Νέα δεδομένα στις σχέσεις: Ανοιξιάτικες αισθηματικές προβλέψεις 2024, ανά ζώδιο.

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από την Βενετία Αποστόλου

Η άνοιξη καταφθάνει και μαζί της εκτός από τις αλλαγές στη φύση φέρνει και αλλαγές στα αστρολογικά δρώμενα οι οποίες θα μας επηρεάσουν. Τα αισθηματικά πλάνα προσγειώνονται και οι διεκδικήσεις που σχετίζονται με αυτά γίνονται πιο ήπιες, πιο «γήινες» και πιο πλάγιες, χωρίς καμία διάθεση να ρισκάρουμε σίγουρες σχέσεις που μας χαρίζουν σίγουρα συναισθήματα.

Ο Μάρτιος δείχνει πως οι ανάγκες μας θα στρέφονται περισσότερο στο να δούμε τους φίλους μας και να ασχοληθούμε με συλλογικές δραστηριότητες παρά να ασχοληθούμε με την προσωπική μας ζωή! Το ταίρι της ο Άρης, θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και δείχνει πως θα υπάρχει μία γενικότερη ραθυμία η οποία δεν θα μας βοηθήσει να δραστηριοποιηθούμε στα αισθηματικά μας ζητήματα. Η ειλικρίνεια θα είναι πολύ σημαντική για τις εξελίξεις και αν δεν υπάρξει, τότε είναι πολύ πιθανόν αργότερα να γίνουν αποκαλύψεις οι οποίες μπορεί να αλλάξουν τη ροή των σχέσεων.

Ο Απρίλιος έρχεται και φέρνει έναν άλλο αέρα στα αισθηματικά ζητήματα πολύ καλύτερο από τον προηγούμενο μήνα. Η ανάγκη για αισθηματικές σχέσεις θα γίνει επιτακτική και θα οδηγήσει τους περισσότερους να αναζητήσουν τον έρωτα, τη δέσμευση και τα λόγια αγάπης. Το δεύτερο μισό του Απριλίου θα είναι πολύ πιο ευχάριστο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα που σχετίζονται με την προσωπική μας ζωή και τα αισθηματικά μας ζητήματα, τα οποία θα αφήσουν μία αχτίδα αισιοδοξίας στη διάθεσή μας.

Ο Μάιος έρχεται με φόρα καθώς δείχνει πως οι αισθηματικές διεκδικήσεις θα γίνουν έντονες και παρορμητικές. Το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου μπορούμε να πούμε ότι είναι sos για τα αισθηματικά ζητήματα καθώς μία σειρά αστρολογικών συγκυριών δείχνουν πως τα ζητήματα καρδιάς θα αρχίσουν να περιπλέκονται. 

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα είναι τα αισθηματικά σου την Άνοιξη 2024:

ΚΡΙΟΣ

Ο πρώτος μήνας της άνοιξης ο Μάρτιος σας βρίσκει σε εξαιρετική φόρμα και όρεξη να φλερτάρετε και να γνωρίσετε νέους ενδιαφέροντες ανθρώπους. Τις γνωριμίες που αποζητάτε είναι πολύ πιθανό να τις κάνετε μέσα σε παρέες, συλλόγους, να έρθουν μέσω των φίλων σας ή ακόμα δεν αποκλείεται να προκύψει και ένα ειδύλλιο με κάποιο φίλο σας!

Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που μπορεί να έχει παρασκήνιο στα αισθηματικά σας ζητήματα καθώς δείχνει πως πιθανόν να ξεκινήσει ένα ρομαντικό ειδύλλιο μακριά από τα φώτα. Αν βρίσκεστε ήδη σε σχέση θα πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς θα παρουσιαστούν πειρασμοί οι οποίοι μπορεί να σας βάλουν σε περίεργες σκέψεις. Στα μέσα Απριλίου μπορεί να φέρει εξαπατήσεις σε αισθηματικά ζητήματα. Μη ρισκάρετε κάτι σίγουρο και θυμηθείτε την παροιμία που λέει πως «ότι λάμπει δεν είναι χρυσός».

Ο Μάιος είναι ένας πολύ καλός μήνας για εσάς καθώς δείχνει πως η γοητεία σας θα διαφημίζεται με τον καλύτερο τρόπο! Καλό θα είναι να αποφασίσετε σχετικά με αισθηματικά ζητήματα με βάση τη λογική σας σκέψη και όχι την παρόρμηση, αν δεν θέλετε να κάνετε επιλογές οι οποίες στο τέλος θα σας πιέσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Μάρτιος ξεκινάει με «επαγγελματικό οίστρο» και για αυτό είναι πιθανόν να αφήσετε σε δεύτερη μοίρα τα αισθηματικά σας ζητήματα. Δεν αποκλείεται να φέρει ένα ειδύλλιο εντός επαγγελματικού περιβάλλοντος, όμως σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί καθώς διακυβεύονται και άλλα ζητήματα. Καλό θα ήταν να περιορίσετε λίγο τα νεύρα σας καθώς είναι πολύ πιθανόν να δημιουργηθούν εντάσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Προσοχή στις αποφάσεις που θα πάρετε σχετικά με αυτή και σκεφτείτε αν αξίζει πραγματικά να δώσετε άλλη μία ευκαιρία.

Ο Απρίλιος φέρνει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον καθώς δείχνει πώς θα έχετε την ικανότητα να γοητεύσετε όλους όσους βρεθούν δίπλα σας. Προσπαθήστε να κάνετε μία επιλογή με κριτήριο αν σας αρέσει και όχι για να μην είστε μόνοι σας, γιατί τότε είναι πολύ πιθανό μετά από λίγες ημέρες να διαπιστώσετε πως η κίνησή σας ήταν παρορμητική.

Από τα μέσα Μαΐου και έπειτα, χαράζονται σας ευκαιρίες και για να ξεκινήσετε μία νέα σχέση αλλά και για να βελτιώσετε την ήδη υπάρχουσα. Εκμεταλλευτείτε τη γοητεία σας αλλά προσπαθήστε να εστιάσετε σε ένα στόχο καθώς οι πολλές επιλογές μπορεί να σας αποσυντονίσουν. Να θυμάστε πως ο Μάιος είναι ένας μήνας που μπορεί να έχει εκπλήξεις στα αισθηματικά σας ζητήματα, ιδιαίτερα κατά το δεύτερο μισό του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Μάρτιος θα είναι πολλά υποσχόμενος για εσάς σε αισθηματικό επίπεδο, όμως μπορεί να σας μπερδέψει και να σας οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια και ακατάλληλες επιλογές στα αισθηματικά σας ζητήματα. Δεν αποκλείεται να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα σας κάνει το κλικ σε ένα επαγγελματικό ή ένα προσωπικό σας ταξίδι. Ακόμα είναι πολύ πιθανό να ερωτευτείτε κάποιον/α που βρίσκεται ή έρχεται από το εξωτερικό! Στο τέλος Μαρτίου είναι πιθανό να έχετε μία επιστροφή ενός ανθρώπου που βρισκόταν στη ζωή σας όμως αποφύγετε να πιστέψετε τα λόγια του παρά μόνο τις πράξεις του.

Ο Απρίλιος δείχνει πως μπορεί να προκύψει ένα αισθηματικό ειδύλλιο στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Βέβαια όλο τον Απρίλιο θα είστε ιδιαίτερα ενεργοί στο φλερτ και θα πρέπει να σκεφτείτε πως μία αισθηματική επιλογή μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, μπορεί τελικά να σας εκθέσει. Αποφύγετε να εμπλέξετε αισθηματικά και επαγγελματικά ζητήματα για να μην δημιουργηθούν προβλήματα. Το δεύτερο μισό του Απριλίου θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όσον αφορά αισθηματικές αποφάσεις και να μη ρισκάρετε σε περίπτωση που έχετε ήδη μία σχέση στη ζωή σας.

Ο Μάιος είναι ένας ακόμα μήνας που θα είστε ιδιαίτερα δραστήριοι καθώς σας βοηθά να γνωρίσετε νέο κόσμο να επικοινωνήσετε και να φλερτάρετε! Γενικά αυτός ο μήνας δείχνει πως αν δεν έχετε βρει μέχρι τώρα τον έρωτά σας πιθανόν να το βρείτε μέσα από κοινές παρέες που θα έχετε. Ξεκαθαρίστε αισθηματικά ζητήματα διαφορετικά θα νιώθετε πως κάτι σας πιέζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που μπορεί να μην δώσει πολλά σε αισθηματικό επίπεδο, όμως να θυμάστε πως οι μήνες που τον ακολουθούν θα είναι ιδιαίτερα γενναιόδωροι στα αισθηματικά σας ζητήματα. Ο Μάρτιος δείχνει πώς μπορεί να υπάρξουν κάποιες αναταράξεις στη σχέση με το/η σύντροφο σας ή αν είστε ελεύθεροι είναι πιθανόν να εκνευριστείτε με κάποιον/α που σας αρέσει και τελικά να απομακρυνθείτε!

Ο Απρίλιος φέρνει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και για συζητήσεις οι οποίες θα βάλουν τη βάση για μία νέα σχέση. Όσοι από εσάς έχετε βρει το/η σύντροφό σας θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και ειλικρινείς μαζί του/ης αν δεν θέλετε να εκτεθείτε αργότερα. Στα μέσα Απριλίου θα ευνοήσει τις εξαπατήσεις για αυτό θα πρέπει να θυμάστε πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός ακόμα και στον αισθηματικό τομέα.

Ο Μάιος και ιδιαίτερα από τα μέσα του μήνα και έπειτα θα είναι πολύ ευνοϊκός για εσάς καθώς η δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να κάνετε γνωριμίες μέσα από ομάδες, συλλόγους και εθελοντικές δραστηριότητες. Ο Μάιος θα σας βοηθήσει να τολμήσετε να διεκδικήσετε αυτόν/η που σας αρέσει ή να διεκδικήσετε κάτι που θέλετε από το/η σύντροφό σας. Να θυμάστε για εσάς που είστε ελεύθεροι πως μπορεί να υπάρξει ένα ερωτικό ειδύλλιο ανάμεσα σε εσάς και σε κάποιο φίλο σας!

ΛΕΩΝ

Ο Μάρτιος ξεκινά με πολύ καλή διάθεση για εσάς και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες καθώς δείχνει πως θα έχετε την ικανότητα να έλκετε και να γοητεύετε τους άλλους. Σε περίπτωση που είστε θετικοί στο ενδεχόμενο μιας νέας σχέσης είναι πολύ πιθανόν να την κάνετε, όμως θα πρέπει να προσέχετε καθώς κατά διαστήματα ο εκνευρισμός που θα έχετε θα είναι επικίνδυνος για τα αισθηματικά σας θέματα είτε είστε ελεύθεροι είτε βρίσκεστε ήδη σε μία σχέση. Καλό θα ήταν να αποφύγετε να φέρετε ξανά στο προσκήνιο καταστάσεις και γεγονότα του παρελθόντος όσο κι αν ο Ερμής που βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο των Ιχθύων σας ωθεί να το κάνετε.

Ο Απρίλιος έρχεται με ρομαντική διάθεση και είναι πιθανό να σας παρασύρει και εσάς στα ίδια συναισθήματα. Θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να ανάψετε ξανά τη φλόγα στη σχέση με το/η σύντροφο σας. Αν είστε ελεύθεροι δεν αποκλείεται να έχετε ερωτικές περιπέτειες όμως ίσως να έχουν συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης. Στα μέσα Απριλίου θα πρέπει να ακούτε τα μισά από όσα φτάνουν στα αυτιά σας, ιδιαίτερα αν σχετίζονται με αισθηματικά ζητήματα.

Το πρώτο μισό του Μαΐου θα είναι πολύ καλό για τα αισθηματικά σας ζητήματα. Το δεύτερο μισό του Μαΐου θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που χειρίζεστε τα αισθηματικά σας θέματα είτε είστε ελεύθεροι είτε είστε δεσμευμένοι. Γενικά ο Μάιος δείχνει πως οι αντιδράσεις των άλλων ακόμα και οι δικές σας μπορεί να σας εκπλήξουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Μάρτιος μπορεί να φέρει παρεμβολές τρίτων στα αισθηματικά σας ζητήματα, για αυτό θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σχετικά με το ποιους θα επιλέξετε για να τα συζητήσετε. Είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει μία επιστροφή ενός συντρόφου που είχατε κατά το παρελθόν. Ο Μάρτιος θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συγκυρίες για να ακουστούν πολύ ωραία λόγια τα οποία όμως μπορεί να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Προς το τέλος του Μαρτίου δεν αποκλείεται να φέρει έναν έρωτα με κάποιο συνεργάτης σας.

Ο Απρίλιος έρχεται με πολύ πιο ευνοϊκές συγκυρίες καθώς δείχνει πως θα υπάρξει μία καλύτερη εικόνα των αισθηματικών σας ζητημάτων. Ο Απρίλιος θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε πως έχετε συναισθηματικές ανάγκες τις οποίες είχατε αφήσει σε δεύτερη μοίρα. Κατά τα μέσα Απριλίου θα φέρει πειρασμούς και αν βρίσκεστε ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή.

Από τις 20 Απριλίου έως και τα μέσα Μαΐου θα είναι ένα διάστημα με έντονη ερωτική ζωή και έντονα κτητικά συναισθήματα, για αυτό αξίζει να θυμάστε και τη λογική σας σκέψη προκειμένου να κρατάτε τα προσχήματα! Στα μέσα Μαΐου δείχνει πως θα έρθετε κοντά με κάποιο πρόσωπο το οποίο μέχρι τότε βρισκόταν στο ευρύτερο περιβάλλον σας. Η αιτία που θα σας φέρει κοντά θα είναι μία συζήτηση, από την οποία θα μπορέσετε να συνειδητοποιήσετε πως έχετε κοινή αντίληψη, παρόμοιες ιδέες αλλά και περισσότερα κοινά από όσα νομίζετε!

ΖΥΓΟΣ

Ο Μάρτιος ξεκινά ευνοϊκά για εσάς καθώς επηρεάζει θετικά τον τομέα των αισθηματικών ζητημάτων και των ερωτικών σχέσεων. Αυτός ο μήνας υπόσχεται πως δεν θα βαρεθείτε σε αισθηματικό επίπεδο καθώς και εσείς θα είστε ιδιαίτερα δραστήριοι στα προσωπικά σας ζητήματα. Θα υπάρξουν «πισωγυρίσματα» ή σκέψεις σχετικές με σχέσεις του παρελθόντος, όμως προσπαθήστε να πάρετε αποφάσεις κοιτώντας μακροπρόθεσμα και όχι βραχυπρόθεσμα.

Ο Απρίλιος θα κάνει πιο ξεκάθαρο το τοπίο στα αισθηματικά σας ζητήματα. Δείχνει πως το ενδιαφέρον σας θα στραφεί περισσότερο σε ζητήματα δουλειάς και εργασιακών υποχρεώσεων. Δεν αποκλείεται να κάνετε και μία νέα γνωριμία εντός εργασιακού περιβάλλοντος. Στα μέσα Απριλίου σας προτρέπει να «διυλίσετε τον κώνωπα» αν ακούσετε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις που αφορούν αισθηματικά ζητήματα για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων.

Ο Μάιος ξεκινά πολύ δυναμικά για εσάς καθώς θα έχετε προτάσεις για ραντεβού αλλά και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Κατά τα μέσα Μαΐου θα πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς ένα αισθηματικό ζήτημα ίσως να σας ζορίσει ή πολύ πιθανόν να σας ζορίσει ο συνδυασμός ενός αισθηματικού και ενός επαγγελματικού ζητήματος. Προσπαθήστε να κρατήσετε μία χαλαρή διάθεση σε αισθηματικά ζητήματα και μην επιβάλλετε τα θέλω σας είτε στο/η σύντροφό σας είτε σε αυτόν/ην που θα θέλατε να γίνει σύντροφός σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Μάρτιος ξεκινά περίεργα για εσάς καθώς θα σας απασχολήσουν περισσότερο ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σας και με την οικογένειά σας παρά τα αισθηματικά σας. Κατά τη διάρκεια του μήνα θα παρατηρήσετε πως θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για εντάσεις, για αυτό αν έχετε βρει ήδη το/η σύντροφό σας θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για να μη δημιουργήσετε ένα δύσκολο κλίμα στη σχέση σας. Ο Μάρτιος θα φέρει μία επίσκεψη από κάποιο πρόσωπο του παρελθόντος όμως δεν θα πρέπει να του χαρίσετε ευκαιρία αν νιώσετε πως δεν την αξίζει. Μπορεί να παρασυρθείτε και να ωραιοποιήσετε μία κατάσταση που σχετίζεται με αισθηματικά ζητήματα.

Ο Απρίλιος έρχεται με δώρα για εσάς, καθώς σας προσφέρει το μαγικό της άγγιγμα στα αισθηματικά σας ζητήματα. Ένας έρωτας είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει ή ακόμα πιθανό είναι να αναθερμανθεί μία σχέση που έχετε ήδη. Στα μέσα Απριλίου χρειάζεται να δώσετε μεγάλη προσοχή σε ένα αισθηματικό ζήτημα καθώς μπορεί να μην το δείτε με τη σοβαρότητα που του αρμόζει η πολύ πιθανόν να προσπαθήσετε να ωραιοποιήσετε κάποια κατάσταση που βιώνετε σε προσωπικό επίπεδο.

Ο Μάιος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο θα πρέπει να κρατάτε μικρό καλάθι στα αισθηματικά σας ζητήματα καθώς θα έχετε την τάση να διεκδικήσετε με έντονο τρόπο και ενδεχομένως να συγκρουστείτε με το αντικείμενο του πόθου σας. Βέβαια αυτός ο μήνας θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να έρθετε κοντά με ένα πρόσωπο που συναντάτε στην καθημερινότητά σας. Εσείς που είστε ελεύθεροι δεν αποκλείεται να ξεκινήσετε μία σχέση με πολύ καλές προοπτικές για να παραμείνει και εσείς που είστε δεσμευμένοι δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση με το/η σύντροφο σας. Το σίγουρο είναι πως κάποιες αποφάσεις θα παρθούν ξαφνικά και θα ξαφνιάσουν και εσάς και τους γύρω σας!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Μάρτιος θα ξεκινήσει φέρνοντας ευκαιρίες για σας σε αισθηματικό επίπεδο μέσα από νέες γνωριμίες που θα κάνετε στο στενό σας περιβάλλον. Καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε φίλους γνωστών σας, συγγενών ακόμα και γειτόνων, οι οποίοι δεν θα είναι καθόλου αδιάφοροι προς εσάς και θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να φλερτάρετε. Αν έχετε ήδη βρει το/η σύντροφο σας δεν αποκλείεται να προκύψουν ξανά κάποια ζητήματα τα οποία σας είχαν απασχολήσει έντονα κατά το παρελθόν. Ο Μάρτιος θα δημιουργήσει ένα θολό τοπίο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις είτε είστε ελεύθεροι είτε είστε δεσμευμένοι.

Ο Απρίλιος θα είναι πολύ καλύτερος για εσάς γιατί θα σας τροφοδοτεί με ευκαιρίες για αισθηματικά παιχνίδια. Είναι πολύ πιθανό να σας ωθήσει να πάρετε την απόφαση να μείνετε κάτω από την ίδια στέγη μαζί με το/η σύντροφό σας ή αν είστε ελεύθεροι να κάνετε μία σχέση η οποία θα σας εμπνέει πάνω από όλα ηρεμία.

Ο Μάιος ξεκινά με πολύ καλές διαθέσεις για εσάς! Οι πιθανότητες να ξεκινήσει κάτι πολύ καλό στα αισθηματικά σας ζητήματα αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο. Εκμεταλλευτείτε το διάστημα μέχρι τα μέσα Μαΐου για να ασχοληθείτε κατά κόρον με ζητήματα καρδιάς, καθώς θα βγείτε κερδισμένοι αν και μπορεί να υπάρξουν στιγμές που θα νιώσετε πίεση. Το δεύτερο μισό του Μαΐου δείχνει πως ξεκινά μία περίοδος που θα σας ωθήσει να σκεφτείτε ακόμα πιο έντονα ζητήματα του παρελθόντος. Αποφύγετε να κάνετε ξανά λάθη που είχατε κάνει παλαιότερα καθώς μπορεί η επανάληψη να είναι μήτηρ πάσης μαθήσεως, όμως αυτό δεν ισχύει για παθήματα που έχουν γίνει μαθήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που μπορεί να σας δημιουργήσει σκέψεις οι οποίες θα σας προκαλέσουν ανασφάλεια και αυτό θα έχει αντίκτυπο και στην προσωπική σας ζωή. Αν είστε ελεύθεροι είναι πιθανόν να παρασυρθείτε και να κάνετε μία επιλογή συντρόφου, απλά για να μην είστε μόνοι σας. Ο Μάρτιος δείχνει πως θα στρέψετε το ενδιαφέρον σας εκεί που νιώθετε συναισθηματική ασφάλεια και αν έχετε ήδη βρει το/η σύντροφό σας τότε θα παρατηρήσετε πως θα έχετε την τάση να γίνετε και ιδιαίτερα κτητικοί απέναντι του. Γενικά αυτός ο μήνας θα φέρνει στο μυαλό σας σκέψεις από παθήματα του παρελθόντος και θα αποτελέσει μία πολύ καλή δικαιολογία για την ανασφάλεια που ενδεχομένως νιώθετε.

Ο Απρίλιος θα είναι πολύ καλύτερος για εσάς! Οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες αλλά και μία νέα σχέση θα έρθουν μέσα από τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας! Εκμεταλλευτείτε το πρώτο μισό του μήνα για να βγείτε, να έρθετε σε επαφή με καινούργιους ανθρώπους καθώς θα σας δοθούν ευκαιρίες για τα αισθηματικά σας ζητήματα. Γενικά αυτός ο μήνας θα φέρει στο διάβα σας ένα έρωτα που φαντάζει ιδανικός, όμως θα πρέπει να κρατήσετε τις επιφυλάξεις σας καθώς είναι πολύ πιθανό να μην είναι έτσι .

Ο Μάιος δείχνει πως είναι πιθανόν να ξεκινήσετε να συζητάτε με το/η σύντροφό σας το ενδεχόμενο μιας συγκατοίκησης ή το ενδεχόμενο να αλλάξετε σπίτι αν μένετε ήδη μαζί και αυτό θα σας κρατήσει απασχολημένους για αρκετό διάστημα! Αν είστε ελεύθεροι δεν αποκλείεται να σας προσεγγίσει ένα πρόσωπο το οποίο θα δείτε σαν πρόκληση. Το δεύτερο μισό του Μαΐου θα είναι πάρα πολύ καλό για εσάς, καθώς θα βελτιώσει πάρα πολύ τον αισθηματικό τομέα. Αν καθ’ όλη τη διάρκεια της άνοιξης δεν βρήκατε κάτι να σας συγκινήσει, αυτό το διάστημα προσφέρεται για ένα νέο και ενδεχομένως ξαφνικό έρωτα αλλά και δυνατές συγκινήσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

O Μάρτιος ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς για εσάς γιατί θα έχετε έναν ιδιαίτερα ερωτικό μήνα! Βέβαια θα πρέπει να είστε προσεκτικοί ώστε να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν προς όφελός σας. Αν έχετε ήδη βρει το/η σύντροφό σας δεν αποκλείεται να υπάρξουν στιγμές συγκρούσεων, τις οποίες βέβαια μπορείτε να αποφύγετε αν σταματήσετε να φέρνετε στο παρόν ζητήματα του παρελθόντος. Αν είστε ελεύθεροι είναι πολύ πιθανόν να ακούσετε πράγματα τα οποία θα παρουσιαστούν κάπως διαφορετικά από ότι είναι στην πραγματικότητα για αυτό μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα.

Ο Απρίλιος ενδείκνυται για συμπεράσματα καθώς τα ζητήματα του προηγούμενου μήνα θα αρχίσουν να ξεμπλοκάρουν. Γενικά αυτός ο μήνας σας δημιουργήσει την ανάγκη να κάνετε έναν απολογισμό του προηγούμενου διαστήματος και ενδεχομένως να αλλάξετε και γνώμη για κάποιες από τις κινήσεις σας. Στα μέσα Απριλίου θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί με τις αποφάσεις που θα πάρετε σε αισθηματικό επίπεδο, καθώς θα έχετε την τάση να μετρήσετε λάθος τα δεδομένα στην προσωπική σας ζωή.

Ο Μάιος σας ωθεί να γνωρίσετε νέους ανθρώπους. Το περιβάλλον σας θα παίξει ρόλο σε μία γνωριμία που θα κάνετε όμως είναι στο δικό σας χέρι αν και με ποιον τρόπο θα την αφήσετε να εξελιχθεί. Γενικά αυτός ο μήνας δείχνει πως ίσως υπάρξουν κάποιες δυσκολίες σε αισθηματικό επίπεδο. Θα πρέπει να αποφύγετε εκρήξεις θυμού, οι οποίες μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις είτε σε μία σχέση που ήδη έχετε είτε σε μία σχέση που ξεκινά.

ΙΧΘΥΣ

Ο Μάρτιος θα έχει αρκετό παρασκήνιο στα αισθηματικά σας ζητήματα. Σε περίπτωση που έχετε ήδη βρει το/η σύντροφό σας θα πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς θα έχετε την τάση να δράσετε «πλαγίως»! Σε περίπτωση που είστε ελεύθεροι θα πρέπει να έχετε κατά νου πως αυτός ο μήνας δεν θα είναι ξεκάθαρος για τα αισθηματικά σας ζητήματα για αυτό καλό θα ήταν να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Ο Μάρτιος δημιουργεί μικρά και μεγάλα εμπόδια στην επικοινωνία, τα οποία με τη σειρά τους θα δημιουργήσουν το κατάλληλο υπόβαθρο για λάθος εκτιμήσεις προσώπων και καταστάσεων.

Ο Απρίλιος ξεκινά με πολύ καλύτερη διάθεση για εσάς και θα είναι ο πιο ευνοϊκός μήνας της άνοιξης. Αν είχατε κάποια προβλήματα με το/η σύντροφό σας το προηγούμενο διάστημα θα μπορέσετε να τα ξεπεράσετε ή να πάρετε μία οριστική απόφαση προς όφελός σας. Αν είστε ελεύθεροι οι νέες γνωριμίες θα δημιουργήσουν μία νέα σχέση. Αυτό που θα πρέπει να θυμάστε είναι πως μπορεί να φερθείτε αλαζονικά σε ένα αισθηματικό ζήτημα και τελικά αυτό θα σας κοστίσει. Εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας αυτό το μήνα καθώς μπορείτε να αποκομίσετε πολλά σε αισθηματικό επίπεδο, αρκεί να προσπαθήσετε να μετριάσετε τις αδυναμίες σας και τις λάθος εκτιμήσεις.

Ο Μάιος ξεκινά ουδέτερα καθώς σας δίνει ευκαιρίες για να ασχοληθείτε περισσότερο με τα οικονομικά σας ζητήματα παρά με τα αισθηματικά. Στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου του Μαΐου είναι πιθανό να νιώσετε πως η προσωπική σας ζωή σας πιέζει, όμως αυτό είναι αίσθημα που θα φύγει γρήγορα. Το δεύτερο μισό του Μαΐου είναι πολύ πιο ευνοϊκό για εσάς σε αισθηματικό επίπεδο καθώς θα φέρει γύρω σας κόσμο και θα σας κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακούς. Εκμεταλλευτείτε τις ικανότητες που θα έχετε να προσεγγίσετε κάποιον/α, καθώς θα υπάρξουν άνθρωποι που δεν θα σας αφήσουν αδιάφορους. Μία ξαφνική γνωριμία σε ένα κοινωνικό κάλεσμα ή μέσω ενός ανθρώπου που βρίσκεται στο στενό σας περιβάλλον, θα είναι αρκετή για να σας «ταράξει» ευχάριστα!

Τελευταία ενημέρωση: