Η Αφροδίτη στα ζώδια του γενέθλιου χάρτη.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4,9 (38 votes)
Από την Σμάρω Σωτηράκη

Ο έρωτας είναι ένα πολύ δυνατό συναίσθημα. Μοιάζει σαν ένας τυφώνας, που μας εκσφενδονίζει σε ένα μαγνητικό πεδίο στο κέντρο του οποίου βρίσκεται το αντικείμενο του πόθου μας. Η Αφροδίτη αντιπροσωπεύει το μαγνητισμό που μας ρουφάει στον πυρήνα της ερωτικής εμπειρίας - μαγνητικού πεδίου. Σε αυτή τη διαδικασία χάνουμε συχνά ένα μεγάλο μέρος της αυτονομίας ή του εαυτού μας, αλλά η γλύκα του μαγνητισμού είναι ακατανίκητη, μας παγιδεύει και μας αρέσει… Τι συμβολίζει η Αφροδίτη για το δικό σου ζώδιο;

«Έρωτα που δεν νικιέσαι από καμία μάχη, έρωτα που ορμάς και γεμίζεις τη πλάση, που περνάς τη νύχτα σου στα απαλά μάγουλα της κόρης, που σεργιανάς τις θάλασσες… φωλιάζεις στο κορμί και το μανίζεις…» Σοφοκλής - Αντιγόνη

Η Αφροδίτη στα ζώδια του γενέθλιου χάρτη.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

Ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί είναι αυτή η Αφροδίτη, η τροφοδοτούμενη από τις ενέργειες του ένθερμου πολεμιστή Άρη, του πλανήτη που κυβερνάει τον Κριό. Η αρχέγονη δύναμη του Κριού, που σκοπό της έχει να είναι η αφετηρία, από την οποία εκδηλώνεται το κάθε τι, συναντάται εδώ με το σύμβολο της συντήρησης των αναγκών μας, την Αφροδίτη. Ο ενθουσιασμός της πρώτης φωτιάς που μόλις έχει ανάψει (Κριός) πρέπει να συμφιλιωθεί με το πλέγμα προστασίας του ατόμου (Αφροδίτη), έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες του χωρίς να διακυβευτούν τα συμφέροντά του, να θιγούν τα συναισθήματά του, τα οικονομικά του κλπ.

Η Αφροδίτη στον Κριό είναι η αμαζόνα που σκοπό της έχει να αναμετριέται με τους άλλους γύρω της και να παίρνει τις επιβεβαιώσεις της μέσα από τις νίκες της. Αντί να είναι νωχελική και να έλκει τους υποψήφιους εραστές, όπως ταιριάζει στη φύση της, είναι δραστήρια και εξωθεί σε πολλές περιπέτειες και εμπειρίες. Η κατάκτηση είναι ο αυτοσκοπός αυτής της αυθόρμητης και ομολογουμένως ειλικρινούς Αφροδίτης, γι’ αυτό και συχνά αναλώνεται στο να κατακτά, χάνοντας τις χαρές της αφοσίωσης και της συντροφικότητας.

Με την Αφροδίτη στον Κριό ο εγωισμός εντείνεται, γι’ αυτό το άτομο αποζητά την ανεξαρτησία του και έχει μία τάση να φοβάται την ενσωμάτωσή του σε μία σχέση, την οποία συχνά θεωρεί απειλητική για το εγώ του, σαν ένα τέρας που θα του καταβροχθίσει τη προσωπικότητα.

Η καλύτερη εκδοχή της Αφροδίτης στον Κριό, είναι να εκλεπτύνει τα πιο ακατέργαστα και πρωτόγονα στοιχεία στο χαρακτήρα του ανθρώπου που την έχει σε αυτό το ζώδιο, ώστε στον έρωτα να μην ανάψει αμέσως, να μη ξεκινήσει στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα, αλλά να περιμένει την κατάλληλη στιγμή. Να αναλογιστεί όχι μόνο το σημείο εκκίνησης, αλλά και το σημείο του πιθανού τέλους και να πράξει τα ανάλογα, προκειμένου να υπερασπιστεί τα συναισθήματα και τις ανάγκες της.

Η λίμπιντο του ατόμου με την Αφροδίτη στον Κριό είναι αξιοζήλευτη. Συνήθως έχει άριστες σεξουαλικές επιδόσεις, στις οποίες επιδίδεται παρορμητικά, χωρίς περιττά ταμπού, με το που θα νιώσει τη πρώτη διέγερση.

Αν έχετε την Αφροδίτη σας στον Κριό, μην μπείτε ποτέ στη παγίδα να «κλειστείτε» σε μία σχέση από την οποία θα λείπει η περιπέτεια, οι εξάρσεις, οι αναμετρήσεις, οι προκλήσεις. Θα πρέπει να βρείτε ένα ταίρι που να σας ιντριγκάρει συχνά-πυκνά και να μπορεί να καταλάβει ότι η ανεξαρτησία σας δε σημαίνει αναγκαστικά εξαπάτηση.

Αν το ταίρι σας έχει Αφροδίτη στον Κριό, πρέπει να θυμάστε ότι όσο πιο ελεύθερο το αφήνετε, τόσο πιο δεσμευμένο θα είναι απέναντί σας. Μη σταματήσετε τις προκλήσεις στη σχέση σας, γιατί η εσωτερική του ανάγκη είναι να σας κυνηγά και να σας κατακτά σε καθημερινή βάση. Το σεξ είναι σημαντικό για το ταίρι σας, που σημαίνει ότι σας θέλει φωτιά και λάβρα…

Διαβάστε επίσης:

Τα λάθη που κάνουν τα ζώδια και οδηγούνται σε ανεκπλήρωτους έρωτες.

Δείτε πως να επικοινωνήσετε με τους μελλοντολόγους μας από Ελλάδα και εξωτερικό!

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Ο θρόνος της Αφροδίτης προσφέρεται σε αυτό το ζώδιο, καθώς είναι ένα από αυτά που κυβερνάει. Το περιβάλλον του Ταύρου είναι ένα στρωμένο χαλί για να πατήσει η θεά και να εκφράσει τη δημώδη μορφή της. Η Αφροδίτη στον Ταύρο σχετίζεται με τη καρποφορία. Όπως ο σπόρος συντηρείται στη γη μέχρι να γίνει καρπός και να δει το πρόσωπο του Ήλιου, έτσι και η Αφροδίτη στον Ταύρο εξωθεί το άτομο στο να περιμένει υπομονετικά μέχρι τη κατάλληλη στιγμή που θα κερδίσει αυτό που θέλει και θα ανθίσει από την ευτυχία της. Μία ευτυχία που προέρχεται από την ικανοποίηση των ενστίκτων του ατόμου και των βασικών αναγκών, τόσο των υλικών όσο και των συναισθηματικών.

Η Αφροδίτη στον Ταύρο είναι λάγνα, αποπλανά, σαγηνεύει. Ξέρει να περιχαρακώνει τη προσωπικότητά της και να φροντίζει για τη κάλυψη των δικών της αναγκών, χωρίς να επηρεάζεται από τις ανάγκες των άλλων. Λάτρης των ηδονών καθώς είναι, δημιουργεί μία ατμόσφαιρα μυστηρίου και αισθησιασμού, που προσελκύει και παγιδεύει τον/την παρτενέρ.

Η Αφροδίτη στον Ταύρο εξωθεί το άτομο στο να απαιτεί τις απολαύσεις του, με αποτέλεσμα να το κάνει πολύ κτητικό και απόλυτο. Τα δικά του θέλω πρέπει να είναι οι προτεραιότητες και οι επιθυμίες του άλλου. Οι αισθήσεις του ανθρώπου με την Αφροδίτη στον Ταύρο, είναι οι πιο δυνατές που γίνεται. Απολαμβάνει τα πάντα στο έπακρον. Από το καλό φαγητό, μέχρι ένα έργο τέχνης. Ρουφάει οτιδήποτε μπορεί να δώσει χαρά στις αισθήσεις του.

Αυτή η ηδονιστική Αφροδίτη αναστατώνει τις αισθήσεις και προκαλεί έντονες σεξουαλικές ορέξεις στο άτομο που τη διαθέτει. Ωστόσο, ακόμη κι αν αυτό «πνίγεται» μέσα στο χείμαρρο των σεξουαλικών του επιθυμιών, δε θα παραδοθεί αν δε νιώσει ασφάλεια με το ταίρι του, αν δεν αισθανθεί ότι ο άλλος είναι δικός του, απόλυτα παραδομένος στη σαγήνη του, προσαρμοσμένος στις δικές του επιθυμίες.

Αν έχετε Αφροδίτη στον Ταύρο, μην κάνετε το λάθος να μπλέξετε με ένα άτομο που αρέσκεται στις περιπέτειες ή που είναι ήδη δεσμευμένο, γιατί δε θα το αντέξετε. Η συντροφικότητα αποτελεί για σας τον ακρογωνιαίο λίθο της ευτυχίας σας, γι’ αυτό θα ήταν καλό να συνυπάρξετε με ένα ταίρι, με το οποίο να έχετε κοινά γούστα και παρόμοια ωράρια, για να μπορείτε να απολαμβάνετε μαζί τις χαρές της ζωής.

Αν το άτομο που σας προκαλεί χτυποκάρδι έχει την Αφροδίτη του στον Ταύρο, πρέπει να ξέρετε ότι ζηλεύει, είναι κτητικό και δεν αντέχει την απομάκρυνσή σας από δίπλα του. Με λίγα λόγια, πρέπει να του δείχνετε την αφοσίωσή σας και να είστε έτοιμοι να παραδοθείτε σε μία σχέση, η οποία μπορεί να σας αποκόψει από τις κοινωνικές σας δραστηριότητες, αλλά θα σας ανταμείψει με πολλές αισθησιακές απολαύσεις.

Διαβάστε επίσης:

Τα λάθη που κάνουν τα ζώδια και οδηγούνται σε ανεκπλήρωτους έρωτες.

Δείτε πως να επικοινωνήσετε με τους μελλοντολόγους μας από Ελλάδα και εξωτερικό!

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Ο χώρος της νόησης προκαλεί την Αφροδίτη να αποποιηθεί τους σωματικούς αισθητήρες της και να μετατραπεί στη θεά που θα θέλγεται από τη διέγερση του νου, θα είναι επικοινωνιακή και φιλελεύθερη. Το άτομο με την Αφροδίτη στους Διδύμους αρέσκεται να ερωτοτροπεί, όχι τόσο για να καταλήξει στο κρεβάτι, όσο για να πάρει ικανοποίηση από την επικοινωνία, να ρουφήξει αυτό που θέλει από τον καθένα, όπως η μέλισσα, που δίνει ένα φιλί στο λουλούδι για να πάρει το νέκταρ και φεύγει για να πάει στο επόμενο λουλούδι. Δηλαδή, το άτομο που έχει την Αφροδίτη του στους Διδύμους, μπορεί να μην έχει τη δυνατότητα να εμποτιστεί από την αγάπη και να παραμείνει πιστό σε μία σχέση, αλλά έχει τα προσόντα να διεγείρει πνευματικά τους παρτενέρ του μέσα από έξυπνες ατάκες, πικάντικα μηνύματα κλπ.

Η Αφροδίτη αυτή δεν είναι «αφ’ εαυτόν» ώριμη για να μπει σε μία σοβαρή σχέση. Ωριμάζει όμως μέσα από τη γνώση που συσσωρεύει από τις διάφορες, έστω και βραχυπρόθεσμες σχέσεις, κάνοντας και τη λογική ανάλυση των συμπεριφορών των δικών της και των παρτενέρ της.

Το άτομο με την Αφροδίτη στους Διδύμους είναι ανήσυχο και κυκλοθυμικό, θέλει να βρίσκεται συνέχεια ανάμεσα σε ανθρώπους και να αντλεί πληροφορίες. Οι πληροφορίες είναι το μέσον της ασφάλειάς του καθώς, μέσα από αυτές μπορεί να προσεγγίζει ακόμη περισσότερους, αποκτά τα φτερά για να λειτουργήσει σαν τη μέλισσα, που τρέχει από λουλούδι σε λουλούδι για να αντλήσει το νέκταρ. Όταν δεν μπορεί να παίξει αυτό το παιχνίδι, τότε γίνεται νευρικό και εκφράζεται με μία παιδική πολυλογία, που σε περιβάλλοντα ενηλίκων συχνά γίνεται ενοχλητική.

Ο άνθρωπος με την Αφροδίτη στους Διδύμους δεν μπαίνει στις σφαίρες των βαθιών συναισθημάτων. Ο έρωτας γι’ αυτόν παίζεται στο επίπεδο «έτυχε να βρεθούμε στο ίδιο πάρτι, έτυχε να μου αρέσει και να έχουμε πολλά να πούμε, έτυχε να είμαστε διαθέσιμοι και ασυνόδευτοι, άρα υπάρχει η ιδανική συνθήκη για να τονώσω το εγώ μου φλερτάροντας». Ο άλλος γίνεται αυτόματα ο καθρέπτης που δίνει επιβεβαίωση, χαρά και, πάνω απ’ όλα, τη νοητική τροφή που είναι ο διάλογος και το αίσθημα ότι οι απόψεις μου αρέσουν! Αυτός είναι ο λόγος που συχνά ένα άτομο με την Αφροδίτη στους Διδύμους έλκει μικρότερα σε ηλικία άτομα, τα οποία έχουν περιορισμένες συναισθηματικές απαιτήσεις σε σχέση με έναν μεγαλύτερο, που έχει προσεγγίσει στην ουσία της αγάπης και απαιτεί πιο βαθιά συναισθήματα.

Το σεξ δεν είναι η πεμπτουσία του ατόμου με την Αφροδίτη στους Διδύμους. Δεν υπονοώ ότι ένα τέτοιο άτομο αδιαφορεί για το σεξ. Ωστόσο, τονίζω ότι η ηδονή αυτού του ατόμου δεν προέρχεται τόσο από τα ζεστά κορμιά που πάλλονται στο κρεβάτι, όσο από τη νοητική διέγερση που σωματοποιήθηκε και οδήγησε στο κρεβάτι. Η ηδονή προϋπάρχει της σεξουαλικής επαφής, είναι νοητική και οδηγεί στο σεξ.

Αν η Αφροδίτη σας βρίσκεται στους Διδύμους, μη διανοηθείτε να συμβιβαστείτε σε μία σχέση που δε σας εξιτάρει πνευματικά. Μην παρασυρθείτε από τις απολαύσεις της καθημερινότητας ξεχνώντας την πνευματική σας τροφή, γιατί στο τέλος θα νιώσετε παγιδευμένοι.

Αν έχετε ένα ταίρι με Αφροδίτη στους Διδύμους, προσπαθήστε να βάζετε πάντα εναλλαγές και ποικιλία στη ζωή σας. Πρέπει να του διεγείρετε πάντα το πνευματικό του ενδιαφέρον, γιατί αλλιώς θα βρεθεί κάποιος άλλος να του το διεγείρει και τότε δε θα αντισταθεί στον πειρασμό.

Διαβάστε επίσης:

Τα λάθη που κάνουν τα ζώδια και οδηγούνται σε ανεκπλήρωτους έρωτες.

Δείτε πως να επικοινωνήσετε με τους μελλοντολόγους μας από Ελλάδα και εξωτερικό!

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Η Αφροδίτη εμποτίζεται από το υδάτινο, προστατευτικό, μητρικό περιβάλλον του Καρκίνου και βρίσκει πρόσφορο έδαφος για να αναπτύξει τις ιδιότητές της! Η μήτρα που αντιπροσωπεύει το ζώδιο του Καρκίνου προσφέρει ένα ασφαλές περιβάλλον για την Αφροδίτη, όπως ακριβώς η μήτρα της μάνας προσφέρει ένα ασφαλές περιβάλλον για να αναπτυχθεί το έμβρυο, μέχρι να γίνει ένα ολοκληρωμένο παιδί.

Σκοπός του ατόμου με αυτήν την Αφροδίτη είναι να αγαπά και να αγαπιέται. Να θυμίζει μόνιμα στο ταίρι του την πιστότητά του, με την ελπίδα να πάρει την ανάλογη αφοσίωση και αγάπη. Ξέρει να προσφέρεται και να αφοσιώνεται, αλλά οι απαιτήσεις του είναι πολύ μεγάλες, καθώς ζητά από το ταίρι του να είναι μια προέκταση δική του. Θέλει το μητρικό πρότυπο αγάπης συνδυασμένο με την διάχυτη ερωτική αγάπη που εκφράζεται από τη συχνή αγκαλιά, τα φιλιά, τις πέντε αισθήσεις (αυτή η ανάγκη είναι περισσότερο ορατή στους άντρες με Αφροδίτη στον Καρκίνο).

Το «κουκούλι» του Καρκίνου είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για να είναι ευτυχισμένο το άτομο με την Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο, γι’ αυτό νιώθει ήρεμο και σε αρμονία με την οικογένειά του, η οποία αποτελεί το άλφα και το ωμέγα της ζωής του. Αυτός είναι ο λόγος που θέλει να παντρευτεί και να κάνει παιδιά. Τα οικεία πρόσωπα το σαγηνεύουν, γι’ αυτό και συχνά επιλέγει παρτενέρ που του θυμίζουν μητρικές φιγούρες (άντρας με Αφροδίτη στον Καρκίνο) ή πατρικές φιγούρες (γυναίκα με Αφροδίτη στον Καρκίνο).

Το άτομο με την Αφροδίτη στον Καρκίνο διεγείρεται σεξουαλικά όταν υπάρχει συναίσθημα. Όσο πιο βαθιά, απόλυτη αγάπη, συγχώνευση και αφοσίωση υπάρχει στη σχέση, τόσο πιο μεγάλη είναι η όρεξή του για σεξ. Ακόμη κι όταν έχουν περάσει τα χρόνια και η σχέση έχει μπει στο φάσμα της συνήθειας, ο άνθρωπος με την Αφροδίτη στον Καρκίνο μπορεί να εκφράσει το σεξουαλικό ταμπεραμέντο των πρώτων ημερών, αρκεί να μυρίσει ένα φαγητό που να του θυμίζει μια Κυριακή των παιδικών του χρόνων γύρω από το οικογενειακό τραπέζι ή να δει ένα άλμπουμ από το πρώτο ταξίδι του με το ταίρι του ή να θυμηθούνε μαζί το πώς γνωρίστηκαν, τη πρώτη φορά που κοιτάχτηκαν στα μάτια και όλα ήταν διάχυτα από ερωτισμό.

Αν έχετε την Αφροδίτη στον Καρκίνο, μην κάνετε το μεγάλο λάθος να μπλέκεστε σε εφήμερες περιπέτειες, γιατί θα σας πληγώνουν. Φροντίστε να επενδύετε συναισθηματικά σε άτομα που αγαπούν το γάμο και την οικογένεια και με τα οποία θα μπορέσετε να βιώσετε την αγάπη, την ασφάλεια και τη θαλπωρή.

Αν το άτομο που σας ενδιαφέρει έχει την Αφροδίτη του στον Καρκίνο, πρέπει να του αφοσιωθείτε ολοκληρωτικά. Αν δεν νιώσει μαζί σας απόλυτη ασφάλεια και εμπιστοσύνη, δε θα κερδίσετε ποτέ την αγάπη του ή τις καλά κρυμμένες ευαισθησίες του. Μη θίξετε ποτέ και για κανένα λόγο την οικογένειά του και μην αποκλείσετε το ενδεχόμενο να αποκτήσετε οικογένεια με παιδιά και στοργή.

Διαβάστε επίσης:

Τα λάθη που κάνουν τα ζώδια και οδηγούνται σε ανεκπλήρωτους έρωτες.

Δείτε πως να επικοινωνήσετε με τους μελλοντολόγους μας από Ελλάδα και εξωτερικό!

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ

Εδώ μιλάμε για λάμψη και για έντονα χτυποκάρδια! Καμία Αφροδίτη δεν είναι τόσο λαμπερή, θερμή και εξωστρεφής, όσο η Αφροδίτη στον Λέοντα! Το ολοφώτεινο περιβάλλον του Λέοντα υποδέχεται την Αφροδίτη και την εμποτίζει στο ιλαρό Φως του Ήλιου, με αποτέλεσμα να την κάνει αισιόδοξη, χαρούμενη, εκδηλωτική, γενναιόδωρη, ζεστή και ακτινοβόλα!

Το άτομο που έχει την Αφροδίτη του στον Λέοντα αποθεώνει τον έρωτα! Αντιμετωπίζει τη ζωή σαν μία ερωτική παράσταση, στην οποία καταλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και βιώνει το δράμα του ρόλου του. Πάσχει, χαίρεται, απολαμβάνει, λυπάται, αλλά πάντα μέσα από το δράμα, με έναν ακραίο τρόπο που μεταφέρεται από τη ποίηση και τη δραματουργία κατευθείαν στη δική του καθημερινότητα. Ο άνθρωπος με την Αφροδίτη στον Λέοντα δεν επιτρέπει στον εαυτό του να νιώθει κοινότυπα συναισθήματα. Νομίζει ότι ο Σαίξπηρ, ο Γκαίτε, ο Αισχύλος έχουν γράψει αποσπάσματα από τη δική του ζωή. Η μετριότητα δεν τον αφορά. Τα θέλει όλα ή τίποτα. Ένα τέτοιο άτομο ερωτεύεται επειδή δημιουργεί και δημιουργεί επειδή ερωτεύεται!

Η Αφροδίτη στον Λέοντα δίνει χαρίσματα και ευλογίες στο άτομο, καθώς έχει ροπή προς τις τέχνες και μπορεί να έχει υποκριτικά ταλέντα. Λαμπερό καθώς είναι, συνήθως βρίσκει τον τρόπο να δημοσιοποιήσει τα ταλέντα του και συχνά γίνεται διάσημο από αυτά. Ο έρωτας είναι ένα ταλέντο της Αφροδίτης στον Λέοντα, καθώς έλκει τους παρτενέρ όπως ο Ήλιος έλκει γύρω του τους πλανήτες. Ωστόσο, ακριβώς επειδή το αντίθετο φύλο έχει τη τάση να αποθεώνει το άτομο με την Αφροδίτη στον Λέοντα κι αυτό όσο αποθεώνεται τόσο λάμπει, τελικά αγαπάει ειλικρινά και πιστά, αλλά με ένα δικό του, εγωιστικό τρόπο. Έχει πολλές απαιτήσεις, καθώς το ταίρι του οφείλει να είναι σε όλα τέλειο, μοναδικό, αξιοζήλευτο, γιατί μόνο τότε θα αξίζει τον θαυμασμό. Η Αφροδίτη στον Λέοντα δεν αγαπά αν δε θαυμάσει. Δε βλέπει καν αυτούς που δεν αξίζουν το θαυμασμό της.

Η σεξουαλική συμπεριφορά του ατόμου με την Αφροδίτη στο θερμό περιβάλλον του Λέοντα είναι εξαιρετική, καθώς εκτός από την υπερδιέγερση στην οποία συχνά βρίσκεται, είναι θερμό, τρυφερό, έτοιμο πάντα να προσφέρει μια γλυκιά αγκαλιά και ένα χαμόγελο τόσο ακτινοβόλο και αφοπλιστικό, ώστε οι παρτενέρ του να νιώθουν ότι κάνουν έρωτα με τη χαρά της ζωής…

Αν η Αφροδίτη σας βρίσκεται στον Λέοντα, πρέπει να επιλέξετε ένα ταίρι που να το θαυμάζετε για κάποιους λόγους, αλλά ο θαυμασμός σας να είναι ακατάλυτος. Ο εκλεκτός/ή της καρδιάς σας θα πρέπει να είναι εξωστρεφής, να του αρέσουν οι παρέες και η διασκέδαση, να μπορεί να νιώσει και να αποζητά τις χαρές τις ζωής. Πρέπει να σας θαυμάζει, να σας κολακεύει, να είναι σε θέση να εντοπίσει τα προτερήματά σας.

Αν το αγαπημένο σας πρόσωπο έχει Αφροδίτη στον Λέοντα, δείξτε του το θαυμασμό σας. Παράλληλα, προσπαθήστε να συντηρείτε και το δικό του θαυμασμό και μην αφήνετε τους φόβους σας να σας καπελώσουν και να φανείτε δειλοί στα μάτια του. Επειδή το δράμα είναι απαραίτητο για το ταίρι σας, το ιδανικό θα ήταν να προσαρμοστείτε στο γεγονός ότι η ζωή σας θα είναι ένα ατελείωτο θέατρο με πολλή τραγωδία, πολλή κωμωδία και πολλά πάρτι.

Διαβάστε επίσης:

Τα λάθη που κάνουν τα ζώδια και οδηγούνται σε ανεκπλήρωτους έρωτες.

Δείτε πως να επικοινωνήσετε με τους μελλοντολόγους μας από Ελλάδα και εξωτερικό!

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ

Το σύμβολο του έρωτα, του καθρεφτίσματος, η Αφροδίτη που σκοπό της έχει να μας βοηθήσει να αφομοιώσουμε την έννοια της ολότητας μπερδεύεται εδώ με το ζώδιο της διάσπασης, της ανάλυσης, της λεπτομέρειας, της κριτικής, της αυστηρότητας. Η λάγνα Θεά με τα ολίγον άναρχα στοιχεία, τα διατεθειμένα στην υπηρεσία της λαγνείας της, της ανάγκης της να ξεχωρίσει και του εγωισμού της που τη θέλει κέντρο των επιθυμιών, δεν μπορεί να συνυπάρξει αρμονικά με το περιβάλλον της Παρθένου. Και αυτό γιατί η Παρθένος καταδικάζει οτιδήποτε δεν είναι συμβατό προς τη καθημερινότητά της, οτιδήποτε της ταράζει τα νερά και δεν την αφήνει να ολοκληρώσει τις μικρές και μεγάλες τελετουργίες της στο χώρο της δουλειάς, στο περιβάλλον του σπιτιού κλπ.

Είναι σημαντικό για το άτομο με την Αφροδίτη στη Παρθένο να αναλύει τους πάντες και τα πάντα, τη στιγμή που το ίδιο αποστασιοποιείται από αυτά και προσποιείται ότι δεν το αφορούν, ακόμη κι όταν μιλάει για τον εαυτό του. Αυτή η άρνηση της ολότητας και η διασπαστική λειτουργία της Παρθένου, δεν επιτρέπουν σε αυτή την Αφροδίτη να δείξει αυθόρμητα την αγάπη της, γιατί δεν ξέρει τον τρόπο να το κάνει. Ο άνθρωπος που έχει την Αφροδίτη στη Παρθένο περιμένει τη στιγμή που το ταίρι του θα χρειαστεί τις υπηρεσίες του, είτε στο επίπεδο «σου προσφέρω τον πρωινό καφέ» είτε στο επίπεδο «σε βλέπω να πονάς και σου συμπαραστέκομαι», προκειμένου να δείξει αβίαστα την αγάπη του. Και είναι τόσο μεγάλη η ανάγκη του να προσφέρει υπηρεσίες για να εκτονώσει συναισθήματα, ώστε αρκετές φορές δημιουργεί το ίδιο τις ανάγκες, με το να ορίζει αυστηρά πλαίσια, χρονοδιαγράμματα, συνήθειες.

Στο σεξ το άτομο με την Αφροδίτη στη Παρθένο έχει πολλές ευαισθησίες. Κατ’ αρχάς θέλει ένα ταίρι πεντακάθαρο, που να μυρίζει ωραία, ελαφριά αρώματα και ένα ανάλογο περιβάλλον, το οποίο να παρέχει ανέσεις και να αναδύει μυρωδιές καθαριότητας. Ανάβει όταν νιώθει ότι το ταίρι του προσπαθεί να το θεραπεύσει από τα βάρη της καθημερινότητας με ένα μασάζ, ιδιαίτερα αν χρησιμοποιήσει αιθέρια έλαια ή αρωματισμένες κρέμες. Η φλογερή του πλευρά εκδηλώνεται όταν νιώθει εγκεφαλικά διεγερμένο και έχει ανταλλάξει απόψεις με το ταίρι του και όχι από ενστικτώδη παρόρμηση.

Αν έχετε την Αφροδίτη σας στη Παρθένο, μη μπλέξετε ποτέ με έναν άνθρωπο που δεν έχει διάθεση να αναλύει το κάθε τι και δεν του αρέσει να βλέπει τη λεπτομέρεια στα πράγματα. Το άτομο που μπορεί να σας κάνει χαρούμενους είναι αυτό που προσέχει την εμφάνισή του, φροντίζει καθημερινά την ατομική του υγιεινή και του αρέσει να είναι όλα γύρω του τακτοποιημένα. Χρειάζεστε ένα ταίρι που να θέλει να ζήσει μία καθημερινότητα στηριγμένη σε ένα πρόγραμμα μαζί σας και όχι έναν οπαδό της περιπέτειας.

Αν το αγαπημένο σας άτομο έχει Αφροδίτη στη Παρθένο, πρέπει να του δείξετε την αγάπη σας με το να υπηρετήσετε κάποιες από τις ανάγκες του. Θα νιώσει ασφάλεια αν ξέρει ότι θα του φτιάξετε έναν καφέ, θα του κάνετε τα ψώνια, θα του προσφέρετε το νερό και το χυμό του τη στιγμή που θα τα έχει ανάγκη. Ο άνθρωπός σας δεν αντέχει τις πολλές εντάσεις και εξάρσεις και αποζητά την ηρεμία, σε μία ζωή χωρίς πολλά απρόοπτα.

Διαβάστε επίσης:

Τα λάθη που κάνουν τα ζώδια και οδηγούνται σε ανεκπλήρωτους έρωτες.

Δείτε πως να επικοινωνήσετε με τους μελλοντολόγους μας από Ελλάδα και εξωτερικό!

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ

Το ζώδιο του Ζυγού αποτελεί έναν κατάλληλο θρόνο για να βολευτεί η Θεά και να αρχίσει να ξετυλίγει τις χάρες της! Αυτός ο θρόνος όμως είναι «αέρινος» (ο Ζυγός είναι ζώδιο του αέρα, διαλλακτικό και συντροφικό). Η Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο βρίσκεται πιο κοντά στην ολότητα, αιωρείται ανάμεσα στην ατομικότητα και στη συλλογικότητα, διαπραγματεύεται ανάμεσα στο φόβο της μοναξιάς και στη συνάφεια του κόσμου, για να δώσει στο άτομο του καλύτερους καρπούς της συνύπαρξης με τους άλλους ανθρώπους. Αυτή η Αφροδίτη είναι η Ουράνια Αφροδίτη της ομορφιάς, της αρμονίας, της αγάπης, που σκοπό της έχει να εγκαθιδρύσει το κάλλος του έρωτα στον καθρέφτη της ύπαρξης.

Το άτομο που έχει Αφροδίτη στον Ζυγό χρειάζεται σε απίστευτο βαθμό τους άλλους ανθρώπους και ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του άλλου φύλου. Επειδή μέσα από τον αντικατοπτρισμό του στους άλλους και από τις καλές εντυπώσεις που κομίζει από τη παρέα μαζί τους, αντλεί ενέργεια με την οποία τροφοδοτεί το δικό του εγώ. Ο Ζυγός είναι το πρώτο ζώδιο που ξεκινάει ουσιαστικά το συλλογικό ημικύκλιο του ζωδιακού, όπου το άτομο δεν είναι τόσο αυτάρκες, αλλά αξιώνεται κυρίως μέσα από τους άλλους. Η Αφροδίτη στον Ζυγό κρατάει το σκήπτρα της συντροφικότητας σε μία τέλεια ισορροπία με τα σκήπτρα της αέρινης φύσης, που αποζητά τα φλερτ και τους έρωτες στο πλήθος και όχι στον ένα.

Οι εντάσεις, οι συναισθηματικές εξάρσεις, τα πάθη είναι ασύμβατα με την Αφροδίτη στον Ζυγό. Αυτή επιθυμεί την ισορροπία, την ομορφιά, την αρμονία και την αναζητά τη μέση οδό στα πάντα. Το άτομο με αυτή την Αφροδίτη, όταν βρίσκεται σε μία σχέση που το βάζει σε στενάχωρες καταστάσεις, το πιέζει συναισθηματικά ή του διαταράσσει την ηρεμία, δε διστάζει να αναζητήσει κι άλλους ερωτικούς παρτενέρ, προκειμένου να αντλήσει από αυτούς το «μέλι». Η διαδικασία αυτή είναι πολύ εύκολη για τον άνθρωπο με την Αφροδίτη στο Ζυγό, καθώς είναι δύσκολο να αντισταθεί κανείς στη γοητεία του και στην ομορφιά του.

Η σεξουαλική ένωση δεν είναι τόσο σημαντική για το άτομο με την Αφροδίτη στο Ζυγό. Υψίστης σημασίας είναι να νιώσει ότι το ταίρι μπορεί να βαδίσει παράλληλα με αυτό, χωρίς να προσβάλει το ζωτικό του χώρο αλλά και χωρίς να λείψει ποτέ από δίπλα του, χωρίς να αποσύρει την αγάπη του, αφήνοντας κενό τον καθρέφτη. Αν η σχέση διατηρείται σε αυτά τα επίπεδα, το σεξ θα είναι πάντα σαν τις πρώτες μέρες. Αλλιώς, θα επέλθει το ζοφερό ψύχος.

Αν η Αφροδίτη σας βρίσκεται στο Ζυγό, το άτομο που σας ταιριάζει πρέπει να είναι ευπαρουσίαστο, να προσέχει την εμφάνισή του, να ντύνεται όμορφα, να είναι εστέτ. Θα ήταν καλό να δεσμευτείτε με ένα ταίρι που δεν έχει έντονα πάθη, αλλά μπορεί να συζητάει ψύχραιμα ακόμη και τις καταστάσεις που του διεγείρουν τις ανασφάλειες και τους φόβους του.

Αν το άτομο που σας ενδιαφέρει έχει Αφροδίτη στο Ζυγό, να είστε πάντα στη τρίχα! Η άνεση που προκύπτει όταν η σχέση ενταχθεί στη καθημερινότητα, που μας θέλει απεριποίητους και άνετους, δε θα αρέσει στο ταίρι σας και δυστυχώς δε θα σας το πει, αλλά θα ψάχνει αλλού την ομορφιά που έβλεπε σε εσάς τις πρώτες ημέρες της γνωριμίας σας. Να είστε ήρεμοι, γλυκείς και να αντιμετωπίζετε με αβρότητα τόσο το ταίρι σας, όσο και τα άτομα που το περιβάλλουν.

Διαβάστε επίσης:

Τα λάθη που κάνουν τα ζώδια και οδηγούνται σε ανεκπλήρωτους έρωτες.

Δείτε πως να επικοινωνήσετε με τους μελλοντολόγους μας από Ελλάδα και εξωτερικό!

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ

Μία υπέρμετρα σεξουαλική, παθιασμένη Αφροδίτη είναι αυτή που βρίσκεται στο Σκορπιό. Το περιβάλλον αυτού του ζωδίου δεν είναι πρόσφορο για τα κλασικά αιτήματα της Αφροδίτης, που αποζητά ηρεμία και ασφάλεια, αλλά είναι το ιδανικό για να παραχθούν πάθη, αδυναμίες, πόθοι.

Το άτομο με την Αφροδίτη στο Σκορπιό θέλει να έχει τον έλεγχο των πραγμάτων, των συναισθημάτων, ακόμη και του έρωτα. Φοβάται να αφεθεί στην αγάπη, γιατί νομίζει ότι θα χάσει τη ψυχή του, ότι μπορεί να παρασυρθεί από τη δίνη του έρωτα και να αφήσει τον εσωτερικό του κόσμο βορά στα χέρια του «αντιπάλου»-αντικειμένου του πόθου του. Αν, ωστόσο, ενδώσει στη σχέση, τότε οι απαιτήσεις του είναι υπερβολικές, καθώς το ταίρι του πρέπει να ελέγχεται ανά πάσα στιγμή, να ικανοποιεί τις δικές του ανάγκες και να είναι απόλυτα αφοσιωμένο.

Ο Σκορπιός είναι το ζώδιο της συγχώνευσης. Η Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο χάνει την ατομική της φύση και μπαίνει σε ένα μεταμορφωτικό στάδιο. Το άτομο με την Αφροδίτη στο Σκορπιό αντιλαμβάνεται τις στενές σχέσεις σαν μία πηγή έντασης, από την οποία τα συναισθήματα ξεπηδούν με τη δύναμη του νερού και ανασύρουν τις πιο μύχιες πλευρές των ερωμένων, τους φόβους, τις καταπιεσμένες καταστάσεις, τις απορρίψεις. Ο έρωτας, από παιχνίδι χαράς μετατρέπεται στο μέσο για την κάθαρση και τη μεταμόρφωση. Ωστόσο, όλα αυτά ο άνθρωπος με την Αφροδίτη στο Σκορπιό δεν τα κάνει κατόπιν συμφωνίας με τον/την παρτενέρ του, αλλά ασκώντας δύναμη στο ταίρι του, πιέζοντάς το ψυχικά και χρησιμοποιώντας λεπτοφυείς συναισθηματικούς χειρισμούς. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό έχει ταλέντο να διεισδύει στα άδυτα της ψυχής του άλλου.

Στο σεξ, η Αφροδίτη στον Σκορπιό είναι μία αποκάλυψη! Μιλάμε για την απόλυτη συγχώνευση δύο κορμιών, δύο ψυχών, δύο οντοτήτων, που δια μέσου της σεξουαλικής επαφής διεισδύουν στο συλλογικό ασυνείδητο, χάνουν τη ταυτότητά τους και συγχωνεύονται στην ολότητα, αντλώντας από αυτή δυνάμεις και αυτογνωσία.

Αν έχετε την Αφροδίτη σας στο Σκορπιό, πρέπει να βρείτε ένα άτομο με το οποίο να ταιριάζετε απόλυτα, να έχετε το ίδιο σύστημα αξιών και τις ίδιες επιδιώξεις. Είναι απαραίτητο να βρείτε ένα ταίρι που να μπορεί να αντέξει τον έλεγχό σας, την κτητικότητά σας και τις περιοριστικές σας διαθέσεις, γιατί διαφορετικά η σχέση θα ναυαγήσει.

Αν το αγαπημένο σας πρόσωπο έχει Αφροδίτη στον Σκορπιό, πρέπει να είστε υπομονετικοί για να ξεπεράσετε τη φάση της καχυποψίας του και να πάρετε άριστα στα τεστ αξιολόγησης της ειλικρίνειας και της ανοχής σας. Μόλις σας εμπιστευτεί το ταίρι σας, πρέπει να εκφραστείτε μέσα από το σεξ χωρίς αναστολές και ταμπού, για να νιώσει ότι συνδέεται απόλυτα μαζί σας. Εννοείται ότι η αφοσίωση και η πίστη είναι ο ακρογωνιαίος λίθος για να είστε μαζί του. Μη ξεχνάτε ότι το άτομο που σας ενδιαφέρει αφοσιώνεται απόλυτα σε μία σχέση αν το θελήσει, αλλά και προδίδει εύκολα τον/τη σύντροφό του δίχως δισταγμούς και ενοχές, αν θεωρήσει ότι αυτός/ή δεν είναι κατάλληλος/η.

Διαβάστε επίσης:

Τα λάθη που κάνουν τα ζώδια και οδηγούνται σε ανεκπλήρωτους έρωτες.

Δείτε πως να επικοινωνήσετε με τους μελλοντολόγους μας από Ελλάδα και εξωτερικό!

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ

Η Αφροδίτη της συγχώρεσης και της καλοσύνης! Εδώ η θεά διαπερνιέται από το επεκτατικό, φιλοσοφικό χαρακτήρα του Δία (του πλανήτη που κυβερνάει τον Τοξότη) και μετατρέπεται στο είδωλο, μέσα από το οποίο ο άνθρωπος αναγνωρίζει τη δύναμη της συγχώρεσης, της απαλλαγής από τα αρνητικά συναισθήματα θυμού, μνησικακίας, μίσους. Αυτή η διαδικασία είναι πολύ σημαντική σε μία σχέση, καθώς δεν υπάρχει ο τέλειος άνθρωπος και συνεπώς όλοι μας κάνουμε κάποια λάθη που πληγώνουν το ταίρι μας και μόνο με τη συγχώρεση μπορεί αυτό να τα ξεπεράσει, έτσι ώστε να συνεχίσει να υπάρχει μία υγιής σχέση. Η Αφροδίτη γίνεται το όχημα που οδηγεί στην πίστη, στην αισιοδοξία και στην αντίληψη ότι υπάρχει ένας καλός Θεός που μας φροντίζει, αρκεί να έχουμε την καρδιά μας ανοιχτή και να είμαστε συντονισμένοι στις συχνότητες της πίστης και της καλοσύνης.

Το άτομο που έχει την Αφροδίτη του στον Τοξότη είναι αναμφισβήτητα καλοπροαίρετο. Ωστόσο, στον έρωτα χάνει λίγο την επαφή του με το βάθος της αγάπης και την αφοσίωση στο ένα και μοναδικό ταίρι, καθώς η Αφροδίτη στο επεκτατικό αυτό περιβάλλον δυσκολεύεται να μεταβιβάσει τα συλλογικά αρχέτυπα σε ατομικό επίπεδο. Η εικόνα που θα σας βοηθήσει να την καταλάβετε είναι η εξής: η θεά Αφροδίτη αναδύεται από τη θάλασσα, βγαίνει στη γη όπου γνωρίζει τα ανθρώπινα όντα, στη συνέχεια ανεβαίνει στα Ηλύσια Πεδία όπου γνωρίζει τη Θεϊκή ψυχή, εμπλουτίζεται συνειδησιακά, αλλά όταν επιστρέφει και είναι μόνη της, δυσκολεύεται να βρει την ταυτότητά της. Νιώθει την επιθυμία να καθρεφτιστεί σε μια ολόκληρη κοινωνία και όχι στο ένα και μοναδικό άτομο. Έτσι, αυτή η Αφροδίτη βοηθάει τελικά το άτομο να διευρύνει τη συνείδησή του, αλλά δεν είναι η κατ’ εξοχήν ερωτική Αφροδίτη, καθώς δεν αναφέρεται στη προσωπική αγάπη.

Το άτομο αυτό αγαπά πιότερο την ανθρωπότητα και λιγότερο τον άνθρωπο, αλλά επειδή αντλεί μεγάλες δόσεις από τη Συμπαντική αγάπη, είναι τόσο αισιόδοξο, χαρούμενο, ευπρόσιτο, ειλικρινές, διασκεδαστικό, ανοιχτόκαρδο και καλοσυνάτο, ώστε τελικά να προσφέρει στο ταίρι του μία πλούσια γκάμα υπέροχων εμπειριών και συναισθημάτων.

Η Αφροδίτη στον Τοξότη είναι υπερβολική, της αρέσει να ρουφάει μέχρι τελευταίας ρανίδας της χαρές και της απολαύσεις της ζωής, όπως το φαγητό και το ποτό. Ακριβώς έτσι είναι και το άτομο με Αφροδίτη στον Τοξότη στο σεξ! Όταν εμπνευστεί από τον/την παρτενέρ, παθιάζεται και προσφέρεται, για να αντλήσει τα ανάλογα από το ταίρι του. Η ακατανίκητη διέγερση για αυτό το άτομο προέρχεται από πνευματικές διαδικασίες και όχι από σαρκικές. Αν το ταίρι του είναι φιλοσοφημένο και μπορεί να παίξει το ρόλο του δασκάλου ή του μαθητή του, τότε η φωτιά του Τοξότη θα φουντώσει για τα καλά. Αν δεν υπάρχει πνευματικό υπόβαθρο, δε θα υπάρξει και φλόγα.

Αν η Αφροδίτη σας είναι στον Τοξότη, χρειάζεστε ένα φωτεινό πλάσμα, εμποτισμένο από τις αρετές της καλοσύνης και της αισιοδοξίας. Το ιδανικό σας θα ήταν ένα ταίρι που έχει γνώσεις, μελετάει, συζητάει και αναπτύσσει απόψεις για φιλοσοφικά θέματα. Αν το ταίρι σας μπορεί να γίνει ο δάσκαλός σας, ο καθοδηγητής σας σε κάποια φιλοσοφικά συστήματα, σίγουρα θα αποτελέσει τον μεγάλο και -πιθανότατα- ακατάλυτο έρωτά σας!

Αν αγαπάτε ένα άτομο που έχει την Αφροδίτη του στον Τοξότη, μη διανοηθείτε να το περιορίσετε και να το κάνετε να νιώσει ότι διακυβεύεται η ανεξαρτησία του. Η καταπίεση μπορεί να οδηγήσει το ταίρι σας σε ακραίες, αντιδραστικές συμπεριφορές. Επειδή το αγαπημένο σας πλάσμα έχει την Αφροδίτη του σε μεταβλητό ζώδιο, πρέπει να κρατάτε αμείωτο το ενδιαφέρον του, για να μην αλλάξει η διάθεσή του απέναντί σας. Ο ιδανικός τρόπος για να επιτύχετε κάτι τέτοιο, είναι να του ανοίγετε καινούργιους ορίζοντες με τις γνώσεις και τις απόψεις σας.

Διαβάστε επίσης:

Τα λάθη που κάνουν τα ζώδια και οδηγούνται σε ανεκπλήρωτους έρωτες.

Δείτε πως να επικοινωνήσετε με τους μελλοντολόγους μας από Ελλάδα και εξωτερικό!

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Το περιβάλλον του Αιγόκερου είναι πολύ αυστηρό και συντηρητικό για να φιλοξενήσει τη διψασμένη για τους χυμούς της ζωής θεά. Ο πλανήτης Κρόνος που κυβερνάει τον Αιγόκερο, συνήθως απεικονίζεται σαν ένας σκυμμένος γέρος, στην «καμπούρα» του οποίου έχει συσσωρευτεί ένα πλήθος εμπειριών, παθημάτων και μαθημάτων. Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα ζώδιο που αναβιβάζει την ενηλικίωση και την ωριμότητα σε ύψιστες αξίες. Γι’ αυτό και η Αφροδίτη μέσα σε αυτό λειτουργεί σαν μια γεροντοκόρη, που από τη μια διψάει για τις απολαύσεις της ζωής και από την άλλη τα ταμπού της και οι συμβάσεις της δεν της επιτρέπουν να τις χαρεί. Ο καθρέπτης της Αφροδίτης στον Αιγόκερω είναι η κοινωνία!

Το άτομο που έχει Αφροδίτη στον Αιγόκερω, εγκλωβίζει τις ανάγκες του μέσα σε ένα κοινωνικό πλαίσιο, το οποίο σκοπό του έχει να χαρίσει εμπειρίες, που να σχετίζονται πιότερο με επαγγελματικές επιτυχίες και με την αναγνώριση της κοινωνίας, παρά με τον ίδιο τον έρωτα. Πιο παραστατικά, θα έλεγα ότι αυτό το άτομο είναι ερωτευμένο με το να αποκτήσει αναγνωρισιμότητα, να έχει δύναμη, αξιώματα, χρήματα και να χαίρει γενικότερα της κοινωνικής καταξίωσης.

Η στενή σχέση είναι γι’ αυτόν τον άνθρωπο απαραίτητο συστατικό για να χτίσει τη κοινωνική του υπόσταση, μια και «είθισται» να παντρευόμαστε και να κάνουμε οικογένεια. Άλλωστε, ένας επιτυχημένος γάμος είναι μία σημαντική καταξίωση. Με αυτή την Αφροδίτη, το κατεστημένο αντικατοπτρίζει στο άτομο την κοινωνική αποδοχή που έχει κάθε παντρεμένος, του καλύπτει τις ανάγκες και του τονώνει το εγώ. Αυτός είναι ο λόγος που ένα τέτοιο άτομο τείνει να επιλέγει συντρόφους που να είναι επιτυχημένοι και προβεβλημένοι στον τομέα τους, έχουν οικονομική επιφάνεια ή να κατάγονται από πλούσιες και επιφανείς οικογένειες.

Στο σεξ, το άτομο με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο δεν εκδηλώνει μεγάλα πάθη. Ωστόσο, οτιδήποτε σχετίζεται με αυτό το ζώδιο, εκφράζεται με μία τελειότητα, καθώς ο Κρόνος που το κυβερνά, εξωθεί το άτομο να προσφέρει τον καλύτερό του εαυτό για κάθε περίσταση, από την οποία μπορεί να αντλήσει δυνητικά κάποιο κέρδος. Το σεξ, εκτός από το γεγονός ότι προσφέρει ικανοποίηση και αυτό από μόνο του είναι μεγάλο κέρδος, δεσμεύει τον άλλον και κατοχυρώνει τη σχέση. Άρα, το άτομο με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο γίνεται όλο και πιο αποδοτικό στο σεξ, όσο πιο πολύ ωφελείται από το ταίρι του.

Αν η Αφροδίτη σας βρίσκεται στον Αιγόκερο, χρειάζεστε ένα άτομο ώριμο, που να σέβεται τους κοινωνικούς νόμους, να είναι φιλόδοξο και να έχει τα προσόντα να ανέβει κοινωνικά. Το ταίρι σας πρέπει να λατρεύει τη δική σας άνοδο, να σας συμπαραστέκεται και να μη σας δημιουργεί σκηνές, όταν το παραμελείτε για να εστιαστείτε στην καριέρα σας. Είναι σημαντικό να βάζετε κοινούς στόχους και να τους ακολουθείτε με συνέπεια, γιατί κάτι τέτοιο θα σας κρατά δεμένους.

Αν το άτομο που σας ενδιαφέρει έχει Αφροδίτη στον Αιγόκερο, μην το πνίγετε μέσα στα συναισθήματά σας, γιατί θα τραπεί σε άτακτη φυγή. Δεν κατανοεί τις συναισθηματικές εκδηλώσεις ή ακόμη χειρότερα υπερχειλίσεις, τα κλάματα, τις υπερβολές. Πρέπει να του δίνετε την ελευθερία να ασχοληθεί με τη καριέρα και τους στόχους του και να μη νιώσει ούτε για ένα λεπτό ότι γίνεστε εμπόδιο στη προσπάθειά του να αναρριχηθεί σε υψηλότερα κοινωνικά αξιώματα.

Διαβάστε επίσης:

Τα λάθη που κάνουν τα ζώδια και οδηγούνται σε ανεκπλήρωτους έρωτες.

Δείτε πως να επικοινωνήσετε με τους μελλοντολόγους μας από Ελλάδα και εξωτερικό!

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

Μία Αφροδίτη που επιζητά να καρποφορήσει στον τομέα της πνευματικής αφύπνισης του ατόμου είναι αυτή στον Υδροχόο. Χρωματισμένη από τις ιδιότητες του Ουρανού καθρεφτίζει την ανάγκη ανέλιξης του ατόμου και του περιβάλλοντος στο οποίο κινείται. Ο Υδροχόος είναι το προτελευταίο ζώδιο του ζωδιακού, κυβερνάται από τον υπερβατικό πλανήτη Ουρανό και σχετίζεται με την πνευματική εξέλιξη της ανθρωπότητας, του ανθρώπου ως είδος και όχι μεμονωμένα της ατομικότητας.

Μέσα από αυτό το ζώδιο, ο άνθρωπος καλείται να αναβιβάσει τη συνειδητότητά του, προκειμένου να συντελέσει στην ανέλιξη του είδους του. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο έχει τη δυνατότητα να εμποτίζεται από τις ενέργειες του συλλογικού ασυνειδήτου, χωρίς ωστόσο να χάνει την ατομική της συνείδηση. Στη συνέχεια, γεμάτη από εικόνες του παρελθόντος και του μέλλοντος, τις οποίες αντλεί από το συλλογικό ασυνείδητο, προσφέρει τις υπηρεσίες της όχι τόσο στο ατομικό συμφέρον, αλλά στα πλαίσια του γενικότερου συλλογικού «γίγνεσθαι», που για τη συγκεκριμένη Αφροδίτη μετατρέπεται σε προσωπική αποστολή.

Το άτομο με την Αφροδίτη στον Υδροχόο έχει μοντέρνες αντιλήψεις στον έρωτα, αλλά δεν «κολλάει» στο ένα και μοναδικό ταίρι. Ξέρει να αγαπά, αλλά η αγάπη του κατευθύνεται προς τις ομάδες, τους φίλους, τις παρέες, γι’ αυτό στον έρωτα θεωρείται άστατο. Ωστόσο, έχει τη μοναδική ικανότητα να προβλέπει τις εξελίξεις στον έρωτα, καθώς η διευρυμένη συνείδησή του, του επιτρέπει να ερμηνεύει τα αόρατα σημάδια που περικαλύπτουν τη σχέση. Θέλγεται από τις πνευματικές αξίες και από την ευφυΐα και δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τους τύπους, τα χρήματα, τις ταξικές διαφορές, την ηλικία. Το μόνο που μπορεί να το απομακρύνει από τον/την παρτενέρ του είναι η ανυπαρξία επικοινωνίας και πνευματικών ενδιαφερόντων.

Συχνά ο άνθρωπος με την Αφροδίτη στον Υδροχόο ερωτεύεται τόσο πολύ την ιδέα να προσφέρει σε ομάδες, ώστε να αφοσιώνεται σε ένα σκοπό με το πάθος που δίνεται ο ερωτευμένος εραστής στην ερωμένη του. Ο έρωτας γι’ αυτόν είναι μια ιδέα που υπάρχει κάπου μακριά και εκείνος, για να τη φθάσει και για να την οικειοποιηθεί, πρέπει να επαναλάβει το ταξίδι του Οδυσσέα, να ανακαλύψει τον εαυτό του, να τον τοποθετήσει μέσα στο κοινωνικό του σύνολο και στη συνέχεια να βρεθεί στην αγκαλιά της Πηνελόπης του. Ο έρωτας για το άτομο με την Αφροδίτη στον Υδροχόο είναι Γνώση! Είναι το έπαθλο για τη προσπάθειά του να γίνει καλύτερο, να διευρύνει τη συνειδητότητά του.

Στο σεξ το άτομο με την Αφροδίτη στον Υδροχόο είναι εντελώς ελεύθερο, χωρίς προκαταλήψεις, αυθόρμητο, τολμηρό. Διεγείρεται πρώτα εγκεφαλικά και η σωματική του διέγερση είναι ανάλογη της πνευματικής. Δε στερείται φαντασίας και πρωτοτυπίας, γι’ αυτό συχνά παραμένει αξέχαστο στους/στις παρτενέρ του. Το κλειδί για το άτομο με την Αφροδίτη στον Υδροχόο είναι η φιλία. Αν νιώθει φιλικά με το ταίρι του και βρίσκονται στην ίδια «συχνότητα», τότε ξυπνούν όλες οι αισθήσεις.

Αν έχετε την Αφροδίτη στον Υδροχόο, μην περιοριστείτε σε μία συμβατική σχέση, γιατί θα αποτύχετε. Το έτερον ήμισυ πρέπει να είναι ανήσυχο πνεύμα, να ενδιαφέρεται για τα κοινά, να έχει διευρυμένη συνείδηση, να είναι οξυδερκές. Επίσης, θα ήταν προτιμότερο να βρείτε ένα ταίρι που να μην ενδιαφέρεται για το πώς σας αντιμετωπίζει το κατεστημένο ως ζευγάρι, αλλά περισσότερο για το αν είστε καλά μαζί.

Αν το άτομο που σας ενδιαφέρει έχει Αφροδίτη στον Υδροχόο, φροντίστε να του ερεθίζετε το μυαλό για να έχετε στη διάθεσή σας όλες τις αισθήσεις του. Μη το πνίγετε με συμβατικά «πρέπει», γιατί θα σας εγκαταλείψει χωρίς καμία αναστολή και ενοχή. Μετατρέψτε τη καθημερινότητά σας σε μία περιπέτεια που σκοπό της θα έχει τη Γνώση και να είστε σίγουροι ότι με αυτόν τον τρόπο θα κατακτήσετε μία εξέχουσα θέση στην καρδιά του.

Διαβάστε επίσης:

Τα λάθη που κάνουν τα ζώδια και οδηγούνται σε ανεκπλήρωτους έρωτες.

Δείτε πως να επικοινωνήσετε με τους μελλοντολόγους μας από Ελλάδα και εξωτερικό!

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ

Αυτή είναι μία εξαιρετικά λεπτοφυής και σχεδόν εξαϋλωμένη Αφροδίτη. Λειτουργεί σε πολύ υψηλές συναισθηματικές συχνότητες, που σχεδόν διαφεύγουν του προσωπικού και εστιάζονται στο συλλογικό. Γι’ αυτό και αυτή η Αφροδίτη μπορεί να αντιμετωπίσει δυσκολίες, όταν εγκλωβίζεται σε μία κοινότυπη σχέση. Η Αφροδίτη εμπεριέχει την έννοια της «επιστροφής». Μία ανάλογη έννοια εκφράζει και το ζώδιο των Ιχθύων, γι’ αυτό και η Αφροδίτη έχει έξαρση εδώ.

Το άτομο που έχει την Αφροδίτη στους Ιχθείς είναι υπερευαίσθητο σε όλες τις πτυχές της ζωής του. Λατρεύει την Τέχνη, της οποίας τη μυστική, μυητική δύναμη αντιλαμβάνεται όσο κανείς και η οποία μπορεί να τον ρίξει στα τάρταρα, αν υποβιβάζει την αισθητική του ή να τον ανεβάσει στα Ηλύσια Πεδία, αν του είναι αρεστή. Ακόμη και ο έρωτας είναι μία τέχνη γι’ αυτό το άτομο, καθώς νιώθει την ανάγκη να βιώνει όλες τις πτυχές του στη διαπασών, φτιάχνοντας ρομαντικά σενάρια, επιμελούμενο την ατμόσφαιρα ως καλός σκηνογράφος και μετατρέποντας τους διαλόγους με το ταίρι του σε κινηματογραφικές ατάκες ή και σε ποίηση. Ο έρωτας του ατόμου με την Αφροδίτη στους Ιχθείς είναι πάνω απ’ όλα ιδέα! Γι’ αυτό, πολλές φορές βιώνει Πλατωνικούς έρωτες με άτομα, που μπορεί να μη συνειδητοποίησαν ποτέ τα συναισθήματά του.

Το άτομο με την Αφροδίτη στους Ιχθείς διαθέτει φαντασία, αλλά παραδίδεται με περισσή ομολογουμένως αφοσίωση μόνο στις σχέσεις εκείνες που αναβιώνουν κάτι από τον έρωτα του Τριστάνου και της Ιζόλδης. Η Αφροδίτη στους Ιχθείς, μέσα από τον έρωτα θέλει να φθάσει στη Πλατωνική Ουράνια Πολιτεία και γενικά στον κόσμο των αρχετύπων. Αλλιώς, το άτομο με αυτή την Αφροδίτη μπορεί να συμπεριφέρεται απατηλά, απογοητευμένο που αλυσοδένεται στις πεζές, γήινες διαστάσεις, που του στερούν το ιδεατό. Κοινώς, αυτό το άτομο θέλει το παραμύθι του. Όχι τα ψέματα, αλλά το παραμυθένιο, παραδεισένιο φόντο, μέσα στο οποίο θα κινηθεί. Αυτή η Αφροδίτη έχει αναλογίες με την Αφροδίτη στον Λέοντα που θέλει το δράμα. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο ότι ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης που κυβερνά τους Ιχθείς, έχει έξαρση στον Λέοντα. Εδώ δε μιλάμε για δράμα που αντλείται μέσα από την πραγματικότητα, όπως με την Αφροδίτη στον Λέοντα. Το άτομο με την Αφροδίτη στους Ιχθείς διεγείρεται όταν έχει το μύθευμα, την ατμόσφαιρα, το φωτισμό, τη φωτογραφία. Τότε παίζει το ρόλο του τόσο καλά, ώστε να αφήνει πίσω του καρδιές-συντρίμμια από έρωτα!

Αν έχετε την Αφροδίτη στους Ιχθείς, φροντίστε να κολλήσετε σε ένα συναισθηματικό άτομο, το οποίο παράλληλα να είναι και ευφάνταστο. Πρέπει να βρείτε ένα/μία σύντροφο που να σας συντροφεύει όταν βλέπετε εικόνες, στις επιδρομές σας στη φύση, στα καλλιτεχνικά σας ενδιαφέροντα. Το ιδανικό σας ταίρι είναι αυτό που σας συναισθάνεται και με το οποίο οι σιωπές μιλάνε περισσότερο από τα λόγια.

Αν θέλετε να προσεγγίσετε έναν άνθρωπο με Αφροδίτη στους Ιχθείς, μάθετε πρώτα απ’ όλα να λειτουργείτε σε πιο ευαίσθητες και λεπτοφυείς συχνότητες. Ανοίξτε τις κεραίες σας και προσπαθήστε να πιάσετε τις πιο λεπτές αποχρώσεις της Φύσης, της Τέχνης, των πραγμάτων που σας περιβάλλουν. Αυτόματα, θα αποκτήσετε το διαβατήριο για τη καρδιά του αγαπημένου σας προσώπου. Προσπαθήστε να αφουγκράζεστε τις ανάγκες του και να του δείχνετε ότι είστε σε θέση να τις ικανοποιήσετε. Να θυμάστε ότι το κλειδί για την καρδιά του είναι το συναίσθημα και όχι η στείρα λογική.

Διαβάστε επίσης:

Τα λάθη που κάνουν τα ζώδια και οδηγούνται σε ανεκπλήρωτους έρωτες.

Δείτε πως να επικοινωνήσετε με τους μελλοντολόγους μας από Ελλάδα και εξωτερικό!

Τελευταία ενημέρωση:
\n