Σαββατοκύριακο 1 ως 2 12 2018, για δεσμευμένους και ελεύθερους!

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από την Όλγα Αγγέλου

Αγαπημένα ζωδιάκια, καλό μήνα σε όλους!! Το διήμερο αυτό ξεκινάει με έναν ιδιαίτερο τρόπο, καθώς με τη Σελήνη να βρίσκεται στην Παρθένο η προσοχή μας είναι στραμμένη σε ότι αφορά υποχρεώσεις και αγγαρείες της καθημερινότητας που πιθανά να μας αγχώσουν και να μας δημιουργήσουν έντονο εκνευρισμό και επιθετικότητα, κάτι που θα προκαλέσει δυσαρέσκεια πιθανά στο σύντροφο ή σε νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει. Το απόγευμα του Σαββάτου το εξάγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό δίνει τη δυνατότητα να εκφράσουμε έντονα συναισθήματα που έχουμε καλά κρυμμένα μέσα μας εδώ και καιρό και να λύσουμε θέματα και λεπτομέρειες που μπορεί να μας απασχολούσαν, απαλλάσσοντας από τη σχέση μας από προστριβές και αντιδικίες.

Αργότερα η Σελήνη περνάει στο Ζυγό και η ανάγκη για να βρεθούμε με το σύντροφο ή να φλερτάρουμε με την προσδοκία να υπάρχει μία γνωριμία είναι ξεκάθαρη. Είναι σημαντικό να καταλάβουμε το σύντροφό μας και να προσπαθήσουμε να καλύψουμε τις ανάγκες του, γιατί ενδόμυχα μπορεί να υπάρχει ο φόβος της μοναχικότητας και αυτός να μας καθοδηγεί. Για τους αδέσμευτους, είναι μοναδική ευκαιρία για νέες γνωριμίες, καθώς η γοητεία εκτοξεύεται, η διάθεση για ερωτικό παιχνίδι είναι στα ύψη και λειτουργούν μαγνητικά σε πρόσωπα που μπορούν να εκτοξεύσουν το ενδιαφέρον μας.

Την Κυριακή η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ήλιο στον Τοξότη κάτι που μας βοηθά να ισορροπήσουμε απογειώνει τη διάθεσή μας και δεν θα χάσουμε Ευκαιρία πιθανά να διασκεδάσουμε με το σύντροφο ή με νέα πρόσωπα που μας απασχολούν, καθώς συνειδητοποιούμε ότι η ζωή είναι μικρή για να την αφιερώνουμε σε ζητήματα που δεν έχουν σημασία. Εξαιρετικές  μπορεί είναι και οι ευκαιρίες για να πραγματοποιήσουμε αποδράσεις στην ύπαιθρο που θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά για τη σχέση μας ή για νέες προσπάθειες που μας ενδιαφέρουν σημαντικά.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα περάσεις το σαββατοκύριακο στα αισθηματικά σου:

ΚΡΙΟΣ

Έχω σχέση: Με τη Σελήνη στην Παρθένο το Σάββατο το πιθανότερο είναι να ασχολείσαι με ζητήματα ρουτίνας και αυτό να κουράσει το σύντροφό σου. Το απόγευμα το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή δημιουργεί προϋποθέσεις εξαιρετικής επικοινωνίας και εκ βαθέων εξομολογήσεων. Αργότερα περνάει στο Ζυγό και σε ωθεί στο να αντιληφθείς τις ανάγκες του συντρόφου σου και να προσπαθήσει να τις ικανοποιήσεις. Την Κυριακή το εξάγωνο της με τον ‘Ήλιο απογειώνει το κέφι, τη χαρά, την αισιοδοξία και έχεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου κλείνοντας το διήμερο αυτό υπέροχα.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Η Σελήνη στην Παρθένο το Σάββατο μπορεί να μην σου αφήσει περιθώρια αρχικά να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή, καθώς η νευρικότητα, η γκρίνια και η επικριτικότητα μπορεί να προκαλέσουν δυσαρέσκεια στους γύρω σου. Αργότερα το απόγευμα περνάει στο Ζυγό και δεν θα χάσεις ευκαιρία να βγεις και να φλερτάρεις προσδοκώντας για μία νέα γνωριμία. Εξαιρετικές είναι οι πιθανότητες την Κυριακή με το εξάγωνο της με τον ‘Ήλιο που εκδηλώνεις με αμεσότητα συναισθήματα αισιοδοξία χαρά και ελκύεις νέα πρόσωπα που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχω σχέση: Η Σελήνη αρχικά βρίσκεται στην Παρθένο και αυτό σου δημιουργεί εξαιρετική διάθεση, κάτι που έχει άμεση επιρροή στο σύντροφό σου και σας δίνεται η ευκαιρία να περάσετε μοναδικές ερωτικές στιγμές. Το απόγευμα το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή βελτιώνει κατακόρυφα την επικοινωνία και είναι η στιγμή να εκδηλώσετε σκέψεις και απόψεις σε ότι αφορά τις σχέσεις σας. Μετά περνάει στο Ζυγό προκαλώντας εκνευρισμό και άγχος και την Κυριακή με το εξάγωνο της με τον ‘Ήλιο σε αναγκάζει να βρεις ισορροπία και να επιδιώξεις το πάθος στη σχέση σου.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Με τη Σελήνη στην Παρθένο αρχικά το Σάββατο έχεις τη διάθεση να βγεις, να διασκεδάσεις, να κυνηγήσεις το κατάλληλο πρόσωπο που θα αλλάξει την ερωτική σου ζωή. Απόγευμα το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή σε κάνει άκρως επικοινωνιακό και πιθανά να υπάρξουν επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που να σε απασχολήσουν. Αργότερα περνάει στο Ζυγό και την Κυριακή το εξάγωνο της με τον ‘Ήλιο δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να διεκδικήσεις δείχνοντας πόθο και έξαψη το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχω σχέση: Η Σελήνη στην Παρθένο το Σάββατο αρχικά σου δημιουργεί έντονο συναισθηματισμό και κυκλοθυμία και αυτό μπορεί να επηρεάσει τη σχέση σου, γι’ αυτό προσπάθησε να ελέγξεις την ευαισθησία. Αργότερα το απόγευμα περνάει στο Ζυγό και εκτοξεύει τη χαρά και την ανάγκη να απολαύσεις στιγμές διασκέδασης με το σύντροφό σου. Την Κυριακή το εξάγωνο της με τον ‘Ήλιο δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για ένα άκρως ερωτικό τέλος σε αυτό το διήμερο, μην χάσεις την ευκαιρία να περάσεις υπέροχα.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το Σάββατο η Σελήνη στην Παρθένο δεν σε εμπνέει αρχικά για να κοινωνικοποιηθείς, καθώς πιθανό να νιώθεις έντονη μοναχικότητα και εσωστρέφεια. Αργότερα το απόγευμα περνάει στο Ζυγό και αυτό αλλάζει η διάθεσή σου, βρίσκεις τη χαρά και την παιδικότητα που κρύβεις μέσα σου και δεν θα διστάσεις να βγεις και να εντυπωσιάσεις προκαλώντας νέες γνωριμίες. Την Κυριακή υπάρχουν ιδανικές προϋποθέσεις για μία σημαντική η νέα γνωριμία της ζωής σου, καθώς το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο λειτουργεί ευεργετικά για τα προσωπικά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχω σχέση: Το Σάββατο η Σελήνη στην Παρθένο αρχικά σε ωθεί σε άκρως επικοινωνιακό μοτίβο και είναι πιθανό να βρεθείς με κοντινά σου πρόσωπα και το σύντροφό σου και να περάσεις ευχάριστα. Το απόγευμα το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να φέρει στην επιφάνεια θέματα που απασχολούν τη σχέση σου, όμως υπάρχει θετική διάθεση για να λυθούν. Αργότερα περνάει στο Ζυγό και την Κυριακή το εξάγωνο της με τον ‘Ήλιο σε βοηθάει να λύσεις με το ταίρι σου θέματα ρουτίνας που μπορεί να σας προβλημάτισαν.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Με τη Σελήνη να βρίσκεται στην Παρθένο αρχικά το Σάββατο η κοινωνικότητά σου είναι έντονη και δεν θα χάσεις ευκαιρία να βγεις με παρέες μέσα από τις οποίες μπορεί να υπάρξουν νέες γνωριμίες. Το απόγευμα το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να φέρει και πάλι στο προσκήνιο πρόσωπα του παρελθόντος που διεκδικούν και πάλι θέση στη ζωή σου. Αργότερα περνάει στο Ζυγό και την Κυριακή το εξάγωνο της με τον ‘Ήλιο δημιουργεί προϋποθέσεις νέων προσώπων μέσα από το εργασιακό περιβάλλον.

ΛΕΩΝ

Έχω σχέση: Η Σελήνη στην Παρθένο αρχικά το Σάββατο σου δημιουργεί έντονη την ανάγκη για ασφάλεια και σιγουριά, γι’ αυτό απευθύνεσαι στο ταίρι σου και δημιουργείς άκρως ερωτικό πλαίσιο. Το απόγευμα περνάει στο Ζυγό και εκτοξεύει τη διάθεσή σου προκαλώντας συναντήσεις με κοντινά σου πρόσωπα που εγγυώνται ευχάριστες στιγμές για εσένα και το σύντροφό σου. Την Κυριακή το εξάγωνο της με τον ‘Ήλιο απογειώνει το κέφι τη ζωντάνια και τη διάθεση για διασκέδαση και έρωτα δίνοντας ανάσα φρεσκάδας τη σχέση σου.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Η Σελήνη στην Παρθένο το Σάββατο αρχικά σου δημιουργεί την ανάγκη να κλειστεί στον εαυτό σου, καθώς δεν δείχνεις ιδιαίτερη διάθεση για νέες γνωριμίες. Αργότερα το απόγευμα περνάει στο Ζυγό και εντείνει τη διάθεση για επικοινωνία κοινωνική ζωή και συναναστροφή με νέα πρόσωπα. Την Κυριακή το εξάγωνο της με τον ‘Ήλιο δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να προκύψει στη ζωή σου πολύ σημαντικό πρόσωπο που θα σε ανανεώσει και θα ζήσεις μαζί του άκρως ερωτικές στιγμές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχω σχέση: Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου αρχικά το Σάββατο ο δυναμισμός και η ενέργειά σου κατακτά το σύντροφο και είναι βέβαιο ότι θα διεκδικήσεις να καλύψεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Το απόγευμα το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή βοηθά στο να λυθούν προβλήματα και να αποκατασταθεί η επικοινωνία και σημαντικά ζητήματα στη σχέση σου. Αργότερα περνάει στο Ζυγό και την Κυριακή το εξάγωνο της με τον ‘Ήλιο δίνει άμεση κατανόηση και διάθεση για ρομαντισμό και τρυφερότητα που θα λειτουργήσει ευεργετικά στη σχέση.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Αρχικά το Σάββατο η Σελήνη στο ζώδιό σου να σε ωθεί σε δυναμικό παρών στις κοινωνικές εκδηλώσεις, καθώς η διάθεση για φλερτ, επικοινωνία και για να γοητεύσεις τους γύρω σου είναι εμφανής. Το απόγευμα από εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να φέρει στο προσκήνιο επικοινωνία με πρόσωπο από το παρελθόν που να θέλει και πάλι να είναι μαζί σου. Αργότερα περνάει στο Ζυγό και την Κυριακή το εξάγωνο της με τον ‘Ήλιο σου δίνει την ευκαιρία να εντυπωσιάσεις σε φιλικό οικείο περιβάλλον και δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία κομβική για εσένα.

ΖΥΓΟΣ

Έχω σχέση:  Η Σελήνη το Σάββατο αρχικά βρίσκεται στην Παρθένο κάνοντας έντονη τη μελαγχολία σου και στρέφεται στο σύντροφό σου για στιγμές μακριά από όλους και από όλα. Αργότερα το απόγευμα περνάει στο ζώδιό σου αλλάζοντας άρδην τη διάθεσή σου, ανεβάζοντας το κέφι σου και αυτό λειτουργεί ευεργετικά και στη σχέση σου. Την Κυριακή το εξάγωνο της με τον ‘Ήλιο σε ωθεί στο να διασκεδάσεις και να περάσεις μοναδικά με τον κοντινό σου περιβάλλον και το σύντροφό σου κλείνοντας έτσι ευχάριστο αυτό το διήμερο.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Με τη Σελήνη στην Παρθένο το Σάββατο η ανάγκη για απομόνωση και απομάκρυνση είναι έντονη και σε χαρακτηρίζει αρχικά. Αργότερα το απόγευμα η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου ανεβάζοντας το δυναμισμό, την ενεργητικότητα και την ανάγκη να φλερτάρεις, κάτι που φέρνει νέες γνωριμίες, καθώς εντυπωσιάζει στο πέρασμά σου. Την Κυριακή το εξάγωνο της με τον ‘Ήλιο μπορεί να φέρει καταλυτικό νέο πρόσωπο της ζωής σου μέσα από το στενό σου περιβάλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχω σχέση: Η Σελήνη στην Παρθένο το Σάββατο στρέφει το ενδιαφέρον σου στο φιλικό σου περιβάλλον και δεν θα διστάσεις να βγεις με φίλους για το σύντροφο και να περάσεις μοναδικά. Το εξάγωνο της το απόγευμα με τον ανάδρομο Ερμή σε βοηθά να εκφράσεις σκέψεις και προβληματισμούς σε ότι αφορά τη σχέση. Αργότερα η Σελήνη περνάει στο Ζυγό και την Κυριακή το εξάγωνο της με τον ‘Ήλιο βγάζει στην επιφάνεια έντονο συναισθηματισμό αλλά και ερωτισμό, κάτι που θα σε ωθήσει σε όμορφες και γεμάτες πάθος στιγμές με τον άνθρωπό σου.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Η Σελήνη στην Παρθένο το Σάββατο σε οδηγεί στα φιλικά σου πρόσωπα, καθώς έχεις την ανάγκη να συναναστραφείς μαζί τους και δεν αποκλείεται να υπάρξουν μέσα από τις παρέες σου νέα πρόσωπα που να δείξουν το ενδιαφέρον τους για σένα. Το απόγευμα το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να φέρει στην επιφάνεια πρόσωπα του παρελθόντος που να θέλουν και πάλι να βρεθούν μαζί σου. Αργότερα η σελήνη περνάει στο Ζυγό και την Κυριακή το εξάγωνο της με τον ‘Ήλιο δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για επιστροφές προσώπων από το παρελθόν που σου δημιουργούν ασφάλεια και σιγουριά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχω σχέση: Με τη Σελήνη στην Παρθένο το Σάββατο το πιθανότερο είναι να ασχολείσαι με ζητήματα της καριέρας σου, κάτι που μπορεί να ενοχλήσει το ταίρι σου και να υπάρξουν εντάσεις. Αργότερα το απόγευμα η Σελήνη περνάει στο Ζυγό και δείχνεις να αφήνεις τα πάντα πίσω σου. Μπορείς να βγεις με τις παρέες με τους φίλους και το ταίρι σου και να περάσεις υπέροχα. Την Κυριακή το εξάγωνο της με τον ‘Ήλιο σε καθιστά πρωταγωνιστή στην προσωπική σου ζωή και εξομαλύνει όποιες διαφορές μπορεί να υπάρχουν με το σύντροφό σου, καθώς η επικοινωνία αποκαθιστά τα πάντα.    

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το Σάββατο η Σελήνη στην Παρθένο σε ωθεί στο να επικεντρωθείς σε ότι αφορά επαγγελματικά ζητήματα, κάτι που πιθανά να μην σε απελευθερώνει για να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή. Αργότερα το απόγευμα περνάει στο Ζυγό και απευθύνεσαι το πιθανότερο στα φιλικά σου πρόσωπα μέσω των οποίων μπορεί να υπάρχουν σημαντικές νέες γνωριμίες για σένα. Την Κυριακή το εξάγωνο της με τον ‘Ήλιο στρέφει την προσοχή όλων σε σένα και είναι πιθανά τα νέα πρόσωπα στη ζωή σου θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχω σχέση: Η Σελήνη στην Παρθένο το Σάββατο ανεβάζει το κέφι σου, εντείνει την αισιοδοξία σου και αυτό εκδηλώνεται στο σύντροφό σου δημιουργώντας ιδανικό κλίμα μεταξύ σας. Το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή σάς βοηθά να λύσετε ζητήματα και να επαναπροσδιορίσετε στόχους που έρχεται από κοινού. Αργότερα περνάει στο Ζυγό και την Κυριακή το εξάγωνο της με τον ‘Ήλιο πιθανό να φέρει σημαντικές συζητήσεις σε ότι αφορά ζητήματα του παρελθόντος με το σύντροφό σου, το θετικό είναι ότι συμπλέετε σε όλα.

Είμαι ελεύθερο πουλί:  Με τη Σελήνη στην Παρθένο το Σάββατο μπορείς να διασκεδάσεις, να περάσεις μοναδικά με παρέες και να κατακτήσεις όποιο πρόσωπο σε ενδιαφέρει, καθώς η γοητεία σου είναι μοναδικό όπλο και δεν θα είναι εύκολο σε κανέναν να αντισταθεί. Το απόγευμα το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να προκαλέσει επικοινωνία με πρόσωπο από το παρελθόν που να θέλει να βρίσκεται και πάλι στο πλευρό σου. Αργότερα περνάει στο Ζυγό και το εξάγωνο που σχηματίζει την Κυριακή με τον ‘Ήλιο σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα του παρελθόντος που μπορεί να θέλουν σημαντικά πράγματα από σένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχω σχέση: Με τη Σελήνη στην Παρθένο είναι γεγονός ότι ο εκνευρισμό σου είναι έντονος και αυτό μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση σου, γι’ αυτό καλό είναι να το περιορίσεις. Αργότερα το απόγευμα περνάει στο Ζυγό ανεβάζοντας την αισιοδοξία τη χαρά και τη διάθεση να περάσεις μοναδικά με το σύντροφό σου. Την Κυριακή το εξάγωνο της με τον ‘Ήλιο δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για απόλυτη συνεννόηση με το ταίρι σου σε ότι αφορά τους στόχους σας, αλλά και εξαιρετικές στιγμές διασκέδασης με φιλικά σας πρόσωπα.     

Είμαι ελεύθερο πουλί: Η Σελήνη στην Παρθένο το Σάββατο αρχικά εντείνει φοβίες και ανασφάλειες και αυτό δεν μπορεί να σε αφήσει να εκδηλωθεί σε προσωπικό επίπεδο. Αργότερα το απόγευμα η Σελήνη περνάει στο Ζυγό κάτι που λειτουργεί απελευθερωτικά σε σένα βρίσκεις τη χαρά και τη διάθεση να φλερτάρεις και να κατακτήσεις όποιο πρόσωπο σε ενδιαφέρει άμεσα. Την Κυριακή το εξάγωνο της με τον ‘Ήλιο μπορεί να φέρει σημαντικές νέες γνωριμίες στη ζωή σου μέσα από τις φιλικές του σχέσεις γνωριμίες που νιώθεις ότι σε καλύπτουν απόλυτα.

ΙΧΘΥΣ

Έχω σχέση: Με τη Σελήνη στην Παρθένο το Σάββατο έχεις την ευκαιρία να αφουγκραστείς τις επιθυμίες του συντρόφου σου και να προσπαθήσεις να της ικανοποιήσεις στο μέγιστο βαθμό. Το απόγευμα το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να φέρει συζητήσεις στο προσκήνιο για θέματα που σε απασχολούν καιρό και θέλεις να τα λύσεις, αλλά και πνευματικού επιπέδου που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε. Αργότερα περνάει στο Ζυγό και την Κυριακή το εξάγωνο της με τον ‘Ήλιο δίνει την ευκαιρία να εξισορροπήσεις στη σχέση σου το ρεαλισμό και το πάθος.      

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το Σάββατο η Σελήνη στην Παρθένο σε ωθεί στο να κοινωνικοποιηθείς, στο να φλερτάρεις και είναι γεγονός ότι ο τρόπος που επικοινωνείς εντυπωσιάζει, φέρνοντας τη ζωή σου νέες γνωριμίες. Το απόγευμα το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή πιθανά να δημιουργήσει συνθήκες για επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που θα ζητήσουν να βρεθούν και πάλι μαζί σου. Αργότερα η Σελήνη περνάει στο Ζυγό και την Κυριακή το εξάγωνο της με τον ‘Ήλιο μπορεί να φέρει σημαντικό νέο πρόσωπο στη ζωή σου που να ταράζει τα λιμνάζοντα νερά και να δημιουργεί συνθήκες σταθερότητας. 

Τελευταία ενημέρωση: