Ζώδια 3 ως 9 Αυγούστου 2020 ανά δεκαήμερο, με την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4,7 (6 votes)
Από την Φούλα Γρηγοροπούλου

Aστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια ανά δεκαήμερο για την εβδομάδα 3 ως 9 Αυγούστου 2020. Μάθε τις εξελίξεις στο video της Φούλας Γρηγοροπούλου.

Δες το ζώδιο σου με βάση το δεκαήμερο γέννησης σου στο παρακάτω Video και μάθε πως θα κυλίσει η εβδομάδα:

Η εβδομάδα ξεκινά με ιδιαίτερα δυναμική διάθεση καθώς στις 3 Αυγούστου ολοκληρώνεται η Πανσέληνος στην 11η μοίρα του άξονα Λέοντα-Υδροχόου. Αυτή η Πανσέληνος μιλάει για το «εγώ» και το «εμείς» και μας καλεί να κρατήσουμε τις ισορροπίες και να σκεφτούμε τους τομείς και τα ζητήματα που πρέπει να βάλουμε σε προτεραιότητα τον εαυτό μας αλλά και σε ποιους πρέπει να δράσουμε με γνώμονα το συλλογικό καλό και τη συλλογική ευθύνη. Ο Ουρανός πού βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου σχηματίζει δυσαρμονική όψη με τα φώτα της Πανσελήνου και δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν ανατροπές στα σχέδιά μας, για αυτό θα πρέπει να είμαστε ευέλικτοι σε αλλαγές και διευθετήσεις.

Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από αυτή την Πανσέληνο είναι εκείνα που ανήκουν στο Σταθερό Σταυρό (Λέοντες, Σκορπιοί, Ταύροι, Υδροχόοι) και έχουν γεννηθεί στο τέλος του πρώτου και στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου τους.

Στις 5 Αυγούστου ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Λέοντα εγκαινιάζοντας ένα διάστημα κατά το οποίο η επικοινωνία θα είναι «πλούσια», πολλές φορές περισσότερο από ότι χρειάζεται. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί καθώς το επόμενο διάστημα θα ειπωθούν αρκετά πράγματα (και από εμάς και σε εμάς) τα οποία μπορεί να ειπωθούν χάριν εντυπωσιασμού και θα είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν. Η επικοινωνία θα είναι διαφορετική καθώς θα παρατηρήσουμε πως θα γίνεται ολοένα και πιο ενθουσιώδης! 

Στις 8 Αυγούστου έχουμε άλλη μία πλανητική μετακίνηση καθώς η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Καρκίνου. Η Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο πατάει γερά στα πόδια της, γίνεται περισσότερο τρυφερή, συναισθηματική αλλά και κάποιες φορές χειριστική, προκειμένου να περάσει το δικό της! Επίσης αναζητά τη συναισθηματική ασφάλεια και γίνεται πολύ δοτική με τους ανθρώπους που αγαπά. Το επόμενο διάστημα είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσουν σχέσεις οι οποίες θα στηρίζονται σε έντονα συναισθήματα και όχι στις υπερβολές των συναισθημάτων της στιγμής!

Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μας στο youtube για να μαθαίνεις πρώτος για όλα μας τα νέα Video!

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση:
\n