Ποια ζώδια ταιριάζουν και πόσο, ταιριάσματα ζωδίων.

Μάθε ποια ζώδια ταιριάζουν και πόσο ακριβώς! Η ομάδα του Zwdia Simera ετοίμασε για το ζώδιό σου τα ταιριάσματα ζωδίων κάθε πιθανό συνδυασμό προκειμένου να μάθεις, τι ποσοστό τοις εκατό ταιριάζετε, τι σας ενώνει αλλά και τι σας χωρίζει. Ποια ζώδια ταιριάζουν στο συναίσθημα και στην αγάπη με ποια θα έχεις μια τέλεια και ιδανική σχέση!

Επίλεξε το ζώδιό σου και του/της συντρόφου σου και μάθε ποια ζώδια ταιριάζουν:

Κάποια ζώδια ταιριάζουν πάρα πολύ και κάποια όχι και τόσο. Υπάρχουν κάποιοι ερωτικοί συνδυασμοί που είναι καρμικοί, που υπάρχει δηλαδή δυνατότητα να είναι μαζί για πάντα. Στην κατηγορία «Ποια ζώδια ταιριάζουν ερωτικά και πόσο;» έχεις τη δυνατότητα να γνωρίζεις σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου σε ποια σημεία ταιριάζετε πολύ και σε ποια θα πρέπει να δώσετε προσοχή ώστε να υπάρξει μια αρμονική σχέση και συμβίωση. Μπορείς και έχεις τη δυνατότητα να δεις αν ταιριάζεις με παραπάνω από ένα ζώδιο. Ας δούμε όμως αναλυτικά σε ποιες κατηγορίες θα επικεντρωθεί η ανάλυση και το αποτέλεσμα που θα βρεις.

Χαρακτηριστικά ζωδίων:

Σύμφωνα με τα βασικά χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου, θα αναλυθεί λεπτομερώς το κατά πόσο μπορεί το ένα από τα δύο ζώδια να γίνει ανεκτικό ή συμβατό σε αυτά. Κάποια ελαττώματα κατά πόσο μπορεί το ζώδιο να τα αποδεχτεί για να υπάρξει μια αρμονική ερωτική σχέση ή και κάτι πιο σοβαρό.

Αισθηματικά χαρακτηριστικά ζωδίων:

Στη συναστρία των δύο ζωδίων, αναλύονται βασικές έννοιες του τι ζητά ο καθένας από τον έρωτα και την αγάπη. Βασικές αρχές για κάθε ζώδιο στα θέματα αγάπης. Τι ζητά για να είναι ευτυχισμένο και ερωτευμένο. Μπορεί να ταιριάξει με την ιδιοσυγκρασία κάποιου άλλου και αν ναι τι διάρκεια μπορεί να έχει μέσα από αυτόν το συνδυασμό. Φυσικά και κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός μέσα από την ημερομηνία και ώρα που γεννήθηκε σε αυτήν την κατηγορία αναλύονται βασικά και γενικά χαρακτηριστικά, μια αναλυτική συναστρία θα μπορούσε να μας αποφέρει ένα πιο σωστό και πιο ορθό αποτέλεσμα. Οι αστρολόγοι μας είναι πάντα στη διάθεση σας προκειμένου να σας βοηθήσουν σε όποιο ερωτικό θέμα και αν σας απασχολεί. Κάλεσε στο 14840 ή στείλε sms ΖΩΔΙΑ στο 54529.

875 ΚΛΗΣΗ