Στην Αισθηματική αστρολογία θα βρεις άρθρα που σχετίζονται, με τα αισθηματικά, τις σχέσεις, τα συναισθήματα αλλά και τον τρόπο που αγαπάς ακόμη. Άρθρα με βάση την αστρολογία από καταξιωμένους αστρολόγους και θέμα τους, αποκλειστικά τα αισθηματικά.

Διάλεξε το άρθρο που επιθυμείς από την Αισθηματική αστρολογία και ενημερώσου για όλα τα θέματα αγάπης:

Σαββατοκύριακο 13 ως 14/7/2024, τα αισθηματικά για δεσμευμένους και ελεύθερους!
Σαββατοκύριακο 6 ως 7/7/2024, τα αισθηματικά για δεσμευμένους και ελεύθερους!
Σαββατοκύριακο 22 ως 23/6/2024, τα αισθηματικά για δεσμευμένους και ελεύθερους!
Σαββατοκύριακο 15 ως 16/6/2024, τα αισθηματικά για δεσμευμένους και ελεύθερους!
Σαββατοκύριακο 8 ως 9/6/2024, τα αισθηματικά για δεσμευμένους και ελεύθερους!
Σαββατοκύριακο 1 ως 2/6/2024, τα αισθηματικά για δεσμευμένους και ελεύθερους!
Σαββατοκύριακο 25 ως 26/5/2024, τα αισθηματικά για δεσμευμένους και ελεύθερους!
Σαββατοκύριακο 18 ως 19/5/2024, τα αισθηματικά για δεσμευμένους και ελεύθερους!
Σαββατοκύριακο 11 ως 12/5/2024, τα αισθηματικά για δεσμευμένους και ελεύθερους!
Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση φέτος το καλοκαίρι;

Σελίδες

 

Πολλές φορές, έχουμε μια συγκεκριμένη συμπεριφορά απέναντι στο φλερτ, στον έρωτα και το πώς εκφράζουμε αυτά που νιώθουμε για τον-την σύντροφό μας. Κάποιες φορές νιώθουμε ότι ταιριάζουμε με συγκεκριμένα ζώδια, αισθανόμαστε πιο όμορφα με κάποια χαρακτηριστικά που διαθέτουν. Υπάρχουν επίσης κάποιες φορές που είμαστε κλειστοί συναισθηματικά και θέλουμε χρόνο και χώρο για να εκφραστούμε στον έρωτα. Σε όλα αυτά τα στοιχεία η ερωτική αστρολογία καλείται να δώσει απαντήσεις, υπάρχουν γιατί που αναρωτιόμαστε για τους εαυτούς μας και δύσκολα εμείς οι ίδιοι μπορούμε να δώσουμε απαντήσεις. Ας δούμε μερικές κατηγορίες με τις οποίες θα απασχολούν τα άρθρα της ερωτικής αστρολογίας.

Συναστρία σχέσης ή γάμου:

Αν συγκρίνουμε δυο αστρολογικούς χάρτες σε ένα ζευγάρι, υπάρχουν κάποιοι πλανήτες που μας δείχνει,  αν αυτή η σχέση μπορεί να πάει καλά και αν θα αντέξει στο χρόνο.  Αυτό που κυρίως κοιτάμε είναι αν ο ένας χάρτης κάνει κάποια τρίγωνα ή συνόδους με τους πλανήτες τους συντρόφου μου. Ποια είναι εκείνα τα στοιχεία που με ενώνουν και με χωρίζουν ταυτόχρονα με έναν άνθρωπο, όλα αυτά η ερωτική αστρολογία έχει τις απαντήσεις και σίγουρα θα πρέπει να λάβει κάποιος υπόψη του, πως καμιά φορά και τα αντίθετα έλκονται.

Καρμικοί έρωτες:

Σε αυτή την κατηγορία άρθρων, μπορείς να διαβάσεις πως και γιατί ένα ζώδιο σε ελκύει πιο πολύ, αναλογίσου πόσες φορές σου έχει τύχει να γνωρίσεις έναν άνθρωπο και να αισθανθείς ότι τον ξέρεις χρόνια, αυτό ακριβώς αναλύει η ερωτική αστρολογία.  Γιατί κάποιες φορές στο άκουσμα ενός ζωδίου λέμε «μακριά από αυτό το ζώδιο έχω καεί ερωτικά». Υπάρχουν κάποιοι πλανήτες που μπορούν να δώσουν απάντηση στο γιατί δε μας ταιριάζει κάποιος καθόλου για ερωτικός σύντροφος.

Συμπεριφορά μας στον έρωτα:

Σύμφωνα με τη θέση των πλανητών στον γενέθλιο μας χάρτη, όπως για παράδειγμα ο Άρης και η Αφροδίτη είναι σε θέση να ερμηνεύσει συγκεκριμένες συμπεριφορές μας, πάγιες κυρίως απέναντι σε μια ερωτική σχέση.