Σε ερωτεύτηκε, αλλά δε σου εκφράζει όσα νιώθει; Μάθε τι να κάνεις!

Βαθμολόγησε: 
Average: 4 (5 votes)
Από την Βενετία Αποστόλου

Η σχέση ξεκίνησε με ενθουσιασμό και από τις δύο πλευρές και είναι ακόμα φρέσκια… Κατά βάθος ξέρεις καλά ότι την έχει πατήσει μαζί σου, έλα όμως που ποτέ δε σου έχει κάνει μία ανοιχτή ερωτική εξομολόγηση, με αποτέλεσμα να ψάχνεσαι… Δεν είναι πάντα εύκολο όμως να ομολογήσουμε και να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας για να δούμε αν τελικά σε ερωτεύτηκε! Πώς θα κάνεις κάθε ζώδιο να σου εκφράσει όλα όσα αισθάνεται; Είναι εύκολο και έχει τρόπο… Μάθε αν σε ερωτεύτηκε, διαβάζοντας το ζώδιο του προσώπου που σε ενδιαφέρει!

Διάβασε παρακάτω το ζώδιο και τον ωροσκόπο του άτομου που σε ενδιαφέρει και μάθε πως θα εκφράσει αυτά που νιώθει για σένα.

Κριός

Το Κριάρι, αν και αυθόρμητο, έχει εγωισμό και πολλές φορές δε θέλει να παραδέχεται τα συναισθήματά του, για να μην το πάρεις και πάνω σου! Καταρχάς δεν πρέπει να τον πιέσεις να σου πει αυτά που δε θέλει. Τι πρέπει να κάνεις; Η ειλικρίνειά σου, η άνεσή σου, καθώς και ο αέρας που θα του δώσεις να νιώσει ελεύθερος, θα τον βοηθήσουν να εκφραστεί. Δεν ξέρεις αν όντως έχει αισθήματα για σένα και τι νιώθει; Θέλεις να μάθεις όλες τις καλά κρυμμένες σκέψεις του ατόμου που θες; Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ταύρος

Ο Ταύρος αργεί να εκφράσει τα συναισθήματά του, όχι επειδή δεν υπάρχουν, αλλά επειδή θέλει ναι είναι πολύ σίγουρος για αυτά και όχι μόνο… Θέλει να νοιώσει ασφάλεια και εμπιστοσύνη σε εσένα, ότι δε θα προδώσεις την καρδιά του! Κάνε τον να σε εμπιστευτεί, αφήνοντάς του το χρόνο να νιώσει άνετα και να εκφραστεί! Δεν ξέρεις αν όντως έχει αισθήματα για σένα και τι νιώθει; Θέλεις να μάθεις όλες τις καλά κρυμμένες σκέψεις του ατόμου που θες; Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Δίδυμος

Το γεγονός ότι ο Δίδυμος δεν εκφράζει τα συναισθήματά του δε χρειάζεται να σε τρομάζει, αντίθετα θα πρέπει να σε χαροποιεί, γιατί τις περισσότερες φορές επιπόλαια και μέσα στον ενθουσιασμό του, εκφράζει συναισθήματα που στην πραγματικότητα δεν αισθάνεται! Η καλή επικοινωνία σου μαζί του, η διασκέδαση και η ταύτιση απόψεων, θα τον κάνει σιγά-σιγά να σου εκφραστεί! Δεν ξέρεις αν όντως έχει αισθήματα για σένα και τι νιώθει; Θέλεις να μάθεις όλες τις καλά κρυμμένες σκέψεις του ατόμου που θες; Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Καρκίνος

Ένας Καρκίνος φοβάται να ανοιχτεί και να εκφράσει τα συναισθήματά του, αν δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το τοπίο με μία σχέση του παρελθόντος! Μπορεί να έχει πληγωθεί, μπορεί κάτι να περιμένει, μπορεί να μην έχει ξεπεράσει στο 100% έναν παλαιό έρωτα! Δώσε χρόνο, δείξε του τι αισθάνεσαι και περίμενε λίγο να δημιουργηθεί μεταξύ σας συναισθηματικό δέσιμο! Δεν ξέρεις αν όντως έχει αισθήματα για σένα και τι νιώθει; Θέλεις να μάθεις όλες τις καλά κρυμμένες σκέψεις του ατόμου που θες; Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Λέων

Ένας χειμαρρώδης Λέοντας, εκφράζει γενναιόδωρα τα συναισθήματά του, αρκεί να τον αποθεώσεις… Τα κομπλιμέντα πάντα πιάνουν, οι εκπλήξεις τον αιφνιδιάζουν και τον κάνουν να ανοίγεται συναισθηματικά! Η αλήθεια είναι ότι θέλει να νιώθει σημαντικός και ότι έχεις μάτια μόνο για εκείνον! Με αυτόν τον τρόπο θα εκφραστεί και θα σε ανεβάσει στα ουράνια, με όλες του τις συναισθηματικές εκδηλώσεις. Δεν ξέρεις αν όντως έχει αισθήματα για σένα και τι νιώθει; Θέλεις να μάθεις όλες τις καλά κρυμμένες σκέψεις του ατόμου που θες; Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Παρθένος

Ένας Παρθένος δυσκολεύεται πολύ να εκφράσει τα συναισθήματά του με λέξεις, προτιμά να εκφράζεται μέσα από τις πράξεις του, ιδιαίτερα με την προσοχή και την προσφορά του απέναντι σε εσένα. Αυτά ακριβώς θα πρέπει να μετρήσεις, τα πράγματα που κάνει για σένα, προκειμένου να σου δώσει χαρά! Η συνέπεια και η σταθερότητα στη σχέση, θα τον κάνουν να εκφραστεί με κάθε τρόπο! Δεν ξέρεις αν όντως έχει αισθήματα για σένα και τι νιώθει; Θέλεις να μάθεις όλες τις καλά κρυμμένες σκέψεις του ατόμου που θες; Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ζυγός

Είναι γεγονός ότι ένας Ζυγός συχνά είναι σε δίλημμα… Δεν παίρνει εύκολα αποφάσεις ακόμα και για τα απλά πράγματα, για φαντάσου λοιπόν για τα αισθήματά του! Αν δεν έχει εκφράσει αυτά που αισθάνεται για σένα, είναι επειδή δεν έχει κατανοήσει ακόμα πώς νιώθει! Η διασκέδαση, το γέλιο, η χαρά και ο έρωτας θα τον κάνουν να ξεδιπλωθεί, αρκεί εσύ από την πλευρά σου να μην τον πιέσεις εδώ και τώρα να σου πει αυτά που νιώθει. Δεν ξέρεις αν όντως έχει αισθήματα για σένα και τι νιώθει; Θέλεις να μάθεις όλες τις καλά κρυμμένες σκέψεις του ατόμου που θες; Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Σκορπιός

Κρατά μυστικά από τους πάντες και δεν ανοίγει εύκολα τα χαρτιά του, πόσο μάλλον την καρδιά του, αν δεν αισθάνεται εμπιστοσύνη και απόλυτη σιγουριά! Ο Σκορπιός είναι καχύποπτος και θέλει πρώτα να τεστάρει με χίλιες δύο παγίδες τα δικά σου αισθήματα. Όταν βεβαιωθεί ότι πράγματι είναι αληθινά όσα αισθάνεσαι, τότε μόνο θα σου εκφράσει αυτά που νιώθει! Δεν ξέρεις αν όντως έχει αισθήματα για σένα και τι νιώθει; Θέλεις να μάθεις όλες τις καλά κρυμμένες σκέψεις του ατόμου που θες; Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τοξότης

Ένας Τοξότης δεν εκφράζει εύκολα τα αισθήματά του στη σχέση του, γιατί φοβάται πως με αυτό τον τρόπο θα δεσμευτεί και θα χάσει την ελευθερία του! Δε χρειάζεται με γκρίνια ή με παράπονο να επιμείνεις, ο τρόπος που θα τον βοηθήσεις να σου ανοιχτεί συναισθηματικά είναι μόνο ένας: Προκάλεσέ τον, μην του τα κάνεις όλα τόσο εύκολα, παίξε μαζί του και στο τέλος θα την πατήσει τόσο πολύ μαζί σου, που θα σου το εκφράσει! Δεν ξέρεις αν όντως έχει αισθήματα για σένα και τι νιώθει; Θέλεις να μάθεις όλες τις καλά κρυμμένες σκέψεις του ατόμου που θες; Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Αιγόκερως

Ένας Αιγόκερως δεν εκφράζεται εύκολα, είτε γιατί είναι βαρύς από τη φύση του, είτε γιατί θεωρεί ότι πρέπει να βάζει κάποια όρια και δεν έχει μάθει να αφήνεται εύκολα στο συναίσθημα. Εσύ θα πρέπει να τον βοηθήσεις σιγά-σιγά να λυθεί… Αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι να του δείξεις σεβασμό, θαυμασμό, αλλά και επιμονή ότι θα μείνεις κοντά του! Με αυτό τον τρόπο και αφήνοντας το χρόνο να δοκιμάσει τη σχέση, ο Αιγόκερως θα σου εκδηλωθεί! Δεν ξέρεις αν όντως έχει αισθήματα για σένα και τι νιώθει; Θέλεις να μάθεις όλες τις καλά κρυμμένες σκέψεις του ατόμου που θες; Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Υδροχόος

Ένας Υδροχόος ερωτευμένος που δεν εκφράζεται, είναι ένας Υδροχόος που φοβάται τη δέσμευση και τη σταθερή σχέση… Μήπως του έχεις δείξει ότι θέλεις κάτι μόνιμο και του λες ότι θες να είστε για πάντα μαζί; Περιόρισε τα μεγάλα λόγια, άστον να νιώσει ελεύθερος και εσύ από την πλευρά σου αυτό που έχεις να κάνεις, είναι να τον κάνεις να νιώσει φιλικά, ζεστά και άνετα, και… όπου βγάλει! Δεν ξέρεις αν όντως έχει αισθήματα για σένα και τι νιώθει; Θέλεις να μάθεις όλες τις καλά κρυμμένες σκέψεις του ατόμου που θες; Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ιχθύς

Ένας τρυφερός και συναισθηματικός Ιχθύς, όταν είναι ερωτευμένος και δεν εκφράζει τα συναισθήματά του, είναι επειδή ντρέπεται, δεν έχει πάρει τον αέρα του ή φοβάται και έχει ανασφάλεια για τα δικά σου αισθήματα! Κάνε του ρομαντικές εκπλήξεις, πες του τρυφερά λόγια, τόνωσε την αυτοπεποίθησή του και είναι βέβαιο ότι το Ψαράκι θα αρχίσει να πεταρίζει και να εκφράζεται χωρίς σταματημό! Δεν ξέρεις αν όντως έχει αισθήματα για σένα και τι νιώθει; Θέλεις να μάθεις όλες τις καλά κρυμμένες σκέψεις του ατόμου που θες; Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Η Αφροδίτη στα ζώδια του γενέθλιου χάρτη.

Τι σκέφτεται ένας άντρας στα ερωτικά του, ανάλογα με το ζώδιό του!

Τα λάθη που κάνουν τα ζώδια και οδηγούνται σε ανεκπλήρωτους έρωτες.

loading...
Τελευταία ενημέρωση: