιά ίσως σε αυτό να συμβάλει και η γιορτινή ατμόσφαιρα. Ξεκινά πολύ ευχάριστα λοιπόν ο μήνας, γεμάτος με πολλές προσδοκίες και μεγάλη αισιοδοξία.  

Αν επιθυμούμε να έχουμε επανασύνδεση με τον ανάδρομο Ερμή να μας υπόσχεται επανένωση και μια δεύτερη ευκαιρία μπορούμε να επανεξετάσουμε πρώτα από όλα τα λάθη  τα οποία μας οδήγησαν σε χωρισμό και να μην τα επαναλάβουμε. Ένα άλλο σημαντικό γεγονός στην αρχή του μήνα είναι η Πανσέληνος στους Διδύμους όπου και η κοινωνικότητα είναι στα φόρτε τους. Έχουμε την ανάγκη να βγούμε και να διασκεδάσουμε.

Φλογερό χρονικό διάστημα ξεκινά στις 9 του μήνα όπου και με τον Άρη να περνά στον παθιασμένο Σκορπιό, αποκτά η συναισθηματική μας ζωή ένταση και μυστικά.

Στα μέσα του μήνα η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Τοξότη μπορεί να υποσχεθεί νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό μας περιβάλλον ή μια κοινωνική ομάδα. Μπορεί να φέρει νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς.

Στις 20 του μήνα ξεκινά ένα μεγάλο θα λέγαμε γεγονός ο Κρόνος θα περάσει στον Αιγόκερω όπου και θα παραμείνει έως το 2020 ξεκινάμε σταδιακά να αναθεωρούμε πολλά και επανεξετάζουμε όλες μας τις σχέσεις, κρατάμε μόνο ότι αξίζει να έχουμε κοντά μας. Εφαρμόζουμε μια δικαιοσύνη σε όλους τους τομείς προκειμένου να είμαστε καλά!

Κλείνοντας ο μήνας ο Ερμής γυρνά σε ορθή πορεία όπου και οι αναβολές ή οι διάφορες εντάσεις που μπορεί να είχαμε εξαφανίζονται. Τη μέρα τον Χριστουγέννων η Αφροδίτη περνά στον καθώς πρέπει Αιγόκερω και ίσως γίνουμε κάπως συντηρητικοί στα αισθηματικά μας.  

Βίντεο με αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου εδώ:

 

loading...
Τελευταία ενημέρωση: