Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου από τον Χρίστο Ντούβλη.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4,6 (7 votes)

Ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης μας αποκαλύπτει στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου στο video του, ότι είναι ένας μήνας με καινούρια ξεκινήματα σε όλα τα επίπεδα. Νέα αρχή στον αισθηματικό τομέα, επαγγελματικά ξεκινήματα και επανεξέταση σε οικονομικό επίπεδο.  Δες το video στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου όλα όσα θα συμβούν το μήνα αυτό στην επαγγελματική, οικονομική και ερwτική σου ζωή.

Διάβασε τα θέματα που θα αναλύσει στο βίντεο του Ιανουαρίου ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης:

Ο γνωστός και αγαπημένος μας αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης, μας αποκαλύπτει ότι είναι ένας μήνας που κρύβει εκπλήξεις και ανατροπές. Ξεκινάμε με την όμορφη και ερωτική όψη του Άρη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα που κάνει πολλά ζώδια να είναι ελκυστικά και να αποζητούν ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα. Έχει πολύ φλέρτ ο Ιανουάριος και κρύβει ερωτικές εκπλήξεις που πρέπει να εκμεταλλευτούμε. Επίσης η Αφροδίτη περνά στους Ιχθύες και σίγουρα επιδιώκουμε το συναίσθημα στις σχέσεις μας. Είναι ένα τρυφερό διάστημα, που μπορείτε να επικοινωνήσετε με αληθινό και ουσιαστικό τρόπο με το ταίρι σας ή με το άτομο που σας αρέσει.

Ο Ερμής συνεχίζει επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Τοξότη και σίγουρα μας δημιουργεί την ανάγκη να επικοινωνήσουμε με μια παιδικότητα και μια αθωότητα. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο, είναι μια θετική επιρροή που φέρνει συναισθηματική συγκίνηση και ανάγκη για συντροφιά και τρυφερότητα. Επίσης ο Ερμής περνά στον Αιγόκερω και μας κάνει αυτό το μήνα πιο σοβαρούς στην επικοινωνία μας και πιο ώριμους.

Η νέα Σελήνη στον Υδροχόο, φέρνει νέα ξεκινήματα και γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν μέσα στο φιλικό περιβάλλον, μπορεί μια φιλία να εξελιχθεί σε ερωτικό δεσμό με ξαφνικό τρόπο. Είναι ένας όμορφος μήνας που μπορούμε να επενδύσουμε σε νέα ξεκινήματα  και να έχουμε οικονομική άνοδο.

Ο μήνας κλείνει με τον Άρη που περνά στον Κριό και αυξάνει τον παρορμητισμό και τον αυθορμητισμό μας. Γινόμαστε πιο θαραλλέοι και αυτό που επιθυμούμε επιδιώκουμε να το αποκτήσουμε με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο. Είναι μια καλή περίοδος χρονικά να κάνουμε ένα δυνατό και παθιασμένο ερωτικό ξεκίνημα ή να ανανεώσουμε το δεσμό μας.

Μάθε τι επιφυλάσσει ο Ιανουάριος στην ερωτική, επαγγελματική και οικονομική σου ζωή. Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις απο τον Χρίστο Ντούβλη για Ιανουάριο 2017

Βίντεο με αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου εδώ:

Τελευταία ενημέρωση:
2016-12-27 17:14:58