Ρίξε την Αισθηματική Ταρώ Δωρεάν, μάθε για τα αισθηματικά σου!

Ανακάλυψε τι νιώθει για εσένα, τι αισθήματα έχει, πως θα εξελιχθεί η σχέση ή η γνωριμία σας. Όλα όσα σε απασχολούν μπορείς να μάθεις όλες τις εξελίξεις με την αισθηματική Ταρώ Δωρεάν.

Ταρώ Δωρεάν: Σκέψου το πρόσωπο που θες έντονα και επέλεξε μια κάρτα:

Loading

Το ZwdiaSimera.gr, εστιάζοντας στην αισθηματική ζωή για αυτό το λόγο ετοίμασε την αισθηματική ταρώ δωρεάν. Και οι 22 κάρτες της ταρώ αναλύθηκαν με γνώμονα τα αισθήματα, την εξέλιξη και την πορεία μιας σχέσης ή και ακόμη και μιας νέας γνωριμίας. Μπορείς να ανακαλύψεις στην αισθηματική ταρώ, τι εξελίξεις και τι γεγονότα θα έχεις με το πρόσωπο που ποθείς, αγαπάς ή απλά σου αρέσει. Η ταρώ απαντά σε όλα σου τα ερωτήματα και σε παροτρύνει ή σε συμβουλεύει πώς να κινηθείς προκειμένου να έχεις το αποτέλεσμα που θες στη συναισθηματική σου ζωή. Πάμε να δούμε αναλυτικά σε ποιες κατηγορίες μας απαντά η αισθηματική ταρώ:

Κατηγορία συναισθήματα:

Εδώ μπορείς να ανακαλύψεις με την αισθηματική ταρώ, όλα όσα αισθάνεται για εσένα το πρόσωπο που ενδιαφέρεσαι, τι ζητά από εσένα αλλά και τι μέλλον επιθυμεί να έχει μαζί σου. Υπάρχουν κάποιες κάρτες όπως το αστέρι, η δύναμη, οι εραστές ή ο ήλιος που υποδεικνύουν στον ενδιαφερόμενο για δυνατά αισθήματα και αγάπη από την πλευρά του προσώπου. Διασφαλίζει την ομαλή συναισθηματική πορεία χωρίς σκαμπανεβάσματα και εντάσεις. Υπάρχουν όμως και αρνητικές κάρτες που απλά μας ενημερώνουν και μας συμβουλεύουν τι να προσέξουμε ή τι να αποφύγουμε τη δεδομένη στιγμή με το ταίρι μας για να είμαστε μαζί και ευτυχισμένοι.

Κατηγορία εξέλιξη και πορεία μιας σχέσης:

Εδώ σε αυτή την κατηγορία, ρωτάς την ταρώ και σου απαντά στο τι εξελίξεις θα έχεις στο μέλλον, πως θα πάει η σχέση ή η γνωριμία σας, τι προοπτικές έχει και αν θα υπάρξει σοβαρή και επίσημη αλλαγή σε αυτήν. Αν θα υπάρξει δηλαδή πρόταση γάμου, αρραβώνα ή και μιας ενδεχόμενης συμβίωσης. Μπορείς να ανακαλύψεις κάθε σχέδιο, επιθυμία ή στόχο του προσώπου που θες για εσένα και πως αντιμετωπίζει την σχέση σας ή το πώς σε βλέπει αν πρόκειται για μια πρόσφατη γνωριμία που έχεις κάνει. Επίσης μπορεί ο-η ενδιαφερόμενος να μάθει αν θα έχει επανασύνδεση.

loading...