Στην Εσωτερική Αστρολογία προσεγγίζεται ο εαυτός προς τον Εαυτό, εδώ θα βρεις άρθρα που συνδέουν πλανήτες με τον ανώτερο εαυτό και την ψυχή μας. Δεν είναι απαραίτητο σε αυτή την κατηγορία να είναι κάποιος μυημένος στο χώρο της αστρολογίας και να έχει γνώσεις προκειμένου να διαβάσει ένα σχετικό άρθρο. Υπάρχει αναλυτική επεξήγηση των πλανητών με την αρχαιότητα ακόμη και με την θρησκεία. Αξίζει να διαβάσετε ένα μόνο άρθρο για να κατανοήσετε την αστρολογική προσέγγιση που κάνει η αστρολόγος.

Διάλεξε το άρθρο που θες από την Εσωτερική Αστρολογία και δες αναλυτικά τι σημαίνει κάθε πλανήτης ή φαινόμενο:

Η Άση Μπήλιου προβλέπει την σημερινή μέρα, 14/4/2020.
Ανάδρομοι Πλανήτες: Επιστροφή στον θεϊκό ρυθμό
Πλανήτης Πλούτωνας στους 12 οίκους: ο φάρος της μεταμόρφωσης
Κρόνος στους 12 οίκους: Η απόδοση του Νόμου του Κάρμα
12ος οίκος στην αστρολογία "Το τέλος μου είναι η αρχή μου"

 

Εδώ μπορείς να βρεις όλα τα άρθρα που είναι σε θέση να πάνε την σκέψη σου ένα βήμα παραπέρα. Να συνδέσουν τον τομέα της αστρολογίας  με την θεϊκή υπόσταση μας, με την ψυχή και την εσωτερικό μας κόσμο. Πράγματα και έννοιες που πολλές φορές δεν είχαμε σκεφτεί ότι μπορούν να συνδεθούν με τον τομέα της αστρολογίας. Ας δούμε αναλυτικά μερικές προσεγγίσεις της εσωτερικής αστρολογίας.

Πλανήτες και αρχαιότητα:

Σχεδόν όλοι οι πλανήτες είναι ταυτόχρονα και θεοί της αρχαιότητας, για παράδειγμα ο πλανήτης Άρης ήταν ο θεός του πολέμου, η Αφροδίτη η θεά της ομορφιάς, η εσωτερική αστρολογία εμβαθύνει αυτό το κομμάτι της ιστορίας και πάει την σκέψη μας ένα βήμα παραπέρα. Η εσωτερική αστρολογία στηρίζεται σε αρχέτυπα, όπως για παράδειγμα στους άθλους του Ηρακλή.

Εσωτερική αστρολογία και θρησκεία:

Η αληθινή αγάπη που μεταδίδει κάθε μορφή θρησκείας, η ανιδιοτέλεια και η προσφορά μπορεί να συνδεθεί με την κατηγορία αυτή.  Με σεβασμό και ωριμότητα προσεγγίζει την ύψιστη μορφή αγάπης για τον συνάνθρωπο.

Στην κατηγορία αυτή θα ανακαλύψεις πράγματα που συνδέουν τον κόσμο της αστρολογίας, τους πλανήτες με το εγώ μας, την ψυχή μας και την συμπεριφορά μας πολλές φορές. Η Σμάρω Σωτηράκη η πλέον καταξιωμένη αστρολόγος και γνώστης  του συγκεκριμένου αντικειμένου παραθέτει μερικά άρθρα της στην κατηγορία αυτή, έπειτα από πολύ σκέψη και χρησιμοποιώντας όλες τις γνώσεις της απέναντι στον κόσμο της αστρολογίας. Παραθέτει και παρουσιάζει ολοκληρωμένες δουλειές της με άρθρα που σίγουρα μπορούν να ξεφύγουν από τα στενά πλαίσια της αστρολογίας και σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει ο τρόπος γραφής της.