Ζώδια και αστρολογικές προβλέψεις, ωροσκόπιο.

Στην κατηγορία προβλέψεις μπορείς να βρεις όλες τις Αστρολογικές προβλέψεις που αφορούν στα ζώδια σήμερα, στις εβδομαδιαίες, στις μηνιαίες και στις ετήσιες προβλέψεις σύμφωνα πάντα με την αστρολογία και τα 12 ζώδια. Αστρολογικές προβλέψεις απο τους έγκριτους αρθογράφους μας για τα 12 ζώδια.

Οι αστρολόγοι του zwdiasimera.gr προβλέπουν για τα 12 ζώδια σύμφωνα πάντα με τις αστρολογικές όψεις και διελεύσεις.

Μάθε πως θα σε επηρεάζουν οι αστρολογικές όψεις της ημέρας, της εβδομάδας, του μήνα αλλά και του χρόνου. Διάλεξε την αστρολογική πρόβλεψη που θέλεις να διαβάσεις καθώς και το ζώδιό σου.

Στην κατηγορία ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια:

Θα βρεις αστρολογικές προβλέψεις με βάση τις διελεύσεις των πλανητών καθημερινά από την ομάδα του Ζώδια Σήμερα. Με εγκυρότητα και υπευθυνότητα η αστρολογική ομάδα του Ζώδια Σήμερα υπογράφουν καθημερινά με τις προβλέψεις τους τι θα συμβεί στην προσωπική σου ζωή  τόσο στο τομέα των επαγγελματικών όσο και των οικονομικών σου.

Στην κατηγορία αισθηματικές ημερήσιες:

Στη κατηγορία αυτή θα βρεις ημερήσιες προβλέψεις με βάση την αστρολογία. Η Φαίδρα Μάρκου αναλύει με γνώμονα τις διελεύσεις των πλανητών το αν και το κατά πόσο μπορεί να είναι μια μέρα με συναίσθημα και αγάπη ανάλογα με το ζώδιο σου.

Στην κατηγορία Εβδομαδιαίες προβλέψεις:

Θα βρεις αναλυτικά τι θα συμβεί ανά εβδομάδα  με την υπογραφή του Γιώργου Σαλαμά, tips με βάση τους πλανήτες για το ποιους τομείς επηρεάζουν και πως.

Στην κατηγορία Εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις:

Η αστρολόγος, υπογράφει κάθε εβδομάδα τις προβλέψεις της με θέμα την ερωτική και συναισθηματική ζωή του κάθε ζωδίου.

Στην κατηγορία Μηνιαίες προβλέψεις:  

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει με βάση τους πλανήτες ποια σημεία πρέπει να προσέξεις, σε ποιους τομείς να εστιάσεις ώστε να δημιουργηθεί ένας όμορφος μήνας. Επαγγελματικά και οικονομικά μπαίνουν στο στόχαστρο και αναλύονται διεξοδικά.  

Στην κατηγορία Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις:

Η Φαίδρα Μάρκου αναλύει τον μήνα και μελετά τις όψεις των πλανητών. Μας φανερώνει ποια ζώδια και πως θα αισθανθούν ερωτικά, συναισθηματικά και θα έχουν τύχη σε θέματα σχέσεων και επανασύνδεσης.

Στην κατηγορία Ετήσιες προβλέψεις:

Η ομάδα του zwdiasimera.gr αναλύει πλανητικά όλο το έτος και προετοιμάζει κατάλληλα με τις προβλέψεις του όλα τα ζώδια. Ποιες πλανητικές συγκυρίες σε ευνοούν, ποια σημεία να προσέξεις και σε ποιον τομέα να εστιάσεις για μια ευτυχισμένη χρονιά!

Στην κατηγορία Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις:

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ερωτικά θέματα που μπορεί να απασχολήσουν όλη την χρονιά με βάση τους πλανήτες, η ομάδα του zwdiasimera.gr, σε προετοιμάζει και σου επισημαίνει ποιους μήνες και ποιες διελεύσεις  μπορούν να σε ευνοϊσουν στον έρωτα, στον γάμο και τις σχέσεις.