Ζώδια 21 έως 27 Σεπτεμβρίου 2020 ανά δεκαήμερο, με την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4,7 (6 votes)
Από την Φούλα Γρηγοροπούλου

Aστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια ανά δεκαήμερο για την εβδομάδα 21 έως 27 Σεπτεμβρίου 2020. Μάθε τις εξελίξεις στο video της Φούλας Γρηγοροπούλου.

Δες το ζώδιο σου με βάση το δεκαήμερο γέννησης σου στο παρακάτω Video και μάθε πως θα κυλίσει η εβδομάδα:

Αυτή την εβδομάδα πραγματοποιείται η Φθινοπωρινή Ισημερία η οποία γίνεται με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στις 22 Σεπτεμβρίου. Τώρα ξεκινάει ο μήνας γενεθλίων των Ζυγών και ο Ήλιος σε αυτό το ζώδιο μας προτρέπει να αφουγκραστούμε τους ανθρώπους που αγαπάμε και νοιαζόμαστε, να τους ακούσουμε, να περάσουμε χρόνο μαζί τους και να «δουλέψουμε» για τις προσωπικές και τις επαγγελματικές μας σχέσεις.

Ο Ερμής που βρίσκεται στο Ζυγό ξεκινά μία σειρά δυσαρμονικών όψεων και με τον ανάδρομο Άρη αλλά και με την πολυαστρία στον Αιγόκερω για αυτό καλό θα είναι -αν θέλουμε να διευθετήσουμε οποιοδήποτε θέμα χρειάζεται επικοινωνία- να το κάνουμε τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας αλλιώς να το αφήσουμε για την επόμενη. Συγκεκριμένα στις 24 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται η αντίθεση μεταξύ του Ερμή και του ανάδρομου Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού (26η μοίρα). Αυτή η αντίθεση δείχνει πως προς το τέλος της εβδομάδας μπορεί να έρθουμε σε επαφή με ανθρώπους οι οποίοι θα μας δημιουργήσουν εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να υπάρξουν λεκτικές αντιπαραθέσεις. Πολύ πιθανόν να ξεκινήσουν από ζητήματα του παρελθόντος για αυτό τα ζώδια που ανήκουν στον Παρορμητικό Σταυρό (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και έχουν γεννηθεί τις τελευταίες πέντε ημέρες των ζωδίων τους, θα χρειαστεί να επιλέξουν προσεκτικά τους ανθρώπους που θα συναναστραφούν στο τέλος εβδομάδας. 

Στις 27 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται άλλη μία όψη αυτή του ανάδρομου Άρη με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω (στην 25η μοίρα). Ούτε αυτή η όψη είναι ιδιαίτερα βοηθητική καθώς δείχνει εμπόδια στην επικοινωνία, στις διαπραγματεύσεις και στη δράση σε γενικότερο πλαίσιο.

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στις 27 Σεπτεμβρίου θα αλλάξει το δύσκολο κλίμα που είχε δημιουργήσει η παραμονή του Ερμή στο Ζυγό και οι δυσαρμονικές όψεις που υπήρξαν, δίνοντας μας την ευκαιρία με τη νέα εβδομάδα να διευθετήσουμε καλύτερα υποχρεώσεις και ζητήματα στα οποία υπήρξαν εμπόδια.

Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μας στο youtube για να μαθαίνεις πρώτος για όλα μας τα νέα Video!

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση:
\n