Σαββατοκύριακο 10 ως 11/9/2022, τα αισθηματικά για δεσμευμένους και ελεύθερους!

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από την Όλγα Αγγέλου

Καλό Σαββατοκύριακο αγαπημένοι φίλοι!! Για τους παρορμητικούς και αντιδραστικούς χαρακτήρες το Σάββατο, ίσως να είναι μια δύσκολη μέρα με εντάσεις διαφωνίες και αντικρουόμενες επιθυμίες. Στα ζευγάρια οι προσωπικές ανάγκες ενδεχομένως να είναι διαφορετικές, θα υπάρξει συναισθηματική έξαρση και επιθυμία για ελευθερία κινήσεων. Κάποιοι θα προσπαθήσουν να επιβληθούν στο ταίρι τους και να περάσουν το δικό τους, η κατάσταση θα απαιτεί μέθοδο και αυτοσυγκράτηση.

Την Κυριακή, σε κάποια συγκεκριμένα θέματα ίσως να ενισχυθεί το πείσμα, καλό θα είναι να υπάρξει χαλαρή διάθεση. Ευνοούνται οι νέες γνωριμίες, θα είναι σωστή χρονική στιγμή για ξεκίνημα νέας αρχής, ανοιχτή θα είναι η προοπτική για έναρξη σταθερής σχέσης. Το σαββατοκύριακο θα είναι έντονο αλλά και δημιουργικό, θα υπάρξουν ευκαιρίες που όμως θα πρέπει να αξιοποιηθούν σκεπτόμενα και όχι επιπόλαια.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα περάσεις το σαββατοκύριακο στα αισθηματικά σου:

ΚΡΙΟΣ

Ίσως να υπάρξουν εντάσεις μέσα στο σαββατοκύριακο θα δημιουργηθούν κυρίως από τον ασυμβίβαστο τρόπο σκέψης σου και από την ανάγκη σου να βγεις εκτός κατεστημένου. Δεν θα έχεις διάθεση για συμβιβασμούς και εξαναγκαστικές συνήθειες. Προσοχή στις συγκρούσεις με το ταίρι σου, προσπάθησε να συνειδητοποιήσεις τόσο την εσωτερική συναισθηματική σου κατάσταση όσο και τις συνέπειες που θα έχουν οι αντιδραστικές σου πράξεις.

Εσύ που είσαι μόνος/η θα έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε σχέση, ωστόσο το θέμα είναι κατά πόσο θα δεχτείς να μπεις σε μια σταθερή πορεία. Προσοχή στις αλλοπρόσαλλες ενέργειες και στις αντιφατικές επιθυμίες. Η εσωτερική σου ορμή και ζωηρότητα ίσως να σε ωθήσουν σε εξτριμ ενέργειες και επιλογές.

ΤΑΥΡΟΣ

Μέσα στο σαββατοκύριακο, ευνοϊκό γύρισμα θα υπάρξει για εσένα που θέλεις να σταθεροποιήσεις τον δεσμό σου και να κατοχυρώσεις το ταίρι σου. Εσύ που επιθυμηθείς μια δεσμευτική σχέση τα γεγονότα και οι εξομολογήσεις θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις μια μεγάλη σου επιθυμία. Όμορφα θα περάσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, θα υπάρξουν ανοίγματα που θα σας ενώσουν ακόμα περισσότερο.

Εσύ που είσαι μόνος/η καταφθάνουν συγκυρίες που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να γνωριστείς με πρόσωπο που θα σταθμεύσει δίπλα σου. Προσπάθησε να ανοιχτείς και να εκδηλωθείς, καλό θα είναι να μην κρατήσεις στάση διστακτική, απέφυγε τις καθυστερήσεις και τα κομπιάσματα. Τα απρόοπτα ανοίγματα θα σε βοηθήσουν να χαρείς και να ανανεωθείς, δώσε ώθηση στις προσεγγίσεις και στις νέες γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το Σάββατο ίσως να φέρει αστάθεια στις επιθυμίες σου, η στάση σου πιθανότατα να γίνει κάπως απρόβλεπτη, προσπάθησε να ηρεμήσεις τον εσωτερικό σου κόσμο. Την Κυριακή, η συναισθηματική υπόσταση της σχέσης σου θα σε βοηθήσει να προσανατολιστείς και να επικεντρωθείς στα σημεία που αξίζει να δώσεις σημασία. Κοινωνικοποιήσου με το ταίρι σου, βγείτε έξω με φίλους, διασκεδάστε και βγείτε από την κουραστική ρουτίνα.

Εσύ που είσαι μόνος/η, θα ανακαλύψεις νέους τρόπους προσέγγισης και δράσης, είναι πολύ πιθανόν να πλησιάσεις με τρόπο απελευθερωμένο ίσως και κάπως ασυνήθιστο. Θα νιώσεις την ετοιμότητα να προχωρήσεις σε άμεσες προτάσεις και ενέργειες. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα εστιάσει το ενδιαφέρον του σε σένα, ωστόσο προσοχή να μην δημιουργήσεις απογοητεύσεις και μπερδέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συναισθηματικά έντονο θα είναι το σαββατοκύριακο σου. Προσοχή να μην συγκρουστείς με το ταίρι σου, επειδή θα θελήσεις να περάσεις το δικό σου προσπάθησε να κινηθείς διπλωματικά. Αν εστιάσεις στο πως μπορείς να σταθεροποιήσεις τον δεσμό σου θα δεις πως θα το καταφέρεις και μάλιστα πολύ εύκολα.

Εσύ που είσαι μόνος/η αναθερμαίνονται οι επαφές σου με ένα συγκεκριμένο άτομο που από καιρό γνωρίζεις. Η σχέση σας περνά σε ένα άλλο επίπεδο πιο συναισθηματικό, δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσες ερωτικές εκδηλώσεις. Μέσα στο σαββατοκύριακο τα συμβάντα θα είναι ευνοϊκά και τα λόγια αποκαλυπτικά, φεύγει η απογοήτευση. Με αυτά που θα ακούσεις θα μπορέσεις να εμπιστευτείς και να προσανατολίσεις τις βλέψεις σου.

ΛΕΩΝ

Το Σάββατο καλό θα είναι να προσπαθήσεις να αποφύγεις τις βιαστικές και αντιδραστικές απαντήσεις, θα πρέπει να χειριστείς το ταίρι σου με διαλλακτικότητα και συμβιβαστική διάθεση. Η Κυριακή θα βοηθήσει στο να περάσετε όμορφα αισθησιακά και ισορροπημένα. Το κλίμα θα είναι ευνοϊκό για ξεκαθαρίσματα και ειλικρινείς συζητήσεις, ίσως να μην υπάρχει έντονη διάθεση για εξόδους και νυχτερινή διασκέδαση.

Εσύ που είσαι μόνος/η πολύ πιθανόν να βγει στην επιφάνεια η ανάγκη σου να αποκτήσεις μια αισθησιακή ίσως και ρομαντική σχέση, με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο πιθανότατα θα υπάρξουν εκδηλώσεις που θα αναθερμαίνουν τα μεταξύ σας αισθήματα. Προσοχή σε καταστάσεις που σε πιέζουν ή που δεν σε αφήνουν να κινηθείς ελεύθερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το Σάββατο ίσως να δυσκολευτείς να κρατήσεις σε ισορροπία τον εσωτερικό σου κόσμο, ωστόσο την Κυριακή θα υπάρξουν συναισθηματικά ανοίγματα που θα σταθεροποιήσουν τις βάσεις του δεσμού σου. Δεν αποκλείεται με το ταίρι σου να γίνουν κουβέντες περί δεσμευτικής εξέλιξης, ίσως να προκύψουν αποφάσεις που θα έχουν να κάνουν με τη μελλοντική πορεία της σχέσης σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η είναι πολύ πιθανόν να έχεις άνοιγμα επαφών με πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου και την εμπιστοσύνη σου. Εσύ που στοχεύεις στον σταθερό δεσμό τρέξε τα γεγονότα, μην αφήσεις τη διστακτικότητα να φρενάρει την εξέλιξη. Τα συμβάντα θα είναι ευνοϊκά, προσπάθησε να αφήσεις στην άκρη τις ανασφάλειες, εκδηλώσου και δείξε με αμεσότητα την έλξη που θα νιώσεις.

ΖΥΓΟΣ

Θερμό ίσως και κάπως ρομαντικό προμηνύεται το σαββατοκύριακο σου, το κλίμα μέσα στη σχέση σου θα είναι ήρεμο, εσύ και το ταίρι σου θα εστιάσετε στο συναίσθημα. Εσύ που είσαι σε απόσταση με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για επανασυνδέσεις ξεκαθαρίσματα και συμφιλιώσεις, καλό θα είναι να περάσεις δυναμικά σε ουσιαστικές πράξεις. Το διήμερο σου θα έχει ευχάριστες επαφές και συναντήσεις, θα νιώσεις ηρεμία και συναισθηματική ασφάλεια.

Εσύ που είσαι μόνος/η απελευθερώνεσαι και παίρνεις την αυθόρμητη απόφαση να προσεγγίσεις. Απρόσμενα ανοίγματα θα φέρουν συναισθηματικά γεγονότα ίσως να υπάρξει άνοιγμα νέας γνωριμίας. Η Κυριακή θα βγάλει στην επιφάνεια τη συγκαταβατική πλευρά του χαρακτήρα σου, με θετική διάθεση θα ανοιχτείς στο συγκεκριμένο πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσοχή στις παγίδες που θα σου δημιουργήσει ο ενθουσιασμός σου και η ανάγκη σου να βγεις εκτός ρουτίνας. Καλό θα είναι να αποφύγεις να οδηγήσεις τις καταστάσεις στα άκρα, δείξε κατανόηση στο ταίρι σου. Την Κυριακή, θα έχεις τη διάθεση να περάσεις όμορφα και ερωτικά με το ταίρι σου, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για εκδηλώσεις. Αν εστιάσεις στις κοινές επιθυμίες που έχεις εσύ και το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα καταφέρεις να περάσεις ένα ιδιαιτέρως ρομαντικό σαββατοκύριακο.

Εσύ που είσαι μόνος/η Κυριακή ανανεώνεις τον τρόπο σκέψης σου, πολύ καλά θα κάνεις και θα αξιοποιήσεις το άνοιγμα για νέες αισθηματικές περιπέτειες. Πνοή αισιοδοξίας θα υπάρξει στις διαθέσεις σου, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο σε μια προσωπική σας επαφή ή συνάντηση θα στρώσει το έδαφος για έναρξη σταθερής σχέσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσοχή στις αλλοπρόσαλλες επιθυμίες και αντιδράσεις, ίσως οι σκέψεις σου να είναι μπερδεμένες, θα πρέπει να προσέξεις τι ακριβώς θα μεταδώσεις στο ταίρι σου. Στην περίπτωση που νιώσεις πως περιορίζεσαι ή εγκλωβίζεσαι μέσα σε όρια και σε εξαναγκαστικές επιλογές θα πρέπει να αποφύγεις τις απότομες και παρορμητικές κινήσεις. Βρες τι είναι αυτό που σε πνίγει και σε δυσανασχετεί, μίλησε ήρεμα στο ταίρι σου, θα βρεις την κατανόηση που χρειάζεσαι.

Εσύ που είσαι μόνος/η, πιθανότατα να νιώσεις την ανάγκη να φέρεις αναποδογυρίσματα τόσο στις συνήθειες σου όσο και στα δεδομένα που υπάρχουν γύρω σου. Η Κυριακή, ευνοϊκές θα κάνει τις συνθήκες για να στραφείς συναισθηματικά σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Θερμή θα είναι η εξέλιξη στις συζητήσεις που θα ανοίξεις, προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις με τον εαυτό σου τι θέλεις, σταθεροποίησε τις βλέψεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευχάριστο ίσως και αρκετά τονωτικό θα είναι το σαββατοκύριακο σου. Η Κυριακή φέρνει άνοιγμα για δημιουργικές αλλαγές που θα σταθεροποιήσουν την πορεία του δεσμού σου. Με το ταίρι σου θα περάσετε ευχάριστα και μονοιασμένα, δεν θα λείψουν οι συναισθηματικές εξομολογήσεις. Καλό θα είναι να αποφύγεις την εσωστρέφεια, μίλησε στο πρόσωπο που αγαπάς με ειλικρίνεια, απέφυγε την ανασφάλεια στον τρόπο σκέψης σου. Ενδεχομένως να μην είναι ιδιαιτέρως κοινωνική η διάθεση σου, ίσως να προτιμήσεις τις καθαρά προσωπικές στιγμές.

Εσύ που είσαι μόνος/η η Κυριακή θα συμβάλει στο να ανανεωθεί η διάθεση σου και η ψυχολογία σου. Αφήνεις στην άκρη την αδράνεια, η εκδηλωτική σου στάση θα βοηθήσει να έρθεις σε επαφή με καινούργια πρόσωπα ή να ανεχτεί δίοδος για προσωπικές συνομιλίες με άτομο που ήδη γνωρίζεις. Τολμηρή και εύθυμη θα είναι η στάση σου. Σε τυχαία συνάντηση θα υπάρξουν ευχάριστες εκπλήξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανήσυχος θα είναι ο εσωτερικός σου κόσμος, ίσως να αισθανθείς πως σε κουράζουν τα ίδια και τα ίδια, ο βασικός σου εχθρός θα είναι η ανία και η ρουτίνα. Προσοχή την Κυριακή, αρνητική και αντιδραστική θα είναι η στάση σου σε καταστάσεις που σε πιέζουν ψυχολογικά. Καλό θα είναι να εστιάσεις στην ουσία του δεσμού σου, κινήσου με αυτοσυγκράτηση, απέφυγε τις εντάσεις με το ταίρι σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η οι σκέψεις σου θα είναι ανήσυχες, θα υπάρξει αστάθεια ίσως και αναποφασιστικότητα. Οι πράξεις σου είναι πολύ πιθανόν να είναι ασυνήθιστες και αλλοπρόσαλλες, καλό θα είναι να μην δώσεις απαντήσεις για τις οποίες αργότερα θα μετανιώσεις. Θα έχεις τη διάθεση να ανοιχτείς και να προσεγγίσεις, ωστόσο οι ενέργειες σου ίσως να μην είναι απόλυτα συνειδητές. 

ΙΧΘΥΣ

Το Σάββατο προσοχή στις ψυχολογικές διακυμάνσεις, προσπάθησε να εξισορροπήσεις και να μετριάσεις, ίσως να βγουν στην επιφάνεια κάποια προσωπικά σου απωθημένα. Την Κυριακή, η διάθεση σου θα είναι θετική, θα τα βρεις με το ταίρι σου, καταλαγιάζουν οι αντιθέσεις στη συναισθηματική σου διάθεση. Προσπάθησε να αποφορτιστείς και να επικοινωνήσεις με χαλαρότητα, θα καταφέρεις να περάσεις ευχάριστα και δημιουργικά.

Εσύ που είσαι μόνος/η βγες έξω με φίλους δώσε το άνοιγμα για κοινωνικές συναναστροφές, θα λάβεις προτάσεις που καλό θα είναι να μην τις αρνηθείς. Αν βιώνεις πρόσφατο χωρισμό, πιθανή θα είναι η πρόταση επανένωσης. Ένα απρόοπτο τηλεφώνημα δεν αποκλείεται να καταλήξει σε πρόταση για ραντεβού, τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να βγεις από την αναμονή και να αναθεωρήσεις για κάποια παρελθοντικά συμβάντα.

Τελευταία ενημέρωση:
Αγορά πακέτα SMS