Ζώδια 30 Νοεμβρίου έως 6 Δεκεμβρίου 2020 ανά δεκαήμερο, με την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4,7 (6 votes)
Από την Φούλα Γρηγοροπούλου

Aστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια ανά δεκαήμερο για την εβδομάδα 30 Νοεμβρίου έως 6 Δεκεμβρίου 2020. Μάθε τις εξελίξεις στο video της Φούλας Γρηγοροπούλου.

Δες το ζώδιο σου με βάση το δεκαήμερο γέννησης σου στο παρακάτω Video και μάθε πως θα κυλίσει η εβδομάδα:

Η τελευταία ημέρα του Νοεμβρίου μας επιφυλάσσει μία έκλειψη Σελήνης η οποία θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων - Τοξότη (8η μοίρα). Ο Ουρανός που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου κάνει μία όψη 150 μοιρών με τα «φώτα» (δηλαδή τον Ήλιο και τη Σελήνη) και μπορεί να φέρει στο προσκήνιο αρκετές πληροφορίες, οι οποίες μπορεί να δημιουργήσουν διχογνωμίες και αντιπαραθέσεις. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στον τρόπο που εκφραζόμαστε και στον τρόπο που εκφράζουμε την αντίθεσή μας σε κάτι, καθώς είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει ένα εκρηκτικό κλίμα το οποίο μπορεί να δυναμιτίσει ακόμα και τις διαφωνίες για τα πιο απλά ζητήματα. Αυτή η έκλειψη θα επηρεάσει περισσότερο τα ζώδια που ανήκουν στο Μεταβλητό Σταυρό (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί κατά το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου τους ή έχουν προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

Ο Δεκέμβριος κάνει την είσοδο του και μαζί του κάνει την είσοδο και ο Ερμής στο ζώδιο του Τοξότη! Ο Ερμής σε αυτό το ζώδιο γίνεται εξωστρεφής και επικοινωνιακός όμως προτιμά τις επιφανειακές συζητήσεις και τις πληροφορίες, καθώς δεν του αρέσει ιδιαίτερα να εμβαθύνει στα πράγματα.

Έτσι λοιπόν είναι πολύ πιθανό να νιώσουμε αρκετά εξωστρεφείς αυτή την εβδομάδα και με διάθεση να επικοινωνήσουμε με πρόσωπα τα οποία έχουν τον τρόπο να μας φτιάξουν το κέφι, ώστε να κάνουμε ένα διάλλειμα από τα άγχη και τις έννοιες. Είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν και κάποια νέα τα οποία θα μας προσφέρουν ανακούφιση ή να υπάρξει μία θετική εξέλιξη σε ένα ζήτημα το οποίο μας έχει απασχολήσει αρκετά έως τώρα.

Η εβδομάδα κλείνει με μία θετική όψη τριγώνου μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, κάτι που δείχνει πως το Σαββατοκύριακο θα υπάρξει ένα ρομαντικό κλίμα, το οποίο θα βοηθήσει πολύ τα ζητήματα του αισθηματικού τομέα. Τα συναισθήματα θα είναι έντονα, θα είναι πολύ δύσκολο να μην εκφραστούν και αυτό θα φέρει κοντά συγκεκριμένα πρόσωπα. Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο είναι τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί κατά το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους. Αγαπημένοι μου φίλοι εύχομαι να έχετε έναν όμορφο μήνα!

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση:
\n