Σαββατοκύριακο 10 ως 11 11 2018, για δεσμευμένους και ελεύθερους!

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (2 votes)
Από την Όλγα Αγγέλου

Αγαπημένα ζωδιάκια, ένα ιδιαίτερο Σαββατοκύριακο μας περιμένει, καθώς μπορεί να αρχίσει με έντονα ευχάριστη και παιχνιδιάρικη διάθεση, με την Σελήνη το Σάββατο να βρίσκεται στον Τοξότη αλλά πιθανά να τελειώσει με προβληματισμούς και πιθανή κατήφεια, λόγω του ότι η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω την Κυριακή και σχηματίζει δύσκολη όψη με τον Κρόνο. Ας αναλύσουμε λοιπόν τις δύο μέρες που έρχονται. Το Σάββατο η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και απογειώνει το κέφι, τη διάθεση για διασκέδαση και να παίξουμε ερωτικά, να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον του συντρόφου μας ή να φλερτάρουμε μοναδικά με νέες γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν. Το βράδυ του Σαββάτου η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Ζυγό δημιουργώντας μία μοναδική ατμόσφαιρα, άκρως ρομαντική και συντροφική. Λόγω του ότι η Αφροδίτη είναι αναδρομή είναι πιθανή η επικοινωνία με πρόσωπα από το παρελθόν που μπορεί να εμφανιστούν και να επιθυμούν να είναι και πάλι στη ζωή μας, γι’ αυτό καλό θα είναι να σκεφτούμε καλά τι θα πράξουμε.

Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και στρέφει το ενδιαφέρον μας κυρίως σε ότι αφορά την καριέρα και την κοινωνική μας εικόνα για αυτό και δεν αποκλείεται να υπάρχουν υποχρεώσεις κοινωνικές που θα μας απασχολήσουν, που μπορεί να βαριόμαστε να παρευρεθούμε αλλά να μην έχουμε άλλη διέξοδο. Το απόγευμα η σύνοδος της με τον Κρόνο δημιουργεί έντονο σκηνικό κατήφειας, πιθανής απαισιοδοξίας, έντονου σκεπτικισμού και αυτό μπορεί να εκδηλωθεί στη σχέση μας αλλά και σε πιθανή νέα γνωριμία, βγάζοντας στην επιφάνεια τον απόμακρο εαυτό μας και δεν θα διστάσουν να γίνουμε αυστηροί ή ψυχροί. Αυτό που κυρίως θα πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι θα πρέπει να ισορροπήσουμε την ψυχολογία μας και να μην αφήσουμε απαισιόδοξες σκέψεις ή στεναχώριες να κατακλύσουν το μυαλό μας, μην αφήνοντάς μας να περάσουμε όμορφα την τελευταία μέρα του Σαββατοκύριακου. Κόντρα στη όποια διάθεσή μας ας περάσουμε καλά.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα περάσεις το σαββατοκύριακο στα αισθηματικά σου:

ΚΡΙΟΣ

Έχω σχέση: Το Σάββατο πετάς, καθώς με τη Σελήνη στον Τοξότη να εντείνει την  παιχνιδιάρικη διάθεση και την αισιοδοξία σου δημιουργούνται οι καλύτερες προϋποθέσεις. Το βράδυ το εξάγωνο της Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη στο Ζυγό σου προκαλεί έντονα την διάθεση να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και να λύσεις ζητήματα που μπορεί να σε απασχολεί σαν. Προσοχή την Κυριακή γιατί η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δημιουργεί κατήφεια άγχος και νευρικότητα για επαγγελματικά ζητήματα που θα εκτονωθούν πιθανά στη σχέση σου.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Μην χάσεις την ευκαιρία να περάσεις υπέροχα το Σάββατο, καθώς η Σελήνη στον Τοξότη ευνοεί τη διάθεσή σου, απογειώνει την αισιοδοξία σου και την διάθεση για φλερτ. Το βράδυ το εξάγωνο της Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη στο Ζυγό μπορεί να φέρει πρόσωπα του παρελθόντος και πάλι στη ζωή σου που να σου δημιουργήσουν όμορφα συναισθήματα. Προσοχή την Κυριακή γιατί η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και πιθανά τάσεις μοναχικότητας και απαισιοδοξία να σε κρατήσουν στο σπίτι.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχω σχέση: Το Σάββατο με τη Σελήνη στον Τοξότη νιώθεις νευρικότητα. ανασφάλεια και ζήλια που εκδηλώνεται έντονα στο ταίρι σου με πιθανές τιε συγκρούσεις. Το βράδυ το εξάγωνο της Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη στο Ζυγό ισορροπεί τη διάθεσή σου και μπορείς να λύσεις ζητήματα καθημερινότητας με το ταίρι σου που σας απασχολούσαν. Αλλάζει η διάθεσή την Κυριακή με τη Σελήνη να περνάει στον Αιγόκερω και εσένα να επιθυμείς να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις. Δείχνεις αποφασιστικότητα αλλά και ωριμότητα και αυτό εντυπωσιάζει το σύντροφό σου.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Είναι γεγονός ότι ανασφάλειες και φόβοι μπορεί το Σάββατο να σε κρατήσουν στο σπίτι, να επιλέξεις τη μοναχικότητα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να βγάζει στην επιφάνεια ότι σε τρομάζει. Το βράδυ το εξάγωνο της με την ανάδρομη Αφροδίτη στο Ζυγό φτιάχνει τη διάθεση σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρέες μέσα από τη δουλειά που να σου τραβήξουν το ενδιαφέρον. Την Κυριακή απογειώνεσαι, η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και δεν αφήνεις στιγμή που δεν θα απολαύσεις. Η σοβαρότητα και η ωριμότητα σου κεντρίζουν πιθανές νέες γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχω σχέση: Το Σάββατο η Σελήνη στον Τοξότη σου δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς με το ταίρι σου, να βρίσκεσαι συνεχώς μαζί του αλλά και ο ίδιος να αντιληφθεί τις συναισθηματικές του ανάγκες δίνοντάς σου τρυφερότητα, συντροφικότητα, κατανόηση. Το βράδυ το εξάγωνο της με την ανάδρομη Αφροδίτη στο Ζυγό είναι ιδανικό για να λύσετε ζητήματα που μπορεί να σας απασχολούσαν στο παρελθόν. Προσοχή μόνο την Κυριακή γιατί η ένταση ανεβαίνει κατακόρυφα, η ζήλεια επίσης και οι συγκρούσεις δεν θα έρθουν δεν θα αργήσουν να προκύψουν.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Ιδανικές είναι οι συνθήκες το Σάββατο για να βρεις τον κατάλληλο σύντροφο για σένα. με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Τοξότη και να γίνεσαι άκρως κοινωνικός, άκρως επικοινωνιακός, άκρως γοητευτικός με πιθανές νέες γνωριμίες που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου. Το εξάγωνο της με την ανάδρομη Αφροδίτη στο Ζυγό το βράδυ δημιουργεί συνθήκες επιστροφών του παρελθόντος που θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σου. Την Κυριακή το κλίμα αλλάζει και η Σελήνη στον Αιγόκερω σου δημιουργεί ανασφάλειες, φοβίες και άγχη που πιθανότατα να σε οδηγήσουν σε μοναχικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχω σχέση: Το Σάββατο η Σελήνη στον Τοξότη στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα καθημερινότητας που σου δημιουργούν γκρίνια και νευρικότητα και δεν αποκλείεται να επηρεάσουν τη σχέση σου. Το βράδυ η ατμόσφαιρα ισορροπεί με το εξάγωνό της με την ανάδρομη Αφροδίτη στο Ζυγό που σου δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσεις ιδανικό κλίμα στο σπίτι για δύο. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις την Κυριακή, καθώς η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και το απόγευμα η σύνοδος της με τον Κρόνο μπορεί να προκαλέσει κόντρες και ψυχρότητα που θα επηρεάσουν τη σχέση σου.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Ο εκνευρισμός που σου δημιουργούν οι καθημερινές υποχρεώσεις είναι έντονος το Σάββατο και το πιθανότερο είναι να μη σε αφήνει να απολαύσεις την ημέρα, με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Τοξότη. Το βράδυ το εξάγωνο της με την ανάδρομη Αφροδίτη στο Ζυγό δημιουργεί  συναισθηματική ισορροπία και είναι πιθανές οι γνωριμίες μέσω του οικείου φιλικού περιβάλλοντός. Την Κυριακή με τη Σελήνη στον Αιγόκερω έχεις έντονα τη διάθεση να φλερτάρεις και να επικοινωνήσεις, προσοχή το απόγευμα γιατί η σύνοδος της με το Κρόνο θα σε κάνει αυστηρό και απόλυτο, απομακρύνοντας τυχόν ενδιαφερόμενους. 

ΛΕΩΝ

Έχω σχέση: Η Σελήνη το Σάββατο βρίσκεται στον Τοξότη και δεν θα χάσεις την ευκαιρία να περάσει μοναδικές στιγμές χαράς και έρωτα με το ταίρι σου. Το εξάγωνο της το βράδυ με την ανάδρομη Αφροδίτη στο Ζυγό δημιουργεί συνθήκες για ιδανικές παρέες και διασκέδαση αλλά και έντονο πάθος που θα απογειώσει σχέση σας. Την Κυριακή που περνάει στον Αιγόκερω η διάθεση αλλάζει, η νευρικότητα κάνει την εμφάνισή της και μπορεί να ασχοληθείς με λεπτομέρειες που να προκαλέσουν ένταση στη σχέση σου. Πρόσεξε γιατί μπορεί να γίνεις σκληρός και απόλυτος.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Με τη Σελήνη να βρίσκεται το Σάββατο στον Τοξότη όλα είναι έρωτας, φλερτ και καλοπέραση. Τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει και αυτό μόνο νέες γνωριμίες μπορεί να φέρει που θα απογειώσουν τη διάθεση σου. Το βράδυ το εξάγωνο της με την ανάδρομη Αφροδίτη στο Ζυγό πιθανά να φέρει στο προσκήνιο πρόσωπα του παρελθόντος που θέλουν να είναι και πάλι στη ζωή σου. Την Κυριακή καλό είναι να μην εγκλωβιστείς στον εκνευρισμό της καθημερινότητας γιατί δεν δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχω σχέση: Το Σάββατο με τη Σελήνη στον Τοξότη η ανάγκη για τρυφερότητα και ασφάλεια γίνεται κυρίαρχη και μπορείς να δημιουργήσεις ατμόσφαιρα για δύο στον προσωπικό σου χώρο. Το βράδυ το εξάγωνο της με την ανάδρομη Αφροδίτη στο Ζυγό εντείνει το πάθος, τον ερωτισμό και το ρομαντισμό δημιουργώντας ιδανικές προϋποθέσεις για υπέροχες στιγμές. Απογειώνεται η διάθεσή σου την Κυριακή, καθώς η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και η επιθυμία σου να απολαύσεις με το σύντροφό σου πάθος και έξαψη είναι κυρίαρχη. Η ωριμότητα σε χαρακτηρίζει και αυτό μόνο ευεργετικά λειτουργεί στη σχέση σου. 

Είμαι ελεύθερο πουλί: Με τη Σελήνη στον Τοξότη το Σάββατο αυτό που κυρίως επιθυμήσεις είναι να έρθεις κοντά με τους δικούς σου ανθρώπους, γι’ αυτό πιθανά να αποφύγεις την πολυκοσμία. Το εξάγωνο της με την ανάδρομη Αφροδίτη στο Ζυγό μπορεί να φέρει στο προσκήνιο πρόσωπα του παρελθόντος που δείχνουν έντονα την κτητικότητα που τους διακατέχει για σένα. Η διάθεση σου αλλάζει τη Κυριακή με τη Σελήνη να περνάει στον Αιγόκερω και να αποζητάς να διασκεδάσεις, να περάσεις μοναδικά. Δείχνεις ώριμος, αποφασιστικός και γοητευτικός με πιθανές τις νέες γνωριμίες.

ΖΥΓΟΣ

Έχω σχέση:  Η Σελήνη το Σάββατο βρίσκεται στον Τοξότη και η ανάγκη για επικοινωνία είναι εδώ. Πιθανές είναι οι έξοδοι με κοντινά σου πρόσωπα και φυσικά με το ταίρι σου που θα περάσετε υπέροχα. Το βράδυ το εξάγωνο της με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σου σού δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις συναισθήματα και ανάγκες που κρύβεις εδώ και καιρό στον άνθρωπό σου. Προσοχή, την Κυριακή γιατί μπορείς να γίνεις έντονα κυκλοθυμικός, με τη Σελήνη να περνάει στον Αιγόκερω και να σου δημιουργεί ανασφάλειες και κατήφεια.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το Σάββατο μπορείς να βγεις, να διασκεδάσεις, να περάσεις μοναδικά και να πρωταγωνιστήσεις όπου κι αν πας, με τη Σελήνη στον Τοξότη να την κάνει έντονα επικοινωνιακό και πρόσχαρο. Επιστροφές από το παρελθόν μπορεί να υπάρξουν, καθώς το βράδυ το εξάγωνο της με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σου δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για πρόσωπα που θέλουν να μπουν και πάλι στη ζωή σου. Ο συναισθηματισμός ξεχειλίζει την Κυριακή, με τη Σελήνη να έχει περάσει στον Αιγόκερω και το απόγευμα η σύνοδος της με τον Κρόνο να σου ρίχνει τη διάθεση, μη θέλοντας να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχω σχέση: Αυτό που επιδιώκεις κυρίως το Σάββατο, με τη Σελήνη στον Τοξότη είναι η ασφάλεια και ο έντονος ερωτισμός, γι’ αυτό και το πιθανότερο είναι να μείνεις με το ταίρι σου και να δημιουργήσεις ατμόσφαιρα για δύο. Το εξάγωνο της με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Ζυγό βγάζει στην επιφάνεια κρυμμένα συναισθήματα και απωθημένα με την ευκαιρία να λυθούν. Την Κυριακή περνάει στον Αιγόκερω, η διάθεσή σου ανεβαίνει και δεν θα διστάσεις να πάρεις το ταίρι σου και να περάσεις όμορφα με την παρέα είτε με τα κοντινά σου πρόσωπα.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Η διάθεση για έρωτα υπάρχει, όμως ζητήματα αυτοπεποίθησης μπορεί να προκύψουν και να σε οδηγήσουν στο να περπατήσεις σε ασφαλή μονοπάτια αποφεύγοντας την έντονη κοινωνικότητα το Σάββατο, με τη Σελήνη στον Τοξότη. Το βράδυ το εξάγωνο της με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Ζυγό δημιουργεί προϋποθέσεις για να επιστρέψουν πρόσωπα του παρελθόντος που θέλουν δεύτερη ευκαιρία. Η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω την Κυριακή, γίνεσαι έντονα επικοινωνιακός, το χιούμορ σου είναι μοναδικό και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχω σχέση: Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου το Σάββατο πρωταγωνιστείς και αυτό είναι κάτι που αποδέχεται το ταίρι σου, καθώς πιθανά να προσπαθήσει να ικανοποιήσει σε απόλυτο βαθμό τις ανάγκες σου. Το βράδυ το εξάγωνο της με την ανάδρομη Αφροδίτη στο Ζυγό μπορεί να προκαλέσει την επανασύνδεση με φιλικά του πρόσωπα του παρελθόντος, δημιουργώντας τη διάθεση να βγεις με το ταίρι σου και να διασκεδάσεις. Οι ρυθμοί πέφτουν την Κυριακή, με τη Σελήνη να περνάει στον Αιγόκερω και να στρέφει τη διάθεσή σου στο να μείνεις σπίτι, παίρνοντας όμορφα και δημιουργώντας έντονα ερωτική  ατμόσφαιρα.    

Είμαι ελεύθερο πουλί: Είσαι το επίκεντρο σε όποια παρέα κι αν βρεθείς, καθώς το Σάββατο σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και βγαίνεις δυναμικά στο προσκήνιο για να κατακτήσεις όποιο πρόσωπο σε ενδιαφέρει.  Πολλές θα είναι οι νέες γνωριμίες, καθώς στο πέρασμά σου δεν μπορεί να σου αντισταθεί κανείς. Το βράδυ εξάγωνο της με την ανάδρομη Αφροδίτη στο Ζυγό μπορεί να φέρει επιστροφές προσώπων μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω, η διάθεση γίνεται πιο εσωστρεφής, επιζητώντας την ασφάλεια και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στο να μείνει σπίτι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχω σχέση: Με τη Σελήνη στον Τοξότη το Σάββατο κυκλοθυμία είναι έντονη, η μοναχικότητα επίσης, καθώς ζητήματα του παρελθόντος έρχονται στο μυαλό σου και μπορεί να εκτονώσεις τη φόρτιση που νιώθεις στο ταίρι σου. Το βράδυ το εξάγωνο της με την ανάδρομη Αφροδίτη στο Ζυγό ισορροπεί τη διάθεσή σου και μπορείς να δημιουργήσεις σκηνικό για μοναδικές στιγμές μακριά από όλους και όλα. Την Κυριακή με τη Σελήνη στο ζώδιό σου πετάς, προσοχή μόνο το απόγευμα γιατί η σύνοδος της με τον Κρόνο μπορεί να σε κάνει αυστηρό και απόλυτο προκαλώντας προβλήματα στο ταίρι σου.

Είμαι ελεύθερο πουλί:  Η διάθεσή σου δεν είναι ιδανική το Σάββατο, με τη Σελήνη στον Τοξότη να ανακινεί απωθημένα, φόβους και ανασφάλειεςμ που σε οδηγούν σε εσωστρέφεια. Το βράδυ το εξάγωνο της με την ανάδρομη Αφροδίτη στο Ζυγό ισορροπεί τη διάθεσή σου και μπορεί να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του παρελθόντος που να επιδιώξουν επανασύνδεση. Αλλάζει το κλίμα την Κυριακή, με τη Σελήνη να περνάει στο ζώδιό σου και να απογειώνει τη διάθεση και το δυναμισμό σου, όμως η σύνοδος της με τον Κρόνο το απόγευμα μπορεί να σε κάνει απόμακρο από τυχόν νέες γνωριμίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχω σχέση: Η Σελήνη το Σάββατο βρίσκεται στον Τοξότη και μπορείς να αφιερώσεις τη μέρα σου κάνοντας κοινές δράσεις με το σύντροφό σου που ικανοποιούν και τους δύο. Το εξάγωνο της το βράδυ με την ανάδρομη Αφροδίτη στο Ζυγό δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις  για μοναδικά πνευματικά ταξίδια με το ταίρι σου που θα σας απογειώσουν. Το Σάββατο η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και μπαίνεις σε έντονη διαδικασία σκέψης, κάτι που μπορεί να μην ωφελήσει τη σχέση σου. Ιδιαίτερη προσοχή το απόγευμα με τη σύνοδο της με τον Κρόνο να δημιουργεί κατήφεια και θλίψη.     

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το Σάββατο με τη Σελήνη στον Τοξότη μπορείς να συναναστραφείς με φιλικά σου πρόσωπα ή να συμμετάσχεις σε ομαδικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν έχοντας την ευκαιρία για νέες γνωριμίες. Το βράδυ το εξάγωνο της με την ανάδρομη Αφροδίτη στο Ζυγό μπορεί να φέρει στο προσκήνιο παλιούς έρωτες που σε διεκδικούν ξανά. Η διάθεση αλλάζει την Κυριακή με τη Σελήνη να περνάει στον Αιγόκερω δημιουργώντας σου έντονη εσωστρέφεια. Το απόγευμα η σύνοδος της με τον Κρόνο βαραίνει την ψυχολογία σου και πιθανά να μη σε αφήσει να απολαύσεις στιγμές ξενοιασιάς και έρωτας.

ΙΧΘΥΣ

Έχω σχέση: Μην απασχολείς το μυαλό σου με επαγγελματικά ζητήματα που πιθανά να σε αγχώνουν το Σάββατο με την Σελήνη να βρίσκεται στον Τοξότη και εκτοξεύει τη νευρικότητα. Προβλήματα και συγκρούσεις μπορεί να υπάρξουν με το ταίρι σου, μην το επιτρέψεις. Το εξάγωνο της με την ανάδρομη Αφροδίτη στο Ζυγό το βράδυ φέρνει στην επιφάνεια βαθύτατα συναισθήματα και ο έρωτας βάζει φωτιά. Την Κυριακή περνάει στον Αιγόκερω και είναι ιδανική μέρα για κοινές δράσεις που θα σας φέρουν πιο κοντά.     

Είμαι ελεύθερο πουλί: Με τη Σελήνη στον Τοξότη επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες μπορεί να μη σε αφήνουν να απολαύσεις το Σάββατο στιγμές διασκέδασης και αυτό πιθανά να σε εκνευρίσει, μη αφήνοντας σε χαλαρό για νέες γνωριμίες. Το βράδυ εξάγωνο της με την ανάδρομη Αφροδίτη στο Ζυγό μπορεί να φέρει στο προσκήνιο έρωτες του παρελθόντος που κόβουν την ανάσα και εκτοξεύουν το ερωτικό πάθος. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω, οι φίλοι σου έχουν προτεραιότητα και μέσα από αυτούς μπορεί να υπάρχουν σημαντικές νέες γνωριμίες που θα σε συναρπάσουν.

Τελευταία ενημέρωση: