Σαββατοκύριακο 18 ως 19/12/2021, τα αισθηματικά για δεσμευμένους και ελεύθερους!

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από την Όλγα Αγγέλου

Αγαπημένα ζωδιάκια, καλά Χριστούγεννα και χρόνια πολλά σε όλους! Αυτό το διήμερο δημιουργεί την ανάλογη ένταση και νευρικότητα στην ατμόσφαιρα, κάτι που πιθανά να επηρεάσει τη σχέση μας ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει.

Το Σάββατο μας δίνει την ευκαιρία να συνεργαστούμε άψογα σε ομαδικό επίπεδο, να προωθήσουμε κοινούς στόχους με το σύντροφο ή να κάνουμε πρωτότυπες γνωριμίες που θα αλλάξουν τη ροή της προσωπικής μας ζωής. Μας σηματοδοτεί το κλείσιμο κύκλων σε ζητήματα, όπως της οικογένειας και της καριέρας που είναι πιθανόν να μας φορτίσουν και θα πρέπει να δείξουμε ιδιαίτερη εγκράτεια, λογική και συναίσθηση για να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και να μην εκτονωθούμε στο ταίρι ή σε πιθανή νέα γνωριμία προκαλώντας έτσι προβλήματα.

Η Κυριακή εκτοξεύει το συναισθηματισμό, το ρομαντισμό, τη φαντασία την ανάγκη για πάθος και έρωτα, κάτι που μπορεί να λειτουργήσει μοναδικά σε ήδη υπάρχουσες σχέσεις αποκαθιστώντας τυχόν αναταράξεις προηγούμενων ημερών, όμως σε πιθανές νέες γνωριμίες θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς η τάση ωραιοποίησης προσώπων και καταστάσεων μπορεί να μας κοστίσει ιδιαίτερα αφού αναβιβάζοντας τους άλλους σε βάθρο που πιθανά δεν τους αξίζει δεν βλέπουμε την πραγματικότητα και τελικά αυτό θα μας απογοητεύσει και θα μας πληγώσει. Διάβασε ΕΔΩ τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022 για όλα τα ζώδια, από την Φούλα Γρηγοροπούλου!

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα περάσεις το σαββατοκύριακο στα αισθηματικά σου:

ΚΡΙΟΣ

Έχω σχέση: Μην αφήνεις το Σάββατο να επηρεάσει καταλυτικά την προσωπική σου ζωή, καθώς η νευρικότητα θα είναι στα ύψη λόγω οικογενειακών και επαγγελματικών ζητημάτων κάτι που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις σου. Την Κυριακή εκμεταλλεύσου τις εξαιρετικές όψεις της μέρας για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου, αφήνοντας πίσω τις οποίες συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις μπορεί να υπήρξαν. Το πάθος, η ευαισθησία, η τρυφερότητα εξομαλύνουν τις διαθέσεις και μπορείς να απολαύσεις τον έρωτα.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το Σάββατο είναι γεγονός ότι εκτοξεύει την ένταση και καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός γιατί οι πιθανότητες νέων γνωριμιών μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον είναι αυξημένες, όμως η στάση σου μπορεί να προκαλέσει ζητήματα. Την Κυριακή οι θετικές όψεις της μέρας δημιουργούν το κατάλληλο πεδίο για νέα πρόσωπα στη ζωή σου γεμάτα πάθος και ρομαντισμό, όμως καλό είναι να είσαι εγκρατής και να αφήσεις το χρόνο να δείξει την πορεία των πραγμάτων.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχω σχέση: Το Σάββατο μπορεί να σου δημιουργήσει έντονο εκνευρισμό και αυτό να γίνει ιδιαίτερα εμφανές στον τρόπο που επικοινωνείς, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι ψύχραιμος και να μην αφήσεις να επηρεάσει τη σχέση σου. Την Κυριακή οι θετικές όψεις της μέρας μπορούν να απογειώσουν τη σχέση σου, να περάσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι και το κοντινό σου περιβάλλον και να κλείσεις ευχάριστα αυτό το διήμερο.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το Σάββατο μπορεί να φέρει κοντά σου μία νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον, καλό είναι να είσαι ήρεμος γιατί σε περίπτωση νευρικότητας πιθανά να δημιουργηθούν προβλήματα, δυσαρέσκεια και αποστάσεις. Η Κυριακή φέρνει τη διάθεση για κοινωνικότητα και τα νέα πρόσωπα που θα έρθουν στη ζωή σου θα σου δημιουργήσουν έντονη χαρά, όμως μην προτρέχεις και άφησε το χρόνο να δείξει τις πραγματικές προθέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχω σχέση: Το Σάββατο φέρνει στο φως ανασφάλειες, κτητικότητα, απολυτότητα και ο έντονος εκνευρισμός σου μπορεί να εκδηλωθεί με απότομο τρόπο στο ταίρι σου, κάτι που θα προκαλέσει εντάσεις και προβλήματα, γι’ αυτό καλό είναι να κρατήσει χαμηλούς τόνους και ψύχραιμη στάση. Την Κυριακή οι θετικές όψεις της μέρας σου δίνουν την ευκαιρία να εξομαλύνεις το κλίμα και να λύσεις ζητήματα της καθημερινότητας που μπορεί να σε απασχολούν με το σύντροφό σου.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το Σάββατο σε ωθεί σε συγκεκριμένες παρέες και ήσυχα βράδια δεν αποκλείει, όμως νέες γνωριμίες που θα ανεβάσουν τον ερωτισμό, Επίσης και τη νευρικότητα, κάτι που θα πρέπει να διαχειριστείς με ηρεμία για να μην υπάρξουν δυσαρέσκεια και εντάσεις. Την Κυριακή οι θετικές όψεις της μέρας ευνοούν ιδιαίτερα τη διασκέδαση και τις νέες γνωριμίες, αυτό όμως που θα πρέπει να θυμάσαι είναι η τάση να εξιδανικεύεις πρόσωπα είναι έντονη και μπορεί να σε οδηγήσει στο να πληγωθείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχω σχέση: Το Σάββατο σηματοδοτεί το οριστικό κλείσιμο ζητημάτων στην προσωπική σου ζωή κάτι που θα πρέπει να γίνει πολύ προσεκτικά γιατί διαφορετικά οι συγκρούσεις είναι πιθανές και μπορεί να οδηγήσουν στο να χαλάσεις το κλίμα με σένα και το ταίρι σου. Η Κυριακή σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά εκτοξεύουν την αισιοδοξία και το κέφι κάτι που θα λειτουργήσει ανανεωτικά στις σχέσεις σου.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το Σάββατο εντείνει τις πιθανότητες για νέες γνωριμίες που θα αποβούν καθοριστικές για την προσωπική σου ζωή, καλό όμως είναι να μην μπεις σε διαδικασία σύγκρουσης με το πρόσωπο αυτό που σε ενδιαφέρει για να μην υπάρξουν δυσκολίες και προβλήματα. Την Κυριακή, οι θετικές όψεις της μέρας σε γεμίζουν χαρά, αισιοδοξία και ανάγκη για ξεφάντωμα. Νέα πρόσωπα πιθανά να δείξουν το ενδιαφέρον τους, όμως καλό είναι να είσαι εγκρατής μέχρι να δείξουν τις πραγματικές τους προθέσεις.

ΛΕΩΝ

Έχω σχέση: Το Σάββατο φέρνει στην επιφάνεια απωθημένα, φόβους και τραύματα του παρελθόντος που δεν έχεις καταφέρει να αποβάλεις και είναι πολύ πιθανόν να επηρεάσουν τη σχέση σου αν δεν μπορέσεις να τα διαχειριστείς με ψυχραιμία και δεν συγκρατήσεις τον έντονο συναισθηματισμό. Την Κυριακή οι θετικές όψεις της μέρας μπορούν να δημιουργήσουν ιδανικό κλίμα για δύο έντονης τρυφερότητας δίνοντας ονειρεμένη διάσταση στα πράγματα.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το Σάββατο μπορεί να φέρει στο προσκήνιο πρόσωπα του παρελθόντος που να θέλουν και πάλι να είναι στη ζωή σου, ο έντονος όμως συναισθηματισμός και η νευρικότητα που σε διέπει μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις. Την Κυριακή οι θετικές όψεις της μέρας σε διευκολύνουν σημαντικά στο να έρθεις αντιμέτωπος με το παρελθόν και δημιουργούν τη διάθεση να δώσεις δεύτερες ευκαιρίες, καλό είναι όμως ακόμα να είσαι εγκρατής γιατί πιθανά να μη βλέπεις ξεκάθαρα την πραγματικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχω σχέση: Το Σάββατο πιθανά να σου δημιουργήσει ζητήματα για στόχους, φιλοδοξίες, φιλικές σχέσεις ή ομαδικές δράσεις που σε απασχολούν και αυτό να εκδηλωθεί έντονα στην προσωπική σου ζωή, δημιουργώντας προβλήματα και αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σου. Την Κυριακή οι θετικές όψεις της μέρας σε οδηγούν σε όμορφες φιλικές παρέες με το ταίρι σου και μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το Σάββατο επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου στο φιλικό περιβάλλον μέσω του οποίου είναι πιθανό να υπάρξουν νέες γνωριμίες πολύ ενδιαφέρουσες, όμως η συγκρουσιακή σου διάθεση μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα που θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια και απόσταση. Την Κυριακή οι θετικές όψεις της μέρας σε οδηγούν στο να περάσεις υπέροχα με φίλους και πιθανά νέα πρόσωπα, καλό είναι όμως να μην ενθουσιάζεσαι και να αφήσεις το χρόνο να δείξει το πραγματικό πρόσωπο αυτών που ενδιαφέρονται για σένα.

ΖΥΓΟΣ

Έχω σχέση: Το Σάββατο στρέφει την προσοχή σου σε επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα που πιθανά σε αγχώνουν και σου δημιουργούν νευρικότητα, καλό είναι όμως να είσαι προσεκτικός γιατί το πιθανότερο είναι να εκτονωθείς στο ταίρι σου και να προκαλέσεις ζητήματα μεταξύ σας. Την Κυριακή οι θετικές όψεις της μέρας δημιουργούν το κατάλληλο κλίμα για να περάσεις μοναδικά σε κοινωνικές υποχρεώσεις που έχεις με το σύντροφό σου, γι’ αυτό μη χάσεις την ευκαιρία.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το Σάββατο σου δίνει τη δυνατότητα για σημαντικές νέες γνωριμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο και στην προσωπική σου ζωή μέσα από τον επαγγελματικό χώρο, όμως καλά θα κάνεις να ισορροπήσεις την έντονη νευρικότητα που πιθανά να νιώθεις για να μην υπάρξουν ζητήματα. Την Κυριακή οι θετικές όψεις μέρας δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό για διασκέδαση και για νέα πρόσωπα που όμως καλό είναι να είσαι προσεκτικός και να μην τα εξιδανικεύεις γιατί μπορεί να σε πληγώσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχω σχέση: Το Σάββατο μπορεί να φέρει έντονα ζητήματα σε σχέση με την πραγματική επικοινωνία μεταξύ εσού και του συντρόφου σου και αυτό να προκαλέσει νευρικότητα και ένταση που αν δεν προσέξεις πώς θα διαχειριστείς οι συγκρούσεις είναι πολύ πιθανές. Την Κυριακή οι θετικές όψεις της μέρας σου δίνουν την ευκαιρία να αποκαταστήσεις το κλίμα, να διασκεδάσεις και να περάσεις μοναδικά με τον σύντροφό σου, με το ρομαντισμό και την τρυφερότητα να ξεχειλίζουν.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το Σάββατο σε ωθεί σε παρέες με κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα και εκεί δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα κινήσουν το ενδιαφέρον σου, καλό είναι όμως να περιορίσεις το φανατισμό και τη νευρικότητα για να μην υπάρξει δυσαρέσκεια. Την Κυριακή οι θετικές όψεις της μέρας απογειώνουν την αισιοδοξία, το κέφι και τη χαρά, το φλερτ είναι έντονο και οι νέες γνωριμίες πολύ πιθανές όμως Καλό είναι να κρατήσεις μικρό καλάθι μέχρι να δεις τι πραγματικά θέλουν από εσένα.

ΤΟΞΟΤΗS

Έχω σχέση: Το Σάββατο εντείνει ανασφάλειες, φόβους, καχυποψία, ζήλια και δεν θα είναι δύσκολο να ξεσπάσεις στο σύντροφό σου, κάτι που θα δημιουργήσει έντονα προβλήματα γι’ αυτό καλά θα κάνεις να διατηρήσεις την ψύχραιμη σκέψη σου και να προσπαθήσεις να χαλιναγωγήσει τα έντονα ένστικτά σου. Την Κυριακή οι θετικές όψεις της ημέρας εντείνουν το πάθος, την έξαψη, τον ερωτισμό και μπορείς να κλείσεις αυτό το διήμερο περνώντας μοναδικές στιγμές με το σύντροφό σου.   

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το Σάββατο μπορεί να φέρει στο προσκήνιο σημαντικές νέες γνωριμίες που θα ταλανίζουν για τα καλά τα λιμνάζοντα νερά της ζωής σου όμως η νευρικότητα και η ανασφάλεια που πιθανά σου προκαλείται μπορεί να δημιουργήσουν σε απόσταση και αντιπαραθέσεις. Την Κυριακή οι θετικές όψεις της ημέρας ενισχύουν τον πόθο, το μαγνητισμό, τον έντονο ερωτισμό και πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα σου κόψουν την ανάσα όμως καλό είναι να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα γιατί δεν αποκλείεται να πληγωθείς και να απογοητευτείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχω σχέση: Το Σάββατο σηματοδοτεί ένα την οριστικοποίηση κύκλων στην προσωπική σου ζωή και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συγκρούσεις ή αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου που θα προκαλέσουν προβλήματα. Προσπάθησε να βρεις τη χρυσή τομή των πραγμάτων. Την Κυριακή οι θετικές όψεις ημέρας σου δίνουν τη δυνατότητα να αποκαταστήσεις τυχόν αντιπαραθέσεις ή ψυχρότητα Που μπορεί να υπάρχει και να διασκεδάσεις μοναδικά με το ταίρι σου.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το Σάββατο ενισχύει τις πιθανότητες για μία καθοριστική νέα γνωριμία στη ζωή σου που θα αλλάξει τη ροή και τον τρόπο σκέψης σου, όμως θα πρέπει είναι να συγκρατήσεις τη διάθεση για αντιδικία και αντιπαράθεση για να μην υπάρξει δυσαρέσκεια. Την Κυριακή οι θετικές όψεις της ημέρας εντείνουν την εξωστρέφεια, το κέφι και τη διάθεση για φλερτ και νέες γνωριμίας είναι πιθανές, κράτησε όμως μικρό καλάθι μέχρι να δεις την πλήρη αλήθεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχω σχέση: Το Σάββατο κυρίως σε επικεντρώνει σε ζητήματα της καθημερινότητας και της εργασίας που μπορεί να ανεβάσουν την ένταση και αυτό να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις σου, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να διαχωρίσεις ότι σε προβληματίζει από την προσωπική σου ζωή. Την Κυριακή οι θετικές όψεις της ημέρας σου δίνει τη δυνατότητα με ευκολία να δώσεις λύσεις σε ζητήματα καθημερινότητας που μπορεί να προβληματίζουν τη σχέση σου και να περάσεις υπέροχα με τον σύντροφό σου.  

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το Σάββατο δημιουργεί άγχος, νευρικότητα και γκρίνια και δεν σε αφήνει να αφεθείς σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή. Πρόσωπα μέσα από τον εργασιακό χώρο μπορεί να ενδιαφερθούν, πρόσεξε όμως γιατί διάθεσή σου θα είναι καθοριστική για την πορεία των πραγμάτων. Την Κυριακή οι θετικές όψεις της ημέρας σε ηρεμούν από πρακτικά ζητήματα και να φροντίσεις να περάσεις όμορφα σε πιθανές κοινωνικές υποχρεώσεις απολαμβάνοντας πιθανές νέες γνωριμίες, καλό είναι βέβαια να κρατάς μικρό καλάθι μέχρι να γίνει πραγματικά τι θέλω τι επιθυμώ επιθυμούν από εσένα.

ΙΧΘΥΣ

Έχω σχέση: Το Σάββατο τονίζει κυρίως ζητήματα της ερωτικής ζωής και δεν αποκλείεται η ένταση με το ταίρι σου να είναι αυξημένη, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να προσπαθήσεις να βρεις τη μέση λύση σε ζητήματα που σας απασχολούν παρά να έρθεις σε σύγκρουση που θα κοστίσει ακριβά. Οι θετικές όψεις της ημέρας δημιουργούν το κατάλληλο κλίμα για ξεφάντωμα και έρωτα λειτουργώντας ανανεωτικά για τη σχέση σου.   

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το Σάββατο φέρνει στο προσκήνιο πρόσωπα σημαντικά στην ερωτική σου ζωή που σε γεμίζουν χαρά, παιδικότητα και διάθεση για ξεφάντωμα, αυτό όμως που θα πρέπει να προσέξεις είναι η έντονη εγωιστική διάθεση που πιθανά να σε διέπει και θα είναι αυτή που θα δημιουργήσει προβλήματα. Οι θετικές όψεις της ημέρας λειτουργούν απογειωτικά στη διάθεσή σου και οι νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανές, προσπάθησε όμως να μην ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις για να μην απογοητευτείς το τέλος.

Τελευταία ενημέρωση:
Χαρτομάντης Ακριβή