Σαββατοκύριακο 16 ως 17/7/2022, τα αισθηματικά για δεσμευμένους και ελεύθερους!

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από την Όλγα Αγγέλου

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Μυστικά και ψεματάκια θα βγουν στην επιφάνεια, η διαθέσεις θα γίνουν κάπως ανταγωνιστικές και εξουσιαστικές. Τα ραντεβού θα έχουν όμορφη και αισιόδοξη κατάληξη, αναθερμαίνονται τα αισθήματα, θα ακουστούν εξομολογήσεις.

Το Σάββατο, τα τυχαία γεγονότα θα φέρουν ξαφνιάσματα και ευχάριστες εκπλήξεις. Οι συναντήσεις σε κάποιες περιπτώσεις δεν αποκλείεται να αποδειχτούν μοιραίες, κάποιοι θα ερωτευτούν, κάποιοι άλλοι ξαφνικά θα επανασυνδεθούν με πρόσωπο από το κοντινό ίσως και από το πολύ μακρινό παρελθόν. Την Κυριακή, οι ρομαντικοί χαρακτήρες θα παρασυρθούν από τις φιλοφρονήσεις που θα ακούσουν, ωστόσο δεν θα υπάρξει κίνδυνος για απογοητεύσεις ή αρνητικές ανατροπές. Θα πρέπει να αποφευχθούν οι κόντρες, οι συνομιλίες θα είναι επικοινωνιακά δύσκολες, απαραίτητη θα είναι η αυτοσυγκράτηση ίσως και η αποστασιοποίηση.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα περάσεις το σαββατοκύριακο στα αισθηματικά σου:

ΚΡΙΟΣ

Το Σάββατο θα νιώσεις την ανάγκη να βάλεις λίγη ένταση μέσα στη σχέση σου, θα θελήσεις να αποκτήσουν ζωηρότητα οι επαφές με το ταίρι σου. Στην άκρη θα κάνεις τα ζητήματα που σε πιέζουν και σε δυσανασχετούν, θα επικεντρωθείς στο πως μπορείτε σαν ζευγάρι να περάσετε όμορφα και τονωτικά. Την Κυριακή προσοχή στις αντιδράσεις σου, ίσως η επικοινωνία να είναι δύσκολη, απέφυγε τις κόντρες υπεροχής, οι καταστάσεις θα απαιτούν χαλαρότητα.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο πιθανή θα είναι η απρόσμενη εμφάνιση ενός προσώπου που θα σου δημιουργήσει ευχάριστη έκπληξη. Θα είναι μια καλή ευκαιρία να αναθερμανθούν οι μεταξύ σας επαφές, δεν αποκλείεται να αφόρα κάποιο άτομο από το παρελθόν, οι κουβέντες σας θα είναι ιδιαιτέρως ευχάριστες. Κοινωνικό θα είναι το σαββατοκύριακο σου, θα έχεις προσκλήσεις και προτάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό το διήμερο θα διευκολύνει την εξωτερίκευση, το ταίρι σου θα έχει στάση αποκαλυπτική και αισθησιακή, από την πλευρά σου μη διστάσεις να δείξεις αυτό ακριβώς που αισθάνεσαι. Το Σάββατο προμηνύονται θερμές εκδηλώσεις, τα λόγια θα έχουν ειλικρίνεια ίσως να φανερωθεί και μια αποκαλυπτική διάθεση. Την Κυριακή με την προσοχή να μην παγιδευτείς στις καχύποπτες σκέψεις και κλειστείς στον εαυτό σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο δείξε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο που θα σε προσεγγίσει. Οι φιλοφρονήσεις που θα ακουστούν θα είναι ειλικρινείς, κάνε το βήμα να ξεκινήσεις συστηματικές επαφές δεν θα απογοητευτείς. Δεν αποκλείεται να λάβεις πρόταση που θα σε ξαφνιάσει, ίσως να σου δημιουργεί και λίγο άγχος. Στην περίπτωση που δεν θέλεις να βιαστείς να απαντήσεις πάρε τον χρόνο σου, η Κυριακή ίσως να κάνει διστακτική τη στάση σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αυθόρμητες και ειλικρινείς εξομολογήσεις θα υπάρξουν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, τολμηρές θα γίνουν οι διαθέσεις. Αμοιβαία έλξη θα διαπιστωθεί, θα περάσετε ευχάριστα χωρίς εντάσεις και νεύρα. Την Κυριακή ίσως να βγουν στην επιφάνεια κάποιες παλιές συγκαλυμμένες ενέργειες που είχαν γίνει από εσένα.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο θα σε ωθήσει να κινηθείς και να εκδηλωθείς χωρίς αναστολές, είναι πολύ πιθανό να πάρεις την απόφαση να κυνηγήσεις την νέα γνωριμία. Οι συμπτώσεις και οι συγκύριες θα είναι με το μέρος σου, θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα τονώσει τις διαθέσεις σου. Την Κυριακή συναισθητικές ανατροπές θα έχει ο εσωτερικός σου κόσμος, προσοχή στις αλλοπρόσαλλες ενέργειες, προσπάθησε να κινηθείς ισορροπημένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το Σάββατο θα χαλαρώσει τις διαθέσεις, πιθανόν να ακούσεις εξομολογήσεις άλλα και προτάσεις επάνω σε μια ιδιαιτέρως συναισθηματική συζήτηση που θα έχεις με το ταίρι σου. Παίρνεις τα πάνω σου, θα χαρείς, να νιώσεις σιγουριά και εμπιστοσύνη. Πρόσχαρη θα είναι η διάθεση σου θα καταφέρεις να σταθεροποιηθείς συναισθηματικά, θα ισορροπήσεις και θα βγεις από την ανασφάλεια. Την Κυριακή ίσως να υπάρξει μια γενική γκρίνια, καλό θα είναι να μην δοθεί έκταση.

Εσύ που είσαι μόνος/η, δεν θα περάσεις μοναχικά το σαββατοκύριακο σου, θετική θα είναι η διάθεση σου να βρεθείς με φίλους και να διασκεδάσεις. Δεν αποκλείεται σε τυχαία χρονική στιγμή να κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο που θα σε εκπλήξει, θα προκύψει γεγονός που θα σε ξαφνιάσει. Την Κυριακή προσοχή στις αντιφατικές σκέψεις προσπάθησε να κατασταλάξεις.

ΛΕΩΝ

Το Σάββατο θα θερμάνει το κλίμα μέσα στη σχέση σου, όμορφες συναισθηματικές στιγμές θα ζήσεις με το ταίρι σου, μεταξύ σας θα εκδηλωθεί αμοιβαία έλξη ίσως και πάθος. Δεν αποκλείεται να ακουστεί μια απρόοπτη πρόταση, ωστόσο ένα συγκεκριμένο θέμα, ίσως και οικονομικό, να κάνει τη στάση σου διστακτική, δεν είναι σίγουρο αν θα δώσεις θετική απάντηση.

Εσύ που είσαι μόνος/η, θα νιώσεις έντονα την επιθυμία να ανανεωθείς, να ερωτευτείς, να βάλεις στη ζωή σου το συναρπαστικό και το μοιραίο. Δεν θα λείψουν οι τυχαίες συναντήσεις που θα σε ενθουσιάσουν, ένα συγκεκριμένο άτομο θα καταφέρει να σε ιντριγκάρει, πολύ καλά θα κάνεις και θα επισπεύσεις τις μεταξύ σας περαιτέρω επαφές. Θετική κατάληξη θα έχουν τα ξαφνιάσματα και οι απρόοπτες συναντήσεις, κινήσου με αισιόδοξη διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το Σάββατο ειλικρινής συζήτηση που θα γίνει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου θα δώσει λύση σε ένα πρόβλημα ή σε μια παρεξήγηση που έγινε μεταξύ σας, θα ηρεμήσετε και θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε. Την Κυριακή ίσως οι εκδηλώσεις να είναι κάπως μαζεμένες, ενδεχομένως να υπάρξει δυσκολία στην εξωτερίκευση, η μέρα ίσως να μην είναι ιδιαιτέρως κοινωνική.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο δεν αποκλείεται να συναντηθείς ή να επικοινωνήσεις τηλεφωνικώς με κάποιο πρώην ταίρι, πιθανό θα είναι να τα βρείτε και να δοθεί δεύτερη ευκαιρία στη σχέση σας. Η Κυριακή ενδεχομένως να φέρει πληροφορίες και αποκαλύψεις που όμως δεν θα είναι ιδιαιτέρως εμπιστευτικές. Εξελίξεις θα υπάρξουν μέσα στο σαββατοκύριακο, κράτα τη διάθεση σου αισιόδοξη.

ΖΥΓΟΣ

Το Σάββατο θα φέρει χαλαρότητα και αισιοδοξία, οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές. Με το ταίρι σου θα μιλήσετε ανοιχτά και απελευθερωμένα, σε θέματα που υπάρχουν αμφιβολίες θα δοθούν εξηγήσεις που θα διαλύσουν τον αρνητισμό και την αμφισβήτηση. Η Κυριακή ίσως να έχει εναλλαγές και αντιθέσεις, προσπαθήστε σαν ζευγάρι να εστιάσετε στις κοινές σας δραστηριότητες.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο ευχάριστες προτάσεις και προσκλήσεις θα σε αναστατώσουν, θα νιώσεις ενθουσιασμό, θα κατάφερες να βγεις από τη ρουτίνα. Με το πρόσωπο που θα συνομιλήσεις και που πιθανότατα να το γνωρίζεις από καιρό, θα τολμήσεις να προχωρήσεις τις επαφές σας σε προσωπικό επίπεδο. Μέσα στο σαββατοκύριακο προμηνύεται έναρξη σχέσης, ωστόσο μη βιαστείς να τρέξεις τα γεγονότα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το Σάββατο είναι πολύ πιθανό ρομαντικές στιγμές ερωτισμού και αγάπης να ζήσεις με το ταίρι σου, θα τα βρείτε, θα επικοινωνήσετε με επιτυχία, η μέρα σας θα είναι ιδιαιτέρως θερμή. Προσοχή την Κυριακή, ίσως να πάρεις στραβά κάποια λόγια που θα ακούσεις, ελλοχεύει κίνδυνος να παγιδευτείς σε καχύποπτες σκέψεις και να χαλάσεις τη μέρα σου. Μη βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα κινήσου με αυτοσυγκράτηση.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο έρχονται γεγονότα αποκαλυπτικά που θα σε βγάλουν από τις αυταπάτες, ενδεχομένως να σε προσεγγίσει πρόσωπο για το οποίο αδίκως είχες πιστέψει πως δεν ενδιαφέρεται για σένα. Θα υπάρξουν εκπλήξεις και θετικές αναστατώσεις, μέσα στο διήμερο θα σου δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσεις την προσωπική σου ζωή και να αλλάξεις τη στάση σου απέναντι σε κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό το διήμερο θα φέρει κοινωνικές συναναστροφές, η επικοινωνία θα είναι έντονη, το Σάββατο θα είναι μια μέρα ιδιαιτέρως τονωτική θα περάσεις ευχάριστα με το ταίρι σου και με τους κοινούς σας φίλους. Την Κυριακή, στη περίπτωση που το ταίρι σου έχει αντιδραστική στάση καλό θα είναι να κινηθείς μεθοδικά, προσπάθησε να μην τεντωθεί το σκοινί. Οι διαθέσεις ενδεχομένως να είναι κάπως εξουσιαστικές, θα πρέπει να αποφευχθεί η ρήξη.

Εσύ που είσαι μόνος/η, άμεσες εξελίξεις θα σου φέρει το διήμερο αυτό, με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ξεκαθαρίζει το τοπίο, οι προτάσεις που θα ακουστούν να είναι αναζωογονητικές θα νιώσεις χαρά και ενθουσιασμό. Φεύγουν οι ανησυχίες και οι ανασφάλειες, ωστόσο την Κυριακή προσπάθησε να κρατήσεις ανοιχτή και εκδηλωτική στάση, καλό θα είναι να μην δώσεις λάθος εντυπώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι πολύ πιθανόν να την ακούσεις τη συναισθηματική εξομολόγηση από το ταίρι σου. Εσύ που είσαι στο ξεκίνημα της σχέσης βγαίνεις από τις αμφισβητήσεις, θα νιώσεις πως τα πράγματα βαδίζουν στον σωστό δρόμο. Η Κυριακή ίσως να βγάλει στην επιφάνεια την μυστικοπαθή και κλειστή πλευρά του χαρακτήρα σου, ενδεχομένως να νιώσεις πως για κάποια πράγματα χρειάζεσαι τον χρόνο σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο κάτι το διαφορετικό και το εξτριμ θα θελήσεις να κάνεις. Οι διαθέσεις σου θα είναι ζωτικές κοινωνικές και αρκετά ζωηρές, προχώρα στις προσεγγίσεις σου δεν πρόκειται να αποκαρδιωθείς. Προσοχή την Κυριακή, ίσως να παρερμηνεύσεις μια κίνηση ή μια κουβέντα που θα σου πει πρόσωπο αισθηματικού ενδιαφέροντος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μέσα στο σαββατοκύριακο εναλλαγές θα έχουν οι διαθέσεις σου προσοχή στις αντιφάσεις και στις αντιδραστικές ενέργειες. Το Σάββατο θα θελήσεις να περάσεις τη μέρα σου ζωηρά και κοινωνικά, θα προτιμήσεις τι συναναστροφές και τις συναντήσεις. Την Κυριακή ίσως να θελήσεις να απομονωθείς όχι μονό από το οικείο σου περιβάλλον, αλλά και από το ταίρι σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο δεν αποκλείεται με διαθέσεις συμφιλίωσης και έντονου ερωτισμού να κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο από το παρελθόν, και πιο συγκεκριμένα το πρώην ταίρι σου. Οι εκδηλώσεις θα είναι άμεσες, θα αισθανθείς πως δικαιώνεσαι, τα συναισθήματα που θα προκληθούν θα είναι θετικά. Πάρε τις αποφάσεις σου χωρίς να βιαστείς, προσπάθησε να κινηθείς συνειδητοποιημένα. Την Κυριακή, καχύποπτη θα κάνει τη στάση σου. 

ΙΧΘΥΣ

Το Σάββατο μια αναζωογονητική πρόταση θα σου κάνει το ταίρι σου να την δεχτείς, θα καταφέρετε να περάσετε όμορφα και τονωτικά. Την Κυριακή, προσοχή να μην μπουν ψύλλοι στα αυτιά σου και αρχίσεις να έχεις αμφιβολίες. Ερεύνησε πάρα πολύ καλά τις πληροφορίες και τα γεγονότα, μην παρασυρθείς από τον προκατειλημμένο τρόπο σκέψης.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο εσύ που είσαι σε αναζήτηση νέας γνωριμίας θα βρεις το έδαφος ιδιαιτέρως πρόσφορο. Προσπάθησε να προσεγγίσεις με άνεση και αυτοπεποίθηση, δώσε το περιθώριο οι συνομιλίες να προχωρήσουν σε προσωπικό επίπεδο. Οι συγκυρίες θα φέρουν ευχάριστα ανοίγματα, θα είναι σωστή χρονική στιγμή να δώσεις νόημα στην προσωπική σου ζωή. Την Κυριακή απέφυγε τις αρνητικές σκέψεις!

Τελευταία ενημέρωση:
875