Ζώδια 2 ως 8 Αυγούστου 2021 ανά δεκαήμερο, με την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4,9 (30 votes)
Από την Φούλα Γρηγοροπούλου

Aστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια ανά δεκαήμερο για την εβδομάδα 2 ως 8 Αυγούστου 2021. Μάθε τις εξελίξεις στο video της Φούλας Γρηγοροπούλου.

Δες το ζώδιο σου με βάση το δεκαήμερο γέννησης σου στο παρακάτω Video και μάθε πως θα κυλίσει η εβδομάδα:

Η πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου ξεκινά με κάποιες δυσκολίες, από την μία έχουμε τον Ερμή να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό και θα φέρει κάποια εμπόδια στην επικοινωνία μας. Οι συζητήσεις μας να μην πάνε όπως τις θέλουμε ή πως τις σχεδιάζαμε ή κάποιες πληροφορίες να μεταφερθούν όχι ακριβώς τις είπαμε. Επίσης η αντίθεση του Ήλιου με του Κρόνου θα δημιουργήσει μια κάποια απόσταση είτε στην αισθηματική μας σχέση είτε κάποια επαγγελματική σχέση που έχουμε.

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Λέοντα και αυτή θα είναι σε τετράγωνο με τον Ουρανό, κάτι που εντείνει το όλο κλίμα και να φέρει δυσκολίες, με αποτέλεσμα να πρέπει να θωρακίσουμε την καλή μας διάθεση και να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να χαλάσει το όμορφο κλίμα. Το θετικό είναι ότι η Αφροδίτη από την Παρθένο σχηματίζει ένα πολύ θετικό τρίγωνο με τον Ουρανό, μας βοηθά τουλάχιστον σε συναισθηματικό επίπεδο να υπερνικήσουμε κάθε εμπόδιο που θα μας παρουσιαστεί.

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση:
\n
Youtube