Σαββατοκύριακο 11 με 12 5 2019, για δεσμευμένους και ελεύθερους!

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (2 votes)
Από την Όλγα Αγγέλου

Έντονο θα είναι το σαββατοκύριακο τόσο για τα ζευγάρια που έχουν μακροχρόνιο δεσμό, όσο και για τις σχέσεις που είναι κάπως χαλαρές ή βρίσκονται στο αρχικό τους στάδιο.

Το Σάββατο με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα γίνουν ουσιαστικές συζητήσεις, ίσως να ακουστούν προτάσεις για συγκατοίκηση ή για το πώς μπορεί να οργανωθεί ο δεσμός. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή θα φέρει εντάσεις, θα ανοιχτεί πεδίο κόντρας, η αυτοσυγκράτηση θα είναι απαραίτητη για να μην προκύψουν καβγάδες και χαλάσει το σαββατόβραδο.

Η Κυριακή θα είναι μια δημιουργική και συμφιλιωτική μέρα, με την εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο οι συζητήσεις θα πορευτούν ομαλά, θα ακουστούν βάσιμες υποσχέσεις. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη οι συναντήσεις θα είναι ευχάριστες, θα υπάρξει διάθεση για κοινωνικές συναναστροφές, πιθανές θα είναι οι καινούργιες γνωριμίες.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα περάσεις το σαββατοκύριακο στα αισθηματικά σου:

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Κρόνο το Σάββατο θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις μια όμορφη και δημιουργική μέρα με το ταίρι σου. Την Κυριακή η εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να δώσεις λύσεις στα ανοιχτά θέματα. Θα μιλήσεις ξεκάθαρα με το ταίρι σου, θα καταφέρεις να βάλεις σε τάξη κάποιες καταστάσεις που απαιτούν άμεσες εξηγήσεις. Η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη θα έχει θετική επίδραση, με το ταίρι σου θα συνεννοηθείς, θα εκδηλωθούν μεταξύ σας θερμά αισθήματα.

Εσύ που είσαι μόνος/η η εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο και η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη θα σε βοηθήσουν να σκεφτείς συγκαταβατικά με ορθολογισμό. Σε συνάντηση που θα έχεις με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα υπάρξουν συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, θα βρεθεί λύση σε ζήτημα που είχε μείνει στη μέση, ουσιαστικά θα προχωρήσουν περαιτέρω οι επαφές σας. Δεν αποκλείεται να προκύψει απόφαση για έναρξη σχέσης ή για ξεκίνημα σταθερών συναντήσεων.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη ευχάριστο θα είναι το σαββατοκύριακο με το ταίρι σου, μεταξύ σας οι διαθέσεις και οι εκδηλώσεις θα είναι θερμές ίσως και κάπως ρομαντικές. Βγαίνεις από τις αρνητικές και απαισιόδοξες εκδοχές, τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να αφήσεις στην άκρη τις καχυποψίες και τις αμφισβητήσεις. Σαν ζευγάρι το διήμερο σας θα είναι αρκετά κοινωνικό, θα έχεις τη διάθεση να συναναστραφείς με φιλικές παρέες.

Εσύ που είσαι μόνος/η με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη έρχονται απρόσμενες συναντήσεις, δεν θα λείψουν τα ανεπάντεχα και οι ευχάριστες εκπλήξεις. Πρόσωπο γοητευτικής εμφάνισης θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου, δεν αποκλείεται να νιώσεις ενθουσιασμό και έλξη. Προσπάθησε να κινηθείς απελευθερωμένα, καλό θα είναι να μην παγιδευτείς στις εσωτερικές σου αναστολές. Εσύ που ήδη έχεις συγκεκριμένο πρόσωπο στο στόχαστρο σου ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να συμβεί μεταξύ σας προσωπικό ραντεβού.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις το Σάββατο που η Σελήνη θα βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ερμή, δεν θα πρέπει να αποπάρεις ή να τσακωθείς με το ταίρι σου. Προσπάθησε στις συνομιλίες σας να έχεις ώριμη σκέψη και αυτοσυγκράτηση, βάλε στόχο να ξεκαθαρίσετε και να κλείσετε τις παλιές αρνητικές ιστορίες ή τις παροντικές αιτίες που σας οδηγούν σε συγκρούσεις. Την Κυριακή με την είσοδο της Σελήνης στην Παρθένο το κλίμα θα είναι ευνοϊκό για συνεννόηση, οι απαντήσεις θα είναι θετικές, συναναστροφές θα υπάρξουν με φιλικά πρόσωπα.

Εσύ που είσαι μόνος/η με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή σκέψου πολύ καλά τον τρόπο που θα προσεγγίσεις. Την Κυριακή με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη ευνοούνται οι επανασυνδέσεις και οι νέες γνωριμίες, ουσιαστικά θα έχεις την ευκαιρία να συνευρεθείς με πρόσωπο που θα σου ανεβάσει τη διάθεση, θα σε ενθαρρύνει, θα δώσει θετικές απαντήσεις στις προτάσεις σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το Σάββατο με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Κρόνο εμπιστοσύνη θα νιώσεις για το ταίρι σου, ώριμα λόγια θα ακουστούν στις συζητήσεις σας, οι υποσχέσεις που θα δοθούν θα είναι βάσιμες, δεν αποκλείεται να προχωρήσετε πρακτικά τα κοινά σας σχέδια. Την Κυριακή με την εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο κάτι θα οργανώσετε, θα καταφέρετε να περάσετε ευχάριστα και δημιουργικά. Μέσα σε ήρεμο και συνεννοήσιμο κλίμα θα γίνουν κουβέντες για τη μελλοντική εξέλιξη του δεσμού σας, ίσως κάτι συγκεκριμένο να κοινοποιήσετε στους φίλους σας.

Εσύ που είσαι μόνος/η με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη την Κυριακή μια ευχάριστη πρόταση θα λάβεις από πρόσωπο που εδώ και αρκετό καιρό διατηρείς στην καρδιά σου. Οι συναντήσεις και οι επαφές που θα έχεις θα ανανεώσουν τη διάθεση σου, τονώνεσαι ψυχολογικά. Σε περίπτωση που βιώνεις πρόσφατο χωρισμό ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης. Καταφθάνουν ευχάριστα γεγονότα, βγαίνεις από το άγχος και την απογοήτευση.

ΛΕΩΝ

 

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή πιθανότατα δεν θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τις κόντρες και τις εντάσεις με το ταίρι σου, οι διαθέσεις σου δεν θα είναι συμβιβαστικές, ίσως να προκύψει εκνευρισμός. Την Κυριακή με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη ηρεμούν τα πνεύματα, η επικοινωνία σας θα γίνει ομαλή, δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν ρομαντικές διαθέσεις. Υποχωρεί ο εγωισμός, σε συνδυασμό με το ότι θα βγείτε έξω θα συναναστραφείτε με τα δικά σας πρόσωπα θα μπορέσετε να περάσετε διασκεδαστικά.

Εσύ που είσαι μόνος/η αλλά έχεις κάποιο πρόσωπο στο μυαλό σου ή έχεις κρυφό ερωτευτεί, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για εκδηλώσεις, κάνε την κίνηση να προσεγγίσεις και να αποκαλυφτείς κατά κάποιον τρόπο. Αν προχωρήσεις στο βήμα να τηλεφωνήσεις ή να προτείνεις κάποιο ραντεβού οι απαντήσεις που θα λάβεις θα είναι ενθαρρυντικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το Σαββατοκύριακο με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σου δίνονται λύσεις, τερματίζουν εμπόδια που σε αποδυνάμωναν, ίσως να ανοίξεις με το ταίρι σου συζητήσεις περί δέσμευσης και σταθεροποίησης. Το κλίμα θα είναι θερμό και ευνοϊκό, οι μεταξύ σας εξομολογήσεις θα είναι αυθόρμητες και ειλικρινείς. Όμορφα θα περάσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καταφθάνουν ευχάριστες αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις σιγουριά και εμπιστοσύνη.

Εσύ που είσαι μόνος/η με τη Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιο σου θα καταφέρεις να προβάλεις μια ελκυστική εικόνα, η εμφάνιση σου θα τραβήξει τα βλέμματα. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο καινούργιας γνωριμίας, η συνομιλία που θα έχεις είναι πολύ πιθανόν να κλείσει με πρόταση για ραντεβού. Οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες και θα σε ενθουσιάσουν, ζήσε τα γεγονότα αποφεύγοντας τον προκατειλημμένο τρόπο σκέψης.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον ερχομό της Σελήνης στην Παρθένο ισορροπημένη θα είναι η σκέψη σου, δοτική και δεκτική θα είναι η στάση σου, με το ταίρι σου θα νιώσεις αμοιβαιότητα και συναισθηματική ασφάλεια. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη αν τσακώθηκες θα καταφέρετε να τα βρείτε και να δώσετε λύσεις σε ζητήματα που σας δημιουργούν προβλήματα. Το σαββατοκύριακο θα είναι συμφιλιωτικό, θα εκδηλωθούν πράξεις αγάπης.

Εσύ που είσαι μόνος/η με τη Σελήνη να εμφανίζεται στην Παρθένο σταθερές βλέψεις θα αποκτήσεις για ένα πρόσωπο που ως τώρα οι επαφές σας ήταν μόνο τυπικές. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη η μεταξύ σας συμπάθεια θα πάρει ερωτική όψη, είναι πολύ πιθανόν να γίνει μεταξύ σας ξεκίνημα σχέσης. Φεύγουν οι δισταγμοί και οι φοβίες περί απόρριψης, το σαββατοκύριακο σου θα κυλίσει με ανανεωτικά γεγονότα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το Σάββατο με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή ίσως να υπάρξουν επικοινωνιακές δυσκολίες ανάμεσα σε εσένα και με το ταίρι σου, προσπάθησε να αποφύγεις τις καχύποπτες ερμηνείες, δώσε βάση σε αυτά που ακούς και όχι σε αυτά που υποψιάζεσαι. Στην περίπτωση που νιώθεις πως καταπιέζεσαι ή στο ενδεχόμενο που το ταίρι σου κάνει παράπονα πως πιέζεται, προσπάθησε να εμβαθύνεις στο θέμα, οι απαντήσεις δεν θα πρέπει να είναι αντιδραστικές ή αδιάφορες. Την Κυριακή με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές και ερωτικές.

Εσύ που είσαι μόνος/η προσπάθησε να ανοιχτείς κοινωνικά, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή ίσως να ρίξει τη διάθεση σου για επικοινωνία. Την Κυριακή με την είσοδο της Σελήνης στην Παρθένο δεν αποκλείεται να επιχειρήσει να σε προσεγγίσει ένα πρόσωπο που ίσως στο παρελθόν να είχατε ερωτική σχέση. Δώσε το περιθώριο να εκδηλωθούν τα συναισθήματα σας, η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη θα ανοίξει προοπτική επανασύνδεσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή ίσως να μην πάει και πολύ καλά η εξέλιξη μιας έντονης συζήτησης θα που έχεις με το ταίρι σου. Η κατάσταση θα απαιτεί αυτοσυγκράτηση και διάθεση για συνεννόηση, οι αντιδραστικές απαντήσεις θα δημιουργήσουν κλίμα κόντρας. Την Κυριακή με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη αλλάζουν οι διαθέσεις, ήρεμα λόγια θα γίνουν μεταξύ σας, θα ακουστούν εξομολογήσεις που θα στρώσουν το έδαφος για νέες αποφάσεις. Εστίασε στα θετικά στοιχεία, προσπάθησε να αποφορτιστείς και να περάσεις ευχάριστα.

Εσύ που είσαι μόνος/η το σαββατοκύριακο πολύ καλά θα κάνεις και θα διατηρήσεις αισιόδοξη τη διάθεση σου. Με την είσοδο της Σελήνης στην Παρθένο θα επικοινωνήσεις με πρόσωπο που από καιρό σε ενδιαφέρει. Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη σου φέρνει ευχάριστες συναισθηματικές ανατροπές, σε συμβουλεύω να εκδηλωθείς και να προχωρήσεις σε άμεσες κινήσεις. Καταφθάνουν ενθαρρυντικά ανοίγματα και θετικά αποτελέσματα, το σαββατοκύριακο σου δεν θα είναι καθόλου ανιαρό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ήλιος θα βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Κρόνο αυτό θα σε βοηθήσει να κινηθείς συγκαταβατικά και να στηρίξεις το ταίρι σου. Θα καταφέρεις να δώσεις λύσεις, θα χειριστείς τις καταστάσεις με δημιουργική σκέψη. Την Κυριακή που η Σελήνη θα σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη θερμές επαφές θα ζήσεις με το ταίρι σου, θα κοινωνικοποιηθείτε, συναντήσεις θα έχετε με άλλα φιλικά ζευγάρια ή κοντινά σου πρόσωπα. Δημιουργικό θα είναι το σαββατοκύριακο σου θα καταφέρεις να τονώσεις τη σχέση σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η το Σάββατο με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή προσοχή στην εσωστρέφεια σου, καλό θα είναι να αποφύγεις να απομονωθείς, ίσως να έχεις την τάση να απορρίπτεις. Την Κυριακή με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη θα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή να ανοιχτείς και να προσεγγίσεις. Στην περίπτωση που θα κερδίσει την προσοχή σου κάποιο πρόσωπο κάνε το βήμα να δείξεις το ενδιαφέρον σου. Ευχάριστες συγκυρίες θα υπάρξουν, στο χέρι σου θα είναι η περεταίρω εξέλιξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το Σάββατο με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή στις συζητήσεις που θα ανοίξεις με το ταίρι σου προσοχή στις παρεξηγήσεις και στα συναισθηματικά μπερδέματα. Την Κυριακή με την είσοδο της Σελήνης στην Παρθένο οι μεταξύ σας επικοινωνία θα είναι πολύ καλύτερη, φεύγουν οι καχυποψίες και οι αρνητισμοί. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη διαλλακτικότητα και κατανόηση θα υπάρξει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, εστιάζοντας στις κοινές σας επιθυμίες θα καταφέρετε να περάσετε ευχάριστα.

Εσύ που είσαι μόνος/η με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη οικεία θα είναι η στάση σου, θα ανοιχτείς στα πρόσωπα με τα οποία θα συνομιλήσεις, κάποια θα είναι γνώριμα κάποια όμως θα είναι και τελείως άγνωστα. Την Κυριακή θα υπάρξουν απρόοπτες εξελίξεις με συναντήσεις που θα έχουν θετικές προδιαγραφές. Αν κάποιο πρόσωπο θελήσει να προχωρήσετε σε προσωπικό επίπεδο σου δίνω τη συμβουλή να το εμπιστευτείς.

ΙΧΘΥΣ

Με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον ερχομό της Σελήνης στην Παρθένο, στην περίπτωση που τις προηγούμενες μέρες χώρισες τσακώθηκες ή απογοητευτικές από το ταίρι σου, τώρα τα πράγματα βελτιώνονται και καταλήγουν σε συμφιλίωση. Έρχονται αλλαγές που θα σου ανεβάσουν το ηθικό και τη διάθεση, θα υπάρξουν ουσιαστικές επαφές. Σε συνάντηση που θα έχεις θα δοθούν ειλικρινείς εξηγήσεις, κλείνει το ζήτημα που σας οδήγησε στον χωρισμό ή στη συναισθηματική απόσταση.

Εσύ που είσαι μόνος/η βγες από την άρνηση και την αδράνεια, η εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο και το τρίγωνο της με την Αφροδίτη σου φέρνουν όμορφες συναντήσεις και ενθαρρυντικά ανοίγματα. Δείξε ενδιαφέρον στις προτάσεις που θα λάβεις, τα τυχαία συμβάντα θα φέρουν θετικές ανατροπές. Θα καταφέρεις να διατηρήσεις ελκυστικό το παρουσιαστικό σου, σε συμβουλεύω να ανοιχτείς και να φλερτάρεις. Κοινωνικό θα είναι το σαββατοκύριακο σου, μην αφήσεις τις ευκαιρίες να σου ξεφύγουν.

Τελευταία ενημέρωση: