Σαββατοκύριακο 12 ως 13 1 2019, για δεσμευμένους και ελεύθερους!

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από την Όλγα Αγγέλου

Αγαπημένα ζωδιάκια, καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!! Αυτό το διήμερο η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό και η αστρολογική της δράση θα είναι έντονη, καθώς θα σχηματίσει όψεις με την Αφροδίτη στον Τοξότη, με τον Άρη στο ίδιο ζώδιο, με την σύνοδο Ερμή - Κρόνου στον Αιγόκερω και τέλος με τον Δία στον Τοξότη το απόγευμα της Κυριακής. Είναι γεγονός ότι η Σελήνη στον Κριό είναι έντονα δραστήρια, δυναμική, παρορμητική, αποφασιστική και είναι η κατάλληλη στο να διεκδικήσει την προσοχή στον ερωτικό τομέα, όμως δεν είναι απίθανο να ξεφύγει σε επίπεδο συμπεριφοράς, να γίνει ιδιαίτερα νευρική και εξουσιαστική και αυτό να προκαλέσει προβλήματα στις προσωπικές σχέσεις.

Το Σάββατο το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στον Τοξότη μας δίνει τη δυνατότητα να περάσουμε μοναδικά με το σύντροφο ή με πιθανή μία γνωριμία, καθώς νιώθουμε και εμείς οι ίδιοι μέσα μας ισορροπία,  κέφι και ανεβασμένη διάθεση. Το βράδυ η σύνοδος της με τον Άρη στο ίδιο ζώδιο δεν αποκλείεται να εκτοξεύσει τον εκνευρισμό και την διάθεση για συγκρούσεις, γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με το σύντροφό μας ή με νέο πρόσωπο που μπορεί να έχει έρθει στη ζωή μας και να αποφύγουμε τις έντονες αντιπαραθέσεις που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα.

Την Κυριακή το πρωί το τετράγωνο της με τη σύνοδο Ερμή - Κρόνου στον Αιγόκερω δημιουργεί συνθήκες σκληρής λεκτικής αντιπαράθεσης, απολυτότητας, απαισιοδοξίας και κατήφειας και αυτό πιθανά να χαλάσει προσωρινά το κέφι μας. Όμως αυτό το διήμερο κλείνει εξαιρετικά θετικά καθώς η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Τοξότη που λειτουργεί απογειωτικά για την  ψυχολογία μας,  για την διάθεση να ερωτοτροπησουμε και να παίξουμε,  για την όρεξη για διασκέδαση και ξεφάντωμα που θα βοηθήσει να εκδηλώσουμε συναισθήματα τόσο στο σύντροφό μας όσο και πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να αποδειχθεί άκρως ευνοϊκή για την προσωπική μας ζωή.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα περάσεις το σαββατοκύριακο στα αισθηματικά σου:

ΚΡΙΟΣ

Έχω σχέση: Είσαι το επίκεντρο για το σύντροφό σου με τη Σελήνη στο ζώδιό σου να σχηματίζει εξαιρετικά θετικές όψεις αυτό το διήμερο που θα λειτουργήσουν ευεργετικά για τη σχέση σου.  Προσοχή μόνο το βράδυ της Κυριακής γιατί η σύνοδος της με τον Άρη στο ζώδιό σου πιθανά να εκτοξεύσει τον εκνευρισμό και να γίνεις άκρως επιθετικός με το ταίρι σου και την Κυριακή το πρωί, αφού το τετράγωνο της με την σύνοδο Ερμή - Κρόνου στον Αιγόκερω ενείνει την απολυτότητα και μπορεί να ανταλλάξεις λεκτικά πυρά με τον άνθρωπό σου που θα δημιουργήσουν προβλήματα.Είμαι ελεύθερο πουλί: Ευκαιρία αυτό το διήμερο να βγεις, να διασκεδάσεις, να περάσεις όμορφα αφού τα φώτα είναι πάνω σου λόγω της Σελήνης που βρίσκεται στο ζώδιό σου και των θετικών όψεων που σχηματίζει τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Προσοχή μόνο την Κυριακή το Σάββατο το βράδυ και την Κυριακή το πρωί καθώς η σύνοδος της με τον Άρη τη μία μέρα και το τετράγωνο της με την σύνοδο Ερμή - Κρόνου στον Αιγόκερω την άλλη μπορεί να δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις, συγκρούσεις ή ανταγωνιστική διάθεση με πιθανή νέα γνωριμία.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχω σχέση: Η επιθυμία να περάσεις όμορφες στιγμές για δύο με το σύντροφό σου μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα θα καθορίσει αυτό το διήμερο και έχεις την ευκαιρία όντως να περάσεις υπέροχα, αρκεί να είσαι προσεκτικός ιδιαίτερα το Σάββατο το βράδυ με τη σύνοδο Σελήνης - Άρη στον Κριό να φέρνει στην επιφάνεια καταπιεσμένη οργή που πιθανά να δημιουργήσει συγκρούσεις με το ταίρι σου και την Κυριακή το πρωί με το τετράγωνο της με τη σύνοδο Ερμή - Κρόνου στον Αιγόκερω να δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για λεκτικές αντιπαραθέσεις που θα χαλάσουν την ατμόσφαιρα.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Πρόσωπα από το παρελθόν είναι πολύ πιθανό να επιστρέψουν και να απογειώσουν τη διάθεσή σου καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και στη διάρκεια του διημέρου σχηματίζει εξαιρετικά θετικές όψεις που θα ευνοήσουν πιθανές ευχάριστες εξελίξεις.  Δείξε σύνεση μόνο το Σάββατο το βράδυ με τη σύνοδο της με τον Άρη να εντείνει τον εκνευρισμό που πιθανά να φέρει αντιπαραθέσεις και την Κυριακή το πρωί με το τετράγωνο της με τη σύνοδο Ερμή - Κρόνου στον Αιγόκερω να προκαλεί σκληρές κουβέντες που πιθανά να μετανιώσεις. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχω σχέση:  Οι παρέες σου θα πρωταγωνιστήσουν αυτό το διήμερο, καθώς πιθανά με το σύντροφό σου να θέλεις να περάσεις υπέροχα μαζί τους με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Κριό και τις θετικές όψεις που σχηματίζει να ευνοούν υπέροχες στιγμές διασκέδασης και ξενοιασιάς. Προσπάθησε μόνο να είσαι προσεκτικός το Σάββατο το βράδυ γιατί πιθανός εκνευρισμός να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου και την Κυριακή το πρωί γιατί  πιθανή κατήφεια και νευρικότητα μπορεί να φέρει λεκτικές συγκρούσεις που θα κοστίσουν προσωρινά.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Μέσα από τις  φιλικές σου παρέες είναι πολύ πιθανές οι νέες γνωριμίες καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό για το Σαββατοκύριακο αυτό και οι όψεις που σχηματίζει είναι άκρως ευνοϊκές για σημαντικά νέα πρόσωπα στη ζωή σου. Προσπάθησε μόνο να περιορίσεις πιθανή νευρικότητα το Σάββατο το βράδυ που μπορεί να προκαλέσει προστριβές με πιθανή νέα γνωριμία αλλά και την Κυριακή το πρωί να σκεφτείς πολύ καλά πριν εκφράσεις αυτά που νιώθεις γιατί μπορεί να γίνει σκληρός και να δημιουργήσεις προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχω σχέση: Άφησε στην άκρη πιθανές επαγγελματικές υποχρεώσεις που μπορεί να σε απασχολούν και δώσεις την ευκαιρία σε σένα και το σύντροφό σου να περάσεις υπέροχα αυτό το Σαββατοκύριακο με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Κριό και να σχηματίζει εξαιρετικά θετικές όψεις. Πρόσεξε μόνο γιατί το Σάββατο το βράδυ πιθανή νευρικότητα λόγω ζητημάτων της καριέρας σου να εκτονωθεί στο ταίρι σου και την Κυριακή το πρωί η μία κουβέντα να φέρει την άλλη και ο καβγάς να είναι έντονος μεταξύ σας.  

Είμαι ελεύθερο πουλί: Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό σου περίγυρο αυτό το Σαββατοκύριακο με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Κριό και να σχηματίζει εξαιρετικά ευνοϊκές όψεις με την Αφροδίτη και τον Δία που σου δίνουν την ευκαιρία για σημαντικές ανανεωτικές νέες γνωριμίες της ζωής σου.  Θα πρέπει να είσαι όμως ιδιαίτερα προσεκτικός το Σάββατο το βράδυ και την Κυριακή το πρωί, καθώς νευρικότητα, απολυτότητα και διάθεση για σκληρές αντιπαραθέσεις μπορεί να αναγκάσουν πιθανή νέα γνωριμία στο να πάρει αποστάσεις.

ΛΕΩΝ

Έχω σχέση:  Ο έρωτας και διασκέδαση κυριαρχούν αυτό το Σαββατοκύριακο και εσένα και αυτό μπορεί να εκτονωθεί άκρως θετικά στη σχέση σου, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και οι όψεις που σχηματίζει μπορεί να είναι ευεργετικές για την προσωπική σου ζωή. Μόνο καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός το βράδυ του Σαββάτου και το πρωί της Κυριακής καθώς η ένταση ανεβαίνει τη μία μέρα, οι σκληρές εκφράσεις μπορεί να κυριαρχήσουν την άλλη και να προκληθούν προβλήματα χωρίς λόγο.

Είμαι ελεύθερο πουλί:  Η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη, το ερωτικό παιχνίδι σου δημιουργεί την απαραίτητη αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι, με τη Σελήνη στον Κριό αυτό το Σαββατοκύριακο είναι βέβαιο ότι θα είσαι ο πρωταγωνιστής στον έρωτα και τις θετικές όψεις που σχηματίζει να λειτουργούν άκρως ευνοϊκά για πιθανή νέα γνωριμία. Προσπάθησε όμως να συγκρατήσεις τα νεύρα σου το βράδυ του Σαββάτου και το πρωί της Κυριακής γιατί οι αντιπαραθέσεις και η ψυχρότητα που μπορεί να δημιουργηθεί μέσω λεκτικών προστριβών μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν στην εξέλιξη με νέο πρόσωπο που μπορεί να έχεις γνωρίσει. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχω σχέση: Είναι γεγονός ότι η ζήλια και η καχυποψία μπορεί κατά διαστήματα να σε κατακλύζει μέσα στο Σαββατοκύριακο με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Κριό όμως οι θετικές όψεις που σχηματίζει θα βοηθήσουν στο να βρίσκεις ασφάλεια, να ανεβαίνει η διάθεση σου και να περνάς μοναδικές ερωτικές στιγμές με το σύντροφο. Ιδιαίτερη προσοχή το βράδυ του Σαββάτου και το πρωί της Κυριακής καθώς οι εντάσεις που μπορεί να προκληθούν θα δυναμιτίσουν τη σχέση σου και θα χαθεί κάθε ίχνος πάθους, μην του επιτρέψεις.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Καυτές νέες γνωριμίες που θα σου κόψουν την ανάσα μπορεί να υπάρξουν αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και οι θετικές όψεις που σχηματίζει λειτουργούν άκρως ευεργετικά στην προσωπική σου ζωή και σε πιθανό νέο πρόσωπο που μπορεί να υπάρξει. Προσπάθησε μόνο να συγκρατήσεις τα νεύρα σου το βράδυ του Σαββάτου και το πρωί της Κυριακής γιατί μπορεί να χαλάσεις το θετικό κλίμα που υπάρχει και να προκύψουν αποστάσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΖΥΓΟΣ

Έχω σχέση: Η σχέση σου είναι άκρως σημαντική για σένα αυτό το διήμερο καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και μπορείς να περάσεις μοναδικές στιγμές με το σύντροφό σου αφού σχηματίζει άκρως θετικές όψεις που θα ευνοήσουν την ατμόσφαιρα μεταξύ σας.  Μην αφεθείς στη νευρικότητα και σε πιθανή απολυτότητα που μπορεί να υπάρξει βράδυ του Σαββάτου και το πρωί της Κυριακής γιατί οι αντιπαραθέσεις θα δημιουργήσουν πρόβλημα στη θετική ατμόσφαιρα που υπάρχει στην προσωπική σου ζωή.

Είμαι ελεύθερο πουλί:  Το φλερτ είναι και η διασκέδαση είναι το κύριο μέλημα σου αυτό το διήμερο και είναι βέβαιο ότι θα μπορέσεις να κατακτήσεις όποιο πρόσωπο σε ενδιαφέρει καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και οι όψεις που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Δία σου δίνουν την ευκαιρία για μοναδικές νέες γνωριμίες που θα αλλάξουν το ρου της προσωπική σου ζωής. Προσπάθησε μόνο να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και πιθανή σκληρότητα ή ανασφάλεια που μπορεί να εκδηλώσεις Σάββατο βράδυ και Κυριακή πρωί για να μην λειτουργήσουν ανασταλτικά στις όποιες εξελίξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχω σχέση: Τη δυνατότητα να λύσεις καθημερινά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν με το ταίρι σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έχεις αυτό το Σαββατοκύριακο με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Κριό και να σχηματίζει εξαιρετικές όψεις με την Αφροδίτη και τον Δία, μόνο που θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός το βράδυ του Σαββάτου και το πρωί της Κυριακής καθώς πιθανές εντάσεις που μπορεί να προκύψουν δεν θα επιτρέψουν να εξομαλυνθούν οι καταστάσεις, αντίθετα θα δημιουργήσουν συγκρούσεις και δυσαρέσκεια.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Προσπάθησε να αφήσεις πίσω εργασιακά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν και επικεντρώσου στην προσωπική σου ζωή, καθώς η Σελήνη στον Κριό σε εξαιρετικά ευνοϊκές όψεις με την Αφροδίτη και τον Δία αυτό το διήμερο σου δίνει την ευκαιρία για πιθανές γνωριμίες μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον που θα είναι πολύ σημαντικές για εσένα. Απέφυγε μόνο την επιθετικότητα για την έπαρση το βράδυ του Σαββάτου και το πρωί της Κυριακής για να μην δημιουργηθούν ζητήματα και προβλήματα που θα μπλοκάρουν τις εξελίξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχω σχέση: Όλα είναι έρωτας και απόλαυση για εσένα αυτό το διήμερο καθώς ηΣσελήνη βρίσκεται στο άκρως φιλικό ζώδιο του Κριού και οι εξαιρετικά θετικές όψεις που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Δία στο ζώδιό σου σε καθιστά φορέα αισιοδοξίας και πάθους για τον σύντροφό σου. Προσπάθησε μόνο να αντισταθείς σε πιθανό εκνευρισμό, απολυτότητα και αδιαλλαξία που μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια το βράδυ του Σαββάτου και το πρωί της Κυριακής και θα χαλάσουν το μεταξύ σας κλίμα.                

Είμαι ελεύθερο πουλί: Καθοριστικές μπορεί να είναι  οι νέες γνωριμίες για σένα αυτό το Σαββατοκύριακο με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Κριό και να σχηματίσει εξαιρετικά ευοίωνες όψεις με την Αφροδίτη και το Δία στο ζώδιό σου,  αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι μόνο είναι να συγκρατήσεις νεύρα, σκληρότητα και αδιαλλαξία το βράδυ του Σαββάτου και το πρωί της Κυριακής που μπορεί να λειτουργήσουν ανασταλτικά στις όποιες εξελίξεις έστω και προσωρινά.  Μην αφήσεις τίποτα να χαλάσει την υπέροχη ατμόσφαιρα αυτού του διημέρου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχω σχέση: Είναι γεγονός ότι είναι η ανάγκη σου να μείνεις στο σπίτι με το σύντροφό σου και να περάσεις υπέροχες στιγμές για δύο ενισχύεται αυτό το διήμερο με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Κριό και τις όψεις που σχηματίζει να σου δίνουν την ευκαιρία για άκρως ερωτικές και συναισθηματικές στιγμές. Προσπάθησε μόνο να διαχειριστείς με σύνεση πιθανό εκνευρισμό, ευερέθιστη διάθεση και απολυτότητα στη σκέψη και στην έκφραση γιατί είναι τα μόνα που θα σου δημιουργήσουν πρόβλημα και θα χαλάσουν την ατμόσφαιρα των ημερών.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Μέσα από το οικείο φιλικό σου περιβάλλον είναι πιθανό να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην πορεία της προσωπικής του ζωής, καθώς το συναίσθημα είναι έντονο και η ανάγκη για σταθερότητα και ασφάλεια καθοριστική αυτό το διήμερο λόγω της Σελήνης στον Κριό. Το βράδυ του Σαββάτου και το πρωί της Κυριακής υπάρχει κίνδυνος για αντιπαραθέσεις και λεκτικές συγκρούσεις που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν γι’ αυτό προσπάθησε να τις αποφύγεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχω σχέση: Η διασκέδαση και το να περάσεις όμορφα με το ταίρι και κοντινά σου πρόσωπα είναι προτεραιότητα αυτό το Σαββατοκύριακο για σένα, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και οι θετικές όψεις που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Δία λειτουργούν άκρως ευνοϊκά στην ψυχολογία σου αλλά και στην πορεία της σχέσης σου. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε το βράδυ του Σαββάτου και το πρωί της Κυριακής, καθώς  πιθανά η ένταση να ανέβει κατακόρυφα και μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα άνευ λόγου στη σχέση σου.   

Είμαι ελεύθερο πουλί: Η κοινωνικότητά σου ανεβαίνει αυτό το διήμερο και δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για νέες σημαντικές γνωριμίες που θα ευνοήσουν την προσωπική σου ζωή καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και σχηματίζει εξαιρετικές όψεις που δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για θετικές εξελίξεις στον ερωτικό τομέα. Απέφυγε μόνο το βράδυ του Σαββάτου και το πρωί της Κυριακής λόγω εκνευρισμού και πιθανής απαισιοδοξίας συζητήσεις και αντιπαραθέσεις που μόνο σε απόσταση θα σε οδηγήσουν με νέο πρόσωπο που μπορεί να σε ενδιαφέρει.

ΙΧΘΥΣ

Έχω σχέση: Τα ήσυχα βράδια που μπορεί να υπάρξει έντονος ρομαντισμός και πάθος με το σύντροφό σου είναι η ανάγκη σου αυτό το διήμερο με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Κριό και να δημιουργεί λόγω των θετικών όψεων που σχηματίζει εξαιρετικές προϋποθέσεις για μοναδικές στιγμές  έρωτα και έξαψης. Πρόσεξε μόνο το βράδυ του Σαββάτου και το πρωί της Κυριακής γιατί μπορεί η αδιαλλαξία, η εριστική διάθεση και η παρορμητική έκφραση του λόγου να δημιουργήσουν προβλήματα με το ταίρι σου χωρίς επί της ουσίας να υπάρχει πραγματικός λόγος.        

Είμαι ελεύθερο πουλί: Μέσα από στην παρέα  λίγων και καλών και  ήρεμων στιγμών μπορεί να υπάρξει πρόσωπο που να σε ενδιαφέρει σημαντικά αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς η Σελήνη στον Κριό δίνει το πάθος και την ερωτική διάθεση περισσότερο από ποτέ λόγω των εξαιρετικά θετικών όψεων που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Δία. Αν αποφύγεις την απολυτότητα, την αδιαλλαξία και τη νευρικότητα που θα οδηγήσει σε σκληρές κουβέντες το βράδυ του Σαββάτου και το πρωί της Κυριακής όλα θα λειτουργήσουν εξαιρετικά ευνοϊκά για την πορεία της προσωπικής του ζωής.

Τελευταία ενημέρωση: