Ζώδια 12 ως 18 Απριλίου 2021 ανά δεκαήμερο, με την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4,9 (23 votes)
Από την Φούλα Γρηγοροπούλου

Aστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια ανά δεκαήμερο για την εβδομάδα 12 ως 18 Απριλίου 2021. Μάθε τις εξελίξεις στο video της Φούλας Γρηγοροπούλου.

Δες το ζώδιο σου με βάση το δεκαήμερο γέννησης σου στο παρακάτω Video και μάθε πως θα κυλίσει η εβδομάδα:

Αγαπημένοι μου φίλοι η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 12 Απριλίου θα ανοίξει την αυλαία αυτής της εβδομάδας. Η νέα Σελήνη θα ολοκληρωθεί στην 22η μοίρα του ζωδίου και οι ευνοϊκές όψεις που θα σχηματίσει με τον Άρη που βρίσκεται στους Διδύμους αλλά και το Δία στον Υδροχόο, δείχνουν πως θα υπάρξει κίνητρο για να ασχοληθούμε με κάποια πράγματα τα οποία έχουμε παραγκωνίσει το τελευταίο διάστημα, αλλά και για να αλλάξουμε συγκεκριμένες καταστάσεις φέρνοντας τες περισσότερο στα δικά μας μέτρα.

Η «ώθηση» θα έρθει από πρόσωπα, ιδέες αλλά και σχέδια που έχουμε κατά νου και είναι αυτή που θα αποτελέσει την κινητήριο δύναμη για νέα βήματα είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Κατά τη διάρκεια της νέας Σελήνης θα πραγματοποιηθεί και το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται και εκείνη στο ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, κάτι που δείχνει πως σε συγκεκριμένα ζητήματα θα υπάρχει αδιαλλαξία αλλά και μία νευρικότητα η οποία μπορεί να δυσκολέψει τη διευθέτηση τους. Καλό θα είναι να αποφύγουμε τα πείσματα καθώς αυτά δεν θα μας βοηθήσουν να κινηθούμε προς όφελός μας, αντιθέτως τα «παιχνίδια» επίδειξης δύναμης και εξουσίας σε οποιοδήποτε ζήτημα, μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο πράγματα που έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα.

Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τη νέα Σελήνη είναι αυτά που ανήκουν στον Παρορμητικό Σταυρό (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και έχουν γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου τους. Όσο οι ημέρες περνούν ο απόηχος της νέας Σελήνης θα καταλαγιάζει για αυτό και αυτή η εβδομάδα προμηνύεται πιο ήρεμη μετά την Πέμπτη 15 Απριλίου.

Εκείνη την ημέρα συγκεκριμένα έχουμε και την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου -μία εξαιρετική θέση για την Αφροδίτη καθώς είναι το ζώδιο που κυβερνά- αλλά και το τρίγωνο του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με το Δία που βρίσκεται στον Υδροχόο.

Η νέα θέση της Αφροδίτης θα βοηθήσει πολύ και αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα, όμως απαραίτητη προϋπόθεση για αυτό είναι να δούμε προσγειωμένα αυτά που μας ενδιαφέρουν. Η Αφροδίτη στο ζώδιο της Γης δουλεύει πολύ για σχέσεις που θέλει να εξελιχθούν -είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές- αποφεύγοντας τις υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα και τα μεγάλα λόγια. Έτσι λοιπόν αν και εμείς δουλέψουμε για τις σχέσεις μας είναι σίγουρο πως θα δρέψουμε τους καρπούς των προσπαθειών μας.

Το τρίγωνο μεταξύ του Άρη και του Δία θα υποστηρίξει ιδιαίτερα οποιαδήποτε κίνηση κάνουμε εκείνες τις ημέρες, αρκεί να υπάρχει ένα σχέδιο πίσω από αυτή και να μην είναι προϊόν παρόρμησης. Μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποια καλά νέα, τα οποία θα είναι αποτέλεσμα κινήσεων που είχαν γίνει κατά το παρελθόν.

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση:
\n