Ζώδια 1 ως 7 Μαρτίου 2021 ανά δεκαήμερο, με την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4,8 (8 votes)
Από την Φούλα Γρηγοροπούλου

Aστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια ανά δεκαήμερο για την εβδομάδα 1 ως 7 Μαρτίου 2021. Μάθε τις εξελίξεις στο video της Φούλας Γρηγοροπούλου.

Δες το ζώδιο σου με βάση το δεκαήμερο γέννησης σου στο παρακάτω Video και μάθε πως θα κυλίσει η εβδομάδα:

Αγαπημένοι μου φίλοι η νέα εβδομάδα αλλάζει ενέργεια και σε αυτό ευθύνεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων στις 4 Μαρτίου. Ο Άρης πέρασε σε ένα ζώδιο που νιώθει πολύ καλύτερα από αυτό που ήταν μέχρι πρότινος τον Ταύρο. για αυτό και φαίνεται πως θα υπάρχουν ευκολίες στη ροή κάποιων ζητημάτων. Τώρα φαίνεται πως όλα θα αρχίσουν να τρέχουν κυριολεκτικά και μεταφορικά και αυτό σε κάποιες περιπτώσεις ενδεχομένως να χρειάζεται περισσότερο προσοχή, ιδιαίτερα κατά το κυριολεκτικό κομμάτι.

Οι Δίδυμοι είναι ένα άκρως επικοινωνιακό ζώδιο για αυτό και την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα οι πληροφορίες οι οποίες θα φτάνουν στα αυτιά μας με καταιγιστικό ρυθμό. Αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε είναι η βιασύνη που έχει ο Άρης σε αυτό το ζώδιο, καθώς φαίνεται πως θα είναι αεικίνητος έως και βιαστικός, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει περισσότερα εμπόδια σε κάποια ζητήματα που χρειάζονται υπομονή και ψυχραιμία ώστε να διευθετηθούν. 

Το εξάγωνο που θα πραγματοποιηθεί στα μέσα της εβδομάδας μεταξύ του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο και της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων θα δημιουργήσει πολύ καλή διάθεση αλλά και πολλές ευκαιρίες σε ζητήματα που αφορούν τον αισθηματικό τομέα. Περισσότερο ευνοημένοι από αυτή τη θετική όψη θα είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι) αλλά και του Νερού (Σκορπιοί, Καρκίνοι και Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί κατά το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου τους.

Στις 5/3 η σύνοδος του Ερμή με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου μπορεί να φέρει ξανά στο προσκήνιο κάποια ζητήματα τα οποία μας είχαν απασχολήσει το προηγούμενο διάστημα που ο Ερμής κινούνταν σε αναδρομή πορεία στο ίδιο ζώδιο. Αυτά που θα ειπωθούν μέσα στο Σαββατοκύριακο μπορεί να έχουν μία τάση υπερβολής και είναι πολύ πιθανόν οι συζητήσεις να έχουν περίσσιο ενθουσιασμό. Καλό θα ήταν να κρατήσουμε μικρό καλάθι σε υποσχέσεις των άλλων, ιδιαίτερα αν αυτές ακούγονται «πληθωρικές».

Αγαπημένοι μου φίλοι εύχομαι να έχουμε έναν όμορφο και αισιόδοξο μήνα!

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση:
\n
astrologoi