Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου από τον Χρίστο Ντούβλη.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4,1 (32 votes)

Ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης μας αποκαλύπτει στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου στο video του, ότι είναι ένας μήνας αλλαγών και θετικών εκβάσεων ως επί το πλείστον.

Διάβασε τα θέματα που θα αναλύσει στο βίντεο του Σεπτεμβρίου ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης:

Είναι ένας μήνας που απαιτούνται από εμάς διάφορες προσαρμογές, μετά τις πολλές αλλαγές που δεχθήκαμε μέσα στον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Χρειάζεται να μπούμε στο κλίμα των αλλαγών και να προσαρμοστούμε σε αυτά τα νέα δεδομένα που προέκυψαν. Δύσκολες αλλαγές (λόγω συνήθειας) αλλά επιβάλλεται να μπούμε σε ένα κλίμα προσαρμογής.

Χρειάζεται μέσα στο μήνα αυτό, να τροποποιήσουμε την καθημερινότητα μας, να αλλάξουμε συνήθειες μας και παρά το ότι ακούγεται κουραστικό να αλλάζουμε κάποια κομμάτια της ζωής μας, είναι επιτακτική ανάγκη να το κάνουμε. Θα έχουμε ένα πιεστικό πρόγραμμα αλλά ο λόγος που το κάνουμε είναι για να μπορέσουμε να κερδίσουμε είτε παραπάνω χρήματα, είτε μια καλύτερη επαγγελματική πορεία ή και ακόμη να αλλάξουμε τη διατροφή μας, να ασχοληθούμε με τη γυμναστική.

Τις πρώτες 18 μέρες, θα διαπιστώσουμε πως αντιδρούμε με πιο συναισθηματικό τρόπο και όχι τόσο με τη λογική, από την μία μπορεί αυτό να έχει θετική έκβαση από την άλλη όμως σε μια στιγμή που χρειαζόμαστε μια πιο ορθολογική αντίδραση ίσως αυτό να μη βοηθούσε.

Από τις 20 Σεπτέμβρη και μετά αφήνουμε το συναίσθημα στην άκρη και κινούμαστε με τη λογική. Αντιμετωπίζουμε με έναν πιο ψυχρό τρόπο τις καταστάσεις, λόγω αυτής της αντίδρασης μας ίσως παρεξηγηθούμε ή αδικήσουμε κάποιο άτομο με τον τρόπο μας.

Η καθημερινότητα μας από τις 18 και έπειτα μπαίνουμε σε μια ρουτίνα σκληρή είτε στον επαγγελματικό τομέα, ή στην καθημερινότητα μας. Βέβαια η σκληρή δουλειά που καταβάλουμε είναι κάτι που αποδίδει καρπούς και μας κάνει να έχουμε επιτυχία σε όποιον τομέα μας απασχολήσει. Ο Χρίστος Ντούβλης μας παροτρύνει να ξεκουραζόμαστε και να κοιμόμαστε παραπάνω ώστε να είμαστε δυνατοί.

Μάθε τι επιφυλάσσει ο Σεπτέμβριος στην αισθηματική, επαγγελματική και οικονομική σου ζωή. Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τον Χρίστο Ντούβλη για Σεπτέμβριο 2017

Βίντεο με αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου εδώ:

loading...
Τελευταία ενημέρωση: