Ζώδια 2 ως 8 Νοέμβριου 2020 ανά δεκαήμερο, με την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4,7 (6 votes)
Από την Φούλα Γρηγοροπούλου

Aστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια ανά δεκαήμερο για την εβδομάδα 2 ως 8 Νοέμβριου 2020. Μάθε τις εξελίξεις στο video της Φούλας Γρηγοροπούλου.

Δες το ζώδιο σου με βάση το δεκαήμερο γέννησης σου στο παρακάτω Video και μάθε πως θα κυλίσει η εβδομάδα:

Μία ευχάριστη εβδομάδα ξεκινά καθώς έχουμε αφήσει πίσω μας και την εκρηκτική Πανσέληνο των προηγούμενων ημερών και έτσι λοιπόν τώρα φαίνεται πως θα έχει προτεραιότητα η διευθέτηση εκκρεμοτήτων.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει ο Ερμής ο οποίος επιστρέφει σε ορθή πορεία στην 25η μοίρα του ζωδίου του Ζυγού στις 4 Νοέμβριου και αρχίζει να διευκολύνει την επικοινωνία, η οποία θα είναι το Α και το Ω για οποιαδήποτε διευθέτηση. Βέβαια είναι πιθανόν να χρειαστεί να περάσουν κάποιες ημέρες ακόμα μέχρι να δούμε τα πραγματικά «δώρα» του Ερμή καθώς με το που θα επιστρέψει σε ορθή πορεία θα σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω κάτι που μπορεί να δημιουργήσει κάποιες καθυστερήσεις. Έτσι λοιπόν αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να μην υπάρχουν επικοινωνιακά εμπόδια ή οι παρανοήσεις του προηγούμενου διαστήματος, όμως ενδεχομένως να υπάρχει ένα κλίμα το οποίο δεν θα ευνοεί τόσο το να ξεκινήσουν συζητήσεις «εφ όλης της ύλης».

Στα θετικά αυτής της εβδομάδας είναι και η πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού, η οποία αυτές τις ημέρες μπαίνει στο δεύτερο δεκαήμερο του, καθώς η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο που κυβερνά κάτι που βοηθά πολύ σχέσεις και συνεργασίες. Επίσης κάτι άλλο που θα έρθει στο προσκήνιο με την διέλευση της Αφροδίτης από αυτό το ζώδιο, είναι οι αγορές και οι αλλαγές στην εμφάνιση. Πιθανόν να νιώσουμε την ανάγκη να πάρουμε πράγματα για τον εαυτό μας, αξεσουάρ που μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα, όπως επίσης είναι εξίσου πιθανό να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε την αλλαγή ή την ανανέωση της εμφάνισης μας.

Τα ζώδια της ομάδας του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και οι Υδροχόοι), ιδιαίτερα εκείνα που έχουν γεννηθεί κατά το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους, με τη βοήθεια της Αφροδίτης είναι πολύ πιθανό να κάνουν μία νέα γνωριμία, να προχωρήσουν σε μία νέα σχέση ή να φλερτάρουν αρκετά κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας!

Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μας στο youtube για να μαθαίνεις πρώτος για όλα μας τα νέα Video!

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση:
\n