Σαββατοκύριακο 17 ως 18/2/2024, τα αισθηματικά για δεσμευμένους και ελεύθερους!

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από την Όλγα Αγγέλου

Έντονο προβλέπεται να είναι αυτό το διήμερο. Το Σαββατοκύριακο, μας προδιαθέτει χαρακτηριστικά για τρυφερότητα και ασφάλεια που έχουμε έντονα την ανάγκη να νιώσουμε με τους γύρω μας, κυρίως από τον ερωτικό μας σύντροφο αλλά και πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει μέσω του οικείου φιλικού μας περιβάλλοντος. Χαρακτηριστική είναι επίσης η κυκλοθυμία και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε έντονα μεταβαλλόμενη διάθεση και να προκληθούν ζητήματα που θα πρέπει να διαχειριστούμε με ιδιαίτερη ψυχραιμία και λογική σκέψη. Σημαντικό είναι να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ιδανικό κλίμα ρομαντισμού στην προσωπική μας ζωή και να μην εγκλωβιστούμε σε καταστάσεις και μνήμες του παρελθόντος που μόνο εσωστρέφεια και απογοήτευση μπορούν να φέρουν.

Το Σάββατο προδιαθέτει για σκληρές αντιπαραθέσεις με το σύντροφο που θα φέρουν αποστασιοποίηση και ψυχρότητα, γι’ αυτό καλό είναι να μην μπούμε στη διαδικασία να απομακρυνθούμε από το σύντροφό μας ή πιθανή νέα γνωριμία και να προσπαθήσουμε να λύσουμε ζητήματα που μπορεί να προκύψουν με αισιοδοξία, αφήνοντας την κατήφεια στην άκρη.

Η Κυριακή πυροδοτεί έντονο εκνευρισμό, επαναστατική διάθεση χωρίς ιδιαίτερη αιτία και άκρως εγωιστικές τάσεις που δεν θα είναι δύσκολο να εκτοξεύσουν τη νευρικότητα και να υπάρξουν έντονες συγκρούσεις που θα δημιουργήσουν προβλήματα στις προσωπικές σχέσεις γι’ αυτό είναι επίσης καλό να είμαστε προσεκτικοί.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα περάσεις το σαββατοκύριακο στα αισθηματικά σου:

ΚΡΙΟΣ

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις αυτό το Σαββατοκύριακο σε πιθανές συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις που μπορεί να υπάρξουν με το ταίρι σου, καθώς το Σάββατο εγείρει τάσεις επιβολής και κυριαρχίας που θα ενοχλήσουν. Την Κυριακή προσοχή στις επαναστατικές διαθέσεις που θα δυναμιτίσουν το κλίμα. Ο έρωτας είναι εδώ, προσοχή μόνο γιατί μπορεί να γίνεις εριστικός.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο μπορεί να φέρει απωθημένα και φοβίες στην επιφάνεια, κάτι που θα οδηγήσει σε πιθανή απομάκρυνση και ψυχρότητα με νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει. Η Κυριακή εντείνει την αλαζονεία που μόνο προβλήματα θα σου δημιουργήσει, προσοχή! Το απόγευμα απογειώνει τον ερωτισμό, θυμήσου να ελέγξεις τυχόν νευρικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη και μπορείς να περάσεις υπέροχες στιγμές διασκέδασης με το ταίρι σου. Το Σάββατο μπορεί να φέρει αντιπαραθέσεις και σκληρά λόγια με το ταίρι σου, μην χάσεις το μέτρο. Την Κυριακή απωθημένα του παρελθόντος εκτοξεύουν την νευρικότητα, κάτι που πιθανά να δημιουργήσει προβλήματα. Η ανάγκη για τρυφερότητα και ασφάλεια είναι κυρίαρχη, μείνε μακριά από τον εγωισμό.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το φλερτ και η διασκέδαση είναι σε πρώτο πλάνο, και η διάθεση επικοινωνίας εκτοξεύεται. Σημαντικό είναι να μην είσαι σκληρός και απόλυτος με πιθανή νέα γνωριμία το Σάββατο λόγω ανασφαλειών που μπορεί να έχεις. Την Κυριακή οι φόβοι του παρελθόντος μπορεί να σε ωθήσουν σε εριστικές συμπεριφορές, συγκρατήσουν! Η μέρα εγείρει επιθετικές και συγκρουσιακές διαθέσεις που μόνο προβλήματα θα φέρουν σε νέα γνωριμία, μην χάσεις τον έλεγχο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Χαλαρές στιγμές κυρίως επιθυμείς, η ανάγκη για πάθος είναι κυρίαρχη. Προσοχή μόνο το Σάββατο που μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και απωθημένα. Την Κυριακή τα αίματα μπορεί να ανάψουν και να γίνεις εριστικός με το ταίρι σου, μην το επιτρέψεις. Η διάθεσή σου ανεβαίνει, μόνο άφησε τον εκνευρισμό και την επιθετική διάθεση για να μην χαλάσεις το κλίμα.

Εσύ που είσαι μόνος/η, σε ωθεί σε παρέες με λίγους και καλούς, σε ήσυχα βράδια και ήρεμες στιγμές. Μην αφήσεις τις ανασφάλειες να δυναμιτίσουν μία πιθανή νέα γνωριμία. Η Κυριακή εγείρει αντιπαραθέσεις. Προσοχή μόνο σε πιθανές επιθετικές διαθέσεις το απόγευμα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι γεγονός ότι είσαι ο πρωταγωνιστής, κυρίως στην προσωπική σου ζωή, καλό είναι βέβαια να είσαι προσεκτικός το Σάββατο γιατί μπορεί η μέρα να βγάλει στο φως επιβλητικές διαθέσεις στο ταίρι σου. Η Κυριακή εγείρει επαναστατικές διαθέσεις που θα αναστατώσουν το κλίμα. Η μέρα και κάνει έντονη την ανάγκη για ασφάλεια, περιόρισε μόνο εριστικές τάσεις.    

Εσύ που είσαι μόνος/η, είσαι το επίκεντρο στον έρωτα και οι νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανές. Προσοχή βέβαια το απόγευμα του Σαββάτου καθώς πιθανά να πάρεις αποστάσεις και να απομακρυνθείς λόγω ανασφαλειών και φόβων. Πιθανά να γίνεις εριστικός και επιθετικός με πρόσωπο που μπορεί να σε ενδιαφέρει, γι’ αυτό δείξε προσοχή και σύνεση. 

ΛΕΩΝ

Το Σάββατο μπορείς να απολαύσεις έντονα ρομαντικές στιγμές για δύο με το ταίρι σου, μακριά από όλους και όλα. Δείξε προσοχή μόνο το απόγευμα γιατί μπορεί να βγάλει θλίψη και απαισιοδοξία δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σου. Την Κυριακή ο εκνευρισμός μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα, γι’ αυτό προσπάθησε να είσαι ψύχραιμος. Το απόγευμα ανεβάζει την διάθεσή σου κατακόρυφα, μόνο έλεγξε την επιθετική σου διάθεση.

Εσύ που είσαι μόνος/η, πρόσωπα του παρελθόντος μπορεί να έρθουν και πάλι στο προσκήνιο, μην προσπαθήσεις να επιβληθείς. Την Κυριακή το απόγευμα έχεις την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς, αρκεί να χειριστείς με ψυχραιμία συγκρουσιακές και επιθετικές διαθέσεις που μπορεί να υπάρξουν και θα προκαλέσουν ζητήματα με πιθανή νέα γνωριμία. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στο μεγαλύτερο μέρος του διημέρου αυτού είναι γεγονός ότι οι παρέες και το ταίρι σου πρωταγωνιστούν και σου δίνουν άλλη πνοή. Δείξε προσοχή το απόγευμα του Σαββάτου, γιατί μπορεί να σε οδηγήσει σε επιβλητικές συμπεριφορές που θα στοιχίσουν στη σχέση σου. Η ένταση μπορεί να οδηγήσει σε επαναστατικές διαθέσεις την Κυριακή, όμως το απόγευμα, το πιθανότερο είναι να αναζητήσεις μοναχικές στιγμές για δύο.

Εσύ που είσαι μόνος/η, η Παρασκευή σε ωθεί σε φιλικές παρέες που μπορεί να προκύψουν μέσα από αυτές νέες σημαντικές γνωριμίες, αλλά καλό είναι να προσέξεις το απόγευμα του Σαββάτου και το μεσημέρι της Κυριακής καθώς μπορεί να δείξεις διάθεση επιβολής και επιθετικότητα που θα σου στοιχίσουν. Το απόγευμα της Κυριακής, πιθανές είναι οι επαφές με πρόσωπα του παρελθόντος που θα σε εκνευρίσουν.

ΖΥΓΟΣ

Είναι πιθανό να κινηθείς μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον λόγω υποχρεώσεων με το ταίρι σου, καλό είναι βέβαια να δείξεις σύνεση και ψυχραιμία το απόγευμα του Σαββάτου και το μεσημέρι της Κυριακής γιατί μπορεί να εκτοξεύσει την ένταση κατακόρυφα. Οι φίλοι και οι κοινές δράσεις με το ταίρι έρχονται στο προσκήνιο.

Εσύ που είσαι μόνος/η, η Παρασκευή μπορεί να σε εγκλωβίσει σε επαγγελματικές υποχρεώσεις, πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από την καριέρα σου που θα είναι σημαντικές για εσένα, πρόσεχε όμως το απόγευμα του Σαββάτου και το μεσημέρι της Κυριακή γιατί η νευρικότητα κορυφώνεται. Η Κυριακή εντείνει την επικοινωνία και την κοινωνικότητα και δημιουργώντας τις καλύτερες προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το Σάββατο η διάθεση είναι στα ύψη και η διασκέδαση με το ταίρι σου πρώτη προτεραιότητα. Προσοχή δείξει το απόγευμα του Σαββάτου και το μεσημέρι της Κυριακής σε κατήφεια, εξουσιαστική διάθεση και επαναστατικές συμπεριφορές που μπορεί να χαλάσουν το κλίμα. Η Κυριακή εγείρει ανταγωνιστικές και προκλητικές τάσεις που θα πρέπει να προσέξεις για να αποφύγεις τα προβλήματα με το ταίρι σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, η Παρασκευή σε ωθεί στο να ξεφαντώσεις και να φλερτάρεις, αυξάνοντας τις πιθανότητες για νέες γνωριμίες. Όμως το απόγευμα του Σαββάτου και το μεσημέρι της Κυριακής εντείνονται φόβοι, απαισιοδοξία και εριστική διάθεση προκαλώντας πιθανά προβλήματα με πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Η Κυριακή μπορεί να δημιουργήσει ανταγωνιστικές διαθέσεις που θα χαλάσουν το κλίμα με πιθανή νέα γνωριμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Παρασκευή εντείνει το πάθος, τον ερωτισμό αλλά και την ζήλια και είναι κάτι που θα πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία για να μην υπάρξουν συγκρούσεις με το σύντροφό σου, ιδιαίτερα το απόγευμα του Σαββάτου και το μεσημέρι της Κυριακής. Το απόγευμα της Κυριακής, σου δίνεται η ευκαιρία να αφήσεις πίσω ότι σε φοβίζει και να απολαύσεις μοναδικές στιγμές χαράς με το ταίρι σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, ανασφάλειες και φόβοι έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να επηρεάσουν πιθανή νέα γνωριμία, εντονότερα το απόγευμα του Σαββάτου και το μεσημέρι της Κυριακής. Την Κυριακή, οι νέες ευχάριστες και αισιόδοξες γνωριμίες είναι πολύ πιθανές. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το βλέμμα σου είναι στραμμένο στη σχέση σου, πρόσεξε όμως ιδιαίτερα το απόγευμα του Σαββάτου και το μεσημέρι της Κυριακής, καθώς μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα. Η Κυριακή απογειώνει τον ερωτισμό, τον πόθο, έξαψη, παράλληλα όμως και τις ανασφάλειες κάτι που μπορεί να προκαλέσει αντιπαραθέσεις.

Εσύ που είσαι μόνος/η, η Παρασκευή σε ωθεί στο ερωτικό παιχνίδι με μοναδικό τρόπο, καθώς μπορείς να εντυπωσιάσεις όποιον και αν σε ενδιαφέρει. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι κυρίως το απόγευμα του Σαββάτου και το μεσημέρι της Κυριακής καθώς εξουσιαστικές διαθέσεις και επαναστατικές τάσεις μπορεί να απομακρύνουν πιθανή νέα γνωριμία. Την Κυριακή, νέες γνωριμίες που θα σου κόψουν την ανάσα μπορεί να προκύψουν, προσπάθησε να ελέγξεις τις ανασφάλειές σου. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το μεγαλύτερο μέρος του Σαββατοκύριακου σε διευκολύνει να λύσεις ζητήματα καθημερινότητας με το ταίρι σου, προσπάθησε μόνο να περιορίσεις νεύρα και εριστική διάθεση το απόγευμα του Σαββάτου και το μεσημέρι της Κυριακής για να μην υπάρξουν αντιπαραθέσεις. Η Κυριακή εκτοξεύει την επιθετική διάθεση με πιθανή συνέπεια να χαλάσεις το κλίμα στη σχέση σου πρόσεχε.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το πιθανότερο είναι να ασχοληθείς με ζητήματα ρουτίνας και καθημερινότητας αφήνοντας στην άκρη την προσωπική σου ζωή και τη διασκέδαση. Το απόγευμα της Κυριακής εντείνει την διάθεση για εξωστρέφεια και φλερτ, προσοχή μόνο γιατί οι συγκρούσεις με πιθανή νέα γνωριμία.

ΙΧΘΥΣ

Το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στο σύντροφό σου και πως θα περάσεις μοναδικά μαζί του, καλό βέβαια είναι να είσαι προσεκτικός και να κρατήσεις την ψυχραιμία σου το απόγευμα του Σαββάτου και το μεσημέρι της Κυριακής για να μην υπάρξουν έντονες προστριβές λόγω ανασφαλειών και επαναστατικών διαθέσεων. Η καθημερινότητα δείχνει να σε απασχολεί περισσότερο πια.

Εσύ που είσαι μόνος/η, η Παρασκευή σε ωθεί στο να φλερτάρεις, να ερωτοτροπήσεις, να ξεφαντώσεις με την ψυχή σου και να περάσεις μοναδικά με πιθανή νέα γνωριμία που θα υπάρξει, αρκεί να χειριστείς με ηρεμία πιθανή νευρικότητα και επιθετικότητα που μπορεί να υπάρξει από πλευράς σου το απόγευμα του Σαββάτου και το μεσημέρι της Κυριακής. Το απόγευμα της Κυριακής, στρέφεις το ενδιαφέρον σου στην καθημερινότητα που δεν αφήνει περιθώρια για ερωτική δράση λόγω άγχους και νευρικότητας.

Τελευταία ενημέρωση: