Σαββατοκύριακο 10 ως 11/4/2021, τα αισθηματικά για δεσμευμένους και ελεύθερους!

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από την Όλγα Αγγέλου

Έντονες θα είναι οι εξελίξεις μέσα στο σαββατοκύριακο, δεν θα υπάρξει ατονία και αδράνεια, τα γεγονότα θα καταφέρουν να δώσουν ώθηση σε υποθέσεις που έχουν μείνει στη μέση ή σε καταστάσεις που χρειάζονται εξιχνίαση.

Η μέρα του Σαββάτου θα είναι κάπως επικίνδυνη γι αυτούς που κάτι θέλουν να ανακαλύψουν σχετικά με το ταίρι τους ή για αυτούς που διατηρούν αμφιβολίες και η σκέψη τους είναι καχύποπτη. Αποκαλυπτικά συμβάντα θα κάνουν την εμφάνιση τους, οι εξηγήσεις και τα συμπεράσματα θα οδηγήσουν σε νέες αποφάσεις. Η Κυριακή θα είναι μια χαρούμενη και αισιόδοξη μέρα με νέες ευκαιρίες και με ενθαρρυντικά συμβάντα. Θα δώσει ώθηση σε αυτούς που θέλουν να προσεγγίσουν, νέες γνωριμίες θα φέρουν θετικές αναστατώσεις, κάποιοι δεν αποκλείεται να ερωτευτούν.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα περάσεις το σαββατοκύριακο στα αισθηματικά σου:

ΚΡΙΟΣ

Προσοχή στις απότομες αντιδράσεις, αν σε εκνευρίσει λίγο το ταίρι σου δεν είναι ανάγκη να το αποπάρεις. Θα νιώσεις πως έχεις ανάγκη να αποφορτιστείς. γεγονότα θα επιβεβαιώσουν το θετικό προαίσθημα που θα σε διακατέχει, θα εκπλαγείς με τις ευχάριστες εξελίξεις που θα προκύψουν. Το σαββατοκύριακο σου θα κλείσει με γεγονότα και ανοίγματα που θα σε ενθουσιάσουν.

Εσύ που είσαι μόνος/η, πιθανόν να ξαφνιαστείς από την προσέγγιση που θα σου κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Το Σάββατο σου φέρνει συζήτηση που θα καταλήξει σε αναθεωρήσεις. Σε περίπτωση που το γεγονός θα έχει να κάνει με παλιό ταίρι δεν αποκλείεται να προκύψει δυνατότητα επανασύνδεσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα προτιμήσεις τον όμορφο καναπέ αγκαλιά με το ταίρι σου μέσα σε ένα ήσυχο και ρομαντικό περιβάλλον. Το Σάββατο θα καταφέρει να αναστατώσει τα αισθήματα, ένα τυχαίο συμβάν θα σε βάλει σε περίεργες σκέψεις και ανησυχίες, ωστόσο τελικά θα αποτελέσει το έναυσμα για να δεις με σοβαρό μάτι την πορεία του δεσμού σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, ένα πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του και θα εκπλαγείς, πολύ πιθανόν να αποκτήσεις έντονο ερωτικό ενδιαφέρον γι αυτό το άτομο. Θα βρεθείς στον ίδιο χώρο με πρόσωπο που η διαίσθηση σου θα σου πει πως είναι κατάλληλο για εσένα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με ηρεμία θα ξεκινήσει το σαββατοκύριακο σου, θα θελήσεις να βρεθείς με το ταίρι σου σε ιδιαιτέρως προσωπικές στιγμές χωρίς πολλούς ανθρώπους γύρω σας. Κάτι ενδεχομένως να ακούσεις για καταστάσεις ή γεγονότα που θα σε βάλουν σε σκέψεις. Την Κυριακή ανέμελη θα είναι η διάθεση σου, η μέρα θα σε βοηθήσει να κινηθείς ξέγνοιαστα.

Εσύ που είσαι μόνος/η, Το Σάββατο σου φέρνει ξαφνικές ιδέες για το πώς θα μπορέσεις να γεμίσεις το σαββατοκύριακο σου και να μην περάσεις μοναχικά. Την Κυριακή θα συνομιλείς ευχάριστα με τους φίλους. Ενδιαφέρουσα θα βρεις την προσωπικότητα του ατόμου που θα σου συστήσουν σε τυχαία χρονική στιγμή –μέσω διαδικτύου-.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο μην αφήσεις τη διάθεση σου να βαρύνει και να αδρανήσεις. Με το ταίρι σου καλά θα κάνεις και θα αποφύγεις τις εντάσεις, μη δώσεις τροφή για να δημιουργηθούν επιπλέον μπερδέματα, ωστόσο προσπάθησε να διατηρήσεις τη ζωτικότητα σου σε ανεβασμένο επίπεδο. Βασική σου ανάγκη θα είναι να ηρεμήσεις και να αδειάσεις το μυαλό σου από σκέψεις και προβληματισμούς, σε αυτό θα βοηθήσει πάρα πολύ η κοινωνικοποίηση και διασκέδαση με το ταίρι σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, η Κυριακή σου φέρνει εκπλήξεις και προκλήσεις που καλό θα είναι να μην τις αγνοήσεις. Η μέρα ανοίγει πεδίο δημιουργικών συζητήσεων, ίσως να μιλήσεις με πρόσωπο που η κουβέντα σας θα πάει σε προσωπικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να ακουστούν φιλοφρονήσεις και ενθαρρυντικές εξομολογήσεις.

 

ΛΕΩΝ

Κατά πάσα πιθανότητα έντονη και ανήσυχη θα είναι για σένα η μέρα του Σαββάτου, προσοχή να μην ξεκινήσεις με το ταίρι σου ανταγωνισμούς και άσκοπες διαφωνίες με στόχο να υπερισχύσεις εσύ και όχι η άλλη πλευρά. Η Κυριακή θα είναι ερωτική και συμφιλιωτική, θα υπάρξει έλξη και συνεννόηση, θα εστιάσετε στο πως μπορείτε να συνυπάρξετε ήρεμα και με συναισθηματική ασφάλεια.

Εσύ που είσαι μόνος/η, ένα συγκεκριμένο απρόσμενο γεγονός θα σου δώσει το έναυσμα να κινητοποιηθείς και να περάσεις σε προσεγγίσεις. Ένα πρόσωπο με το οποίο θα συνομιλήσεις θα σου δώσει θετική απάντηση σε πρόταση που θα κάνεις. Η Κυριακή θα είναι μια ευχάριστη μέρα με θετικές αναστατώσεις, κάτι θα καταφέρει να σε ενθουσιάσει και να ενισχύσει τη διάθεση σου για νέα ερωτική αρχή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μέσα στο τωρινό σαββατοκύριακο το κλίμα μέσα στη σχέση σου θα είναι ήρεμο, θα έχεις τη δυνατότητα να χαλαρώσεις στον καναπέ με το ταίρι σου, να μιλήσεις για υποθέσεις ανανεωτικές που δεν σου δημιουργούν άγχος. Δεν θα λείψουν οι απρόοπτες εξομολογήσεις, ίσως το ταίρι σου να σου αποκαλύψει πράγματα για τα αισθήματα του που δε τα ήξερες, θα χαρείς, θα νιώσεις έντονο ενθουσιασμό.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις αλήθειες και προθέσεις σχετικά με πρόσωπο που ναι μεν σε ενδιαφέρει εδώ και καιρό, ωστόσο μεταξύ σας αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ερωτική σχέση. Έρχονται γεγονότα αποκαλυπτικά που θα σε βγάλουν από τις αυταπάτες, θα χαρείς και θα εξηγήσεις καταστάσεις που σε είχαν απογοητεύσει. Ένα τυχαίο αποκαλυπτικό γεγονός θα σου βάλει τα γυαλιά, θα σου ανοίξει καινούργια προοπτική.

ΖΥΓΟΣ

Αν τσακώθηκες με το ταίρι σου θα μονιάσετε, θα υπάρξει και από τις δυο πλευρές διάθεση για συμφιλίωση και ηρεμία. Θα κλείσετε τα θέματα που σας δυσανασχετούν, θα εστιάσετε στο μπορείτε να περάσετε όμορφα και διασκεδαστικά. Την Κυριακή, μια ειλικρινής συζήτηση που θα γίνει μεταξύ σας θα δώσει λύση σε εμπόδιο ή πρόβλημα που αφόρα στην γνωστοποίηση του δεσμού σας.

Εσύ που είσαι μόνος/η, είναι πολύ πιθανόν να συνομιλήσεις εντελώς τυχαία με πρόσωπο που είχατε απόσταση λόγω κάποιας παρεξήγησης. Η Κυριακή θα σας βοηθήσει να μιλήσετε ανοιχτά, με ειλικρίνεια θα δοθούν εξηγήσεις που ουσιαστικά θα διώξουν τον αρνητισμό. Δεν αποκλείεται να τα βρείτε ακόμα και σε ερωτικό επίπεδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν χρειάζεται να μπουν ψύλλοι στα αυτιά και να αρχίσεις να έχεις αμφιβολίες σχετικά με τα αισθήματα που τρέφει για σένα το ταίρι σου. Κατά τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου θα υπάρξουν εξακριβώσεις για παλιά γεγονότα. Την Κυριακή, όμορφες συναισθηματικές στιγμές θα ζήσεις με το ταίρι σου, μεταξύ σας θα εκδηλωθεί αμοιβαία εμπιστοσύνη, θα μιλήσετε για το μέλλον σας.

Εσύ που είσαι μόνος/η, δεν αποκλείεται να συνομιλήσεις με πρόσωπο που από καιρό έχει ερωτικά αισθήματα για σένα και όμως τα καμουφλάρει γιατί φοβάται να εκδηλωθεί. Η Κυριακή θα χαλαρώσει τις διαθέσεις, φεύγουν οι φοβίες, πιθανόν να ακούσεις εξομολογήσεις επάνω σε μια ιδιαιτέρως προσωπική συζήτηση που θα έχεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα γεγονότα μέσα στο σαββατοκύριακο θα είναι ευνοϊκά, ωστόσο θα υπάρξουν απρόοπτες καταστάσεις και αποκαλύψεις που θα σε ωθήσουν να πάρεις αποφάσεις, θα μπεις σε σκέψεις. Την Κυριακή μ θα καταφέρεις να σκεφτείς συγκαταβατικά, θα καταλάβεις πως αυτό που αξίζει πάνω από όλα είναι η έλξη και η αγάπη.

Εσύ που είσαι μόνος/η, οι εξελίξεις μέσα στο σαββατοκύριακο θα είναι ανάλογες των διαθέσεων σου. Εσύ που είσαι σε αναζήτηση νέας γνωριμίας θα βρεις το έδαφος πρόσφορο. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σε φλερτάρει -μέσω διαδικτύου-, στο χέρι σου θα είναι η κατάληξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν μέσα στην εβδομάδα που πέρασε το κλίμα με το ταίρι σου ήταν φορτισμένο ή κάπως αρνητικό, τώρα μέσα στο σαββατοκύριακο οι μεταξύ σας επαφές θα πάρουν άλλη όψη. Ηρεμείτε και σταματάτε να δίνετε εγωιστικές ή αντιδραστικές απαντήσεις. Θα καταφέρετε να βρείτε τον τρόπο να λύσετε τις διαφωνίες, θα έχετε και οι δυο χαλαρή και υποχωρητική διάθεση, περνάτε σε περίοδο ισορροπίας.

Εσύ που είσαι μόνος/η, και χρειάζεσαι να νιώσεις λίγη ένταση και τόνωση, το Σάββατο θα ενισχύσει ακόμα πιο πολύ τη διάθεση σου για εξτριμ καταστάσεις. Η Κυριακή θα σε ξεσηκώσει! Θα έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις με καινούργια πρόσωπα μέσω διαδικτύου. Μην περιορίσεις την ανάγκη σου και εκδηλώσεις και προσεγγίσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το Σάββατο, προσοχή στις αλλοπρόσαλλες αντιδράσεις που θα προκύψουν από ένα είδος αγανάκτησης ή καταπιεσμένων αισθημάτων. Προσπάθησε να αποφύγεις τα παρορμητικά ξεσπάσματα και τα απόλυτα συμπεράσματα. Η Κυριακή θα σε βοηθήσει να μιλήσεις σοβαρά και ώριμα με το ταίρι σου, θα βρείτε τον τρόπο να συνεννοηθείτε, θα καταφέρεις να λύσεις ένα συγκεκριμένο προβληματάκι.

Εσύ που είσαι μόνος/η, μέσα στο σαββατοκύριακο, πιθανή θα είναι η απρόσμενη εμφάνιση ενός προσώπου που θα ταρακουνήσει τα νερά της καρδιά σου. Οι εξελίξεις θα φέρουν ευχάριστες ανατροπές που θα καταφέρουν να τονώσουν τις αισθήσεις σου. Θα είναι μια καλή ευκαιρία να διαγράψεις το αρνητικό παρελθόν και να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία στην προσωπική σου ζωή.

ΙΧΘΥΣ

Τα γεγονότα θα διαδραματιστούν με τέτοιο τρόπο που θα αποκαλυφτούν κάποιες περίεργες ή άγνωστες καταστάσεις. Κάτι θα μάθεις ή θα καταλάβεις και θα πάρεις το θάρρος να τερματίσεις υποθέσεις που σε έχουν κουράσει ψυχολογικά. Η Κυριακή σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις με το ταίρι σου καταστάσεις που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα της σχέσης σας.

Εσύ που είσαι μόνος/η, θα αλλάξεις διαθέσεις. Μια απρόσμενη πρόταση θα καταλήξει σε ευχάριστη συνομιλία που θα σε βοηθήσει να αλλάξεις ψυχολογία. Δεν αποκλείεται να λάβεις ευχάριστες πληροφορίες για πρόσωπο που από καιρό υπάρχει στη σκέψη σου, αυτά που θα ακούσεις θα σε αναστατώσουν θετικά.

Τελευταία ενημέρωση: