Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις ζωδίων 2022, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (412 votes)
Από την Φούλα Γρηγοροπούλου

Στις Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2022 για τα ζώδια μπορείς να διαβάσεις πως οι αστρολογικές όψεις της χρονιάς θα επηρεάσουν τις σχέσεις σου. Η αστρολόγος Φούλα Γρηγοροπούλου αναλύει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά φέτος. Επισης για να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες, ώστε να έχεις μια πλήρη εικόνα για όλα όσα σε αφορούν διάβασε τις προβλέψεις για τα ζώδια 2022.

Ζώδια 2022 - Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2022

Αγαπημένοι μου φίλοι το 2022 είναι μία χρονιά που θα φέρει εύνοια σε κάποια ζώδια, ευκαιρίες σε κάποια άλλα, όμως θα δημιουργήσει και την ανάγκη ξεκαθαρισμάτων σε προσωπικές και αισθηματικές υποθέσεις. 

Ο Δίας ο οποίος θα βρίσκεται από τις αρχές του έτους έως τις 10/5 στο ζώδιο των Ιχθύων και μετά θα επιστρέψει ανάδρομος σε αυτό το ζώδιο από τις 28/10 έως τις 20/12, δείχνει πως αυτή η χρονιά θα είναι πάρα πολύ ευνοϊκή για τις αισθηματικές υποθέσεις των ζωδίων του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες) καθώς θα φέρει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, σε κάποιους μπορεί να φέρει και ένα νέο έρωτα ή αν το επιθυμούν, έναν απόγονο. 

Ένα διάστημα το οποίο θα πρέπει να προσεχθεί είναι όταν ο Δίας θα συναντήσει τον Ποσειδώνα στις 12/4 κάτι που θα επηρεάσει την κρίση, τη σκέψη και τις αποφάσεις μας. Ιδιαίτερη προσοχή ώστε να αποφύγουν την εξιδανίκευση προσώπων και καταστάσεων χρειάζεται να δώσουν τα ζώδια που ανήκουν στο Μεταβλητό Σταυρό (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) και έχουν γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου τους.

Ο Κρόνος συνεχίζοντας την πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου μπορεί να δημιουργήσει κάποιες πιεστικές καταστάσεις σε ορισμένες σχέσεις, προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να αναλάβουν δράση και αυτές να γίνουν πιο λειτουργικές. Τα ζώδια που ανήκουν στο Σταθερό Σταυρό (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί κατά το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους, μπορεί να νιώσουν πως κάποια πράγματα στην προσωπική τους ζωή συναντούν εμπόδια, δυσκολίες και δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελαν. Αυτό που δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε είναι πως ο Κρόνος επιβραβεύει κάθε συνετή κίνηση και κάθε σχέση, η οποία έχει «χτιστεί» σε σταθερές βάσεις.

Οι εκλείψεις αυτή της χρονιάς που θα πραγματοποιηθούν στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού (30/4, 16/5, 25/10, 8/11) θα εγείρουν ζητήματα τα οποία σχετίζονται με την συναισθηματική ασφάλεια, τις ανάγκες και τις επιθυμίες του καθένα από εμάς και φαίνεται πως αυτά θα αποτελέσουν σημαντικούς παράγοντες στις επιλογές και τις αποφάσεις που αφορούν την προσωπική μας ζωή.

Ένα σημαντικό αστρολογικό γεγονός που θα πραγματοποιηθεί αυτή τη χρονιά και συμβαίνει περίπου κάθε δύο χρόνια είναι η ανάδρομη πορεία του Άρη. Φέτος ο Άρης θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στις 30/10/2022 στο ζώδιο των Διδύμων και θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 14/1/2023 στο ίδιο ζώδιο. Η ανάδρομη πορεία του Άρη για κάποια ζώδια (Ζυγούς, Δίδυμους, Υδροχόους) μπορεί να σημάνει επιστροφές από το παρελθόν και αναθέρμανση παλαιότερων σχέσεων, για κάποια άλλα όμως (Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύες) μπορεί να σημάνει μία περίοδο η οποία θα έχει αρκετά νεύρα και εντάσεις. 

Συμπερασματικά θα μπορούσαμε να πούμε πως αυτό το έτος έχει ευκαιρίες για την εξέλιξη και την επιβράβευση σχέσεων, κάποιες μπορεί να έρθουν εύκολα, κάποιες άλλες μπορεί να έρθουν μέσα από τη δική μας προσπάθεια και δουλειά για την εξέλιξη μιας σχέσης που μας ενδιαφέρει.

 Διαβάστε ΕΔΩ τις ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το 2022! 

Τελευταία ενημέρωση:
Χαρτομάντης Ακριβή