Ζώδια 2 με 8 Μαρτίου (2020) ανά δεκαήμερο, με την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Από την Φούλα Γρηγοροπούλου

Αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την εβδομάδα 2 ως 8 Μαρτίου 2020. Μάθε τις εξελίξεις για όλα τα ζώδια μέσα από το video της Φούλας Γρηγοροπούλου.

Δες το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου στο Video και μάθε πως θα είναι η εβδομάδα 2 ως 8 Μαρτίου 2020 σε όλους τους τομείς:

Αυτή την εβδομάδα σημαντικό ρόλο στα αστρολογικά δρώμενα θα παίξει η μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου στις 5/3. Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο που κυβερνά (το άλλο είναι ο Ζυγός) και επειδή βρίσκεται στο σπίτι της μπορεί να εκφράσει με πολύ όμορφο τρόπο τις ποιότητες της. Τα αισθηματικά ζητήματα θα έρθουν στο προσκήνιο και η συναισθηματική αλλά και η πρακτική ασφάλεια θα αποτελέσει θέμα μέγιστης σημασίας για τις διαπροσωπικές μας σχέσεις το επόμενο διάστημα.

Εκτός από τη μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου την ίδια ημέρα έχουμε και την είσοδο του Ερμή (σε ανάδρομη πορεία) στο ζώδιο του Υδροχόου. Ο συνδυασμός αυτών των δύο πλανητών στα συγκεκριμένα ζώδια δείχνει πως θα είναι εύκολο να προκύψουν εντάσεις μεταξύ συντρόφων αλλά και επιστροφές προσώπων του παρελθόντος. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας το ενδιαφέρον μας θα βρίσκεται στραμμένο στα αισθηματικά θέματα καθώς οι ανάγκες μας θα έρθουν σε πρώτο πλάνο.

Την Κυριακή 8/3 η Αφροδίτη συναντά τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου επηρεάζοντας περισσότερο τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου τους και πολύ περισσότερο τις τρεις πρώτες ημέρες. Αυτή είναι μία εκρηκτική όψη που μπορεί να δημιουργήσει οριστική ρήξη σε σχέσεις που έχουν σαθρά «θεμέλια» τα οποία έχουν «διαβρωθεί» στο πέρασμα του χρόνου. Οι εκρηκτικές αντιδράσεις δημιουργούν έντονο κλίμα και δεν αποκλείεται προς το τέλος της εβδομάδας οι εξελίξεις σε προσωπικά ζητήματα να προκαλέσουν έκπληξη.

Την ίδια ημέρα έχουμε τη σύνοδο του Ήλιου και του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, επηρεάζοντας περισσότερο τα ζώδια που ανήκουν στο Μεταβλητό Σταύρο (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) ιδιαίτερα αυτούς που έχουν γεννηθεί Στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου. Αυτή η σύνοδος φέρνει έμπνευση, ανάγκη για προσευχή αλλά και εξαπατήσεις οι οποίες μπορεί να μας κοστίσουν κυριολεκτικά και μεταφορικά. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί ώστε να αποφύγουμε οικονομικές και αισθηματικές παγίδες.

Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μας στο youtube για να μαθαίνεις πρώτος για όλα μας τα νέα Video!

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση:
\n