Αστρολογία σήμερα, εσωτερική, πλανήτες και οίκοι.

Στην κατηγορία αστρολογία θα βρεις αναλυτικά διελεύσεις των πλανητών ανά μέρα και πως επηρεάζουν τα 12 ζώδια, την αισθηματική αστρολογία με άρθρα που αφορούν τον αισθηματικό τομέα σύμφωνα με την αστρολογία. Επίσης πως μας επηρεάζουν διάφοροι πλανήτες και οίκοι ανάλογα σε ποιο ζώδιο βρίσκονται μέσα στον γενέθλιο χάρτη μας. Η εσωτερική Αστρολογία πλανήτες θα ανοίξει τους ορίζοντες μας με άρθρα που αφορούν την ψυχή και την συνείδηση μας. Αν κάποιος θέλει να γνωρίσει καλύτερα τους αστρολόγους μας, μπορεί να βρει στα βιογραφικά τους αναλυτικά το θέμα που αρθρογραφούν και τις σπουδές τους.

Διάλεξε την κατηγορία που σε απασχολεί και ενημερώσου για τα αστρολογικά δρώμενα:

Αναλυτικά οι υποκατηγορίες της αστρολογίας και τα άρθρα που εμπεριέχονται σε αυτές.

Στην κατηγορία Αστρολογία σήμερα:

Μπορείς να διαβάσεις τις αστρολογικές όψεις της ημέρας και ποια ζώδια επηρεάζουν. Ποιες είναι οι διελεύσεις των πλανητών καθημερινά και αν και κατά πόσο επηρεάζουν το ζώδιο σου μέσα στην μέρα. Αναλυτικά η επιρροή του και ποια τα σημεία που θα πρέπει να δώσεις προσοχή.

Στην κατηγορία ερωτική αστρολογία:

Εδώ  έχεις τη δυνατότητα να διαβάσεις αστρολογικές αναλύσεις σχετικά με τον έρωτα και τις σχέσεις. Άρθρα που αφορούν την επανασύνδεση, το μέλλον μια σχέσης ακόμη και τον τρόπο που ο χαρακτήρας μας διαμορφώνεται απέναντι σε έναν ερωτικό σύντροφο.

Στην κατηγορία πλανήτες και οίκοι:

Μπορείς να διαβάσεις για τους οίκους και τους πλανήτες στην αστρολογία καθώς και τη θέση των ζωδίων και των οίκων. Αναλυτικά άρθρα σύμφωνα με τους πλανήτες και τους οίκους μέσα στον γενέθλιο μας χάρτη και πως αυτό μπορεί να επηρεάζει το χαρακτήρα και την συμπεριφορά μας.

Στην κατηγορία εσωτερική αστρολογία:

Εδώ θα προσπαθήσουμε να πάμε ένα βήμα παραπέρα τη σκέψη μας και να την εμβαθύνουμε λίγο περισσότερο στην αστρολογία. Άρθρα που συνδέουν τους πλανήτες και την αστρολογία με μια πιο ψυχολογική ματιά.

Στην κατηγορία οι αστρολόγοι μας:

Μπορείς να γνωρίσεις τους αστρολόγους μας μέσα από τα βιογραφικά τους. Ποιο το θέμα και το αντικείμενο του άρθρου ή της πρόβλεψης που κάνουν, τα μαθήματα που παρακολούθησαν, η εμπειρία τους στο χώρο της αστρολογίας, της ταρωμαντίας και της αριθμολογίας.

Αγορά πακέτα SMS