Στην κατηγορία Χαρακτηριστικά ζωδίων θα βρεις άρθρα που αναλύουν τον χαρακτήρα του δικού σου ζωδίου ή του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει. Ποια είναι τα κοινά γνωρίσματα και αναλυτικά τα διάφορα χαρακτηριστικά που κάνουν ένα ζώδιο να διαφέρει από κάποιο άλλο.

Επέλεξε το άρθρο που επιθυμείς και διάβασε τα πάντα για το ζώδιό που σε ενδιαφέρει:

Πώς λειτουργούν τα ζώδια στον εργασιακό τους χώρο!
Χάλασε το κινητό των ζωδίων! Πώς αντιδρούν;
Συμβουλές Φενγκ-Σούι για τύχη στα επαγγελματικά!
Τα ζώδια και η διακόσμηση του προσωπικού τους χώρου!
Τα ζώδια στην παιδική ηλικία και τι θα γίνουν όταν μεγαλώσουν!
Τα 12 ζώδια και το πρωινό ξύπνημα.
Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα! Τι ταιριάζει στο ζώδιό σου;
Ποιά διαισθητική ικανότητα έχεις, ανάλογα με το ζώδιό σου;
Τα 12 ζώδια κάνουν… εκπλήξεις!
Τα 12 ζώδια και η γυμναστική. Ποια η σχέση τους;

Σελίδες

loading...

 

Κάθε προσωπικότητα τείνει να έχει κάποια γενικά χαρακτηριστικά συμπεριφορά, κάποια γνωρίσματα που το κάνουν να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα ζώδια. Μέσα από τα γενικά χαρακτηριστικά είτε αναγνώσεις το δικό σου ζώδιο είτε του ανθρώπου που επιθυμείς να μάθεις κάπως καλύτερα είσαι σε θέση να έχεις μια κάποια εικόνα για το τι μπορεί να περιμένεις από εκείνο. Αναλυτικά στην κατηγορία αυτή θα βρεις τα εξής άρθρα.

Την προσωπικότητα και το χαρακτήρα ενός ζωδίου:

Το πώς θυμώνει, πως θέτει το μυαλό και την εξυπνάδα του σε λειτουργία ακόμη και ο τρόπος που σκέφτεται θα αναλυθεί στην κατηγορία αυτή. Το αν διαθέτει υπομονή και επιμονή, πως παίρνει τι διάφορες αποφάσεις για τη ζωή του είναι μερικά που μπορεί να ανακαλύψει ο αναγνώστης στα άρθρα του Ζώδια Σήμερα. Αν κάποιος θα ήθελε να γνωρίσει τον εαυτό του ακόμη πιο πολύ, ακόμη και κάποιες φορές επειδή δεν είμαστε σε θέση να ερμηνεύσουμε την συμπεριφορά μας εδώ μπορείτε να διαβάσετε το πώς μας βλέπουν οι άλλοι, τι γνώμη ενδεχομένως σχηματίζουν για εμάς οι γύρω μας.

Επίσης θα βρείτε άρθρα με χιουμοριστική πινελιά για τα 12 ζώδια, σε καμία περίπτωση χωρίς να θέλουμε να θίξουμε κάποιο ζώδιο. Αλλά στα άρθρα μας μπορεί κάποιος να βρει το ελάττωμα κάποιου με χιουμοριστική προσέγγιση. Για παράδειγμα πως οδηγεί, πως ντύνεται, πως μιλάει πάντα με το χιούμορ οδηγό αναλύουμε σύμφωνα με την αστρολογία τα χαρακτηριστικά κάποιου ζωδίου και το πώς μπορεί αυτό να τον διαφοροποιεί από τα άλλα ζώδια.

Πάντα στην κατηγορίες που αφορούν τα ζώδια να θυμάστε πως παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και ο ωροσκόπος κάποιου. Καλό είναι όταν διαβάζετε το ζώδιό σας να διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας ταυτόχρονα ώστε να έχετε μια πιο πλήρη εικόνα.