Ζώδια 6 ως 12 Ιουλίου 2020 ανά δεκαήμερο, με την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4,7 (6 votes)
Από την Φούλα Γρηγοροπούλου

Aστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια ανά δεκαήμερο για την εβδομάδα 6 ως 12 Ιουλίου 2020. Μάθε τις εξελίξεις στο video της Φούλας Γρηγοροπούλου.

Δες το ζώδιο σου με βάση το δεκαήμερο γέννησης σου στο παρακάτω Video και μάθε πως θα κυλίσει η εβδομάδα:

Αυτή την εβδομάδα χρειάζεται να δείξουμε ακόμα μεγαλύτερη προσοχή στην επικοινωνία από ότι έχουμε δείξει το διάστημα έως τώρα που ο Ερμής βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, καθώς αυτές τις ημέρες θα υπάρξει άλλο ένα εμπόδιο. Ο Ερμής όντας ανάδρομος στον Καρκίνο θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Άρη πού βρίσκεται στον Κριό (6η μοίρα). Αυτή η όψη θα βρίσκεται σε ισχύ από την αρχή της εβδομάδας έως και την Πέμπτη 9/7 και είναι πιθανό να δημιουργήσει ένα «φιλοπόλεμο» κλίμα σε συζητήσεις, μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις ακόμα και από ασήμαντη αφορμή. 

Τα ζώδια που ανήκουν στον Παρορμητικό Σταυρό (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) και έχουν γεννηθεί κατά το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου τους, θα πρέπει να αποφύγουν πάση θυσία να ανοίξουν συζητήσεις για παρελθοντικά γεγονότα, καθώς αυτά θα αποτελέσουν ένα καλό υπόβαθρο για περαιτέρω εντάσεις.

Την Παρασκευή 10/7 η Σελήνη συναντά τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και δείχνει πως αυτή η ημέρα είναι ιδανική για ξεκούραση και καλλιτεχνικές δραστηριότητες! Αν έχουμε δουλειές και υποχρεώσεις θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, καθώς η συνάντηση αυτών των δύο θα μας δημιουργήσει δυσκολία συγκέντρωσης και υλοποίησης πρακτικών ζητημάτων. Αυτοί που θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτή τη συνάντηση είναι τα ζώδια που ανήκουν στο Μεταβλητό Σταυρό (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς) και έχουν γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου τους.

Το ευχάριστο νέο της εβδομάδας έρχεται την Κυριακή 12/7 καθώς τότε ο Ερμής θα επιστρέψει τυπικά σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου. Ουσιαστικά χρειάζεται κάποιες ημέρες προκειμένου να αποκτήσει την κανονική του ταχύτητα, όμως μας προϊδεάζει για το ξεκίνημα ενός καλύτερου διαστήματος σε επικοινωνιακό επίπεδο. Τώρα είναι πιθανό να «ξεκολλήσουν» κάποια ζητήματα που δεν ήταν εύκολο να υλοποιήσουμε το προηγούμενο διάστημα, καθώς υπήρχαν εμπόδια και αναβολές. Βέβαια καλό είναι να αφήσουμε κάποιες ημέρες μέχρι να επιχειρήσουμε να διευθετήσουμε οτιδήποτε είχε παρουσιάσει δυσκολία και είχε παραμείνει σε εκκρεμότητα το προηγούμενο διάστημα.

Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μας στο youtube για να μαθαίνεις πρώτος για όλα μας τα νέα Video!

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση:
\n