Ανεβαίνουν οι διαθέσεις, η αισιοδοξία κυριαρχεί, φεύγουν τάσεις πεσιμισμού, αναθερμαίνονται οι σχέσεις.

Δυναμικά θα ξεκινήσει η εβδομάδα, ο Άρης από τον Υδροχόο θα τονώσει την ανάγκη για συναναστροφή και δράση. Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για δυναμικές ενέργειες, οι προσεγγίσεις τόσο οι επαγγελματικές, όσο και οι αισθηματικές, θα έχουν θετική κατάληξη. Σε κοινωνικό επίπεδο οι συλλογικές δραστηριότητες θα πρωταγωνιστήσουν, δεν θα λείψουν οι ενέργειες κοινωνικής προσφοράς. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί την Τρίτη στις 31 Μαρτίου, η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο ίσως να φέρει ένα είδος εσωτερικής σύγχυσης. Για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να αποφασίσουν και να κατασταλάξουν, οι συζητήσεις με πρόσωπα που εμπιστεύονται ή που ταιριάζουν οι απόψεις και οι πεποιθήσεις τους θα φέρουν θετικό αποτέλεσμα. Αναγκαίο θα είναι να αποφευχθεί η εσωτερική πίεση και το άγχος για θέματα μελλοντικής εξέλιξης.

Σε ζητήματα αισθηματικής φύσης ευνοϊκή θα είναι η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους. Το χρονικό διάστημα 3 Απριλίου με αρχές Αυγούστου αρκετές θα είναι οι νέες γνωριμίες, κινήσεις προσέγγισης θα έχουν ελπιδοφόρα κατάληξη. Οι συνομιλίες και επαφές θα πάρουν πολύ γρήγορα προσωπική έκταση. Κερδισμένοι θα βγουν οι αυθόρμητοι και απελευθερωμένοι χαρακτήρες, θα τους δοθεί η ευκαιρία να βάλουν στη ζωή τους καινούργιο άτομο και να αλλάξουν τα δεδομένα της προσωπικής τους ζωής. Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν και να λύσουν διαφωνίες ή παρεξηγήσεις, απαραίτητο θα είναι τα λόγια να έχουν σαφήνεια και ειλικρίνεια, οι υπεκφυγές δεν θα οδηγήσουν σε κάτι καλό. Έμφαση θα δοθεί στην αισιόδοξη πλευρά των καταστάσεων, αυτοί που στο προηγούμενο στάδιο είχαν απογοητευτεί θα καταφέρουν να βγουν από τις αρνητικές σκέψεις.

Στις 3 Απριλίου ο Ερμής θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, κάποιοι θα ονειροπολήσουν και θα νιώσουν την ανάγκη να βγουν εκτός πραγματικότητας. Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς θα τονώσει τη διαίσθηση, ωστόσο καλό θα είναι τα συμπεράσματα να βασίζονται μόνο στα γεγονότα και όχι στις εικασίες. Ενδεχομένως να υπάρξει δυσκολία στη συγκέντρωση και στη λήψη αποφάσεων, οι σκέψεις ίσως να είναι μπερδεμένες, θα πρέπει να υπάρξει ρεαλισμός και αντικειμενικότητα. Οι ρομαντικοί χαρακτήρες θα πρέπει να αποφύγουν τις ωραιοποιήσεις και της εξιδανικεύσεις. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο θα βοηθήσει στο να πάρουν οι προσωπικές σχέσεις μία πιο σοβαρή μορφή, οι χαλαρές επαφές θα μπορέσουν να εξελιχθούν σε σταθερή σχέση. Τα ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να μιλήσουν για ζητήματα μελλοντικής εξέλιξης.