Σαββατοκύριακο 2 ως 3/7/2022, τα αισθηματικά για δεσμευμένους και ελεύθερους!

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από την Όλγα Αγγέλου

Καλό μήνα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!! Γενικότερα το διήμερο θα είναι κοινωνικό με ευχάριστες ανατροπές, οι συναντήσεις θα είναι τονωτικές θα ακουστούν εξομολογήσεις. Το Σάββατο θα είναι μια καλή μέρα για να οργανωθεί το διήμερο, κάποιοι θα προγραμματίσουν τις ενέργειες και τις επιλογές. Θα φέρει συναισθηματικά ανοίγματα, θα ακουστούν εξομολογήσεις, καλό θα είναι να προχωρήσουν οι προσεγγίσεις το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για επανασυνδέσεις και συμφιλιώσεις, το κλίμα θα είναι θερμό και θα βοηθήσει στο να γίνουν ειλικρινείς συζητήσεις.

Την Κυριακή δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις και τα ξαφνιάσματα, θα υπάρξουν απρόοπτες συναντήσεις που θα προκαλέσουν ενθουσιασμό. Αποκαλυπτικά γεγονότα θα τονώσουν τα αισθήματα, σε κάποιες περιπτώσεις θα εκδηλωθεί ενδιαφέρον που ήταν κρυμμένο.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα περάσεις το σαββατοκύριακο στα αισθηματικά σου:

ΚΡΙΟΣ

Την Κυριακή θα καταφέρεις να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι ακριβώς αναζητάς και που στοχεύεις. Συνετή και συγκρατημένη στάση θα κρατήσεις ως προς το ταίρι σου, θα έχεις καθαρή κρίση και αντικειμενική σκέψη. Θα υπάρξει διάθεση για καινούργιες δραστηριότητες που θα είναι κοινές και θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν ως ζευγάρι. Ήρεμο και ισορροπημένο θα είναι το σαββατοκύριακο σου, θα περάσεις διασκεδαστικά.

Εσύ που είσαι μόνος/η, φεύγουν τα σκαμπανεβάσματα από τις διαθέσεις και τις επιθυμίες σου, γενικότερα η στάση σου θα είναι αισιόδοξη και αυθόρμητη. Καταφθάνει νέα γνωριμία που θα έχεις τη διάθεση να την αφήσεις να γίνει σχέση. Το σαββατοκύριακο σου θα κλείσει με ραντεβού που θα σε ανανεώσει, αρχίσεις να αλλάζεις τα δεδομένα διαγράφοντας τα παλιά.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτά που θα υποσχεθείτε και θα συμφωνήσετε με το ταίρι σου δεν θα αναιρεθούν, θα τηρηθούν κατά γράμμα, δεν θα υπάρξουν εντάσεις και αλλαγές. Μέσα στο σαββατοκύριακο οτιδήποτε κανονίσετε θα το υλοποιήσετε, είτε είναι μια εκδρομή, είτε είναι ένα κάλεσμα. Θα περάσετε ήρεμα και ευχάριστα, κάτι αισιόδοξο θα προκύψει που θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε νέα σχέδια για τη σχέση σας.                            

Εσύ που είσαι μόνος/η, μέσα στο διήμερο μια απρόσμενη πρόταση θα εξελιχτεί σε ευχάριστη προσωπική συνάντηση που θα σε βοηθήσει όχι μόνο να αλλάξεις ψυχολογία και διάθεση, αλλά να αλλάξεις γενικότερα τη πορεία της προσωπικής σου ζωής. Θα είναι στο χέρι σου να γίνει σχέση, ουσιαστικά θα έρθεις σε επαφή με άτομο που μεταξύ σας θα εκδηλωθεί αμοιβαίο ερωτικό ενδιαφέρον.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το Σάββατο θα σε βοηθήσει να οργανώσεις το σαββατοκύριακο σου. Εσύ και το ταίρι σου θα καταφέρετε να αφήσετε στην άκρη τις πεισματικές διαφωνίες, θα επικεντρωθείτε στα αισθήματα σας και στο πως μπορείτε να περάσετε ευχάριστα. Θα έχετε και οι δυο σας χαλαρή και συγκαταβατική διάθεση, κοινή θα είναι η ανάγκη σας να βγείτε με φίλους, να διασκεδάσετε, και γενικότερα να περάσετε ένα γεμάτο διήμερο.

Εσύ που είσαι μόνος/η, μέσα στο διήμερο, αυθόρμητη και απελευθερωμένη θα είναι η στάση σου, η εβδομάδα σου θα έχει καινούργια ανοίγματα με ενθαρρυντικές προοπτικές. Το Σάββατο δεν θα σε αφήσει να οδηγηθείς σε λάθος πράξεις ή αποφάσεις. Πάρε στα χέρια σου την εξέλιξη των συγκυριών, η κρίση σου θα είναι σωστή, συνειδητές θα είναι οι επιλογές σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το Σάββατο σταματάς να έχεις αμφιβολίες σχετικά με τα αισθήματα που τρέφει για σένα το ταίρι σου. Θα υπάρξουν αποκαλύψεις και εξακριβώσεις για κάποια παλιά γεγονότα που θα σε βγάλουν από την αμφισβήτηση και την ανασφάλεια. Όμορφα θα περάσεις με το ταίρι σου, θα υπάρξουν συναισθηματικές εκδηλώσεις, προσπάθησε να χαλαρώσεις και να εστιάσεις στις μεταξύ σας όμορφες στιγμές.

Εσύ που είσαι μόνος/η, μέσα στο σαββατοκύριακο θα διαλευκανθούν καταστάσεις ή υποθέσεις που σε είχαν απογοητεύσει. Καταφθάνουν ευχάριστες πληροφορίες που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να καταλάβεις και να συνειδητοποιήσεις, δεν αποκλείεται να αλλάξεις συναισθήματα και απόψεις για ένα συγκεκριμένο άτομο. Εκπλήξεις θα έχεις μέσα στο διήμερο, θα είναι ευχάριστες, θα σε βοηθήσουν να τονωθείς ψυχολογικά. 

ΛΕΩΝ

Το Σάββατο θα είσαι σε θέση να αποφύγεις τα παρορμητικά ξεσπάσματα, ισορροπημένη θα είναι η συμπεριφορά σου, η σκέψη σου θα είναι καθαρή και θετική. Η Κυριακή θα σε βοηθήσει να μιλήσεις με το ταίρι σου σοβαρά ώριμα και συνειδητοποιημένα. Παίρνετε σημαντικές αποφάσεις, κάτι θα οργανώσετε οι δυο σας για μέσα στο διήμερο, το αποτέλεσμα θα είναι ευχάριστο.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει για εσένα νέος ερωτικός κύκλος. Θα βρεθείς ανάμεσα σε κόσμο ή σε οικείο χώρο, οι συνομιλίες σου θα είναι ευχάριστες, θα ανοιχτείς στα πρόσωπα που θα σου συστήσουν. Θα έχεις τη δυνατότητα να συναναστραφείς με καινούργια άτομα, δεν αποκλείεται ένα πρόσωπο να σε ενθουσιάσει ίσως και να το ερωτευτείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το Σάββατο θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η κάπως συντηρητική πλευρά του χαρακτήρα σου, δεν θα δεχτείς με ευκολία προτάσεις για τρόπους διασκέδασης που δεν είναι μέσα στα νερά σου. Με το ταίρι σου σαν ζευγάρι προσπαθήστε να ανοιχτείτε κοινωνικά, θα έχετε καλέσματα και προτάσεις από φίλους. Δώσε θετικές απαντήσεις, προσπάθησε να δοκιμάσεις να βγεις από τις καθημερινές ή κλασικές σου συνήθειες.

Εσύ που είσαι μόνος/η, είναι πολύ πιθανό ένα άτομο που ήδη γνωρίσεις να σου δείξει ενδιαφέρον κάπως πιο προσωπικό. Δείξε εμπιστοσύνη στη διαίσθηση σου και πράξε αναλόγως, το ένστικτο σου θα είναι σωστό, η συμβουλή είναι να το ακολουθήσεις. Το σαββατοκύριακο σου θα είναι κοινωνικό, θα έχεις προτάσεις για συναντήσεις, καλό θα είναι να ανταποκριθείς και να μην κρατήσεις στάση αρνητική.

ΖΥΓΟΣ

Ευχάριστες αποκαλύψεις θα σε ωθήσουν να ανανεώσεις τον δεσμό σου. Αισιόδοξες θα είναι οι σκέψεις σου, θα είσαι σε θέση να ασκήσεις θετική επίδραση στο ταίρι σου. Δεν θα βρεις αντιρρήσεις και πείσματα στις προτάσεις που θα κάνεις, αυτό που θα προτείνεις για να γίνει μέσα στο διήμερο θα το δεχτείς το ταίρι σου, θα συμφωνήσετε και θα επικεντρωθείτε στις κοινές σας επιθυμίες.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο δεν αποκλείεται να σου φέρει επικοινωνιακές εκπλήξεις, ίσως να λάβεις τηλεφώνημα ή κάποια πρόταση που θα σε χαροποιήσει ιδιαιτέρως. Όμορφα και αναζωογονητικά θα περάσεις το διήμερο σου, θα είναι κοινωνικό με συναντήσεις και συναναστροφές. Εκδηλώσου, δείξε τη δοτική και πρόσχαρη πλευρά του χαρακτήρα σου. Σε απρόοπτη χρονική στιγμή είναι πολύ πιθανό να σε προσεγγίσει πρόσωπο που δεν θα σου είναι αδιάφορο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το Σάββατο, μια απρόσμενη πρόταση που θα σου κάνει το ταίρι σου θα σε ανανεώσει, θα χαρείς, ενδεχομένως και να εκπλαγείς, η απάντηση σου θα είναι θετική. Την Κυριακή, ευχάριστα γεγονότα θα αποκαλυφτούν, αυτό που θα μάθεις θα σε ενθαρρύνει, φεύγει η σύγχυση και η καχυποψία. Ουσιαστικά κλείνει υπόθεση που σε είχε κουράσει ψυχολογικά.

Εσύ που είσαι μόνος/η, την Κυριακή, θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή να φλερτάρεις, να γνωριστείς με καινούργια πρόσωπα και να απαλλαγείς από το αρνητικό παρελθόν. Προσπάθησε να μπεις στη διαδικασία να δοκιμάσεις νέα αρχή με καινούργιο πρόσωπο, το αποτέλεσμα θα είναι ενθαρρυντικό, θα σε αποτρέψει από τις παλιές λανθασμένες επιλογές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ίσως να είναι κάπως δύσκολη ή σφιγμένη η επικοινωνία με το ταίρι σου, τα ενδόμυχα αισθήματα δεν θα εκδηλωθούν με ευκολία, κάποιες σκέψεις ίσως να μείνουν κλειδωμένες. Στη περίπτωση που περιμένεις μια συγκεκριμένη πρόταση από το ταίρι σου ή μια έγκριση για κάποια κίνηση σου δώσε χρόνο στα γεγονότα, η απάντηση που θα πάρεις θα είναι θετική αλλά όλα θα γίνουν στην κατάλληλη χρονική στιγμή.

Εσύ που είσαι μόνος/η, οι συνθήκες και οι εκδηλώσεις που θα προκύψουν θα σε βοηθήσουν να κινητοποιηθείς σε ερωτικό επίπεδο. Καλό θα είναι να περάσεις σε προσεγγίσεις δεν πρέπει να καθυστερήσεις τις ενέργειες σου, στόχευσε στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και κινήσου άμεσα. Θετικές απαντήσεις θα λάβεις, θα βρεις ανταπόκριση, γενικότερα το διήμερο σου θα έχει ευχάριστες εξελίξεις και απρόσμενες ανατροπές που θα σε ενθουσιάσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το Σάββατο θα σε βοηθήσει να βγεις από την ανησυχία και να εστιάσεις στην αισιόδοξη όψη των καταστάσεων, θα αποβάλλεις το άγχος και θα φροντίσεις να περάσεις χαλαρά με το ταίρι σου. Συνεννοήσιμη και συγκαταβατική θα είναι η στάση σου, τις προτάσεις που θα σου κάνει το ταίρι σου δεν θα τις απορρίψεις, σαν ζευγάρι θα κοινωνικοποιηθείτε, θα ‘ρθείτε σε επαφές με άλλα άτομα, ευχάριστα θα περάσεις στις φιλικές σου συναναστροφές.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο θα σε βοηθήσει να αποκολληθείς απ το παρελθόν, ένα σημαδιακό γεγονός θα σε ωθήσει να ξεφύγεις από τα παλιά και να ανοίξεις τα πανιά σου προς άλλη ερωτική κατεύθυνση. Σε παροτρύνω να κρατήσεις προσιτή στάση στις προσεγγίσεις που θα υπάρξουν. Ότι προκύψει θα είναι αισιόδοξο και θα διαδραματιστεί μέσα σε ευνοϊκές συνθήκες, προσπάθησε να κινηθείς με ανανεωμένο τρόπο σκέψης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το Σάββατο, θα έχεις τη δυνατότητα να χαλαρώσεις με το ταίρι σου, να μιλήσετε για γενικά θέματα χωρίς πιέσεις και άγχος. Θα υπάρχει γενικότερα μια άνετη και απελευθερωμένη διάθεση, δεν θα λείψουν οι μεταξύ σας θερμές εξομολογήσεις, στην περίπτωση που μεσοβδόμαδα είχατε συγκρουστεί τώρα θα τα βρείτε, ήρεμοι θα είναι οι διάλογοι σας. Κοινή θα είναι η διάθεση σας για διασκέδαση και αποφόρτιση, θα έχετε την ανάγκη να κάνετε κάτι διαφορετικό από το συνηθισμένο.

Εσύ που είσαι μόνος/η, σε ζητήματα προσεγγίσεων είτε από πρόσωπα που ήδη γνωρίζεις, είτε από κάποια καινούργια, θα είσαι σε θέση να πάρεις σωστές αποφάσεις, θα απουσιάζει από τη στάση σου η βιασύνη και η παρορμητικότητα. Μέσα στο διήμερο κάτι θα καταφέρει να σε εκπλήξει ή να σε ξαφνιάσει.

ΙΧΘΥΣ

Το διήμερο σου ίσως αρχικά να ξεκινήσει με κάποιες ανασφάλειες. Ωστόσο το Σάββατο θα σε βοηθήσει να εμπιστευτείς το ταίρι σου και να αφήσεις στην άκρη τις άτοπες ανησυχίες. Φεύγουν οι αντιφατικές επιθυμίες, θα είσαι σε θέση να κατασταλάξεις στο τι ακριβώς θέλεις και να το εκφράσεις με τον σωστό τρόπο. Το διήμερο σου θα είναι ειρηνικό και ισορροπημένο, θα περάσεις ευχάριστα χωρίς εντάσεις.

Εσύ που είσαι μόνος/η, είναι πολύ πιθανό το Σάββατο, να εμφανιστεί μπροστά σου καινούργιο πρόσωπο που θα σου δώσει τη δυνατότητα νέας ερωτικής αρχής. Την Κυριακή, σωστά θα μεταφράσεις και θα ερμηνεύσεις τόσο τα λόγια του όσο και τις προθέσεις που θα έχει, η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για ξεκίνημα σχέσης.

Τελευταία ενημέρωση:
875