Σαββατοκύριακο 17 ως 18/4/2021, τα αισθηματικά για δεσμευμένους και ελεύθερους!

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από την Όλγα Αγγέλου

Καλό και όμορφο σαββατοκύριακο σε όλους! Το Σάββατο θα ενισχύσει διαθέσεις κοινωνικοποίησης, προβολής, αλλά και υπεροχής. Οι ανταγωνιστικοί χαρακτήρες δεν αποκλείεται να αναλωθούν σε συγκρίσεις εξωτερικής εμφάνισης, στα ζευγάρια ίσως να εκδηλωθούν ζήλιες, προσοχή στις εντάσεις. Ευνοούνται οι συζητήσεις, σε προτάσεις και προσκλήσεις θα δοθούν θετικές απαντήσεις, γενικότερα στα επικοινωνιακά ζητήματα η εξέλιξη θα είναι θετική.

Την Κυριακή τα γεγονότα θα είναι πιο δυναμικά, οι συγκύριες θα τονώσουν τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία. Θα υπάρξουν διαθέσεις για άμεσες προσεγγίσεις, οι νέες γνωριμίες θα προχωρήσουν με ταχύτητα -ειδικά μέσω social media-. Φεύγει η αναστολή και η διστακτικότητα. Μέσα στο σαββατοκύριακο για τους μοναχικούς και τους ελεύθερους θα υπάρξουν προκλήσεις που δεν θα πρέπει να μείνουν αναξιοποίητες.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα περάσεις το σαββατοκύριακο στα αισθηματικά σου:

ΚΡΙΟΣ

Το Σάββατο θα τονώσει τον δυναμισμό σου, αν υπάρχει κάτι που θέλεις να το αλλάξεις μέσα στη σχέση σου θα είσαι σε θέση να κινηθείς με αποφασιστικότητα, ωστόσο θα έχεις την τάση να διεκδικήσεις με τρόπο ανυποχώρητο ίσως και εγωκεντρικό. Δεν θα επιτρέψεις στο ταίρι σου να σε κατευθύνει, όμως καλό θα είναι στην περίπτωση που δημιουργηθούν ρήξεις να μην τεντωθεί το σκοινί. Θα υπάρξει δίοδος συνεννόησης αρκεί να έχεις διαλλακτική διάθεση.

Εσύ που είσαι μόνος/η, είναι πολύ πιθανόν με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση να πάρεις την απόφαση να ξεκινήσεις την προσωπική σου ζωή από το μηδέν, διαγράφοντας τα παλιά. Από την μια πλευρά ένα γοητευτικό άτομο θα σε εντυπωσιάσει, από την άλλη πλευρά θα βρεις πρόσφορο το έδαφος για δυναμικές προσεγγίσεις. Μέσα στο σαββατοκύριακο καλό θα είναι να κινήσεις τα νήματα για καινούργια γνωριμία.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σάββατο θα τόνωση την αυτοπεποίθηση σου, θα σε βοηθήσει να καθοδηγήσεις το ταίρι σου και την πορεία της σχέσης σου. Αν μιλήσεις ανοιχτά και ξεκάθαρα θα εισακουστείς, θα βρεις συνεννόηση. Σε κοινωνικό επίπεδο σαν ζευγάρι θα συναναστραφείτε με τον φιλικό σας κύκλο, θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε και να κοινωνικοποιηθείτε.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο θα σε ωθήσει στο να επιμεληθείς την εμφάνιση σου, θα δώσεις μεγάλη σημασία στο ντύσιμο σου, γενικότερα στην εικόνα και στο στυλ σου. Θα καταφέρεις να προβάλεις τη γοητεία σου κερδίζοντας τις εντυπώσεις, ωστόσο μην αφήσεις στην άκρη το θέμα της προσέγγισης. Την Κυριακή αν πάρεις το θάρρος να φλερτάρεις δεν θα λάβεις απογοητευτικές ή αρνητικές αντιδράσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το Σάββατο ίσως να υπάρξουν σκαμπανεβάσματα στις διαθέσεις σου. Από την μια θα θελήσεις να βγεις από τις σοβαρές και αποπνικτικές καταστάσεις, από την άλλη όμως ενδέχεται να είναι κάπως βαριά η στάση σου για δράση. Είναι πολύ πιθανόν σε κάποια ζητήματα να δείξεις απάθεια, καλό θα είναι να μην κάνεις το ταίρι σου να αισθανθεί αδιάφορη τη στάση σου. Ευνοούνται οι συζητήσεις και τα ξεκαθαρίσματα.

Εσύ που είσαι μόνος/η, θα θελήσεις να αλλάξεις παραστάσεις, ουσιαστικά θα νιώσεις την ανάγκη να προκύψει κάτι το διαφορετικό που να μπορεί να σε ιντριγκάρει και να μεταφορτώσει τις διαθέσεις σου. Το Σάββατο θα κάνει το έδαφος για ενέργειες και προσεγγίσεις που θα έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν τις συνθήκες της προσωπικής σου ζωής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το Σάββατο πολύ πιθανόν να επικεντρωθείς σε θέματα καλλωπισμού και εμφάνισης, αν περιποιηθείς τον εαυτό σου θα καταφέρεις να εισπράξεις θετικά σχόλια από το ταίρι σου. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σου. Το ταίρι σου θα υποστηρίξει τις επιθυμίες σου, θα σε βοηθήσει και θα δεχτεί αυτό που θα ζητήσεις. Η Κυριακή θα συμβάλει στη μεταξύ σας συνεννόηση και συνεργασία.

Εσύ που είσαι μόνος/η, θα είναι μια καλή χρονική στιγμή να προβάλεις την εικόνα σου και την προσωπικότητα σου. Καλό θα είναι να μην περιορίσεις την εξωστρέφεια που θα σε χαρακτηρίζει, διατήρησε την ανάγκη σου για επαφές και συνομιλίες θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τις γνωριμίες σου. Δυναμικές θα γίνουν οι διαθέσεις σου, δώσε ώθηση στις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

ΛΕΩN

Θα καταφέρεις να εντυπώσεις το ταίρι σου τόσο με την εμφάνιση και το ντύσιμο σου, όσο και με τις προτάσεις που θα κάνεις. Αναλυτικές και ειλικρινείς συζητήσεις θα ανοίξεις με το ταίρι σου, λύνονται οι παρεξηγήσεις, φεύγει ο θυμός και η αμφιβολία. Οι αλήθειες που θα ειπωθούν θα δώσουν φως σε μια συγκεκριμένη υπόθεση που σου δημιουργούσε ανασφάλεια ή που γινόταν αίτια για σκηνές ζηλοτυπίας.

Εσύ που είσαι μόνος/η, θα υπάρξει πρόκληση για νέα γνωριμία μέσω διαδικτύου. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να σε προσεγγίσει πρόσωπο που θα εντυπωσιαστεί από το παρουσιαστικό σου. Θα έχεις τη δυνατότητα να γοητεύσεις και να τραβήξεις τα βλέμματα, ωστόσο δεν θα πρέπει η στάση να είναι απρόσιτη. Οι προσεγγίσεις θα είναι δυναμικές, αν βρεις ενδιαφέρον προχώρα άφοβα τις επαφές σε προσωπικό επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το Σάββατο εσύ και το ταίρι σου θα είστε θετικοί σε προσκλήσεις. Θα επιμεληθείτε την εμφάνιση σας. Ευχάριστες θα είναι οι συνομιλίες σας. Σε κάτι που επιθυμείς εσύ και το ταίρι σου θα δοθεί άνοιγμα, έρχονται ευχάριστες ειδήσεις, τα νέα που θα λάβεις θα σε χαροποιήσουν. Καταφθάνουν ανοίγματα που θα σε βοηθήσουν να ανανεώσεις τον δεσμό σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, δεν αποκλείεται ένα εντυπωσιακό πρόσωπο να τραβήξει την προσοχή σου. Σε τυχαία χρονική στιγμή θα υπάρξουν ευχάριστα γεγονότα, μέσα σε φιλικό κύκλο θα σου δοθεί η ευκαιρία να γνωριστείς με καινούργιο πρόσωπο μέσω διαδικτύου. Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις ενθουσιασμό, καλό θα είναι να μην κρύψεις το ενδιαφέρον σου. Η ροή των γεγονότων θα είναι θετική και θα έχει ταχύτητα, θα φέρει άνοιγμα καινούριων επαφών που καλό θα είναι να το αξιοποιήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Το Σάββατο πιθανότατα να σε απασχολήσουν ζητήματα ομορφιάς και προβολής, ίσως να βάλεις τον εαυτό σου σε σύγκριση με άλλα άτομα, θα καταφέρεις να υπερισχύσεις σε γοητεία και στυλ. Δείξε το ανάλογο ενδιαφέρον και στο ταίρι σου, επιμελήσου την εικόνα του και το ντύσιμο του. Η επικοινωνία σου τόσο με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει όσο και με τους τρίτους θα σου δώσει χαρά και ικανοποίηση.

Εσύ που είσαι μόνος/η, βγαίνεις από την ηττοπάθεια, αφήνεις στην άκρη τις αρνητικές σκέψεις, αποκτάς διαθέσεις για κοινωνικές επαφές. Ανάγκη σου θα είναι να εντυπωσιάσεις και να δοκιμαστείς με νέες γνωριμίες μέσω διαδικτύου, θα θελήσεις να συναναστραφείς με καινούργια άτομα. Πρόσφορο θα το βρεις το έδαφος, μη περιορίσεις τη δράση σου, τόνωσε την αυτοπεποίθηση σου και δώσε το πράσινο φως να σε φλερτάρουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το Σάββατο ίσως να μην θελήσεις να ανοίξεις σοβαρές συζητήσεις με το ταίρι σου, αυτό που θα χρειαστείς θα είναι ηρεμία και χαλάρωση, ωστόσο κάτι θα ακούσεις που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου. Αυτό που θα προτείνει ή θα ξεκαθαρίσει το ταίρι σου αν το πάρεις στα σοβαρά θα καταφέρεις να δώσεις λύση σε ζήτημα που σου δημιουργεί ανασφάλειες. Ουσιαστικές αποφάσεις θα παρθούν, κάτι θα αλλάξει στη σχέση σου προς το καλύτερο.

Εσύ που είσαι μόνος/η, πιθανόν να τραβήξει την προσοχή σου πρόσωπο που θα έχει εκκεντρικό στυλ, από κάτι ασυνήθιστο θα πιαστείς και θα εντυπωσιαστείς. Ευνοούνται οι συζητήσεις και οι εξομολογήσεις, θα βρεις πρόσφορο το έδαφος για επικοινωνιακές προσεγγίσεις. Η Κυριακή θα σε βοηθήσει να κινηθείς απελευθερωμένα χωρίς αναστολές, αξιοποίησε τη δυναμική σου διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το Σάββατο θα αισθανθείς πως χρειάζεσαι μια παύση ή ένα διάλλειμα από τις έγνοιες και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, ουσιαστικά θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να διασκεδάσεις με το ταίρι σου και να ξεκουραστείς. Αν υπάρχουν κάποιες καταστάσεις μέσα στη σχέση σου που σε πιέζουν, άνοιξε συζητήσεις, θα ξεκαθαριστούν τα πράγματα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, θα βρεις συνεννόηση και ηρεμία.

Εσύ που είσαι μόνος/η, μέσα στο τωρινό σαββατοκύριακο καλό θα είναι να μην αδρανήσεις. Ανοίγεται ο δρόμος για εντυπωσιασμούς, συμπάθειες, και νέες γνωριμίες μέσω των social media. Μην αποφύγεις τις συναναστροφές και τις προσκλήσεις από φιλικές παρέες, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο απροόπτων συμβάντων. Σε περίπτωση που σε πλησιάσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο σε συμβουλεύω να μην ανακόψεις την πορεία των εξελίξεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μέσα στο σαββατοκύριακο ανάγκη θα έχεις να χαλαρώσεις γι αυτό θα χρειαστεί να αλλάξεις τις προτεραιότητες σου. Αν εστιάσεις στο πως μπορείς να περάσεις με το ταίρι σου ήρεμα και διασκεδαστικά, αν δείξεις με θερμό και άμεσο τρόπο τα αισθήματα σου, τότε θα καταφέρεις να περάσεις ένα αισθησιακό σαββατοκύριακο. Η Κυριακή, σε βοηθήσει να βρεις κατανόηση από το ταίρι σου, θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε χωρίς εντάσεις.

Εσύ που είσαι μόνος/η, μέσα στο σαββατοκύριακο επιμελήσου την εμφάνιση σου, ενίσχυσε τη γοητεία σου και πέρνα σε προσεγγίσεις. Θα καταφέρεις να εντυπωσιάσεις γι αυτό φλέρταρε και μην αφήσεις τις ευκαιρίες να σε προσπεράσουν. Πρωτοβουλίες και ενέργειες προσέγγισης θα δώσουν ώθηση στις νέες γνωριμίες μέσω των social media. Θα είναι μια καλή χρονική στιγμή να βγεις από την αδράνεια, οι άμεσες κινήσεις θα έχουν θετική κατάληξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το Σάββατο θα καταφέρεις να διατηρήσεις την αυτοπεποίθηση σου σε υψηλό επίπεδο, ωστόσο σε κάποια θέματα με το ταίρι σου προσοχή να μην βγει στην επιφάνεια η αδιάλλακτη πλευρά του χαρακτήρα σου. Η διάθεση σου θα είναι κοινωνική, γενικότερα η στάση σου θα χαρακτηρίζεται από εξωστρέφεια. Ευνοούνται οι κοινωνικές επαφές, αυτό που θα σκεφτείς θα προτείνεις ή θα οργανώσεις θα έχει αναζωογονητική κατάληξη.

Εσύ που είσαι μόνος/η, την Κυριακή, είναι πολύ καλή χρονική στιγμή για να αναζωογονηθείς συναισθηματικά, να δώσεις την ευκαιρία σε καινούργια άτομα να σε γνωρίσουν σε προσωπικό επίπεδο, ακόμα και να ερωτευτείς. Θα υπάρξουν ανοίγματα που θα διευρύνουν τον κοινωνικό και φιλικό σου κύκλο, αν θέλεις να αποκτήσεις σχέση άρπαξε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

ΙΧΘΥΣ

Το Σάββατο ευχάριστες και ανανεωτικές συζητήσεις θα έχεις με το ταίρι σου. Συγκαταβατική διάθεση θα υπάρξει, οι κουβέντες θα είναι ανέμελες ίσως και αρκετά συναισθηματικές, διαλλακτικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σου. Μέσα στο σαββατοκύριακο θα καταφέρεις να αποφορτιστείς και να ηρεμήσεις, θα περάσεις όμορφες στιγμές που θα σας βοηθήσουν σαν ζευγάρι να χαλαρώσεις.

Εσύ που είσαι μόνος/η, αν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και υπάρχει καιρό στο στόχαστρο σου, προσπάθησε να το προσεγγίσεις και να δείξεις το ενδιαφέρον σου. Την Κυριακή ευνοούνται οι δυναμικές ενέργειες. Αν κινηθείς άμεσα και δραστικά δεν θα απογοητευτείς. Θα καταφέρεις να εντυπωσιάσεις με το στυλ και την παρουσία σου, δείξε εμπιστοσύνη στη γοητεία σου.

Τελευταία ενημέρωση: