Ζώδια, τα χαρακτηριστικά και οι σχέσεις τους.

Στην κατηγορία Ζώδια σχέσεις χαρακτηριστικά μπορείς να διαβάσεις τα γενικά χαρακτηριστικά των 12 ζωδίων, άρθρα που έχουν δημιουργηθεί με βάση τον χαρακτήρα του κάθε ζωδίου. Στο Ζώδια και σχέσεις έχεις τη δυνατότητα να διαβάσεις σύμφωνα με την αστρολογία αναλύσεις και άρθρα από τους αστρολόγους μας που σχετίζονται με αισθηματικά θέματα. Ποια ζώδια ταιριάζουν, υπηρεσία που αναλύει πόσο και με ποια ζώδια ταιριάζεις ερωτικά.

Διάλεξε την κατηγορία που επιθυμείς και διάβασε αναλυτικά άρθρα για το ζώδιό σου:

Η αστρολογική ομάδα του Ζώδια Σήμερα αναλύει άρθρα για όλα τα ζώδια, πως συμπεριφέρονται, τα γενικά χαρακτηριστικά τους ακόμη και πως λειτουργούν στον έρωτα. Σε αυτή την κατηγορία θα βρεις άρθρα που έχουν να κάνουν γενικότερα με  την συμπεριφορά των ζωδίων απέναντι σε όλους τους τομείς της ζωής τους είτε αυτό είναι ο επαγγελματικός τομέας, ο ερωτικός ή και  ο οικονομικός. Ας δούμε αναλυτικά κάποιες κατηγορίες που θα αναλυθούν.

Γενικά χαρακτηριστικά:

Κάθε άτομο τείνει να έχει κάποια γενικά χαρακτηριστικά στον τρόπο που συμπεριφέρεται, κάποια γνωρίσματα που το κάνουν να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα ζώδια. Αν καμιά φορά δυο άτομα που ανήκουν στο ίδιο ζώδιο διαφέρουν, τότε αυτό σχετίζεται με τον ωροσκόπο που έχει κάποιος. Αλλά υπάρχουν κάποια κοινά σημεία και σταθερές που στο άκουσμα ότι κάποιος έχει το ζώδιο με εμάς μας έρχεται στο νου ένα κοινό γνώρισμα με εμάς. Μέσα από τα γενικά χαρακτηριστικά είτε αναγνώσεις το δικό σου ζώδιο είτε του ανθρώπου που επιθυμείς να μάθεις κάπως καλύτερα είσαι σε θέση να έχεις μια κάποια εικόνα για το τι μπορεί να περιμένεις από εκείνο.

Ζώδια και σχέσεις:

Στην κατηγορία αυτή μπορείς να διαβάσεις άρθρα που αναλύουν την ερωτική συμπεριφορά, τον τρόπο που αγαπούν, ακόμη και το πώς εκφράζουν τα αισθήματα τους τα ζώδια. Μπορείς να διαβάσεις σύμφωνα με το ζώδιό σου ή του/της συντρόφου σου τι είναι αυτό που μπορείς να περιμένεις στο θέμα της σχέσης σας ή στην σχέση που θα ήθελες να αποκτήσεις με το πρόσωπο που σου αρέσει. Σύμφωνα λοιπόν με τα γενικά χαρακτηριστικά τους και τον τρόπο που αντιμετωπίζουν το θέμα αγάπη πως πράττουν και πως κινούνται στον ερωτικό τομέα.

Ποια ζώδια ταιριάζουν και πόσο:

Στην κατηγορία αυτή μπορείς να επιλέξεις το ζώδιό σου και του συντρόφου σου ή του ατόμου που σε ενδιαφέρει και να δεις πόσο ταιριάζουν τα ζώδια σας. Όλοι οι συνδιασμοί είναι εδώ για να διαβάσεις αναλυτικά σε ποια σημεία ταιριάζεται και σε ποια όχι και τόσο. Τι να προσέξεις ή τι να αποφύγεις για να είστε ιδανικό ζευγάρι.

 

 

 

Αγορά πακέτα SMS