Στη κατηγορία Ζώδια και σχέσεις θα βρείς άρθρα που αφορούν την ερωτική συμπεριφορά, το δεσμό και πως εκφράζει αυτά που νιώθει κάθε ζώδιο. Αναλυτικά άρθρα ανά ζώδιο για το πως συμπεριφέρεται ή και ακόμη ο ωροσκόπος σας ή το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Διάλεξε το άρθρο που επιθυμείς και διάβασε την ανάλυση του σύμφωνα με το ζώδιο που θες:

Τι σκέφτονται οι άντρες για τις γυναίκες του ζωδιακού;
Ταιριάζουμε; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις.
Μάθε πως πείθονται τα ζώδια για επανασύνδεση σχέσης.
Τον θέλεις αλλά δεν ξέρεις πώς να τον κερδίσεις; Διάβασε το ζώδιό του!
Πως μπορεί να φουντώσει ξανά η φλόγα στη σχέση σας;
Τι ζητούν από τις γυναίκες οι άντρες του ζωδιακού!
Πώς να κρατήσεις για πάντα το άτομο που αγαπάς, ανάλογα το ζώδιό του!
Το ζώδιο μιας γυναίκας και ο τρόπος που έλκει τους άνδρες!
Τα λάθη που κάνουν τα ζώδια όταν φλερτάρουν!
Πώς να τον κατακτήσεις από το πρώτο ραντεβού, ανάλογα με το ζώδιό του!

Σελίδες

loading...

 

Μια πολύ αγαπημένη κατηγορία για όλους μας, είναι τα ζώδια και οι σχέσεις, πολλές φορές αναρωτιόμαστε τι να κάνουμε για να κερδίσουμε έναν άνθρωπο ερωτικά ή πώς να τον προσεγγίσουμε. Στη κατηγορία αυτή θα αναλυθεί σύμφωνα με το χαρακτήρα του κάθε ζωδίου πως μπορεί να αντιδρά στον ερωτικό τομέα. Κάποια γενικά γνωρίσματα του ή και η συμπεριφορά του απέναντι στο θέμα της αγάπης. Αναλυτικά οι κατηγορίες που θα αναλυθούν είναι εξής.

Κατηγορία συναισθήματα:

Εδώ θα αναλυθεί το πώς ένα ζώδιο αντιδρά  με βάση τα αισθήματά του,  πόσο εκδηλωτικό μπορεί να είναι, πόσο εύκολο μπορεί να πει το σε αγαπώ ή ότι νιώθει στην σχέση του. Σίγουρα οι άνθρωποι δεν είναι όλοι ίδιοι δεν αντιδρούν με τον ίδιο τρόπο σε καμία περίπτωση το ένα ζώδιο με το άλλο, έτσι θα αναλυθεί ο τρόπος που μπορεί να εκφράσει τα πιστεύω του απέναντι στον έρωτα ή σε μια σχέση.

Κατηγορία προσέγγιση ενός ατόμου:

Πολλές φορές δεν ξέρουμε πώς να πλησιάσουμε ένα πρόσωπο ενώ μας αρέσει πάρα πολύ, «δεν ξέρουμε από πού να το πιάσουμε» για να το κερδίσουμε ή για να το κάνουμε να μας απαντήσει στο φλερτ μας. Σε αυτή την κατηγορία λοιπόν μπορεί να βρει ο αναγνώστης μια πληθώρα άρθρων που είναι σε θέση να συνδέσει ένα ζώδιο με τα χαρακτηριστικά του αλλά και να αναλύσει τη συμπεριφορά του, έτσι είναι σε θέση να μπορεί να ερμηνεύσει και να κατανοήσει κάποια πράγματα για τον-την σύντροφό του και να κινηθεί ανάλογα.

Σημασία σε μια κατηγορία που αναφέρετε σε ζώδια και σχέσεις καλό είναι πάντα να διαβάζει κάποιος και τον ωροσκόπο, ώστε να έχει μια εμπεριστατωμένη άποψη για το ερωτικό θέμα που τον απασχολεί.