Με ποιο ζώδιο θα κατάφερνες να φτάσεις στον γάμο;

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Από την Όλγα Αγγέλου

Νομίζεις ότι η φυσιολογική κατάληξη για κάθε σχέση είναι ο γάμος, όμως πολλές φόρες για να φτάσει εκεί, άλλοτε περνά από συμπληγάδες, άλλοτε δεν χρειάζεται παρά μόνο μια μικρή ώθηση και άλλοτε ωριμάζουν οι συνθήκες τόσο γρήγορα που δεν προλαβαίνεις να καταλάβεις πότε βρέθηκες να υπογράφεις τα χαρτιά του γάμου! Πολλές φορές ακούμε ότι για να πετύχει κάτι δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Δυστυχώς κάποιες φορές χρειάζονται και τα δυο. Εδώ σήμερα θα προσπαθήσουμε να σε γλυτώσουμε από τον κόπο, προτείνοντας σου τον τρόπο ανάλογα με το ζώδιο του ταιριού σου, πάντα ελπίζοντας ότι η επιλογή του/της συντρόφου σου, είναι εκείνη που θα συντελέσει σε έναν ευτυχισμένο γάμο!

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο  του ατόμου που σε ενδιαφέρει και μάθε αν είναι εύκολο να φτάσεις ως τον γάμο μαζί του/της.

ΚΡΙΟΣ

Ελπίζω να τα καταφέρνεις στην διπλωματία και τις μανούβρες της με τον Κριό που έμπλεξες, εδώ θέλει τρόπο, πολύ τρόπο, αλλά και κόπο για να τον εφαρμόσεις. Είναι πασίγνωστο ότι ο εγωισμός του δεν έχει το ταίρι του, δεν έχει όρια. Έχει πάντα αποκρυσταλλωμένες απόψεις που δεν τις αλλάζει με τίποτε! (Έτσι νομίζει! Κούνια που τον κούναγε!) Θέλει πάντα να γίνεται το δικό του και δεν δέχεται καμιά υπόδειξη, καμιά υποχώρηση, καμιά επιβολή στα θέλω του. Ο ρόλος ο δικός σου είναι να πειστεί ότι η απόφαση για γάμο είναι δική του και αποκλειστικά δική του, αφού εσύ του προσφέρεις τις συγκλονιστικές στιγμές που τον συναρπάζουν, και τότε θα αγωνιά μήπως εσυ αρνηθείς την πρόταση του. Η Όλγα Αγγέλου είναι καταξιωμένη μελλοντολόγος που θα σου βρει ποιο πρόσωπο αξίζει να σταθεί δίπλα σου και να σου προσφέρει την ευτυχία που χρειάζεσαι! Για να μιλήσεις προσωπικά με την Όλγα Αγγέλου κάλεσε στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Η νύφη ετοιμάζεται για τον γάμο της. Τι θα κάνει με τις ετοιμασίες;

ΤΑΥΡΟΣ

Βρίσκεσαι σε σχέση με Ταύρο και έχεις έγνοια πως θα δεθεί με τα δεσμά του γάμου; Άδικα, δεν θα διάλεγε για σχέση πότε και σε καμιά περίπτωση για ταίρι, οποίον/α που δεν θα έκρινε κατάλληλο/η για σύζυγο. Εφ’ όσον του εξασφαλίζεις την αισθηματική του ασφάλεια και την αισθηματική έλξη που ιδιαιτέρως εκτιμά, έχεις περάσει όχι μόνο τα προκριματικά, όχι μόνο τους ημιτελικούς, είσαι ήδη στον τελικό του αγωνίσματος. Το αν θα φτάσεις στον τερματισμό, εξαρτάται από άλλες συγκυρίες εξωγενείς, όπως είναι η οικονομική κατάστασις, οι οικογενειακές συνθήκες και κάθε άλλος παράγων που δεν έχει σχέση με την καταλληλότητα σου για σύζυγο. Ευκολάκι ο Ταύρος, δεν είναι; Η Όλγα Αγγέλου είναι καταξιωμένη μελλοντολόγος που θα σου βρει ποιο πρόσωπο αξίζει να σταθεί δίπλα σου και να σου προσφέρει την ευτυχία που χρειάζεσαι! Για να μιλήσεις προσωπικά με την Όλγα Αγγέλου κάλεσε στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Η νύφη ετοιμάζεται για τον γάμο της. Τι θα κάνει με τις ετοιμασίες;

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το παν για να καταφέρεις έναν Δίδυμο να επιδιώξει να δημευτεί, είναι να έχει συνεχώς διαβεβαιώσεις για τα αισθήματα σου, ενώ εσύ να μην έχεις και μεγάλες προσδοκίες να τον/την ακούσεις να εκφράζεται αναλόγως. Υποβόσκει πάντα μια ατμόσφαιρα που τον/την κάνει να αυτοσυγκρατείται και να μην δεσμεύεται ανοιχτά, ώστε επειδή εύκολα αλλάζει γνώμη, σαν δισυπόστατο Ζώδιο που είναι, δεν θέλει την έκθεση του/της με υποσχέσεις και διαβεβαιώσεις αισθημάτων από μέρους του/της, κρατώντας πάντα κάποια πισινή. Σε σένα εναπόκειται να κρατάς αμείωτο το ενδιαφέρον του/της, παίζοντας με το μυαλό του/της, έτσι, ώστε να μένει ζωντανή η σχέση σας και να νοιώσει ότι μόνο εσύ είσαι το ταίρι που τον/την καταλαβαίνει και που θ’ αγωνιστεί να κρατήσει δια βίου. Η Όλγα Αγγέλου είναι καταξιωμένη μελλοντολόγος που θα σου βρει ποιο πρόσωπο αξίζει να σταθεί δίπλα σου και να σου προσφέρει την ευτυχία που χρειάζεσαι! Για να μιλήσεις προσωπικά με την Όλγα Αγγέλου κάλεσε στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Η νύφη ετοιμάζεται για τον γάμο της. Τι θα κάνει με τις ετοιμασίες;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι σίγουρο ότι έχεις σχέση με Καρκίνο; Και μιλάμε τώρα για γάμο που δεν έχει γίνει ακόμη; Το μόνο Ζώδιο που παντρεύεται εύκολα, που παρακαλά να παντρευτεί; Που γεννιέται έχοντας στο μυαλό του το όνειρο πότε θα παντρευτεί, και θα κάνει οικογένεια, και θα μοιάζει μ’ αυτήν που μεγάλωσε, και θα κάνει και παιδάκια, και θα μοιάζουν τα παιδάκια σ’ αυτόν/ην, και θα μεγαλώσουν τα παιδάκια στην μητρική αγκαλιά όπως ακριβώς αυτός/η, και, και, και…. Δεν υπάρχει ευκολότερο πράγμα από το να φτάσει ένας Καρκίνος στον γάμο! Κυριολεκτικά θα σε σύρει εκεί. Ο γάμος αποτελεί το ιδανικό του και αγωνίζεται να το κατορθώσει αλλά και να το διατηρήσει, γιατί πιστεύει στην σταθερότητα του θεσμού. Η Όλγα Αγγέλου είναι καταξιωμένη μελλοντολόγος που θα σου βρει ποιο πρόσωπο αξίζει να σταθεί δίπλα σου και να σου προσφέρει την ευτυχία που χρειάζεσαι! Για να μιλήσεις προσωπικά με την Όλγα Αγγέλου κάλεσε στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Η νύφη ετοιμάζεται για τον γάμο της. Τι θα κάνει με τις ετοιμασίες;

ΛΕΩΝ

Όταν ένα Λιοντάρι ξέρει καλά ότι είναι το ίνδαλμα σου, ότι ο θαυμασμός σου είναι απεριόριστος, ότι θεωρείς ότι μετά από αυτό έσπασε το καλούπι που το έβγαλε και ότι για σένα είναι το δώρο του σύμπαντος στο ανθρώπινο γένος, ε, τότε έκανες μια καλή αρχή! Γιά να πάμε και παρακάτω! Το ξέρεις τόσο καλά το Λιοντάρι, που να μην  παίρνεις κατάκαρδα και στα σοβαρά, όταν η φιλαρέσκεια του το σπρώχνει σε περιποιητικές εκδηλώσεις, φλερτ, φιλοφρονήσεις προς το άλλο φύλο, γνωρίζοντας ότι αυτή η συμπεριφορά δεν θα έχει προεκτάσεις, αλλά αποσκοπεί στην αποδοχή; Είσαι και συ μεγαλοπρεπής και δίνεις λογούς να σε καμαρώνουν; Αν αυτά συμβαίνουν, θα κατανοήσει ότι είσαι το μοναδικό ταίρι και το επόμενο βήμα σας ο γάμος! Η Όλγα Αγγέλου είναι καταξιωμένη μελλοντολόγος που θα σου βρει ποιο πρόσωπο αξίζει να σταθεί δίπλα σου και να σου προσφέρει την ευτυχία που χρειάζεσαι! Για να μιλήσεις προσωπικά με την Όλγα Αγγέλου κάλεσε στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Η νύφη ετοιμάζεται για τον γάμο της. Τι θα κάνει με τις ετοιμασίες;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για να είσαι σε σχέση με Παρθένο, δυο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν, ή να αντέχεις την κριτική του, ή να μην της δίνεις σημασία και ας’ τον Παρθένο να λέει! Αν παρ’ όλ’ αυτά εξακολουθείς να επιμένεις στην προσδοκία γάμου, πρέπει να κουραστείς βοηθώντας την καριέρα του/της και να συμβάλλεις ουσιαστικά σ’ αυτήν, είναι το πρώτο και κύριο που τον ενδιαφέρει. Η επαγγελματική επιτυχία και ανέλιξη του/της, όταν και συ προσφέρεις σ’ αυτήν με βελτιωτικές συμβουλές, ποτέ όμως με κριτική όταν αναγκαστείς να διορθώσεις λάθη, θα ανεβάζει την αυτοπεποίθηση του/της και θα αισθάνεται ότι σαν ταίρι είσαι αυτό που του ταιριάζει και θα θέλει να εξασφαλιστεί ότι δεν θα σε χάσει και θα τρέχει για τις άδειες. Η Όλγα Αγγέλου είναι καταξιωμένη μελλοντολόγος που θα σου βρει ποιο πρόσωπο αξίζει να σταθεί δίπλα σου και να σου προσφέρει την ευτυχία που χρειάζεσαι! Για να μιλήσεις προσωπικά με την Όλγα Αγγέλου κάλεσε στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Η νύφη ετοιμάζεται για τον γάμο της. Τι θα κάνει με τις ετοιμασίες;

ΖΥΓΟΣ

Για να στείλεις έναν Ζυγό για τις άδειες χρειάζεται πλήρης ενημέρωση για κάθε τι ρομαντικό, βιβλίο κυρίως τσέπης, είναι τα πιο γλυκανάλατα, ρομαντικά ποιήματα, ταινίες σαν το Λαβ Στόρυ, μουσικές με βιολιά, τραγούδια με νόημα… ότι υπάρχει στην αγορά! Αν τρέφει σοβαρά αισθήματα για σένα, είναι βέβαιο ότι κάποια απ’ αυτά θα ακούσεις και αν πάρεις την σκυτάλη και συνεχίσεις το ποίημα από εκεί που σταμάτησε, Ω της Ευτυχίας, είστε αδελφές ψυχές! Κάνε καμιά βόλτα στις βιτρίνες για μια ωραία κομψή εμφάνιση, κατά προτίμηση ρομαντική, κάνε και μια συναισθηματική υπερχείλιση στο κατάλληλο περιβάλλον και θα κάμψεις και τις τελευταίες αντιστάσεις του Ζυγού, που επί τέλους ανακάλυψε ότι ήταν  ήδη σε σχέση με το κελεπούρι που ζητούσε. Η Όλγα Αγγέλου είναι καταξιωμένη μελλοντολόγος που θα σου βρει ποιο πρόσωπο αξίζει να σταθεί δίπλα σου και να σου προσφέρει την ευτυχία που χρειάζεσαι! Για να μιλήσεις προσωπικά με την Όλγα Αγγέλου κάλεσε στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Η νύφη ετοιμάζεται για τον γάμο της. Τι θα κάνει με τις ετοιμασίες;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τι θα καταλάβει ότι μπορείς να του προσφέρεις κατά την διάρκεια της σχέσης σας ο Σκορπιός; Τι ζητά, τι έχει ανάγκη, τι τον γεμίζει; Ποια είναι αυτά που θα τον δεσμεύσουν για τα καλά; Τι μπορεί να τον κάνει να απαρνηθεί την ελευθερία του και να περιοριστεί; Όλα γι’ αυτόν είναι ανταλλάξιμα, τα πάντα είναι αντικείμενα συναλλαγής και χρησιμότητας. Αν του προσφέρεις αισθησιασμό, προσβάσεις που θα του είναι χρήσιμες, δυνατότητες ανέλιξης του, δύναμη και εξουσία, δυνατότητα εκπλήρωσης των φιλοδοξιών του, ανοχή στην ζηλοτυπία και την καχυποψία του, τότε πληρείς τις προϋποθέσεις. Αν συνειδητοποιήσει ότι εσύ μπορείς όλα αυτά να προσφέρεις, θα θελήσει να επωφεληθεί και δεν θα χάσει την ευκαιρία. Η Όλγα Αγγέλου είναι καταξιωμένη μελλοντολόγος που θα σου βρει ποιο πρόσωπο αξίζει να σταθεί δίπλα σου και να σου προσφέρει την ευτυχία που χρειάζεσαι! Για να μιλήσεις προσωπικά με την Όλγα Αγγέλου κάλεσε στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Η νύφη ετοιμάζεται για τον γάμο της. Τι θα κάνει με τις ετοιμασίες;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν μπορεί να κάνεις έναν Τοξότη να δεθεί με τα δεσμά του γάμου αν δεν τον κάνεις να νοιώσει ότι δεν θα απαρνηθεί την ελευθερία του, την ανεξαρτησία του, τις συνήθειες του. Οποιαδήποτε άλλη μορφή δέσμευσης γι’ αυτόν έχει την έννοια της φυλακής. Για να αποφασίσει να βρεθείτε στην εκκλησιά, βέβαια αυτός  προτιμά το Δημαρχείο αν δεν μπορεί να το αποφύγει και αυτό, σαν αντισυμβατικός/η που είναι, πρέπει να δείχνεις προθυμία να συμμετέχεις σε ό,τι ο/η Τοξότης θέλει να κάνει, να είσαι ο/η σύντροφος του που θα τα μοιράζεστε όλα, εμπειρίες, ιδέες, δραστηριότητες…  Η προσπάθεια σου δεν θα είναι εύκολη να τον/την μαντρώσεις, αλλά με τόσο εύθυμο, ξέγνοιαστο, απροβλημάτιστο ταίρι, είναι απολύτως βέβαιο ότι θα το απολαύσεις! Η Όλγα Αγγέλου είναι καταξιωμένη μελλοντολόγος που θα σου βρει ποιο πρόσωπο αξίζει να σταθεί δίπλα σου και να σου προσφέρει την ευτυχία που χρειάζεσαι! Για να μιλήσεις προσωπικά με την Όλγα Αγγέλου κάλεσε στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Η νύφη ετοιμάζεται για τον γάμο της. Τι θα κάνει με τις ετοιμασίες;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο καλός μας Αιγόκερως δεν είναι ούτε παράλογος, ούτε κανένα καβαλημένο καλάμι, ζητά έναν γάμο στα μετρά του/της που να προσφέρει συζυγική πίστη, κοινωνική καταξίωση, σύντροφο που να είναι και αυτός/η καταξιωμένος/η, κάτι ποιοτικό που να του/της ταιριάζει και να ανταποκρίνεται στα απαιτούμενα της έμφυτης αξιοπρεπείας που έχει και του κοινωνικού στάτους που διατηρεί. Έχει ιδιαιτέρα καλό γούστο και πρέπει καθημερινά να αποδεικνύεις ότι έχεις και συ, και δεν πρέπει να ντρέπεται για σένα αλλά να καμαρώνει, το ευχαριστείται πολύ περισσότερο όταν τραβάς βλέμματα θαυμασμού επάνω σου, αρκεί να μην ζηλέψει, μαύρο φίδι, κλπ. Αγάπησε τον Αιγόκερω, το αξίζει! Είναι ξεχωριστός/η! Τα έχεις αυτά; Καλά στέφανα! Η Όλγα Αγγέλου είναι καταξιωμένη μελλοντολόγος που θα σου βρει ποιο πρόσωπο αξίζει να σταθεί δίπλα σου και να σου προσφέρει την ευτυχία που χρειάζεσαι! Για να μιλήσεις προσωπικά με την Όλγα Αγγέλου κάλεσε στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Η νύφη ετοιμάζεται για τον γάμο της. Τι θα κάνει με τις ετοιμασίες;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Άνοιξε του τα μάτια και δείξε στον Υδροχόο ότι ο κομφορμισμός σού είναι άγνωστος, ότι οι συμβατικότητες δεν σου ταιριάζουν, ότι οι ιδέες σας συμπλέουν, ότι μπορείτε να έχετε κοινούς φίλους και οι ιδεολογίες σας ταιριάζουν. Δείξε ότι δεν σε ακουμπούν οι κατεστημένες συνθήκες της κοινωνίας, στο κάτω – κάτω αυθαίρετα θεσπιστήκαν, ίσως να ήσαν και αποτέλεσμα μόδας ή να εξυπηρετούσαν κάποιους που ήσαν στα πράγματα τότε. Εσύ βράχος στις απόψεις σου! Ο/Η Υδροχόος τι να πει! Σε όλα σύμφωνος/η. Όλα καλά, εμείς τον χαβά μας, αντέχουμε, τα παΐδια όμως που θα αποκτήσουμε; Μπάσταρδα; Πρέπει να αντιμετωπίσουν το στίγμα της κοινωνίας; Μπρος για το Δημαρχείο! Ειδές πως όλα γίνονται με τον κατάλληλο χειρισμό; Η Όλγα Αγγέλου είναι καταξιωμένη μελλοντολόγος που θα σου βρει ποιο πρόσωπο αξίζει να σταθεί δίπλα σου και να σου προσφέρει την ευτυχία που χρειάζεσαι! Για να μιλήσεις προσωπικά με την Όλγα Αγγέλου κάλεσε στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Η νύφη ετοιμάζεται για τον γάμο της. Τι θα κάνει με τις ετοιμασίες;

ΙΧΘΥΣ

Δεν του κακοπέφτει του Ιχθύ σου να έχει δίπλα του ένα πλάσμα σαν και σένα που αποκλείεται να μην το έσκασες από κάποιο μουσείο με αγάλματα κλασσικής εποχής. Τι άλλο να ποθεί ο Ιχθύς; Είναι φανερό, οι Ιχθύες, ομολογουμένως, έχουν καλό γούστο! Το μόνο που έχεις να κάνεις για να δεθεί με τα άρρηκτα δεσμά του γάμου, είναι να δίνεις διαβεβαιώσεις και ακόμη περισσότερο, αποδείξεις της χωρίς όρια αγάπης σου. Αν του επιτρέπεις να άπορα στον ονειρικό κόσμο του και ακόμη αν τον συντροφεύεις σ΄ αυτόν, αν τον αφήνεις ανεμπόδιστα να ασχολείται όσα του δίνουν ευχαρίστηση και να δραπετεύει από την πραγματικότητα, θα συνειδητοποιήσει ότι δεν υπάρχει άλλο ιδανικότερο ταίρι. Ο γάμος είναι απλά μια διαδικασία που θα γίνει. Η Όλγα Αγγέλου είναι καταξιωμένη μελλοντολόγος που θα σου βρει ποιο πρόσωπο αξίζει να σταθεί δίπλα σου και να σου προσφέρει την ευτυχία που χρειάζεσαι! Για να μιλήσεις προσωπικά με την Όλγα Αγγέλου κάλεσε στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Η νύφη ετοιμάζεται για τον γάμο της. Τι θα κάνει με τις ετοιμασίες;

Τελευταία ενημέρωση: