Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις ζωδίων 2023, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από την Φούλα Γρηγοροπούλου

Στις Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2023 για τα ζώδια μπορείς να διαβάσεις πως οι αστρολογικές όψεις της χρονιάς θα επηρεάσουν τις σχέσεις σου. Η αστρολόγος Φούλα Γρηγοροπούλου αναλύει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά φέτος. Επισης για να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες, ώστε να έχεις μια πλήρη εικόνα για όλα όσα σε αφορούν διάβασε τις προβλέψεις για τα ζώδια 2023.

Ζώδια 2023 - Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2023

Το 2023 θα κάνει την εμφάνισή του φέρνοντας ελπίδα και διάθεση για νέα όνειρα, νέους προσωπικούς στόχους αλλά και νέα συναισθήματα! Ο Δίας -ο πλανήτης της ευημερίας, της τύχης και της επέκτασης- θα βρίσκεται μέχρι και τα μέσα Μαΐου στο ζώδιο του Κριού δημιουργώντας πολύ ευνοϊκές συγκυρίες σε προσωπικές υποθέσεις για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Τοξότες και Λέοντες) και έπειτα για τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι). Οι παραπάνω ομάδες ζωδίων θα έχουν ευκαιρίες για να κάνουν νέες γνωριμίες, να ενισχύσουν μία σχέση που ήδη υπάρχει αλλά και για να περάσουν ευχάριστες στιγμές γεμάτες συναισθήματα κατά το πρώτο εξάμηνο αυτού του έτους. 

Μεγάλοι κερδισμένοι αυτής της χρονιάς θα είναι οι Υδροχόοι καθώς ο Κρόνος θα φύγει από το ζώδιό τους στις 6/3, κάτι που θα δώσει «ανάσα» στον τομέα των σχέσεων που φαίνεται πως θα έχει λιγότερα εμπόδια και απαιτήσεις μέσα σε αυτή τη χρονιά. 

Ο Δίας από τις 16/5 και μετά θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου δημιουργώντας την ανάγκη για συναισθηματική σταθερότητα. Οι μεγάλοι κερδισμένοι από την παρουσία του Δία στον Ταύρο θα είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Αιγόκεροι και Παρθένοι) και έπειτα τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες) που θα δουν τα συναισθήματά τους να βρίσκουν ανταπόκριση αλλά και να δημιουργούνται πολύ καλές συγκυρίες σε μία προσωπική σχέση. 

Λίγο παραπάνω προσοχή χρειάζονται οι Ιχθύες και οι Παρθένοι του τρίτου δεκαημέρου καθώς ο Ποσειδώνας από το ζώδιο των Ιχθύων θα δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για εξιδανικεύσεις προσώπων και ωραιοποιήσεις καταστάσεων, κάτι που με τη σειρά του μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε προσωπικές επιλογές. 

Οι εκλείψεις αυτής της χρονιάς θα είναι μοιρασμένες σε δύο άξονες καθώς οι εκλείψεις Ηλίου θα γίνουν στον άξονα Κριού - Ζυγού στις 20/4 και 14/10 αντίστοιχα, φέρνοντας στο προσκήνιο το «εγώ» και το «εμείς» και τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, καθώς θα μας οδηγήσουν στο να κρατήσουμε τις ισορροπίες σε κάθε είδους σχέσεις ξεπερνώντας εμπόδια και ζητήματα που μπορεί να προκύψουν στην επικοινωνία. 

Οι εκλείψεις Σελήνης θα πραγματοποιηθούν στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού στις 5/5 και 28/10, θα φέρουν στο προσκήνιο και θα τονίσουν τις συναισθηματικές μας ανάγκες και θα γείρουν ερωτήματα για το αν και κατά πόσο οι προσωπικές επιλογές μπορούν να καλύψουν και να δημιουργήσουν συναισθηματική ασφάλεια. 

Άλλο ένα σημαντικό αστρολογικό γεγονός για τον αισθηματικό τομέα είναι η παραμονή της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, από τις 5/6 έως και τις 8/10. Σε αυτό το ζώδιο θα πραγματοποιήσει και την ανάδρομη πορεία της από τις 23/7 έως και τις 4/9 καταδεικνύοντας το παραπάνω διάστημα ως ιδανικό για επιστροφές προσώπων από το παρελθόν, συναντήσεις και επανασυνδέσεις! Η Αφροδίτη από το ζώδιο του έρωτα θα δημιουργήσει ένα καλοκαίρι γεμάτο συναισθήματα αλλά και ευκαιρίες αναθέρμανσης ειδυλλίων από το παρελθόν!

 Διαβάστε ΕΔΩ τις ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το 2023! 

Τελευταία ενημέρωση: