Ζώδια 2020 - Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Από την Φούλα Γρηγοροπούλου

Ζώδια 2020, ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις Μάθε πως θα είναι η νέα χρονιά για το ζώδιό σου, θα είναι άραγε μια τυχερή χρονιά και αν ναι σε ποιον τομέα.

Δες το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου στο Video και μάθε πως θα είναι η νέα χρονιά:

Το 2020 είναι μία χρονιά σταθμός η οποία θα χρωματιστεί από την παρουσία του Δία στο ζώδιο του Αιγόκερου και τη σύνοδο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα που βρίσκονται ήδη σε αυτό το ζώδιο. Τα ζώδια που ανήκουν στον Παρορμητικό Σταυρό (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) θα έχουν την ευκαιρία να «γκρεμίσουν» και να «ξαναχτίσουν» καταστάσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο καθώς και σε επίπεδο συνεργασιών. Ο Δίας σε αυτό το ζώδιο βρίσκεται στο σπίτι του Κρόνου -καθώς ο Κρόνος είναι ο κυβερνήτης του Αιγόκερου- και νιώθει πως περιορίζεται για αυτό δεν θεωρείται μία καλή θέση για εκείνον μιας και η φύση του είναι άκρως επεκτατική.

Ο Κρόνος θα συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερου επηρεάζοντας περισσότερο τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού -που έχουν γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου τους- δημιουργώντας πιεστικές κατά από τις οποίες θα φανούν οι «φίλοι» και οι «εχθροί». Την άνοιξη (22/3 έως 1/7) ο Κρόνος θα κάνει ένα «δοκιμαστικό» πέρασμα στον Υδροχόο και τα ζώδια που ανήκουν στο Σταθερό Σταυρό (Σκορπιοί, Ταύροι, Υδροχόοι, Λέοντες) ενδεχομένως να αναλάβουν περισσότερες ευθύνες σε επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα από τις οποίες θα έρθει και η ανταμοιβή.

Ο Ουρανός θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους -επηρεάζοντας περισσότερο τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού που έχουν γεννηθεί κατά το πρώτο δεκαήμερο- δημιουργώντας συγκυρίες για επανάσταση, χωρίς απαραίτητα να υπάρχει μία αιτία. Χρειάζεται προσοχή καθώς οι σπασμωδικές κινήσεις θα φέρουν ρίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Βέβαια ο Ουρανός εδώ μπορεί να λειτουργήσει «λυτρωτικά» καθώς πολλοί θα νιώσουν πως θα «ανάψει το φιτίλι» σε μία κατάσταση που δεν πάει άλλο και αυτό θα είναι απελευθερωτικό.

Ο Ποσειδώνας θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζοντας περισσότερο τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί κατά το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους δημιουργώντας απάτες, αυταπάτες και θολή κρίση. Χρειάζεται προσοχή καθώς είναι πιθανό να ρισκάρουμε πράγματα τα οποία θεωρούμε δεδομένα και ύστερα να καταλάβουμε την αξία τους ή να ωραιοποιήσουμε πρόσωπα και καταστάσεις.

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων (13 Μαΐου - 25 Ιουνίου) φέρνει μπερδέματα σε ερωτικά και αισθηματικά ζητήματα αλλά και ευκαιρίες για επανασύνδεση με πρόσωπα του παρελθόντος. Μαζί της φέρνει και πειρασμούς δημιουργώντας μία ροπή σε διπλές σχέσεις, για αυτό χρειάζεται να προσέχουμε για να έχουμε.

Η ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιο του Κριού (9 Σεπτεμβρίου - 14 Νοεμβρίου) φέρνει τα «πάνω-κάτω» σε προσωπικά και αισθηματικά ζητήματα. Καλό θα ήταν να μη δράσουμε παρορμητικά και να αποφύγουμε τα νέα ξεκινήματα, αλλά να διευθετήσουμε τα παλαιότερα. Όταν ο Άρης επιστρέψει σε ορθή πορεία τα πράγματα θα γίνουν πιο ξεκάθαρα ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα.

Στο τέλος του έτους η είσοδος του Κρόνου και του Δία στο ζώδιο του Υδροχόου (17 και 20 Δεκεμβρίου αντίστοιχα) σηματοδοτεί μία νέα εποχή για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού. Αυτή θα ενισχύσει την υπευθυνότητα και θα φέρει ευκαιρίες για επέκταση σε σημαντικούς τομείς, πάντα βέβαια χρειάζεται να υπάρχει πλάνο και όχι ενέργειες χωρίς προγραμματισμό.

Διάλεξε το ζώδιό σου και άκου την ετήσια πρόβλεψη σου για το 2020:

Κριός 2020  ➡️   https://youtu.be/JZm_pXluv5g

Ταύρος 2020  ➡️  https://youtu.be/Je_pGRy7ylc

Δίδυμος 2020  ➡️  https://youtu.be/jOrX98ECC6g

Καρκίνος 2020  ➡️  https://youtu.be/gvPb4otVVOM

Λέων 2020  ➡️ https://youtu.be/5kyPnfFjYJA

Παρθένος 2020  ➡️ https://youtu.be/Ryrpvn2vwvc

Ζυγός 2020  ➡️  https://youtu.be/DRlAe4K5zR8

Σκορπιός 2020  ➡️  https://youtu.be/8wyj1LR8-ho

Τοξότης 2020  ➡️ https://youtu.be/qUcrykI3ifU

Αιγόκερως 2020  ➡️  https://youtu.be/VhD1hvSU1ZI

Υδροχόος 2020  ➡️ https://youtu.be/31QwWsPjJyM

Ιχθύς 2020  ➡️  https://youtu.be/OMzy05PFYzo

Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μας στο youtube για να μαθαίνεις πρώτος για όλα μας τα νέα Video!

Τελευταία ενημέρωση: