Σαββατοκύριακο 17 ως 18 11 2018, για δεσμευμένους και ελεύθερους!

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Από την Όλγα Αγγέλου

Αγαπημένα ζωδιάκια, είναι γεγονός ότι το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο η διάθεσή μας θα αρχίσει με το να είναι έντονα συναισθηματική, καθώς η Σελήνη το Σάββατο θα βρίσκεται στους Ιχθύς, όμως θα καταλήξει με έναν πολύ αισιόδοξο και χαρούμενο τρόπο, με τη Σελήνη να έχει περάσει στον Κριό και να σχηματίζει εξαιρετική όψη με τον Δία στον Τοξότη.

Αρχικά, το Σάββατο η Σελήνη στους Ιχθύς μας βάζει σε μία διαδικασία εσωστρέφειας, μοναχικότητας, αλλά και έντονης διεργασίας σε ότι αφορά ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να μας απασχολούν. Το μεσημέρι του Σαββάτου σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στο ίδιο ζώδιο εκτοξεύοντας την διάθεση για ονειροπόληση, την εξιδανίκευση προσώπων και καταστάσεων και δεν θα είναι δύσκολο να υπάρξει συναισθηματική υπερχείλιση που θα μας οδηγήσει σε εξάρσεις και εντάσεις, τόσο στη σχέση μας όσο και σε πιθανή νέα γνωριμία, γι’ αυτό καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί. Όσον αφορά τις νέες γνωριμίες, θα πρέπει να δείξουμε εγκράτεια και να μην σπεύσουμε να βγάλουμε συμπεράσματα, καθώς η διάθεση να ωραιοποιήσουμε το πρόσωπο που έχουμε απέναντι μας, να τον δούμε σαν τον πρίγκιπα/ πριγκίπισσα του παραμυθιού μπορεί να μας οδηγήσει σε λάθος επιλογές που τελικά θα μας κοστίσουν.

Την Κυριακή το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Κριό η διάθεση ανεβαίνει, η ενεργητικότητα ανεβαίνει, η εξωστρέφεια γίνεται εντονότερη, όμως εντονότερη γίνεται και η νευρικότητα σε περίπτωση που δεν συμφωνούν μαζί μας και καλό είναι να είμαστε διαλλακτικοί και να έχουμε διάθεση να ακούσουμε τους γύρω μας. Το τρίγωνο της με τον Δία στον Τοξότη απογειώνει το κέφι, την όρεξη για διασκέδαση και την προσμονή για έρωτα. Είναι ευκαιρία λοιπόν να διασκεδάσουμε μοναδικά με το σύντροφό μας και να τελειώσει αυτό το διήμερο υπέροχα, έχοντας φορτίσει θετικά τις μπαταρίες μας ή να υπάρξει πολύ σημαντική νέα γνωριμία που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της προσωπικής μας ζωής, σε ότι αφορά τους αδέσμευτους. Οι υπερβολές είναι κάτι που θα πρέπει να προσέξουμε, γι’ αυτό καλό είναι να κρατήσουμε το μετρό.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα περάσεις το σαββατοκύριακο στα αισθηματικά σου:

ΚΡΙΟΣ

Έχω σχέση: Το Σάββατο είναι γεγονός ότι κυρίως σε απασχολούν ζητήματα του παρελθόντος και αυτό έχει αντίκτυπο πιθανά στη σχέση σου, καθώς και χάνεσαι στις σκέψεις. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς ταξιδεύει αλλού το μυαλό και μπορεί να προκύψουν κόντρες με το ταίρι σου, γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός. Το απόγευμα της Κυριακής η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου, γίνεσαι ο μεγάλος πρωταγωνιστής και το τρίγωνο της με τον Δία απογειώνει το κέφι σου, κάτι που λειτουργεί ευεργετικά στη σχέση σου.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Δεν θα σου είναι δύσκολο το Σάββατο να παραμελήσεις την προσωπική σου ζωή γιατί η μοναχικότητα που σου δημιουργεί η Σελήνη στους Ιχθύς δεν σε αφήνει να λειτουργήσεις με καθαρό μυαλό και ζητήματα του παρελθόντος έντονα μπορεί να σε απασχολήσουν. Σημαντική αλλαγή θα υπάρξει από το απόγευμα της Κυριακής και μετά, καθώς η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου και λάμπεις, είσαι έντονα εξωστρεφής, θέλεις να διασκεδάσεις. Το τρίγωνο της με τον Δία στον Τοξότη μπορεί να φέρει ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σου που θα είναι άκρως ευεργετικό για σένα. Η Όλγα Αγγέλου είναι η σίγουρη επιλογή που θα μπορούσες να κάνεις για την προσωπική σου πρόβλεψη! Μία φορά θα χρειαστεί να μιλήσεις μαζί της και θα γίνει σίγουρα η προσωπική σου σύμβουλος! Θα δεις πόσο γρήγορα θα βγουν οι προβλέψεις της! Κάλεσέ την στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

ΤΑΥΡΟΣ

Έχω σχέση: Με τη Σελήνη στους Ιχθύς το Σάββατο η διάθεση να βρεθείς με τις φιλικές παρέες  είναι έντονη και δεν θα χάσεις την ευκαιρία με το ταίρι σου να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους. Η Σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα εντείνει το συναισθηματισμό και το ρομαντισμό ευνοώντας τη σχέση σου. Το απόγευμα της Κυριακής η Σελήνη περνάει στον Κριό και το τρίγωνο της με το Δία στον Τοξότη εκτοξεύει το πάθος, τον ερωτισμό, την έξαψη απογειώνοντας η σχέση σου.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Μην χάσεις την ευκαιρία το Σάββατο με τη Σελήνη στους Ιχθύς να βρεθείς με φιλικά του πρόσωπα, καθώς υπάρχει η πιθανότητα για νέες γνωριμίες. Καλό είναι βέβαια να είσαι προσεκτικός γιατί η σύνοδο Σελήνης - Ποσειδώνα μπορεί να μη σε βοηθά να δεις ξεκάθαρα την πραγματικότητα και να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις. Το απόγευμα της Κυριακής η Σελήνη περνάει στον Κριό και το τρίγωνο της με τον Δία στον Τοξότη μπορεί να φέρει στο προσκήνιο πρόσωπα από το παρελθόν που θα σε κάνουν να  καρδιοχτυπήσεις και πάλι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχω σχέση: Το Σάββατο με τη Σελήνη να βρίσκεται στους Ιχθύς είναι πιθανό να δώσεις περισσότερη σημασία από ότι χρειάζεται σε υποχρεώσεις και ευθύνες της καριέρας σου και να παραμελήσεις το ταίρι σου δημιουργώντας προβλήματα, μην χάνεις την ευκαιρία για ξεκούραση και όμορφες στιγμές. Το από το απόγευμα της Κυριακής η Σελήνη περνάει στον Κριό και το τρίγωνο της με το Δία δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για εσένα και το σύντροφό σου να περάσετε υπέροχα με το φιλικό σας περιβάλλον.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το Σάββατο η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και είναι γεγονός ότι μπορεί να νιώθεις άγχος, νευρικότητα λόγω των υποχρεώσεων των προηγούμενων ημερών που είχες στον επαγγελματικό τομέα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις το Σάββατο το μεσημέρι γιατί η σύνοδος Σελήνης - Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει εξιδανικευμένο πλαίσιο για νέες γνωριμίες μέσω του επαγγελματικού περιβάλλοντος, που όμως δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα. Το απόγευμα της Κυριακής περνάει στον Κριό και το τρίγωνο της με τον Δία στον Τοξότη δημιουργεί τις καλύτερες των προϋποθέσεων για νέα γνωριμία που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχω σχέση: Το Σάββατο η Σελήνη στους Ιχθύς ανεβάσει το κέφι σου κατακόρυφα και είναι μοναδική ευκαιρία να περάσεις ιδανικά με το σύντροφό σου διασκεδάζοντας. Η σύνοδος της με τον Ποσειδώνα μπορεί εντείνει το συναισθηματισμό και μπορεί να δημιουργήσει έναν ρομαντικό πλαίσιο, καλό είναι όμως να αποφύγετε συζητήσεις σημαντικές που μπορεί να οδηγήσουν σε παρεξήγηση. Το απόγευμα του Σαββάτου η Σελήνη περνάει στον Κριό και το τρίγωνο της με το Δία στο Τοξότη σου ανεβάζει το κέφι και διευκολύνει στο να λύσεις προβλήματα με το ταίρι σου καθημερινότητας που μπορεί να σας απασχολούν.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Μοναδικές στιγμές κεφιού, χαράς και ζωντάνιας μπορείς να περάσεις το Σάββατο με τη Σελήνη στους Ιχθύς να εκτοξεύει τη διάθεσή σου στα ύψη και να περνάς υπέροχα με παρέες που έχουν κοινά ενδιαφέροντα μαζί σου, έχοντας την ευκαιρία να κάνεις νέες πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Προσοχή μόνο γιατί η σύνοδος της με τον Ποσειδώνα ωραιοποιεί πρόσωπα και καταστάσεις και δεν έχεις αντικειμενικό κριτήριο. Το απόγευμα της Κυριακής η Σελήνη περνάει στον Κριό στρέφοντας την προσοχή σου σε κοινωνικές υποχρεώσεις και το τρίγωνο της με τον Δία στον Τοξότη δημιουργεί τις κατάλληλες ευκαιρίες για εξαιρετικά ευνοϊκές με γνωριμίες. 

ΛΕΩΝ

Έχω σχέση: Με τη Σελήνη στους Ιχθύς το Σάββατο η νευρικότητα σου είναι εμφανής και δεν αποκλείεται να ξεσπάσεις το ταίρι σου. Ιδιαίτερα το μεσημέρι όπου η σύνοδος της με τον Ποσειδώνα δεν αφήνει περιθώριο για ξεκάθαρη σκέψη και η καχυποψία μπορεί να σε καταβάλει. Το απόγευμα της Κυριακής η Σελήνη περνάει στον Κριό και το τρίγωνο της με το Δία στον Τοξότη εκτοξεύει το κέφι, διάθεση για έρωτα και την αισιοδοξία μη χάσεις την ευκαιρία να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το Σάββατο η Σελήνη στους Ιχθύς και δημιουργεί έντονη εσωστρέφεια και μοναχικότητα, καθώς βγαίνουν στην επιφάνεια φόβοι κάτι που δεν σε αφήνει να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή. Από το απόγευμα της Κυριακής και μετά η Σελήνη περνάει στον Κριό η διάθεσή σου αλλάζει, βρίσκεις την αισιοδοξία σου, τη διάθεση για ζωή και ερωτικό παιχνίδι. Το τρίγωνο της με το Δία στον Τοξότη μπορεί να φέρει μία μοναδική νέα γνωριμία που να αλλάξει τα δεδομένα μέχρι τώρα στην προσωπική σου ζωή. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχω σχέση: Η Σελήνη το Σάββατο βρίσκεται στους Ιχθύς και εσύ έχεις την ανάγκη να βρεθείς με το ταίρι σου να είστε μαζί, να κοινωνικοποιηθείτε, να βγείτε. Η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει στρεβλή εικόνα για συγκεκριμένα πράγματα και να προκύψουν συναισθηματικά ξεσπάσματα και παρεξηγήσεις, γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός. Το απόγευμα της Κυριακής η Σελήνη περνάει στον Κριό και το τρίγωνο της με το Δία στον Τοξότη ανεβάζει τη διάθεση σου και σε βοηθά να εξωτερικεύσεις τα βαθύτερα σου συναισθήματα.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το Σάββατο με τη Σελήνη να βρίσκεται στους Ιχθύς έχεις έντονη διάθεση για φλερτ, για επικοινωνία και επιβεβαίωση και αυτό σε οδηγεί να βρεθείς με παρέες και να περάσεις όμορφα. Η σύνοδος Σελήνης - Ποσειδώνα είναι πιθανό όμως να δημιουργήσει εντυπώσεις λανθασμένες για νέες γνωριμίες, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να κρατάς μικρό καλάθι σε αυτά που ακούς. Το απόγευμα της Κυριακής η Σελήνη περνάει στον Κριό και το τρίγωνο της με το Δία στον Τοξότη μπορεί να φέρει μία σημαντική γνωριμία που θα σου κόψει την ανάσα.

ΖΥΓΟΣ

Έχω σχέση:  Με τη Σελήνη να βρίσκεται στους Ιχθύς τον Σάββατο και το πιθανότερο είναι να ασχοληθείς με τετριμμένες καθημερινές υποχρεώσεις που όμως δεν θα σε αφήνουν να απολαύσεις στιγμές με τον σύντροφό σου και μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις το μεσημέρι με τη Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα και να δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για συναισθηματική υπερχείλιση και ένταση. Το απόγευμα της Κυριακής περνάει στον Κριό και το τρίγωνο της με το Δία στον Τοξότη εκτοξεύει την αισιοδοξία και δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις να περάσεις μοναδικές στιγμές με τον σύντροφό σου.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Μην αφήσεις τις καθημερινές υποχρεώσεις να σε απασχολήσουν το Σαββατοκύριακο με τη Σελήνη βρίσκεται στο μεγαλύτερό του μέρος του στους Ιχθύς και να στρέφει την προσοχή σου στη ρουτίνα. Αξιοποίησε τη μέρα για να βρεθείς με παρέα από τον εργασιακό σου χώρο, πρόσεχε όμως νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν γιατί θα είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό. Το απόγευμα της Κυριακής η Σελήνη περνάει στον Κριό και το τρίγωνο της με το Δία στον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά και να γνωρίσεις πρόσωπα που μπορεί να έχουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου από δω και στο εξής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχω σχέση: Χαράς Ευαγγέλια για εσένα με τη Σελήνη να βρίσκεται στους Ιχθύς το Σάββατο αφού η ζωντάνια, η χαρά, η παιδικότητα είναι εμφανέστατες και δίνουν σημαντική ώθηση στο ταίρι σου. Το μεσημέρι η σύνοδος της με τον Ποσειδώνα εντείνει το συναισθηματισμό, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις και να περάσεις άκρως ρομαντικές στιγμές. Το απόγευμα της Κυριακής η Σελήνη περνάει στον Κριό και το τρίγωνο της με τον Δία στον Τοξότη δημιουργεί προϋποθέσεις για ήσυχες βραδιές μοναδικού πάθος με το ταίρι σου.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Ο έρωτας κυριαρχεί για το μεγαλύτερο μέρος του διημέρου, καθώς η Σελήνη στους Ιχθύς και η διασκέδαση με τη χαρά πρωτοστατούν. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε νέες γνωριμίες, γιατί η σύνοδο Σελήνης - Ποσειδώνα σε οδηγεί στο να ωραιοποιείς πρόσωπα και καταστάσεις κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε απογοητεύσεις. Το απόγευμα της Κυριακής η Σελήνη περνάει στον Κριό και το τρίγωνο της με το Δία στον Τοξότη σου δίνει τη δυνατότητα για νέες γνωριμίες μέσα από το εργασιακό περιβάλλον πολύ σημαντικές για εσένα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχω σχέση: Μην τη Σελήνη στους Ιχθύς είναι έντονη διάθεση σου να μείνεις σπίτι με το ταίρι σου και να περάσεις μοναδικές στιγμές για δύο στο προσωπικό σου χώρο μακριά από την πολυκοσμία. Η σύνοδος της με τον Ποσειδώνα εντείνει την κυκλοθυμία σου, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να ισορροπήσεις το συναισθηματισμό σου μη προκαλώντας προβλήματα. Το απόγευμα της Κυριακής η Σελήνη περνά στον Κριό και το τρίγωνο της με το Δία στο ζώδιό σου εκτοξεύει την αισιοδοξία και χαρά, μη χάσεις την ευκαιρία να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου.     

Είμαι ελεύθερο πουλί: Εσωστρέφεια και κυκλοθυμία που μπορεί να έχεις που δεν σου επιτρέπει να αφεθείς και να φλερτάρεις, καθώς η Σελήνη το Σάββατο βρίσκεται στους Ιχθύς και νιώθεις έντονα την ανάγκη να βρεθείς σε οικείο περιβάλλον που σου χαρίζει ασφάλεια και τρυφερότητα. Από το απόγευμα της Κυριακής η Σελήνη περνά στον Κριό και το τρίγωνο της με το Δία στο ζώδιό σου δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις μέσα από παρέες να βρεθεί κατάλληλη νέα γνωριμία που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή σου. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχω σχέση: Η επικοινωνία και κοινωνικότητα είναι έντονη αυτό το Σαββατοκύριακο στο μεγαλύτερό του μέρος, καθώς με τη Σελήνη στους Ιχθύς μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου με παρέες που θα βρεθείτε ή σε μία κοντινή εκδρομή που μπορείτε να πραγματοποιήσετε. Πρόσεξε τις υποσχέσεις σου μόνο γιατί η σύνοδος της με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε οδηγήσει στο να πεις λόγια στα οποία πραγματικά δεν εννοείς για να υπάρχουν παρεξηγήσεις. Το απόγευμα της Κυριακής η Σελήνη περνάει στον Κριό και το τρίγωνο της με τον Δία στον Τοξότη σας σε βοηθά να λύσεις θέματα με τον άνθρωπό σου του παρελθόντος που μπορεί να σας ταλαιπωρούν.

Είμαι ελεύθερο πουλί:  Σημαντικές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες μπορεί να έχεις με τη Σελήνη στους Ιχθύς το Σάββατο και να δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για να επικοινωνήσεις, να αναδείξεις στον εαυτό σου, το χιούμορ σου. Καλό είναι βέβαια να είσαι επιφυλακτικός, γιατί η σύνοδος με τον Ποσειδώνα σε οδηγεί στο να ωραιοποιήσεςι τα πρόσωπα που γνωρίζεις και αυτό μπορεί να σου επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις. Το απόγευμα της Κυριακής η Σελήνη περνάει στον Κριό Και το τρίγωνο της με το Δία στον Τοξότη μπορεί να φέρει πάλι στο προσκήνιο σημαντικά πρόσωπα από το παρελθόν  που θα σε γεμίσουν χαρά. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχω σχέση: Με τη Σελήνη στους Ιχθύς το Σάββατο νιώθεις έντονα την ανάγκη να βρεθείς σε ασφαλές περιβάλλον, γι’ αυτό το πιθανότερο είναι να επιλέξεις ένα ρομαντικό δείπνο για δύο με το ταίρι σου απογειώνοντας τον ερωτισμό. Το απόγευμα της Κυριακής η Σελήνη περνάει στον Κριό και το τρίγωνο της με το Δία σε Τοξότη ανεβάζει το κέφι, τη διάθεση για εξωστρέφεια και κοινωνικότητα και καλό είναι να μη χάσετε την ευκαιρία να βρεθείτε με παρέα ή μα τα κοντινά σας πρόσωπα και να περάσετε μοναδικά.    

Είμαι ελεύθερο πουλί: Μην αφεθείς στις ανασφάλειες, καθώς το Σάββατο η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και η ανάγκη για να νιώθεις αυτοπεποίθηση είναι κυρίαρχη, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει στο να κλειστείς στον εαυτό σου, παραμελώντας την προσωπική σου ζωή. Το απόγευμα της Κυριακής η Σελήνη περνάει στον Κριό και το τρίγωνο της με το Δία στον Τοξότη δημιουργεί ιδανικό πλαίσιο για μία νέα γνωριμία εξαιρετική για σένα, αλλάζοντας τον ρου της προσωπική σου ζωής.

ΙΧΘΥΣ

Έχω σχέση: Το Σάββατο η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και θέλεις να μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον του συντρόφου σου, γι’ αυτό και πιθανά να επιλέξεις πώς να περάσετε όμορφα οι δυο σας. Δείξε μόνο προσοχή το μεσημέρι γιατί η σύνοδος της με τον Ποσειδώνα εντείνει τη νευρικότητα και τη μη ξεκάθαρη σκέψη και μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Το απόγευμα της Κυριακής η Σελήνη περνάει στον Κριό και το τρίγωνο της με το Δία στον Τοξότη βάζει τις προϋποθέσεις για μία εξαιρετική βραδιά κεφιού σε πιθανές κοινωνικές υποχρεώσεις που έχετε.      

Είμαι ελεύθερο πουλί: Με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιό σου το Σάββατο είναι γεγονός ότι θέλεις να είσαι το επίκεντρο όπου κι αν βρεθείς και αυτό σημαίνει ότι κερδίζεις τους πάντες με τη γοητεία σου, το δυναμισμό, την ενέργειά σου. Καλό όμως είναι να είσαι προσεκτικός το μεσημέρι, γιατί η σύνοδος της με τον Ποσειδώνα δεν σου επιτρέπει να δεις αντικειμενικά το οποίο πρόσωπο και μπορεί να οδηγηθείς σε απογοητεύσεις. Από το απόγευμα της Κυριακής η Σελήνη περνάει στον Κριό σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Δία στον Τοξότη και δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για νέα γνωριμία μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον που θα είναι καταλυτική και στην προσωπική σου ζωή.

Τελευταία ενημέρωση:
\n