Σαββατοκύριακο 19 ως 20/11/2022, τα αισθηματικά για δεσμευμένους και ελεύθερους!

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από την Όλγα Αγγέλου

Το διήμερο αυτό προβλέπεται η διάθεση μας να είναι μεταβαλλόμενη. Το Σάββατο μέχρι και την Κυριακή το μεσημέρι αυτό που θα κυριεύσει τη διάθεσή μας είναι η ανάγκη να τακτοποιήσουμε ζητήματα της καθημερινότητας ρουτίνας που μπορεί να μας προβληματίζουν. Το κακό όμως είναι ότι θα μας επιφορτιστούν με άγχος και επικριτικότητα που δεν θα βοηθήσει στην προσωπική μας ζωή ή την περίπτωση νέας γνωριμίας που μπορεί να υπάρξει. Για αυτό καλά θα κάνουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί στον τρόπο που εκδηλώνουμε αυτά που σκεφτόμαστε.

Το Σάββατο ανεβάζει τη διάθεση μας και έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το υπόλοιπο της ημέρας με αισιοδοξία, γι’ αυτό καλά θα κάνουμε να επιδιώξουμε να βρεθούμε με το ταίρι ή με παρέα που μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία, να διασκεδάσουμε, να συζητήσουμε, να περάσουμε όμορφα και να ξεφύγουμε από τα τετριμμένα.

Η ανάγκη να βρεθούμε με το σύντροφο ή να φλερτάρουμε με σκοπό μία νέα γνωριμία θα είναι κυρίαρχη την Κυριακή. Το απόγευμα της Κυριακής δίνει την ώθηση για έντονη επικοινωνία, χαρά, ευεξία, ανάγκη για συζήτηση που ξεφεύγει από τα όρια του άγχους και μας οδηγεί στο να εκφραστούμε ευχάριστα, επηρεάζοντας θετικά την προσωπική μας ζωή, δίνοντας θετική ώθηση στη σχέση ή σε νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα περάσεις το σαββατοκύριακο στα αισθηματικά σου:

ΚΡΙΟΣ

Έχω σχέση: Μην αφήσεις την γκρίνια και τη μουρμούρα που μπορεί να προκύψουν από τη ρουτίνα να δημιουργήσουν εντάσεις στη σχέση σου. Το Σάββατο στρέφει το ενδιαφέρον σου στη λεπτομέρεια, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να κλείσεις ζητήματα με το ταίρι σου που άπτονται του καθημερινού προγραμματισμού και μπορεί να σας φέρνουν σε αντιπαράθεση. Το μεσημέρι της Κυριακής, θα έχεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις, να βρεθείς με το σύντροφό σου, πόσο μάλλον δε το απόγευμα της Κυριακής που σου δίνει την ανάγκη για έντονη επικοινωνία και διασκέδαση μαζί του.

 Είμαι ελεύθερο πουλί: Το Σάββατο μπορεί να μη σου δημιουργήσει την κατάλληλη διάθεση για να βγεις, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις με σκοπό να βρεις τον έρωτα της ζωής σου. Αυτό γίνεται πιο εύκολα από το μεσημέρι της Κυριακής, όπου η ανάγκη να ερωτοτροπήσεις έρχεται στην επιφάνεια δυναμικά. Το απόγευμα της Κυριακής σε κάνει άκρως επικοινωνιακό, άκρως διασκεδαστικό και δεν θα είναι εύκολο σε νέα γνωριμία να σου αντισταθεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχω σχέση: Εξαιρετική θα είναι η διάθεση σου το Σάββατο γιατί θα σου δώσει χαρά, αισιοδοξία, κέφι, παιδικότητα. Το απόγευμα εντείνει τα συναισθήματα, σε γεμίζει και πάθος και λειτουργείς μοναδικά με το ταίρι σου. Η Κυριακή ανεβάζει το κέφι και την αισιοδοξία στα ύψη, κάτι που εκφράζεται έντονα σε επικοινωνιακό επίπεδο και μπορείς να περάσεις μαγικά ανανεώνοντας τη σχέση σου.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Είναι γεγονός ότι η διάθεση σου είναι στα ύψη, καθώς αντιλαμβάνεσαι και ο ίδιος ότι μπορείς να γοητεύσεις, να φλερτάρεις, να παίξεις το ερωτικό παιχνίδι όπως μόνο εσύ ξέρεις και να κατακτήσεις το πρόσωπο που ενδιαφέρεσαι. Το απόγευμα του Σαββάτου εμβαθύνει τα συναισθήματα και εντείνει τον πόθο. Η Κυριακή σε ωθεί σε παρέες και με την έντονη κοινωνικότητα σου και την αισιοδοξία σου νέες γνωριμίες πολύ ενδιαφέρουσες μπορεί να προκύψουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχω σχέση: Το Σάββατο αυτό που περισσότερο θέλεις να κάνεις είναι να παραμείνεις τον προσωπικό σου χώρο και να δημιουργήσεις την κατάλληλη ρομαντική ατμόσφαιρα για μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου. Το μεσημέρι της Κυριακής εκτοξεύει τη διάθεσή σου στα ύψη, γεμίζοντάς σε χαρά και κέφι, κάτι που μπορείς να μεταδώσεις και στο σύντροφό σου. Το απόγευμα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ιδανικές παρέες, συζητήσεις περνώντας ευχάριστα τις τελευταίες ώρες αυτού του διημέρου.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Έντονη μπορεί να είναι η εσωστρέφεια το Σάββατο γιατί σε οδηγεί στο να μείνεις με λίγα και καλά κοντινά σου πρόσωπα και να περάσεις ήσυχες στιγμές. Το μεσημέρι της Κυριακής σε ωθεί στο να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου αλλά και να φλερτάρεις, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μοναδικές νέες γνωριμίες. Το απόγευμα εντείνει τη διάθεση για επικοινωνία και ερωτικά πειράγματα και νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στη ζωή σου που θα είναι άκρως ενδιαφέροντα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχω σχέση: Το Σάββατο η διάθεση για επικοινωνία και έντονη κοινωνική ζωή καταλαμβάνει εσένα αλλά και το ταίρι σου και είναι γεγονός ότι θα προσπαθήσεις να διασκεδάσεις μαζί του και να περάσεις ευχάριστα αυτή την μέρα. Το Σάββατο εντείνει τα βαθιά συναισθήματα που μπορεί να νιώθεις και μπορείς να τα εκδηλώσεις στο σύντροφό σου με μεγαλύτερη ευκολία. Η Κυριακή, ανεβάζει το κέφι κατακόρυφα δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μοναδικές στιγμές πάθους.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Άκρως επικοινωνιακός προβλέπεται να είσαι το Σάββατο, γιατί σε ωθεί στο να είσαι εξωστρεφής, να γνωρίσεις νέα πρόσωπα που, γιατί όχι, μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Το Σάββατο μπορεί να φέρει κοντά σου μία νέα γνωριμία που θα είναι καταλυτική, μεταμορφωτική για σένα. Η Κυριακή, απογειώνει τη χαρά, την έξαψη, το πάθος και πολλοί θα είναι αυτοί που θα εκδηλώσουν το ερωτικό τους ενδιαφέρον για σένα.

ΛΕΩΝ

Έχω σχέση: Καλό είναι να είσαι προσεκτικός το Σάββατο γιατί η ενασχόλησή σου με οικονομικά ζητήματα μπορεί να μην αφήνει χρόνο για σένα και τον άνθρωπό σου και αυτό να γίνει αιτία σύγκρουσης. Την Κυριακή το μεσημέρι η ανάγκη για επικοινωνία γίνεται κυρίαρχη. Θέλεις να συζητήσεις με τον σύντροφό σου, να διασκεδάσεις μαζί του, να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Ανασφάλειες, υλικές και συναισθηματικές, είναι πιθανό το Σάββατο να μην σε αφήνουν να απελευθερωθείς και να απολαύσεις στιγμές διασκέδασης. Η διάθεσή σου αλλάζει, έχεις ανάγκη για να επικοινωνήσεις και να γνωρίσεις νέα πρόσωπα που το πιθανότερο είναι να εντυπωσιάσεις, κάτι που μπορεί να αποδειχθεί καταλυτικό για την προσωπική σου ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχω σχέση: Αυτό το Σαββατοκύριακο, είναι βέβαιο ότι θα πρωταγωνιστείς και κυρίως θα επιθυμείς να καλύψει τις συναισθηματικές του ανάγκες, βάζοντας το ταίρι σου σε αυτό το παιχνίδι. Το απόγευμα του Σαββάτου δημιουργεί προϋποθέσεις μοναδικού πάθος και ερωτισμού αλλά και έκφρασης των βαθύτερων συναισθημάτων σου. Η Κυριακή απογειώνει τη διάθεση για έντονη κοινωνική ζωή και δεν αποκλείεται να περάσετε υπέροχες στιγμές με φιλικά πρόσωπα, έχοντας ευχάριστες συζητήσεις.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το απόγευμα του Σαββάτου δημιουργεί γύρω σου ένα έντονο μαγνητικό πεδίο, άκρως ερωτικό, που δεν μπορεί να αφήσει αδιάφορες νέες γνωριμίες που πιθανά να προκύψουν. Η Κυριακή εκτοξεύει τον ενθουσιασμό, την αισιοδοξία και δεν θα χάσεις ευκαιρία να βρεθείς με παρέες με νέα πρόσωπα που πιθανά να δείξουν το ενδιαφέρον τους για σένα.

ΖΥΓΟΣ

Έχω σχέση: Το Σάββατο έχεις την διάθεση να απομακρυνθείς από όλους και από όλα και το πιθανότερο είναι να επιδιώξεις να βρεθείς μόνο με το ταίρι σου δημιουργώντας ένα ονειρικό σκηνικό. Το μεσημέρι της Κυριακής βγαίνεις δυναμικά στο προσκήνιο επιδιώκεις να βρεθείς εσύ και το ταίρι σου με παρέες που θα περάσετε υπέροχα. Το απόγευμα απογειώνει το κέφι και μπορείς να κάνεις εξαιρετικές συζητήσεις με τον άνθρωπό σου εκδηλώνοντας τα συναισθήματά σου.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το Σάββατο το πιθανότερο είναι να σε απασχολούν ζητήματα του παρελθόντος που σε έχουν πληγώσει και να μην είναι εύκολο να βγεις από το καβούκι σου. Την Κυριακή το μεσημέρι ανεβάζει τη διάθεση σου, γι’ αυτό και καλό είναι να μην χάσεις ευκαιρία και να βρεθείς σε παρέες, όπου νέες γνωριμίες θα δείξουν το ενδιαφέροντος για σένα. Το απόγευμα απογειώνει την επικοινωνία, τη διάθεση για φλερτ και τη θέληση για να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχω σχέση: Το Σάββατο όλα οδηγούν στις φιλικές σου παρέες αλλά και σε συλλογικές δράσεις που συμμετέχεις μαζί με τον σύντροφό σου, δράσεις που σας φέρνουν πιο κοντά. Το απόγευμα μπορεί να φέρει διεισδυτικές συζητήσεις και εκ βαθέων εξομολογήσεις των συναισθημάτων σας. Η Κυριακή εκτοξεύει τη χαρά και την διάθεση να διασκεδάσετε περνώντας μοναδικές στιγμές έρωτα και κεφιού.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Επικεντρώνεσαι στους φίλους σου και είναι πιθανό να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από αυτούς που θα σε εντυπωσιάσουν. Το απόγευμα του Σαββάτου εντείνει το πάθος και τον ερωτισμό και είναι πιθανό να μαγνητίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Η Κυριακή απογειώνει την αισιοδοξία σου και θα είναι δύσκολα να σου αντισταθεί όποιος βρεθεί γύρω σου, καθώς κατακτάς τους πάντες στο πέρασμά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχω σχέση: Είναι πιθανό να επικεντρωθείς τόσο σε επαγγελματικές εκκρεμότητες και υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις και να μην αφεθείς να περάσεις όμορφα, το Σάββατο. Την Κυριακή απελευθερώνεσαι απόλυτα και επιδιώκεις με το ταίρι σου να βρεθείτε με φίλους και να περάσετε όμορφα. Το απόγευμα σε καθιστά τον πρωταγωνιστή της παρέας αλλά και σου δίνει ώθηση να εκφράσεις συναισθήματα και ανάγκες στο σύντροφό σου.  

Είμαι ελεύθερο πουλί: Κοινωνικές υποχρεώσεις και επαγγελματικές ευθύνες κυρίως σε απασχολούν το Σάββατο και σε γεμίζει άγχος και ένταση, κάτι που σε οδηγεί στο να αφήσει στην άκρη την προσωπική σου ζωή. Η Κυριακή κάνει έντονη την ανάγκη σου για επικοινωνία με το φιλικό σου περιβάλλον χωρίς να αποκλείει νέες γνωριμίες μέσα από αυτό. Το απόγευμα σου δίνει το βήμα να εντυπωσιάσεις όποιο πρόσωπο σου κινήσει το ερωτικό ενδιαφέρον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχω σχέση: Μοναδική ευκαιρία έχεις το Σάββατο να περάσεις υπέροχα με το σύντροφό σου, καθώς η αισιοδοξία και ο έρωτας σε πλημμυρίζουν. Το απόγευμα, κάνει έντονο το πάθος μέσα σου, κάτι που μπορεί να εκδηλωθεί μοναδικά στη σχέση σου και να οδηγηθείς σε υπέροχες στιγμές έξαψης και πόθου. Η Κυριακή μπορεί να φέρει στιγμές χαράς και διασκέδασης με το σύντροφο και την παρέα σας, απογειώνοντας στη διάθεσή σου. 

Είμαι ελεύθερο πουλί: Ο έρωτας βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής σου το Σάββατο και σε ωθεί να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις και να κατακτήσεις πολλά πρόσωπα που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για σένα. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να φέρεις το δρόμο σου νέα γνωριμία που θα λειτουργήσει μορφωτικά για την προσωπική σου ζωή. Η Κυριακή σε ωθεί στο να συναναστραφείς με φιλικές παρέες, όπου θα διασκεδάσεις και θα εντυπωσιάσεις κατακτώντας οποίον σου κινήσει το ενδιαφέρον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχω σχέση: Άγχος και νευρικότητα μπορεί να εκδηλώσεις το Σάββατο. Βγάζει στην επιφάνεια φόβους και ανασφάλειες που μπορεί να εκτονώσεις με απότομο τρόπο στο ταίρι σου και να προκαλέσεις προβλήματα. Την Κυριακή, το κέφι απογειώνεται, η αισιοδοξία είναι η κυρίαρχη και η ανάγκη να περάσεις καλά με τον άνθρωπό σου καθοριστική. Η Κυριακή σε ωθεί στο να συναντήσεις φιλικές παρέες και να έχετε με το ταίρι σου ευχάριστες συζητήσεις, δημιουργώντας εξαιρετικό κλίμα μεταξύ σας.   

Είμαι ελεύθερο πουλί: Μην αφεθείς στο άγχος και στη μοναχικότητα, καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με απωθημένα και βαθύτερους φόβους που σου δημιουργούν νευρικότητα. Το μεσημέρι της Κυριακής, η διάθεσή σου βελτιώνεται καθοριστικά, βρίσκεις τη χαρά και το κέφι και δεν θα διστάσεις να διασκεδάσεις με παρέες που θα βρεθείς και να φλερτάρεις μέχρι τελικής πτώσεως. Το απόγευμα, λειτουργεί άκρως χαλαρωτικά για σένα, εκδηλώνοντας το χιούμορ σου και κερδίζοντας με την αισιοδοξία και θετικότητά σου νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν.

ΙΧΘΥΣ

Έχω σχέση: Το Σάββατο είναι η ιδανική ευκαιρία να βρεθείς κοντά με το ταίρι σου, να δείξεις κατανόηση, συντροφικότητα και να περάσετε ένα έντονο ερωτικό διήμερο. Το απόγευμα του Σαββάτου εντείνει το πάθος και βοηθά την εκδήλωση των βαθύτερων συναισθημάτων. Την Κυριακή βγαίνουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και φόβοι που αν δεν διαχειριστείς με ψυχραιμία θα προκαλέσουν ένταση στη σχέση σου.  

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το Σάββατο είναι η δική σου στιγμή να φλερτάρεις και να κατακτήσεις τους πάντες στο πέρασμά σου, αφού γοητεύεις με τον τρόπο που επικοινωνείς, με την κατανόηση που δείχνεις, με τη διπλωματικότητα που σε διακρίνει. Το απόγευμα του Σαββάτου βγάζει το πάθος που κρύβεις μέσα σου και μπορείς να μαγνητίζεις νέες γνωριμίες που θα βρεθούν κοντά σου. Η Κυριακή ανεβάζει κατακόρυφα το κέφι και τον ερωτισμό και δεν θα χάσεις ευκαιρία να παίξεις και να κερδίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Τελευταία ενημέρωση: