Ζώδια 30 Μαρτίου ως 5 Απριλίου (2020) ανά δεκαήμερο, με την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Από την Φούλα Γρηγοροπούλου

Αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την εβδομάδα 30 Μαρτίου ως 5 Απριλίου 2020. Μάθε τις εξελίξεις για όλα τα ζώδια μέσα από το video της Φούλας Γρηγοροπούλου.

Δες το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου στο Video και μάθε πως θα είναι η εβδομάδα 30 Μαρτίου ως 5 Απριλίου 2020 σε όλους τους τομείς:

Η εβδομάδα ξεκινά με μία σημαντική πλανητική μετακίνηση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31 Μαρτίου, την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου. Ο Άρης ύστερα από ένα διάστημα ενάμιση μήνα όπου παρέμενε στο ζώδιο του Αιγόκερου και ενεργοποιούσε τις εκλείψεις που είχαν πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο του 2019 και τον Ιανουάριο του 2020, επιτέλους αλλάζει ζώδιο και περνά στον Υδροχόο. Από τη νέα του θέση θα ευνοήσει περισσότερο δραστηριότητες που σχετίζονται με τον εθελοντισμό καθώς θα αναδείξει τον αλτρουισμό μας. Βέβαια θα συναντήσει και τον Κρόνο ο όποιος βρίσκεται στη μηδενική μοίρα του Υδροχόου, δείχνοντας εμπόδια σε κάποια πράγματα που θέλουμε να κάνουμε. Ύστερα από λίγες μέρες θα βρεθούν με μία δυσαρμονική όψη τετραγώνου με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο επηρεάζοντας αρκετά τον τομέα που σχετίζεται με την επικοινωνία (τηλεφωνήματα, διαδίκτυο) και είναι πιθανόν να προκαλέσουν κωλύματα σε αυτή. Αυτή η όψη θα είναι σε ισχύ καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας, επηρεάζοντας περισσότερο τα ζώδια που ανήκουν στο Σταθερό Σταυρό (Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι) και ιδιαίτερα αυτά που έχουν γεννηθεί κατά το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου τους.

Αυτή την εβδομάδα υπάρχει ακόμα μία όψη στην οποία αξίζει να δώσουμε προσοχή, μία όψη συνόδου ανάμεσα στον Ερμή και στον Ποσειδώνα. Η συνάντηση αυτών των δύο θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για παρανοήσεις, παρεξηγήσεις αλλά και ψέματα και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο τι ακούμε και τι αντιλαμβανόμαστε. Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο είναι αυτά που ανήκουν στο Μεταβλητό Σταυρό (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) και ιδιαίτερα αυτά που έχουν γεννηθεί κατά το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους. 

Στις 3/4 η Αφροδίτη φεύγει από το ζώδιο που κυβερνά τον Ταύρο και περνά στο ζώδιο των Διδύμων δημιουργώντας μία ευχάριστη ατμόσφαιρα στην επικοινωνία αλλά και στις προσωπικές μας σχέσεις! Η επαφή με τους ανθρώπους μας θα μας κάνει καλό -ακόμα και αν γίνεται μέσω τεχνολογικών μέσων και κοινωνικών δικτύων- και οι συζητήσεις μαζί τους θα μας φτιάξουν τη διάθεση! Αγαπημένοι μου φίλοι εύχομαι σε όλους ένα καλό και ελπιδοφόρο μήνα!

Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μας στο youtube για να μαθαίνεις πρώτος για όλα μας τα νέα Video!

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση:
\n