Σαββατοκύριακο 16 με 17 3 2019, για δεσμευμένους και ελεύθερους!

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Από την Όλγα Αγγέλου

Αγαπημένα ζωδιάκια, καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!! Σκαμπανεβάσματα στη διάθεση μπορεί να έχουμε το Σάββατο καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και αυτό μας κάνει έντονα κυκλοθυμικούς, ευερέθιστους, ευαίσθητους και αυτό μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο ιδιαίτερα στην προσωπική μας ζωή καθώς η μεταβαλλόμενη ψυχολογία μας μπορεί να εκδηλωθεί με έντονο τρόπο στο ταίρι ή σε πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε το μεσημέρι του Σαββάτου καθώς η αντίθεση της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνει στην επιφάνεια έντονες ανασφάλειες και φοβίες και δεν αποκλείεται να γίνουμε χειριστικοί, καταπιεστικοί και εξουσιαστικοί με το σύντροφό μας ή το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει κάτι που θα δημιουργήσει αντιπαραθέσεις και προστριβές. Τα τρίγωνα της Σελήνης αρχικά με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθείς και αργότερα με τον Ήλιο στο ίδιο ζώδιο μόνο βοηθητικά μπορεί να λειτουργήσουν. Μας δίνουν την ευκαιρία να εκδηλώσουμε τα συναισθήματά μας με ικανοποιητικό τρόπο, να λύσουμε ζητήματα που μπορεί να μας ταλαιπωρούν από το παρελθόν, να εκφράσουμε με αμεσότητα τον ρομαντισμό και την τρυφερότητα που μας διέπει έτσι ώστε να αποφύγουμε περαιτέρω ζητήματα και εν τέλει να ισορροπήσουμε μέσα μας αλλά και στην προσωπική μας ζωή.

Την Κυριακή η χαρά και η παιδικότητα παίρνουν τη σκυτάλη καθώς η Σελήνη περνάει στο Λέοντα και ο έρωτας γίνεται ο πρωταγωνιστής της ημέρας αφού δεν θα διστάσουμε να μπούμε με δυναμισμό στο ερωτικό παιχνίδι και να διεκδικήσουμε μοναδικές στιγμές με το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει και να μας συναρπάσει. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε εγωισμό και εγωκεντρισμό που μπορεί να δημιουργήσουν έντονα προβλήματα γι’ αυτό καλά θα κάνουμε να αφεθούμε στο συναίσθημα και να απολαύσουμε το πάθος και την έξαψη που μπορεί να δώσει η μέρα αυτή.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα περάσεις το σαββατοκύριακο στα αισθηματικά σου:

ΚΡΙΟΣ

Έχω σχέση: Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις με την αντίθεσή της Σελήνης στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω το Σάββατο καθώς έρχονται στην επιφάνεια απωθημένα και ενοχές και αυτό οδηγεί στο να γίνεις έντονα χειριστικός και εξουσιαστικός με το σύντροφό σου. Κατά τα άλλα το Σαββατοκύριακο αυτό προβλέπεται ιδιαίτερα θετικό κυρίως την Κυριακή όπου η Σελήνη περνάει στο Λέοντα και απογειώνει το κέφι και την ερωτική σου διάθεση ευνοώντας τη σχέση σου.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Με τη Σελήνη στον Καρκίνο και την αντίθεσή της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω το Σάββατο είναι γεγονός ότι μπορεί να εκτονωθείς απότομα και να βγάλεις στην επιφάνεια φόβους που έχεις σε νέα γνωριμία, έχεις τη δυνατότητα να τους διαχειριστείς και να περάσεις όμορφα. Αυτό θα πρέπει να θυμάσαι. Την Κυριακή είναι η μέρα σου καθώς η Σελήνη περνάει στο Λέοντα εκτοξεύεται θετικά η διάθεσή σου, απογειώνεται η αισιοδοξία και οι ερωτικές κατακτήσεις μπορεί να είναι πολλές. 

ΤΑΥΡΟΣ

Έχω σχέση: Το Σάββατο η Σελήνη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα ζητήματα στην προσωπική σου ζωή καθώς δεν θα διστάσεις να γίνει σκληρός με το σύντροφό σου λόγω δικών σου φόβων. Την Κυριακή περνάει στο Λέοντα και σου δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσεις άκρως ρομαντικό σκηνικό για δύο απογειώνοντας το συναίσθημα και την τρυφερότητα.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Καλό είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον τρόπο που εκφράζεσαι σε νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει το Σάββατο καθώς η αντίθεση της Σελήνη στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί συνθήκες για έντονες συγκρούσεις. Σκέψου λογικά, προσπάθησε να ισορροπήσεις μέσα σου και είναι βέβαιο ότι δεν θα χάσεις. Την Κυριακή με τη Σελήνη στο Λέοντα πρόσωπα από το οικείο φιλικό περιβάλλον έρχονται και ττυπούν την πόρτα της καρδιάς σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχω σχέση:  Με τη Σελήνη το Σάββατο στον Καρκίνο είναι γεγονός ότι θα επιδιώξεις να περάσεις έντονες στιγμές πάθους με το ταίρι σου που εάν δεν διαχειριστείς με προσοχή μπορεί να μετατραπούν σε σύγκρουση λόγω έντονων ανασφαλειών και ελλείμματος αυτοεκτίμησης. Την Κυριακή έχεις την ευκαιρία με τη Σελήνη να έχει περάσει στο Λέοντα να περάσεις μοναδικά με το σύντροφό σου και με στενούς φίλους απολαμβάνοντας την τελευταία μέρα του Σαββατοκύριακου.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Φόβοι Και έλλειμμα αυτοπεποίθησης μπορεί να σε οδηγήσουν στο να αντιπαρατεθείς έντονα και να προσπαθήσεις να επιβληθείς σε πιθανή νέα γνωριμία γι’ αυτό είναι προτιμότερο να αφεθείς στο πάθος και να επιδιώξεις ξεκάθαρη επικοινωνία για να περάσεις όμορφα. Την Κυριακή το κέφι απογειώνεται και είναι γεγονός ότι φλερτάρεις έντονα και δημιουργείς τις συνθήκες για να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα λειτουργήσουν άκρως ευεργετικά στην προσωπική σου ζωή. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχω σχέση: Δείξε προσοχή ιδιαίτερα το Σάββατο όπου η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω καθώς δείχνεις να επιθυμείς να επιβληθείς και να εξουσιάζεις το ταίρι σου και αυτό θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις. Την Κυριακή οι ήρεμες στιγμές με κοντινά πρόσωπα μπορούν να δώσουν άλλη διάσταση στην προσωπική σου ζωή, ένα ρομαντικό δείπνο για δύο είναι ιδανικό.   

Είμαι ελεύθερο πουλί: Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου το Σάββατο και την αντίθεσή της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω είναι γεγονός ότι φόβοι και ανασφάλειες έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να επηρεάσουν την εξέλιξη πιθανής νέας γνωριμίας γι’ αυτό προσπάθησε να ελέγξεις τη διάθεσή σου, να πιστέψει στον εαυτό σου και είναι βέβαιο ότι θα περάσεις μοναδικά. Την Κυριακή οι στενοί φίλοι μπορεί να είναι η αιτία για νέα γνωριμία που θα απογειώσει το πάθος.

ΛΕΩΝ

Έχω σχέση: Το Σάββατο η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί έντονες συνθήκες επιβολής λόγω ανασφαλειών και απωθημένων του παρελθόντος που έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να επηρεάσουν τη σχέση σου. Αν δεν επηρεαστείς να είσαι βέβαιος ότι ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα κατακλύσουν την ατμόσφαιρα. Την Κυριακή πρωταγωνιστείς και επιδιώκεις να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου καθώς η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου και απογειώνει τη διάθεσή σου.

Είμαι ελεύθερο πουλί:  Δεν αποκλείεται το Σάββατο να έρθεις αντιμέτωπος με πρόσωπα του παρελθόντος που θέλουν να επανέλθουν στο προσκήνιο όμως η αντίθεσή της Σελήνης στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δεν αποκλείει εντάσεις, συγκρουσιακές διαθέσεις, χειρίστηκες τάσεις. Την Κυριακή το σπίτι δεν σε χωράει και είναι λογικό καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου, λάμπεις, ακτινοβολείς, γοητεύεις και μαγνητίζεις τα πλήθη και πιθανές βέβαια είναι νέες γνωριμίες που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στην προσωπική σου ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχω σχέση: Αντιπαράθεση σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες κοινές που πιθανά έχεις με τον σύντροφό σου μπορεί να προκύψουν την Κυριακή το Σάββατο με τη Σελήνη στον Καρκίνο να σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, προσπάθησε να αφήσεις πίσω χειρίστηκες διαθέσεις και να είσαι βέβαιος ότι η συντροφικότητα και ο έρωτας θα κερδίσουν. Την Κυριακή περνάει στο Λέοντα και γεγονός είναι ότι επιθυμείς να απολαύσεις στιγμές για δύο όπου ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα πρωταγωνιστούν.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Σημαντικές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον το Σάββατο όπου Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο προσπάθησε μόνο να διαχειριστείς πιθανές ανασφάλειες και απωθημένα που έρχονται στο προσκήνιο και μπορούν να χαλάσουν την ατμόσφαιρα. Την Κυριακή δεν αποκλείεται να επιστρέψουν πρόσωπα από το παρελθόν επιδιώκοντας να έρθουν σε επαφή μαζί σου κάτι που θα εντείνει το συναισθηματισμό και την ευαισθησία σου.

ΖΥΓΟΣ

Έχω σχέση: Μην αφήσεις επαγγελματικές υποχρεώσεις και άγχη της καριέρας να επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή ιδιαίτερα το Σάββατο όπου η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εκτοξεύοντας τον εκνευρισμό που το πιθανότερο είναι να εκτονωθεί το ταίρι σου. Την Κυριακή περνάει στο Λέοντα και έχεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικές στιγμές χαράς, επικοινωνίας και διασκέδασης με το σύντροφο και πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον.

Είμαι ελεύθερο πουλί:  Οι κοινωνικές υποχρεώσεις μπορεί να είναι έντονες ιδιαίτερα το Σάββατο καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο, προσεκτικός όμως θα πρέπει να είσαι στη συμπεριφορά σου αφού σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και δεν αποκλείεται να αντιπαρατεθείς έντονα με πιθανή νέα γνωριμία δημιουργώντας προβλήματα. Την Κυριακή με τη Σελήνη να έχει περάσει στο Λέοντα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις τη διασκέδαση με φιλικές παρέες και να παίξεις ερωτικά με πρόσωπα που μπορεί να δείξουν το ενδιαφέρον τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχω σχέση: Έντονο θα είναι ιδιαίτερα το κέφι το Σάββατο με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Καρκίνο και να σχηματίζει όψεις με τον ανάδρομο Ερμή και τον Ήλιο που θα απογειώσουν τη θετικότητα και τη ζωντάνια σου, προσεκτικός όμως θα πρέπει να είσαι γιατί αντίθεσή της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να σε κάνει δηκτικό και επιβλητικό στο σύντροφό σου. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Λέοντα και στρέφει την προσοχή σου σε πιθανές εκκρεμότητες της καριέρας που μπορεί να δημιουργήσουν απομάκρυνση από το ταίρι σου.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Μην χάσεις την ευκαιρία να περάσεις υπέροχα το Σάββατο καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και λειτουργεί ευεργετικά τόσο για την ψυχολογία σου όσο και για την ερωτική σου ζωή, αρκεί να μην υποπέσεις σε σφάλματα που θα σε οδηγήσουν ανασφάλειες και απωθημένα λόγω της αντίθεσης της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Την Κυριακή πιθανές κοινωνικές υποχρεώσεις μπορεί να είναι το πεδίο για νέες γνωριμίες καθώς η Σελήνη περνάει στο Λέοντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχω σχέση: Ο εκνευρισμός, η ζήλια και η καχυποψία που μπορεί να υπάρξουν το Σάββατο καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο μπορεί να δημιουργήσουν ιδιαίτερα προβλήματα στη σχέση σου, εντονότερα ακόμα θα γίνουν καθώς σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός. Την Κυριακή η αισιοδοξία επιστρέφει μαζί με το χαμόγελο με τη Σελήνη να έχει περάσει στο Λέοντα και να σε οδηγεί σε υπέροχες στιγμές διασκέδασης που θα ευνοήσουν τη σχέση σου.           

Είμαι ελεύθερο πουλί: Πιθανές ανασφάλειες και φοβίες έρχονται στο προσκήνιο ιδιαίτερα το Σάββατο καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και μπορεί να είναι ανασταλτικοί παράγοντες για την εξέλιξη σημαντικής νέας γνωριμίας που μπορεί να σε κάνει να καρδιοχτυπάς έντονα. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στο Λέοντα το κέφι και η ανάγκη για διασκέδαση γίνονται εντονότερα, όπως επίσης και εντονότερη γίνεται η ανάγκη για φλερτ και έρωτα κάτι που θα γίνει μαγνήτης για νέες γνωριμίες που θα απογειώσουν την ψυχολογία σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχω σχέση: Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με το σύντροφό σου το Σάββατο όπου η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου καθώς δεν θα διστάσεις να προσπαθήσεις να επιβληθείς και να χειριστείς το ταίρι σου με τον τρόπο που εσύ επιθυμείς λόγω φόβων και απωθημένων που μπορεί να έρθουν στο φως. Την Κυριακή ο εκνευρισμός γίνεται εντονότερος, θα πρέπει όμως να εκτονωθεί σε ερωτικό πάθος και έξαψη για να λειτουργήσει ευεργετικά για τη σχέση σου.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Η διάθεση για φλερτ ανεβαίνει το Σάββατο με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Καρκίνο και να εντείνει τη διάθεση για συντροφικότητα και ερωτικό παιχνίδι. Πρόσεχε μόνο γιατί η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου σε ωθεί στον εκδηλώσεις ανασφάλειες και φόβους με απότομο και ιδιαίτερα χειριστικό τρόπο που θα δημιουργήσουν προβλήματα σε πιθανή νέα γνωριμία. Την Κυριακή με τη Σελήνη να περνάει στο Λέοντα η μοναχικότητα μπορεί να είναι έντονη όμως δεν αποκλείεται επιδιώκοντας να βγεις να υπάρξει νέα γνωριμία που θα κόψει την ανάσα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχω σχέση: Η Σελήνη στον Καρκίνο το Σάββατο σε οδηγεί στο να ασχοληθείς με μικρές καθημερινές λεπτομέρειες που μπορεί να σε ενοχλούν, πιθανά να τις μεγεθύνεις κιόλας καθώς η αντίθεση της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει το άγχος, την επιθετικότητα, τον εκνευρισμό, την επικριτική διάθεση. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στο Λέοντα ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεσή σου και την επιθυμία να βρεθείς με το σύντροφό σου και να περάσεις μοναδικά.  

Είμαι ελεύθερο πουλί: Με τη Σελήνη στον Καρκίνο το Σάββατο είναι ξεκάθαρο ότι η καθημερινότητα και ο προγραμματισμός κατακλύζουν τις σκέψεις σου και είναι δύσκολο να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή ιδιαίτερα με την αντίθεσή του Πλούτωνα στον Αιγόκερω καθώς επικεντρώνεσαι εμμονικά σε λεπτομέρειες που εντείνουν τις ανασφάλειές σου. Την Κυριακή ερωτοτροπείς, παίζεις, επικοινωνίες και αυτό έχει μοναδικό αποτέλεσμα καθώς είναι πιθανές οι νέες γνωριμίες που μπορούν να παίξουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου.

ΙΧΘΥΣ

Έχω σχέση: Με τη Σελήνη στον Καρκίνο το Σάββατο και τα τρίγωνα της με τον ανάδρομο Ερμή και τον Ήλιο στο ζώδιό σου είναι γεγονός ότι μπορείς να γίνεις το επίκεντρο της προσοχής του συντρόφου σου καθώς η επικοινωνία και η αμεσότητα σου ευεργετεί τη σχέση σου. Προσοχή μόνο στην αντίθεσή της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που μπορεί να βγάλει πάθη και ανασφάλειες στο προσκήνιο που σε ωθούν σε έντονα χειρίστηκες διαθέσεις. Την Κυριακή η καθημερινότητα μπορεί να φέρει γκρίνια καθώς η Σελήνη περνάει στο Λέοντα.     

Είμαι ελεύθερο πουλί: Μη χάσεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά το Σάββατο με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Καρκίνο και να σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή και τον Ήλιο στο ζώδιό σου που ανεβάζουν το κέφι σου και τη διάθεση να φλερτάρεις δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για νέες γνωριμίες ή επιστροφή προσώπων από το παρελθόν που δείχνουν το ενδιαφέρον τους. Την Κυριακή απέφυγε τη ρουτίνα, τις λεπτομέρειες της καθημερινότητας γιατί θα χαλάσουν τη διάθεση σου και δεν θα σου είναι εύκολο να στρέψεις την προσοχή σου σε νέα γνωριμία.

Τελευταία ενημέρωση:
pistotiki-xreostiki-paypal