Αισθηματική Αριθμολογία Δωρεάν – Αριθμός σχέσης

Ανακάλυψε τον αριθμό σχέσης σας και μάθε με την αισθηματική αριθμολογία δωρεάν πόσο καρμικός είναι ο δεσμός σου! Τι νιώθει για εσένα, τι εξελίξεις θα έχεις και ποια η διάρκεια του στο μέλλον! Με την αισθηματική αριθμολογία δωρεάν μάθε τα πάντα για την σχέση σου.

Συμπλήρωσε τις ημερομηνίες γέννησης σας και το mail σου και μάθε πόσο ταιριαστό ζευγάρι είστε:

Ημερομηνία Γέννησης
Ημερομηνία Γέννησης Συντρόφου

Με τη δύναμη των αριθμών έχουμε τη δυνατότητα να βρούμε τον μοναδικό και μαγικό αριθμός σχέσης. Η αριθμολογία μας βοηθά να ανακαλύψουμε έτσι τι αισθήματα έχει ο άνθρωπος που ποθούμε για εμάς και τι μέλλον μπορούμε να έχουμε. Στην υπηρεσία αυτή υπολογίζονται αυτόματα όλοι οι αριθμοί από τις μέρες, μήνες και έτη του ζευγαριού, βγαίνει ένας μοναδικός αριθμός που συμβολίζει την πορεία της σχέσης σας. Προστίθενται όλοι οι αριθμοί και μας αποκαλύπτει ο ένας αριθμός πόσο ταιριαστό ζευγάρι είστε. Συγκεκριμένα στην υπηρεσία αυτή θα αναλυθούν τα παρακάτω:

Αισθήματα και πορεία σχέσης:

Ερωτήματα όπως αν σε αγαπά αληθινά, αν είναι ερωτευμένο το πρόσωπο μαζί σου αν και κατά πόσο η γνωριμία ή σχέση ακόμη και ο γάμος σου έχουν ευτυχία είναι μερικά ερωτήματα που η αριθμολογία μπορεί να απαντήσει με εγκυρότητα. Επίσης ποια είναι τα σημεία που θα πρέπει να προσέξει ένα ζευγάρι προκειμένου να ευτυχίσει και να ζήσει για πάντα μαζί. Αν για παράδειγμα υπάρχει ένα στοιχείο του χαρακτήρα κάποιου τι θα πρέπει να προσέξει ώστε να αποφύγει εντάσεις και προστριβές. Το αν αλήθεια σε αγαπά και σε νοιάζεται είναι ίσως το πιο σημαντικό από όλα και η αριθμολογία έχει σίγουρα τις απαντήσεις.

Διάρκεια σχέσης:

Ένα άλλο ζήτημα που θα απαντήσει η αισθηματική αριθμολογία είναι το που μπορεί να φτάσει ο δεσμός ή η γνωριμία που διαθέτεις. Αν είναι καρμική και αν το «για πάντα» είναι εφικτό να υπάρχει στο δεσμό σου. Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας, πόσο εκδηλωτικό μπορεί να είναι το πρόσωπο μαζί σου, στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν την σχέση αυτή μακριά και με αντοχές μέσα στον χρόνο. Αξίζει να ανακαλύψεις στην ερωτική αριθμολογία εντελώς δωρεάν τι τύπος ζευγαριού είστε και αν η αγάπη σας, μπορεί να ζήσει αιώνια, να γεράσετε μαζί γιατί όχι.