Ζώδια 25 ως 31 Ιανουαρίου 2021 ανά δεκαήμερο, με την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4,8 (8 votes)
Από την Φούλα Γρηγοροπούλου

Aστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια ανά δεκαήμερο για την εβδομάδα 25 ως 31 Ιανουαρίου 2021. Μάθε τις εξελίξεις στο video της Φούλας Γρηγοροπούλου.

Δες το ζώδιο σου με βάση το δεκαήμερο γέννησης σου στο παρακάτω Video και μάθε πως θα κυλίσει η εβδομάδα:

Αγαπημένοι μου φίλοι το κύριο αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας είναι η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στην 9η μοίρα του άξονα Λέοντα - Υδροχόου στις 28/1.

Η σύνοδος του Ήλιου με το Δία και τον Κρόνο και το τετράγωνο αυτών με τον Άρη και τον Ουρανό που βρίσκονται στο ζώδιο του Ταύρου, επισφραγίζουν την ανατρεπτική αίσθηση που έχει όλο αυτό το διάστημα. Ο Ιανουάριος κινούνταν σε ρυθμούς αλλαγών και ανατροπών και έτσι τώρα αυτή η Πανσέληνος στο τέλος του μήνα έρχεται να το επισφραγίσει. Η ατμόσφαιρα φαίνεται πως θα είναι εκρηκτική και δεν αποκλείεται να οδηγήσει αρκετούς από εμάς σε ξεσπάσματα αλλά και σε παράτολμες αποφάσεις.

Τα ζώδια που ανήκουν στο Σταθερό Σταυρό (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) και έχουν γεννηθεί κατά το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου τους και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια, είναι πάρα πολύ πιθανόν να βρίσκονται στη δίνη αλλαγών που αφορούν τη δουλειά, τις προσωπικές σχέσεις, ενδεχομένως και κάποιες οικογενειακές υποθέσεις. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε προκειμένου να αποφύγουμε τις λάθος κινήσεις είναι να μην αντιδράσουμε σπασμωδικά απέναντι σε οτιδήποτε νιώθουμε πως είτε μας πιέζει είτε χρειάζεται εδώ και τώρα αλλαγή.

Στις 30/1 ο Ερμής θα βρίσκεται -φαινομενικά- σε στάση στην 26η μοίρα του Υδροχόου προκειμένου να ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του μία ημέρα μετά, δηλαδή στις 31/1. Το επόμενο διάστημα που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος, ενδείκνυται για τη διευθέτηση ζητημάτων τα οποία έχουμε σε εκκρεμότητα από το παρελθόν. Έτσι λοιπόν είναι πάρα πολύ πιθανόν να εμφανιστούν θέματα τα οποία χρειάζονται και «κάτι ακόμα», προκειμένου να διευθετηθούν και να κλείσουν. Την περίοδο που ο Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί σε αγορές ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών -αν είναι δυνατόν να τις αποφύγουμε εντελώς- σε πρακτικές λεπτομέρειες ζητημάτων της καθημερινότητας, καθώς και στην επικοινωνία ή στα ραντεβού μας μιας και μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις.

Καλή εβδομάδα σε όλους!

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση:
\n