Ο Κριός 2022 - Αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις

Από την Φούλα Γρηγοροπούλου
Βαθμολογία: 
Average: 1,5 (549 votes)

Ο Κριός το 2022 με αναλυτικές ετήσιες προβλέψεις από την αστρολόγο Φούλα Γρηγοροπούλου. Δες πως θα επηρεαστεί ο Κριός τη νέα χρονιά σε αισθηματικά και επαγγελματικά με τις σημαντικές ημερομηνίες που πρέπει να προσέξει.

Κριός 2022. Μάθε πως θα είναι  το νέο έτος για το ζώδιό σου:

Κριέ μου το 2022 είναι ένα έτος το οποίο θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες για εσένα και θα ανταμείψει τους κόπους και τις προσπάθειες που έκανες -ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα- τα προηγούμενα χρόνια.  Λίγο ακόμα προσοχή θα χρειαστούν όσοι έχουν γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου τους και πολύ περισσότερο τις τρεις τελευταίες ημέρες καθώς ο Πλούτωνας ευρισκόμενος στον Αιγόκερω συνεχίζει να πιέζει για μεταμόρφωση και εξέλιξη, κάτι που δεν έρχεται μέσα από ένα εύκολο δρόμο.

Ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων από τις αρχές του έτους έως και τις 10/5 και από τη νέα του θέση θα  σου προσφέρει προστασία καθώς θα είναι ένας φύλακας-άγγελος για εσένα.  Αυτό σημαίνει πως ακόμα και αν υπάρχουν κακοτοπιές σε κάποια ζητήματα θα βρίσκεις τον τρόπο ακόμα και την τελευταία στιγμή να  τις αποφεύγεις και να βγαίνεις αλώβητος. 

Στις 11/5 θα περάσει για λίγους μήνες το δικό σου ζώδιο (έως 27/10) κάτι που δείχνει πως η εύνοια σε νέα ξεκινήματα θα αρχίσει να γίνεται εμφανής, πολύ περισσότερο για εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Έπειτα  έως και το τέλος του έτους θα βρίσκεται ξανά στο ζώδιο των Ιχθύων ώσπου θα μπει για το ετήσιο ταξίδι του στο ζώδιό σου στις 21/12.  Τότε θα ανοίξει ένας νέος κύκλος ιδιαίτερα για τον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων όπου θα υπάρχουν ευκαιρίες για επέκταση είτε μιας συνεργασίας είτε την αρχή μιας προσωπικής σχέσης.

Ο Κρόνος συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο του Υδροχόου -επηρεάζοντας περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου- υπενθυμίζοντας σου πως κάποιες φιλικές σχέσεις θα χρειαστούν αναδιαμόρφωση και αξιολόγηση. Δεν αποκλείεται να έρθεις πιο κοντά με νέα πρόσωπα που θα παρατηρήσεις πως έχετε περισσότερα κοινά στοιχεία και να απομακρυνθείς από ανθρώπους που μέχρι πρότινος θεωρούσες πως ανήκουν στο στενό πυρήνα των φίλων σου. Σε συνδυασμό με την ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων (από τις 30/10/2022 έως και τις 13/1/2023) φαίνεται πως θα υπάρξουν αρκετά θέματα τα οποία θα σε ωθήσουν σε  νέες προσθήκες αλλά και ανακατατάξεις των προσώπων που απαρτίζουν το στενό σου περιβάλλον. 

Ο Ουρανός θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου -επηρεάζοντας περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου- και σε συνδυασμό με τις εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού (30/4, 16/5, 25/10 και 8/11) δείχνει πως ο οικονομικός τομέας και η διαχείριση των οικονομικών ζητημάτων θα αποτελέσει το «στοίχημα» αυτού του έτους. Προσπάθησε να κινηθείς αρκετά συντηρητικά σε θέματα που αφορούν το ταμείο σου, απόφυγε μεγάλα ανοίγματα και κινήσεις στις οποίες δεν έχεις αξιολογήσει προσεκτικά όλα τα πιθανά αποτελέσματα, ώστε να μη βρεθείς προ εκπλήξεων. Ακόμα σε περίπτωση που υπάρχουν κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες από το παρελθόν με δάνεια, κάρτες και ασφάλειες προσπάθησε να τις βάλεις σε μία σειρά και μην τις αφήσεις στον αυτόματο πιλότο. 

Από αυτές τις τέσσερις εκλείψεις θα χρειαστεί να δώσεις περισσότερη προσοχή σε αυτή που θα πραγματοποιηθεί στις 8/11 στη 16η μοίρα του άξονα Ταύρου-Σκορπιού, καθώς οι όψεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκειά της δείχνουν πως τότε θα κληθείς να δεις το αν και κατά πόσο οι κινήσεις σου και η διαχείριση  που έκανες έφεραν τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Αισθηματικά

Αυτός ο χρόνος έρχεται με «καλές διαθέσεις» όσον αφορά την προσωπική σου ζωή αλλά και τις αισθηματικές σου υποθέσεις, μιας και κατά τη διάρκεια του θα υπάρξουν ευκαιρίες για να έρθεις σε επαφή με νέα και ενδιαφέροντα πρόσωπα, αλλά και να εξελιχθεί μία σχέση που ήδη έχεις.Η παρουσία του Δία στο ζώδιό σου από τις 11/5 έως και τις 27/10 θα σου δώσει μία μικρή γεύση εύνοιας, αισιοδοξίας και θα σου δείξει τι να περιμένεις από την επόμενη χρονιά που θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιό σου, για να πραγματοποιήσει την ετήσια διέλευση του χωρίς πισωγυρίσματα. Αν είσαι ελεύθερος είναι πάρα πολύ πιθανό να υπάρξει μία καθοριστική γνωριμία το διάστημα που θα βρίσκεται ο Δίας στο ζώδιο σου δείχνοντας πως από το Μάιο έως και τον Οκτώβριο θα υπάρξουν ευκαιρίες σε αισθηματικό επίπεδο. 

Λόγω των εκλείψεων που θα πραγματοποιηθούν στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού δεν αποκλείεται να κάνει δυναμική επανεμφάνιση ένα πρόσωπο με το οποίο γνωρίζεστε αρκετά καλά. Το πάθος θα είναι χαρακτηριστικό αυτού του έτους, όμως προσπάθησε να μην το αφήσεις να σε παρασύρει σε μεγαλεπήβολες δηλώσεις, κινήσεις και δεσμεύσεις οι οποίες δεν φιλτράρονται από τη λογική. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση η οποία έχει δώσει τα θετικά της δείγματα τότε είναι πάρα πολύ πιθανό να αποφασίσεις να κάνεις το επόμενο βήμα σε αυτή, κατά το δεύτερο μισό του έτους. Η εξέλιξη μιας σημαντικής σχέσης είναι να πάρα πολύ πιθανό σενάριο για αυτή τη χρονιά. Το σημείο που χρειάζεται να δώσεις προσοχή είναι η επικοινωνία καθώς αυτή κατά διαστήματα θα βάλλεται, αν μέσα σε προσωπικές σου υποθέσεις εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα πέρα των άμεσα ενδιαφερόμενων. 

Ιδιαίτερα κατά το διάστημα που ο Άρης θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο των Διδύμων (30/8/2022 έως και τις αρχές της άλλης χρονιάς) καλό θα ήταν να αποφύγεις την εμπλοκή τρίτων προσώπων σε ζητήματα που αφορούν μία αισθηματική σχέση ή μία αισθηματική υπόθεση.

Επαγγελματικά

Αυτή τη χρονιά μπορεί να νιώσεις πως χρειάζεται να κάνεις μία αλλαγή στην επαγγελματική σου κατεύθυνση και έτσι είναι πολύ πιθανό να βρεθείς  με ένα άλλο αντικείμενο δουλειάς και μάλιστα εντελώς ξαφνικά. Ο οικονομικός τομέας θα παίξει μεγάλο ρόλο στις αποφάσεις σου αυτό το έτος, καθώς είσαι διατεθειμένος να αφήσεις  μία δουλειά στην οποία μπορείς να εκφραστείς και αγαπάς, για να ασχοληθείς με μία άλλη από την οποία θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες κέρδους. Η ισορροπία είναι  απαραίτητη για αυτή τη χρονιά καθώς κατά διαστήματα η ζυγαριά φαίνεται πως θα γέρνει «επικίνδυνα» από τη μία πλευρά, κάτι που μπορεί να σε ωθήσει να πάρεις  παρορμητικές αποφάσεις και μετά να συνειδητοποιήσεις το μέγεθος της παρόρμησης. 

Ο Πλούτωνας συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο του Αιγόκερου «μεταμορφώνοντας» επαγγελματικές και κοινωνικές σχέσεις για εσένα που έχεις γεννηθεί τις τρεις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου, κάτι που δείχνει πως είναι πολύ πιθανό μία αλλαγή στη δουλειά. Να θυμάσαι πως  κάθε απόφαση θα έχει τα θετικά και τα αρνητικά της όμως προσπάθησε να μην πάρεις αποφάσεις για εγωιστικούς λόγους. 

Με την παρουσία του Δία στο ζώδιό σου από το Μάιο έως και τον Οκτώβριο θα ξεκινήσει ένα διάστημα το οποίο μπορεί να φέρει μία νέα συνεργασία, να διευρύνει μία υπάρχουσα συνεργασία ή να δεις τα κέρδη που αποκομίζεις από τη δουλειά να αυξάνονται!

Σημαντική προϋπόθεση για αυτό είναι να μην έχεις κάνει κάποια ριψοκίνδυνη κίνηση μέσα σε αυτή τη χρονιά, καθώς οι εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού δείχνουν πως θα βγεις κερδισμένος αν προσεγγίσεις συντηρητικά τα επαγγελματικά και τα οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν. 

Για να δεις τις ετήσιες προβλέψεις για κάποιο άλλο ζώδιο, κάνε κλικ στο ΖΩΔΙΑ 2022.

ΚΡΙΟΣ - 2022

Κριέ μου το 2022 θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα έτος ευκαιριών όσον αφορά την προσωπική σου ζωή, καθώς οι πλανητικές θέσεις δείχνουν πως θα υπάρξουν ευκαιρίες είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση.

Το ότι ο Δίας θα βρεθεί στο δικό σου ζώδιο από τις 11/5 έως και τις 27/10 δείχνει πως αυτό το διάστημα συγκαταλέγεται στα πολύ θετικά αυτής της χρονιάς για εσένα. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται από το Μάιο έως και τον Οκτώβριο να προκύψει ένας κεραυνοβόλος έρωτας ο οποίος θα εξελιχθεί σε μία σχέση. Μέσα σε αυτό το διάστημα των σχεδόν έξι μηνών, θα υπάρξει και μία χρονική περίοδος κατά την οποία η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα (από τις 12/8 έως και τις 4/9). Δίας και Αφροδίτη δημιουργούν πολύ θετικές συγκυρίες για την προσωπική σου ζωή, δείχνοντας πως το δεύτερο εξάμηνο αυτού του έτους είναι πολλά υποσχόμενο και μπορεί να φέρει από έναν νέο έρωτα, έναν απόγονο ή πολλές ευκαιρίες για φλερτ και νέες γνωριμίες. 

Οι εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν αυτό το έτος στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού έχουν «άρωμα παρελθόντος» και μπορεί να αναζωπυρώσουν μία σχέση την οποία είχες αφήσει πίσω σου. Κάτι «απαγορευμένο» θα αποτελέσει πρόκληση για εσένα, καθώς το διάστημα που θα πραγματοποιηθούν οι εκλείψεις (30/4, 16/5, 25/10, 8/11) φαίνεται πως θα υπάρξουν μυστικές συναντήσεις, αναζωπύρωση παλαιότερων αισθηματικών ειδυλλίων αλλά θα δημιουργηθεί και η τάση να παίζεις με τη φωτιά! Προσπάθησε να αποφύγεις το ρίσκο μιας και αυτή τη χρονιά θα υπάρξουν πολλές «ευκαιρίες» για να ρισκάρεις, όμως δεν θα έχουν αναμενόμενα αποτελέσματα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση να θυμάσαι πως η επικοινωνία θα παίξει μεγάλο ρόλο για την εξέλιξη αυτής της σχέσης. 

Η μακρά παραμονή του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων από 20/8/2022 μέχρι 25/3/2023 και ιδιαίτερα το διάστημα που θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία (από 30/10 μέχρι και τον Ιανουάριο του 2023) χρειάζεται προσοχή όσον αφορά την επικοινωνία και την εμπλοκή άλλων προσώπων σε υποθέσεις που αφορούν τη σχέση σου. Να θυμάσαι το ρητό που λέει «τα εν οίκω μη εν δήμω» και να κρατάς για εσένα ζητήματα που αφορούν τη σχέση με το ταίρι σου, καθώς η εμπλοκή άλλων σε αυτά θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα. Σε περίπτωση που βρίσκεσαι σε μία σχέση που νιώθεις πως έχει περάσει αρκετά crash test, δεν αποκλείεται να υπάρξουν σκέψεις -κατά το δεύτερο μισό του έτους- οι οποίες θα σχετίζονται με την εξέλιξη αυτής της σχέσης. Έτσι λοιπόν είναι πάρα πολύ πιθανό από το καλοκαίρι και μετά να αρχίσεις να προετοιμάζεσαι για το επόμενο βήμα σε αυτή δημιουργώντας τις συνθήκες για να υλοποιηθεί αυτό το βήμα, μέσα στο επόμενο έτος!

875