Ταρώ προβλέψεις με κάρτες ταρώ για τα 12 ζώδια.

Στην κατηγορία ταρώ προβλέψεις μπορείς να διαβάσεις σύμφωνα με τις κάρτες ταρώ για την ημέρα, την εβδομάδα, το μήνα και το έτος. Οι ταρωμάντες μας αναλύουν και προβλέπουν τι θα συμβεί ανά ημέρα σε όλους τους τομείς της ζωής σου, ανά εβδομάδα, μηνιαία αλλά και ετήσια ταρώ προβλέψη σου.

Διάλεξε την ταρώ πρόβλεψη και το ζώδιο που σε ενδιαφέρει και διάβασε την ανάλυση:

Οι ταρωμάντες μας όπως η Αφροδίτη Φωκά και η Φαίδρα Μάρκου είναι εδώ για να αναλύσουν κάθε κατηγορία πρόβλεψης με αναλυτικό τρόπο ώστε να μπορεί κάποιος στην πρόβλεψη που έχει επιλέξει να αναγνώσει την κάρτα ταρώ που αντιστοιχεί στο ζώδιό του. Ας δούμε αναλυτικά τις κατηγορίες στην Ταρώ.

Ημερήσια πρόβλεψη ταρώ:

Καθημερινά η Φαίδρα Μάρκου επιλέγει μια κάρτα ταρώ για κάθε ζώδιο σύμφωνα με το τι προβλέπει να απασχολήσει κάθε ζώδιο μέσα στην μέρα. Πρόκειται για μια ερωτική πρόβλεψη κυρίως που αναλύει τη συναισθηματική ζωή του κάθε ζωδίου, αν θα υπάρξει κάποια νέα γνωριμία ή εξέλιξη στην ήδη υπάρχουσα σχέση ή και γάμο στη ζωή κάποιου.

Εβδομαδιαία:

Η αναλύτρια Ταρώ Αφροδίτη Φωκά, κάθε εβδομάδα παρουσιάζει τις προβλέψεις για κάθε ζώδιο και ετοιμάζει μια αναλυτική πρόβλεψη για το τι θα συμβεί στην επαγγελματική, οικονομική ή και ερωτική ζωή του ενδιαφερόμενου.

Μηνιαία:

Εδώ σε αυτή την κατηγορία η Αφροδίτη Μάρκου αντιστοιχεί μια κάρτα ταρώ για κάθε ζώδιο και αυτό υποδηλώνει το πώς θα περάσει όλο τον μήνα σε κάθε τομέα που τον απασχολεί.  Μια κάρτα ταρώ για το ζώδιό σου και διαβάζεις την ανάλυση για όλο τον τρέχον μήνα.

Ετήσια:

Είναι μια ετήσια κατηγορία που μπορείς να βρεις για όλη την χρονιά τι θα συμβεί στη ζωή σου! Τι είναι αυτό που θα σε απασχολήσει πιο έντονα και σε ποιο τομέα θα πρέπει να επικεντρωθείς ώστε να υπάρξει κάποιο επιθυμητό γεγονός σε ερωτική, επαγγελματική αλλά και στην οικονομική ζωή κάποιου.

Οι αναλυτές ταρώ:

Εδώ μπορείς να γνωρίσεις τους ταρωμάντες μας, με αναλυτικά  βιογραφικά και φωτογραφίες τους μπορείς να επιλέξεις τον ταρωμάντη που σε απασχολεί, ώστε να γνωρίζεις ποιος αναλυτής αρθογραφεί την πρόβλεψη που επιθυμείς.

875 ΚΛΗΣΗ